9.Aleksandar Prijovic

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Re: 9.Aleksandar Prijovic

Δημοσίευση από eorptol1 »

Ο πριγιο ήταν και πριν μισθοφόρος δεν άλλαξε σε μας εξελίχθηκε πρόσφερε πολλά και παίρνει το εφ άπαξ του.... Θα ήθελα να τελειώσει πρωταθλητής αλλά σε ευχαριστούμε πριγιο για όσα πρόσφερες.....

Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
flash4
Bet Guru 2020

Δημοσίευση από flash4 »

barlow4 έγραψε:
flash4 έγραψε:Διαφωνώ, βιοποριστικό είναι το θέμα όταν από τα 700 θα πας κάπου που θα σου δώσουν 1200, όχι όταν από τα εκατομμύρια πας στα περισσότερα εκατομμύρια. Στην τελική θα μπορούσε να διεκδικήσει υψηλότερο συμβόλαιο εδώ. Επίσης ο τύπος πουλάει οπαδιλίκι στους Άραβες πριν ακόμα παίξει εκεί. Γτ να πιστέψω ότι ένιωθε αγάπη για το σύλλογο όταν έκανε τέτοιες κινήσεις εδώ; Το ότι υπήρξε σωστός επαγγελματίας δεν αναιρεί το γεγονός ότι φεύγει με πολύ άκομψο τρόπο.
6 γαμημενα εκατομμύρια το χρόνο φίλε.ολοι μας θα ζαλιζομασταν στη θέση του οντες ΠΑΟΚτσηδες από μωρά.ποσο μάλλον ενας ξένος επαγγελματίας.Δεν ήταν ακομψος ο τρόπος.η μάλλον δεν υπάρχει κομψός τρόπος όταν σου προσφέρουν έναν ποσό που ούτε φανταστικές ποτέ.αν το ρωτουσες να σου πει ποιο είναι το πιο τρελό ποσό που θα μπορούσαν να του δώσουν , 6 μύρια δε θα έλεγε ποτέ.ποσο μάλλον 30 μύρια στα 29 του.ακομψη είναι η πρόταση των κωλοπετρελαιαδων.καποτε θα πρέπει να τους βάλουν ένα φρένο.η πρόταση που του έκαναν είναι επιστημονική φαντασία.
Στο δικό μου αξιακό σύστημα τα 6 εκατομμύρια από τα 2 δεν έχουν διαφορά. Μπορεί οι περισσότεροι να έκαναν το ίδιο στη θέση του, αλλά πιστεύω και θέλω να πιστεύω ότι υπάρχουν και αυτοί που βάζουν ένα όριο μεταξύ του ''ζω με άνεση και εξασφαλίζω τα παιδιά μου'' και του ''μαζεύω χρήματα για την πάρτη μου χωρίς να με νοιάζει κάτι άλλο''. Το άκομψο στη στάση του είναι ότι δεν προπονείται με την ομάδα μέχρι να σπάσει το συμβόλαιο ή να πληρωθεί η ρήτρα και τρέχει για ιατρικά στο Ντουμπάι (ή όπου αλλού) ακριβώς πριν από επίσημο αγώνα της ομάδας που ανήκει.
Άβαταρ μέλους
Mauricio-8-

Δημοσίευση από Mauricio-8- »

Σε ευχαριστούμε για όλα παικταρα καλή συνέχεια στην καριέρα σου!Δεθηκες με την ομάδα εισουν η ποιο πετυχημένη μεταγραφή από όλες τι απόψεις!Και προσφοράς και οικονομικής σε όλη την ιστορία της ομάδας! Τα λεφτά ήταν πολλά άλλα αν γούσταρες πραγματικά θα έμενες! Να σαι καλά για όλα!
Άβαταρ μέλους
dini26

Δημοσίευση από dini26 »

επειδη εχω μπερδευτει με ολα αυτα που ακουω,διαβαζω, σκεφτομαι, εχω την εξης απορια, κ οποιος μπορει βοηθαει,
ας υποθεσουμε οτι.......

^^^^ειναι 21 Αυγουστου 2019 κ εχουμε ηδη περασει ενα γυρο προς το τσουλου με ενα Χ κ μια νικη με γκολ του Πριγιο,
εχουμε χασει 1-0 εκτος στο πρωτο αγωνα για τα πλευοφς και σε 7 βραδια ειναι η ρεβανς στη Τουμπα για την εισοδο στους ομιλους,
στις 22 Αυγουστου σκαει η προταση της αραβιας κ ζουμε αυτο που ζουμε τωρα,
ο Πριγιο απεχει απο προπονησεις κ 2 μερες πριν την ρεβανς μας αφηνει,
εχουμε μεινει μονο με Ακπομπ κ Κουλουρη, ο Καρελης δεν αγοραστηκε^^^^

τι ειναι χειροτερο το τοτε η το τωρα????
που θα ηταν περισσοτερο η λιγοτερο προδοτης, επαγγελματιας και φραγκοκιλερ??

καμια δοση ειρωνιας η κριτικης σε συνφουρητες
απλα εχει γινει μπλεντερ η σκεψη μου κ θελω βοηθεια, γιατι απλα θα μπορουσε να συμβει κ ετσι!!!
θα ηθελα να διαβασω αποψεις, εγω βρισκω +/- κ στις 2 περιπτωσεις, ισως λιγοτερα + στο σεναριο του καλοκαιριου γιατι τωρα θεωρω πως εχουμε χρονο να το αντιμετωπισουμε, ακομα κ γκελα στη τριπολη να κανουμε η νικη του γαβρου δε θα αξιζει 10 βαθμους.

ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΕΝΤΟΝΙ :pano:
Άβαταρ μέλους
gabriello

Δημοσίευση από gabriello »

τελικα μενει λογω μαρινας? αλλος βερνμπλουμ μας βγηκε κι αυτος :lol: :lol:

παντως το ψηστηρι στην κυρια μπεργκ στο ινσταγκραμ εχει ηδη ξεκινησει :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
dini26

Δημοσίευση από dini26 »

που το λεει αυτο? υπαρχει σε καποια σελιδα?
Άβαταρ μέλους
panta

Δημοσίευση από panta »

ε ναι λογικό να αντέδρασε σήμερα η Μαρίνα μιας και μόλις το έμαθε,
της το κρατούσε για έκπληξη μάλλον :mrgreen:
kos

Δημοσίευση από kos »

dini26 έγραψε:επειδη εχω μπερδευτει με ολα αυτα που ακουω,διαβαζω, σκεφτομαι, εχω την εξης απορια, κ οποιος μπορει βοηθαει,
ας υποθεσουμε οτι.......

^^^^ειναι 21 Αυγουστου 2019 κ εχουμε ηδη περασει ενα γυρο προς το τσουλου με ενα Χ κ μια νικη με γκολ του Πριγιο,
εχουμε χασει 1-0 εκτος στο πρωτο αγωνα για τα πλευοφς και σε 7 βραδια ειναι η ρεβανς στη Τουμπα για την εισοδο στους ομιλους,
στις 22 Αυγουστου σκαει η προταση της αραβιας κ ζουμε αυτο που ζουμε τωρα,
ο Πριγιο απεχει απο προπονησεις κ 2 μερες πριν την ρεβανς μας αφηνει,
εχουμε μεινει μονο με Ακπομπ κ Κουλουρη, ο Καρελης δεν αγοραστηκε^^^^

τι ειναι χειροτερο το τοτε η το τωρα????
που θα ηταν περισσοτερο η λιγοτερο προδοτης, επαγγελματιας και φραγκοκιλερ??

καμια δοση ειρωνιας η κριτικης σε συνφουρητες
απλα εχει γινει μπλεντερ η σκεψη μου κ θελω βοηθεια, γιατι απλα θα μπορουσε να συμβει κ ετσι!!!
θα ηθελα να διαβασω αποψεις, εγω βρισκω +/- κ στις 2 περιπτωσεις, ισως λιγοτερα + στο σεναριο του καλοκαιριου γιατι τωρα θεωρω πως εχουμε χρονο να το αντιμετωπισουμε, ακομα κ γκελα στη τριπολη να κανουμε η νικη του γαβρου δε θα αξιζει 10 βαθμους.

ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΕΝΤΟΝΙ :pano:
στις 22 αυγουστου του 2019 ας σπασουν και την ρητρα του γιωργη :lol:
αν χαθει το φετινο πρωταθλημα ποσο αισιοδοξος θα εισαι για το επομενο και το μεθεπομενο?
μην αναλυουμε δυσαρεστα πραγματα...
Άβαταρ μέλους
Azrael

Δημοσίευση από Azrael »

στην ζουγκλα λεει οτι δεν θελει να παει η γυναικα του εκει οπως ανεφεραν και αλλοι.
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Καμια ρητρα για Μπεργκ λεει το σπορταιμ αφου περασαν τα 2 χρονια!
"Ο Δικέφαλος διαπραγματεύεται ένα ποσό γύρω στο ένα εκατομμύριο ευρώ με την Αλ Αϊν ενώ γύρω στο 1.3 εκατομμύρια ευρώ ετήσιο μισθό, θέλει ο Σουηδος.

Από εκεί και πέρα, αν τελικά ο ΠΑΟΚ κλείσει τον Σκανδιναβό και όχι κάποιον άλλον θέλει συμβόλαιο μαζί του για 1,5 χρόνο."
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Dimg4 την Τετ 09 Ιαν 2019, 17:48, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
gabriello

Δημοσίευση από gabriello »

dini26 έγραψε:που το λεει αυτο? υπαρχει σε καποια σελιδα?
https://www.zougla.gr/sports/podosfero/ ... -dedomenon
Nikos 74

Δημοσίευση από Nikos 74 »

Χθες διάβασα την είδηση πως στην Σαουδική Αραβία ο σύζυγος θα μπορεί να πάρει διαζύγιο από την γυναίκα του, στέλνοντας της ένα sms.
Άβαταρ μέλους
Athens

Δημοσίευση από Athens »

η ρητρα για Κουλουρη γνωριζει κανεις ποση ειναι? γιατι και γι αυτον θα υπαρξει προταση δεν μπορει...
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Μπα δε νομιζω να ερθει προταση για κουλουρη στη ρητρα οσο παιζει ατρομητο
Άβαταρ μέλους
HOOL4IGAN

Δημοσίευση από HOOL4IGAN »

Nikos 74 έγραψε:Χθες διάβασα την είδηση πως στην Σαουδική Αραβία ο σύζυγος θα μπορεί να πάρει διαζύγιο από την γυναίκα του, στέλνοντας της ένα sms.
Πόσο κοστίζει όμως το sms;
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”