Ιβάν Σαββίδης ΙΙ

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

Re: Ιβάν Σαββίδης (ΙΙ)

Δημοσίευση από Dinos_Liverpool »

Εγώ, Σεραφείμ, μέχρι προχθές έλεγα ότι το είπε ίσως λόγω ενθουσιασμού. Δεν ήξερα γιατί το είπε, αλλά το πρώτο που σκέφτηκα ήταν να προσπαθήσω να τον δικαιολογήσω. Μικρός, αυθόρμητος, ξέρω γω... επιπόλαιος και τα τοιαύτα. Κάποιοι άλλοι - πολλοί - "δίκασαν" αμέσως τον μικρό. Οι "αλάνθαστοι"!

Τώρα είδες γιατί το είπε; Εγώ, λοιπόν, τώρα που μάθαμε τι έγινε, λέω ότι πολύ καλά έκανε και έκανε αυτή τη δήλωση στήριξης. Και τον Τζαβέλλα, συγκεκριμένα, δεν τον πάω μία, όπως και οι περισσότεροι.

Τι εννοείς που το ξέρει ο Τριλοφιώτης για την στήριξη του Κλάους. Το ρεπορτάζ το λέει, δεν το λέει ο φίλος.
Άβαταρ μέλους
Trilofiotis

Δημοσίευση από Trilofiotis »

Θα σου πω τα επιχειρήματα της πλευράς μου.

Φέτος απο το στόμα της διοίκησης ακούσαμε να λέει ότι άκουσε τον κόσμο και κατάλαβε τα λάθη της στο σχεδιασμό και τις επιλογές. Μας είπαν ότι θα φέρουν ξένο ΤΔ μέχρι της αρχές του Μάη. Αμέσως αφού πληρώσουν 11μύρια χρέη. Αυτά ειναι ΓΕΓΟΝΟΤΑ. Αν δεν τα κάνουν τότε θα κράζουμε παρεα, αλλα ως τότε επίτρεψε μου να τους δώσω το χρόνο που ζητάνε.

Και αυτή η κραραμέλα-ψέμα το "3 χρόνια τώρα δε καταφέραμε τίποτα" πρέπει κάποτε να σταματήσει...
ΑΓΩΝΗΣΤΙΚΑ δε καταφέραμε τίποτα. Σαν ΠΑΕ ειμαστε ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ μπροστα και σα πρεστιζ δε το συζητώ. Πριν 3 χρόνια παίχτες σα το Νομποα δε θα ερχόταν Τούμπα ούτε για βόλτα.

Αυτά που γράφεις για τα μακροπρόθεσμα πλάνα σου, τα πιστεύεις αλήθεια...; Δηλαδή πιστεύεις ότι με τα κραξίδια θα αλλάξει μυαλό ο Σαββίδης και θα διώξει όλα τα φαντάσματα που υπάρχουν (ή ορισμένα νομίζεις ότι υπάρχουν), θα διώξει Τζαβέλα, Σάλπι, ΓΧ και γενικά όποιον αποφασίσουμε εμεις κάθε τόσο ότι δε μας κάνει;
Το βρίσκεις αυτό ρεαλιστικό..;! Γιατί κατ εμε στηρίζεις τις κινήσεις σου σε κάτι που ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΠΟΤΕ να γινει, γιατι απλά αυτος πληρώνει και έτσι γουστάρει να κάνει. Ας είχες και εσύ 50 μύρια να δώσεις να κράζαμε τις δικες σου επιλογές... Οπότε ουσιαστικά πράττεις με έναν στοχο εντελώς ουτοπικό κατα τη γνώμη μου.

Δηλαδή απτα λεγόμενα σου προτιμάς εναν ΠΑΟΚ 5ο, ΔΙΧΑΣΜΕΝΟ να παλευει του χρόνου ξεκινώντας με κομμένα τα φτερά, με ελπίδα ότι θα ειμαστε τόσο χάλια που μαγικά θα "αναγκαστεί να ξυπνήσει" ο Σαββίδης και θα διώξει και τις κατσαρίδες-φαντάσματα...
Ρεαλιστικό και άκρως ΠΑΟΚτσίδικο σενάριο.

