31.Αλέξανδρος Πασχαλάκης
Re: 31.Αλέξανδρος Πασχαλάκης
Χίλια μπράβο. Εννοείτε θα μείνει το όνομα του στην ιστορία του συλλόγου. Ανανεωση και με τι ποσό? Χρειάζεται Α τερμ η ομάδα η όχι? Δεν μπορώ να απαντήσω.
- falconakis
Μπράβο Αλέξανδρε για την τεράστια χαρά που μας έδωσες!
Superman is Back!!!
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
Superman is Back!!!
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
Πολύ καλή εμφάνιση αν έλειπαν εκείνα τα βολέ στο γάμο του Καραγκιόζη θα ήταν τέλειος
Πάρτε τον ιισλανδο τερματοφύλακα της Μιντιλαντ νεαρός με μεταπώληση μεγάλο λαβράκι ρε Μποτο
Πάρτε τον ιισλανδο τερματοφύλακα της Μιντιλαντ νεαρός με μεταπώληση μεγάλο λαβράκι ρε Μποτο
Σωστος ρε φιλε...Athens έγραψε:Πάρτε τον ιισλανδο τερματοφύλακα της Μιντιλαντ νεαρός με μεταπώληση μεγάλο λαβράκι ρε Μποτο
- ΑποστόληςΑ
Ελπίζω να ανανεώσει για άλλα τρια χρόνια, είτε σαν πρώτος ή σαν δεύτερος, είναι ο πιο επιτυχημένος και όσο πάει γίνεται πιο σταθερός.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος iasoiako την Παρ 25 Φεβ 2022, 11:58, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Ακριβως!falconakis έγραψε:Μπράβο Αλέξανδρε για την τεράστια χαρά που μας έδωσες!
Superman is Back!!!

Πιασανε τοπο
οι προσευχες μας!
δεν το κρύβω ... δεν θέλω να σε ξαναδώ ... εντελώς ασόβαρος όπως πάντα ... θέλω επιτέλους έναν σοβαρό και σωστό τερματοφύλακα ...
ήσουν και εχθές συνεχώς πηγή κινδύνου με τα πόδια και την μπάλα κάτω ...
δεν θέλω ανανέωση σε καμία περίπτωση εκτός εάν μείνεις με λίγα σαν δεύτερος ... και δεν βρουν κάτι άλλο ...
δεν θέλω ανανέωση σε καμία περίπτωση εκτός εάν μείνεις με λίγα σαν δεύτερος ... και δεν βρουν κάτι άλλο ...
Ναι να τον είχαμε και να μην μπορούσε να βγάλει ενα πέναλτυ , να μας απέκλειε το ψαροχώριcrow1581 έγραψε:Σωστος ρε φιλε...Athens έγραψε:Πάρτε τον ιισλανδο τερματοφύλακα της Μιντιλαντ νεαρός με μεταπώληση μεγάλο λαβράκι ρε Μποτο

- abc_o_ karpouzas
κοιτοντας την ...ιστορια σου... στην ομαδα ...
για παντα στην ομαδα....τελος
για παντα στην ομαδα....τελος
και βαση επιτυχιων ομαδας ο καλλιτερος ειναι ......tad έγραψε:δεν το κρύβω ... δεν θέλω να σε ξαναδώ ... εντελώς ασόβαρος όπως πάντα ... θέλω επιτέλους έναν σοβαρό και σωστό τερματοφύλακα ...
- sourmenetes
- Moderator
Πολύ καλός χθες εάν εξαιρέσω 2 3 μπαλιές που βγήκαν απευθείας έξω!
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- navigator11
Η ομάδα χρειάζεται πρώτο τερματοφύλακα. Δε σηκώνει άλλο συναισθηματισμό η κατάσταση. Δε θέλω να αδικήσω τη συνεισφορά του στις επιτυχίες της ομάδας τα τελευταία χρόνια. Αλλά είναι επιτακτική η ποιοτική αναβάθμιση στη θέση.
Μην εθελοτυφλούμε. Θέλουμε τερματοφύλακα.
Προσωπική μου άποψη και επιθυμία, καινούργιος τερματοφύλακας και δεύτερος ένας από τους νέους μας. Να αλλάξουμε σελίδα. Εξάλλου πόσα χρήματα θα δεχτεί να παίρνει? Γιατί με αυτά για δεύτερος?!!
Δεν θέλω να μειώσω την μεγάλη του συνεισφορά στην διετία την επιτυχή ούτε το πέναλτι που έπιασε χθες. Αλλά τερματοφύλακας που σε κάθε παιχνίδι να είναι από τους πρώτους σε λάθος πάσα....
Τερματοφύλακας που στα 30 του δεν ξέρει τι σημαίνει έξοδος.
Στα τετ α τετ πλέον δεν ανοίγει χέρια.
Τέλος την τελευταία φορά που θυμάμαι τερματοφύλακας να μην πέφτει σε πέναλτι ήταν πριν 45 χρόνια που παίζαμε μπάλα στα τσιμέντα.
Προσωπική μου άποψη και επιθυμία, καινούργιος τερματοφύλακας και δεύτερος ένας από τους νέους μας. Να αλλάξουμε σελίδα. Εξάλλου πόσα χρήματα θα δεχτεί να παίρνει? Γιατί με αυτά για δεύτερος?!!
Δεν θέλω να μειώσω την μεγάλη του συνεισφορά στην διετία την επιτυχή ούτε το πέναλτι που έπιασε χθες. Αλλά τερματοφύλακας που σε κάθε παιχνίδι να είναι από τους πρώτους σε λάθος πάσα....
Τερματοφύλακας που στα 30 του δεν ξέρει τι σημαίνει έξοδος.
Στα τετ α τετ πλέον δεν ανοίγει χέρια.
Τέλος την τελευταία φορά που θυμάμαι τερματοφύλακας να μην πέφτει σε πέναλτι ήταν πριν 45 χρόνια που παίζαμε μπάλα στα τσιμέντα.