Τη στήριξη του Κλάους τη γνωρίζω απο τα γεγονότα. Απο τη διαρροή της ΠΑΕ για το θέμα και το ότι αν δεν ήταν αλήθεια, τώρα τα αποδυτήρια θα ήταν Χιροσίμα. Μπορεί να τους έχεις στην ΠΑΕ για ΤΟΣΟ βόδια, αλλα εγώ λέω ότι λίγο παραπάνω τους κόβει όσο ναναι..
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

ντινο δεν ηθελα να κατσω να πολυαναλυσω ντινο μια "βλακεια" του μικρου σαββιδη αλλα τελος παντων μιας και με δινεις την πασα...καταρχην τι σημαινει ενας απο εμας? γεννηθηκε κανα ΠΑΟΚτσακι ο συγκεκριμενος ποδοσφαιριστης (για να μην απω στο υιο)? ή η συμπεριφορα του αρμοζει σε επαγγελματια ποδοσφαιριστη?εσυ εισαι ικανοποιημενος απο την αντιμετωπιση του τζαβελα απεναντι στο σωματειο του ΠΑΟΚ?

εννοω το ρεπορταζ απο που βγαινει?μιλαμε για κατι που εφοσον εγινε εγινε στα αποδυτηρια...αρα ή καποιο μαμουνι το εβγαλε εκ των εσω ή ειναι αλλη μια εφευρεση του κυριακου^2 οπως το περιφημο βιντεο με τους αυτοματισμους του δωνη...οτι και να εγινε μιλαμε για μια κινηση που προσπαθει να κρυψει και να κουκουλωσει αυτα που δεν κρυβονται...
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

Δημοσίευση από Dinos_Liverpool »

Όχι, μη μου μπλέκεις αυτοματισμούς και συμπεριφορές Τζαβέλλα. Άκουσες ποτέ να δικαιολογώ τον Τζαβέλλα;

Επί του προκειμένου, με το "ένας από εμάς", εικάζω ότι εννούσε " Άσε κατά μέρους την απόφασή σου να μην ξανααγωνιστείς, λόγω των εντάσεων που δημιουργεί η παρουσία σου. Είσαι και συ μέλος της οικογένειας του ΠΑΟΚ. Ένας από εμάς". Επίτρεψέ μου να πιστεύω ότι η πιθανότητα να κάνω λάθος είναι μηδαμινή! Δεν βγήκε στα καλά καθούμενα και είπε "ας στηρίξω σήμερα τον Τζαβέλλα"!

Το ρεπορτάζ βγαίνει από εκεί που βγαίνουν τα ρεπορτάζ. Από δημοσιογράφους! Δεν είναι όλοι οι δημοσιογράφοι στο ίδιο καζάνι, ούτε όλοι είναι εχθροί του ΠΑΟΚ.

Ο μπαμπάς κάθεται και απλώνει τα εκατομμύρια σαν τραχανά, και μας μάς πειράζει κάτι που είπε ο γιος και που ούτε καλά-καλά γνωρίζουμε κάτω από ποιες συνθήκες το είπε! Δεν είναι σωστό αυτό!
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

Trilofiotis έγραψε:Θα σου πω τα επιχειρήματα της πλευράς μου.

Φέτος απο το στόμα της διοίκησης ακούσαμε να λέει ότι άκουσε τον κόσμο και κατάλαβε τα λάθη της στο σχεδιασμό και τις επιλογές. Μας είπαν ότι θα φέρουν ξένο ΤΔ μέχρι της αρχές του Μάη. Αμέσως αφού πληρώσουν 11μύρια χρέη. Αυτά ειναι ΓΕΓΟΝΟΤΑ. Αν δεν τα κάνουν τότε θα κράζουμε παρεα, αλλα ως τότε επίτρεψε μου να τους δώσω το χρόνο που ζητάνε.

Και αυτή η κραραμέλα-ψέμα το "3 χρόνια τώρα δε καταφέραμε τίποτα" πρέπει κάποτε να σταματήσει...
ΑΓΩΝΗΣΤΙΚΑ δε καταφέραμε τίποτα. Σαν ΠΑΕ ειμαστε ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ μπροστα και σα πρεστιζ δε το συζητώ. Πριν 3 χρόνια παίχτες σα το Νομποα δε θα ερχόταν Τούμπα ούτε για βόλτα.

Αυτά που γράφεις για τα μακροπρόθεσμα πλάνα σου, τα πιστεύεις αλήθεια...; Δηλαδή πιστεύεις ότι με τα κραξίδια θα αλλάξει μυαλό ο Σαββίδης και θα διώξει όλα τα φαντάσματα που υπάρχουν (ή ορισμένα νομίζεις ότι υπάρχουν), θα διώξει Τζαβέλα, Σάλπι, ΓΧ και γενικά όποιον αποφασίσουμε εμεις κάθε τόσο ότι δε μας κάνει;
Το βρίσκεις αυτό ρεαλιστικό..;! Γιατί κατ εμε στηρίζεις τις κινήσεις σου σε κάτι που ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΠΟΤΕ να γινει, γιατι απλά αυτος πληρώνει και έτσι γουστάρει να κάνει. Ας είχες και εσύ 50 μύρια να δώσεις να κράζαμε τις δικες σου επιλογές... Οπότε ουσιαστικά πράττεις με έναν στοχο εντελώς ουτοπικό κατα τη γνώμη μου.

Δηλαδή απτα λεγόμενα σου προτιμάς εναν ΠΑΟΚ 5ο, ΔΙΧΑΣΜΕΝΟ να παλευει του χρόνου ξεκινώντας με κομμένα τα φτερά, με ελπίδα ότι θα ειμαστε τόσο χάλια που μαγικά θα "αναγκαστεί να ξυπνήσει" ο Σαββίδης και θα διώξει και τις κατσαρίδες-φαντάσματα...
Ρεαλιστικό και άκρως ΠΑΟΚτσίδικο σενάριο.

Τη στήριξη του Κλάους τη γνωρίζω απο τα γεγονότα. Απο τη διαρροή της ΠΑΕ για το θέμα και το ότι αν δεν ήταν αλήθεια, τώρα τα αποδυτήρια θα ήταν Χιροσίμα. Μπορεί να τους έχεις στην ΠΑΕ για ΤΟΣΟ βόδια, αλλα εγώ λέω ότι λίγο παραπάνω τους κόβει όσο ναναι..
ρε τριλοφιωτη παλι το πας στα κραξιδια...δεν υπαρχει τετοιο πραγμα κατανοησε το...δεν παλευει κανεις με τα "κραξιδια"...τελος με αυτο φτανει...

αμα ειναι να συζηταμε να το κανουμε απο το ιδιο μηκος κυματος γιατι προς το παρον αλλα προσπαθω να σου πω και αλλα καταλαβαινεις...τελος παντων ξεκιναω...

καθε χροο τα ιδια θα ακους οπως και σε καθε αποτυχημενη χρονια...μαθαμε του χρονου θα τα διορθωσουμε...ετσι απει το παραμυθι τα ιδια ακουσαμε και περισυ και παει λεγοντας...

τωρα για την οργανωση στην παε που ειναι δεκαετιες μπροστα ασε με να εχω τις αμφιβολιες μου...εδω ενας ΤΔ με εναν προπονητη δεν μπορουσαν να συννενοηθουν...σαφως και εχουν γινει βηματα αλλα ολα αυτα λογω ΧΡΗΜΑΤΟΣ και τιποτα παραπανω...η εικονα ειναι η ομαδα...3 χρονια δεν καταφερα τιποτα και αυτο μετραει...ο νομποα και ο καθε νομποα πηρε χρημα και ηρθε αλλα ο ΠΑΟΚ παντα μπορουσε να προσελκυσει μεγαλα ονοματα και εισαι λαθος σε αυτο που γραφεις...

αυτος πληρωνει και εγω μπορω να τον κρινω γι αυτο ετσι δεν ειναι οποτε που κολλας?

δεν καταλαβες καλα...δεν προτιμω κανεναν ΠΑΟΚ τετοιο...λεω οτι δεν με απασχολει η θεση που θα παρω στα πλευ ωχ καθως οσο δεν αλλαζει κατι εκει πανω οτι και να γινει του χρονου εδω θα ειμαστε και θα κανουμε ακριβως την ιδια συζητηση...

τη στηριξη του Κλαους (δωστε βαση και στο προσωπο που βγαλανε προς τα εξω ε??) τη γνωριζεις επειδη ετσι στην πλασαρανε...οι ιδιοι που σου πλασαρανε και τα βιντεακια του δωνη ενα φεγγαρι...ναι αυτον που σε κυνηγαει τωρα στα δικαστηρια...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Sera4 την Τετ 08 Απρ 2015, 12:55, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
guardian4

Δημοσίευση από guardian4 »

εγω θα πω ενα πραγμα και δεν θα το συνεχισω

ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ που καποτε εβριζαν γκαρσια και τον ειχαν κολλησει στον τοιχο και ελεγαν απο που κι ως που ενας απο μας, οταν προσπαθουσε να τον διωξει η ΠΑΕ
ακριβως οι ιδοι τωρα δειχνουν ευαισθησια στο γιατι ο τζαβελλας δεν ειναι λαθος να αποκαλειται ενας απο μας.

Για αυτο τον λογο ακριβως επειδη ειναι παντελως παρανοικο αλλα ταυτοχρονα και εχει τον λογο του αυτο που συμβαινει, καθως δεν μου προκαλει καμια εντυπωση, δεν θα μπω σε διαλογο επι του θεματος.

Εκτος απ την προφανη δικαιωση που τοσο καιρο λεμε πως σκεφτεται μια μεριδα του κοσμου του ΠΑΟΚ(οτι πει η διοικηση), ερχεται αλλη μια δικαιωση για το πως αντιμετωπιζονται ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΙ ποδοσφαιριστες της κλικας ΠΑΠΑΠΑ(παλαιμαχων παλτων παιανιας) απο την διοικηση
το οποιο τοσο καιρο λεμε και μας βηγαζετε φαντασιοπληκτους

σιγα σιγα πεφτουν οι μασκες με το κατεβασμα βιντεακίων σε συγκεκριμενο παικτη, τα εισαι ενας απο μας(αν ειναι ποτε δυνατον) σε τζαβελλα, η μη υπογραφη λυσης συμβολαιου με σπυρο-
παραφραζοντας παρασιδη, ΕΞΑΝΤΛΗΘΗΚΑΝ ΟΙ ΜΠΙΚ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ο οποιος παραπεμφθηκε πρωτη φορα επι στεφενς με τετραμηνο παγκο, μετα με Αναστασιαδη, και τωρα με γ.χ, να λεει οτι ο ΠΑΟΚ ειναι καφενειο, παλι ΔΕΝ φευγει.

Ε λοιπον , μην διερωταστε γιατι δεν εχει κοσμο η Τουμπα.
Ο ΠΑΟΚ δεν ειναι κεντρο αποκαταστασης ΠΑΠΑΠΑ , ουτε κεντρο ανελιξης καριερων τοσο στην πολιτικη οσο και σε μανατζειριστικη πορεια, ουτε λυκοφιλικο κεντρο με διαφορους, σε διαφορους τομεις ιφ γιου νοου γουοτ αι μιν, ουτε κλαμπακι, τζονι λα χαντε εστα ε λοκα γουοτ δε φακ, ουτε καμια ομαδουλα της σειρας που την κουμανταρεις μεσω σκαιπ, και κυριως ο ΠΑΟΚ δεν ειναι συλλογος με οπαδους που αντεχουν την παγια στρατηγικη της ΠΑΕ
αλλα λεω και αλλα κανω και αλλα εννοω.

οταν , ΟΤΑΝ καθαρισει το τοπιο θα επιστρεψει ο κοσμος, και οι συνδεσμοι και ολοι.
Τιποτα δεν καθαρισε ακομα.
Οσο δεν καθαρισει η διοικηση απο διαφορους(πολλους και διαφορους)
Οσο δεν φυγουν ΟΛΟΙ οι ΠΑΠΑΠΑ
Οσο δεν δω υπογραφη καινουργιου Τ.Δ.
Οσο δεν δω τριετες σε σοβαρο προπονητη, εγω πιστευω οτι ΔΕΝ αλλαξε τιποτα.
Οταν γινουν αυτα τα 4 , ΚΑΙ ΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ. τοτε δεν προχωρα η ομαδα.
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

Dinos_Liverpool έγραψε:Όχι, μη μου μπλέκεις αυτοματισμούς και συμπεριφορές Τζαβέλλα. Άκουσες ποτέ να δικαιολογώ τον Τζαβέλλα;

Επί του προκειμένου, με το "ένας από εμάς", εικάζω ότι εννούσε " Άσε κατά μέρους την απόφασή σου να μην ξανααγωνιστείς, λόγω των εντάσεων που δημιουργεί η παρουσία σου. Είσαι και συ μέλος της οικογένειας του ΠΑΟΚ. Ένας από εμάς". Επίτρεψέ μου να πιστεύω ότι η πιθανότητα να κάνω λάθος είναι μηδαμινή! Δεν βγήκε στα καλά καθούμενα και είπε "ας στηρίξω σήμερα τον Τζαβέλλα"!

Το ρεπορτάζ βγαίνει από εκεί που βγαίνουν τα ρεπορτάζ. Από δημοσιογράφους! Δεν είναι όλοι οι δημοσιογράφοι στο ίδιο καζάνι, ούτε όλοι είναι εχθροί του ΠΑΟΚ.

Ο μπαμπάς κάθεται και απλώνει τα εκατομμύρια σαν τραχανά, και μας μάς πειράζει κάτι που είπε ο γιος και που ούτε καλά-καλά γνωρίζουμε κάτω από ποιες συνθήκες το είπε! Δεν είναι σωστό αυτό!
το θεμα ειναι πως το βλεπεις...για μενα ο τζαβελας ντροπιασε, εστησε και ξεφτιλησε τον ΠΑΟΚ με τη φουστικη συμπεριφορα του...εκει το θεμα τελειωνει...ο παιχτης θα επρεπε να ειχε τελειωσει οριστικα...ουτε ενας απο εμας ουτε υπομονη για τα πλευ ωχ ουτε τιποτα...καποια πραγματα ειναι πανω απο αγωνιστικα...

ο μπαμπας που απλωνει τα εκατομμυρια τραχανα δεν το κανει για την ψυχη της μανας του...μια χαρα τα εχει τα οφελη του...και καλα κανει και εγω μαζι του ειμαι...αλλα μην τα αγιοποιουμε ολα...
Άβαταρ μέλους
Trilofiotis

Sera4 έγραψε:ρε τριλοφιωτη παλι το πας στα κραξιδια...δεν υπαρχει τετοιο πραγμα κατανοησε το...δεν παλευει κανεις με τα "κραξιδια"...τελος με αυτο φτανει...
Όχι τέλος φίλε και εδώ μάλλον ειναι που δε καταλαβαίνεις. Όταν το κλίμα ειναι ΣΚΑΤΑ και διάφοροι πιάνονται απο το παραμικρό για να γκρινιάξουν, μουρμουρίσουν κλπ, το διαιωνίζουν το ΣΚΑΤΑ και το θρέφουν. Λίγο γρίνια στα φόρουμς, λίγο παραπάνω στο καφέ, πολλή έξω απτο γήπεδο και ΚΡΑΞΙΔΙΑ μέσα στο γήπεδο. Είναι ΟΛΑ ΑΛΛΗΛΕΝΔΕΤΑ. Οι ίδιοι άνθρωποι είμαστε και παρασυρόμαστε ο ένας απο τον άλλο. Αν λοιπόν προσπαθούσαμε ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ να αποφεύγαμε τα μικρά που δεν έχουν καμια ουσια (όπως η γκρίνια για τον Σαββιδάκο), θα είχαμε ΜΕΓΑΛΟ αντίκτυπο και στα ουσιαστικά, πίστεψε με.

Το να εθελοτυφλείς και να αποποιείσαι την οποία ευθύνη έχεις(ετε) της συνέχισης της αρρώστιας του ΠΑΟΚ -σε αυτό το κομμάτι της πάντα- δε σε τιμα.
Sera4 έγραψε:καθε χροο τα ιδια θα ακους οπως και σε καθε αποτυχημενη χρονια...μαθαμε του χρονου θα τα διορθωσουμε...ετσι απει το παραμυθι τα ιδια ακουσαμε και περισυ και παει λεγοντας...
Εδώ θα είμαστε να μου την πεις και φέτος αν πάλι γίνουν τα ίδια. Επίτρεψε μου να έχω υπομονή απέναντι σε έναν άνθρωπο που πλήρωσε πληρώνει και θα συνεχίσει να πληρώνει (βλ γήπεδο και προπονητικό που έρχονται)
Sera4 έγραψε:...ο νομποα και ο καθε νομποα πηρε χρημα και ηρθε αλλα ο ΠΑΟΚ παντα μπορουσε να προσελκυσει μεγαλα ονοματα και εισαι λαθος σε αυτο που γραφεις...
Πες μου ΕΝΑ μεγάλο όνομα που ήρθε σε τέτοια ηλικία στον ΠΑΟΚ, με περίπου την ίδια χρηματιστηριακή του αξία μάλιστα.
Sera4 έγραψε:τη στηριξη του Κλαους (δωστε βαση και στο πρωσοπο που βγαλανε προς τα εξω ε??) τη γνωριζεις επειδη ετσι στην πλασαρανε...οι ιδιοι που σου πλασαρανε και τα βιντεακια του δωνη ενα φεγγαρι...ναι αυτον που σε κυνηγαει τωρα στα δικαστηρια...
Τη στήριξη του Κλάους σου είπα ότι τη στηρίζω στο ότι αποκλείεται να ειναι ψέμα επειδή τα αποδυτήρια θα είχαν πηδηχτεί. Απλή λογική είναι.

Και νατο πάλι αυτό που έλεγα. Πετας πάλι το Δώνη, φυσας τα καρβουνα να συνεχίζεται η μανούρα αναμεσα μας και να διαιωνίζεται το χάσμα και η μανούρα. Να πιαστεί και κανα ακόμα παληκάρι νάχουμε να ξαναμαλώνουμε ε; Ωραίος ρε φίλε... :(

Ξαναδιάβασε όσα έγραψα στην 1η παράγραφο. Αυτό κάνεις, το βλέπεις δε το βλέπεις.
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Οπαδικο κινημα 2015. Ακομα δε μπηκε ο γιος του μεγαλομετοχου μας, πεσαμε να τον φαμε.
Μετα μας φταιει ο καιρος
Άβαταρ μέλους
Karelias

Δημοσίευση από Karelias »

Sera4 κοίτα, είναι θέμα οπτικής.

Κάποιος κόσμος, πιστεύει ότι αφού τελείωσει η σεζόν ο ΠΑΟΚ θα τα πάει καλύτερα.
Προσωπικά το εύχομαι.
Απ αυτά που βλέπω μέχρι στιγμής, δεν το πιστεύω, αλλά το εύχομαι.
Ότι θα βάλει τις βάσεις επιτέλους για να γίνει ένα ''κανονικό'' club με αρχή-μέση-τέλος κι όχι αυτό το κάτι σαν, που βιώνουμε όλοι μας εδώ και τρία χρόνια.

Τώρα, αυτό το πιστεύει, επειδή σου λέει κι εύλογα ίσως, ότι τρία χρόνια αγωνιστικής αλλά και μη, καρπαζιάς είναι αρκετά για να μάθει κάποιος. Εδώ αρχίζει το μπέρδεμα, γιατί ο παραπάνω συλλογισμός, είναι ουσιαστικά ευχή κι όχι επιχείρημα. Είναι δηλαδή σα να περπατάς σε ένα δάσος με σκουπίδια κι ελπίζεις στην επόμενη στροφή του, να μην έχει τίποτα, γιατί λες, δεν μπορεί, ο δήμος θα έχει καθαρίσει κάτι, τρία χρόνια τώρα. Και όλο και προχωράς, προσπαθόντας να πείσεις τον εαυτό σου κυρίως, ότι τα εκατοστά αμόλυντου πρασίνου (πχ, Νομπόα) είναι κάτι καλό μέσα σε ένα μολυσμένο δάσος. Ίσως σε κάνει να ξεχνάς κιόλας τα όμορφα λιβάσια που υπήρχαν παλιά (πχ, Γκαρσία, σε Ρεάλ και Μιλαν) κι ευώδιαζε ο τόπος.

Δεν είναι κακό, ίσα ίσα να μη σου πω, καμιά φορά ζηλεύω αυτόν τον τρόπο. Δε λέω ''τρόπο σκέψης'' καθώς αυτό προυποθέτει μια σειρά λογικών συμπερασμάτων που αρχίζουν απ την κριτική και καταλήγουν στο ''κάτσε να δούμε και μετά να πανυγηρίσουμε, γιατί τρία χρόνια τώρα, ε, ψιλοβαρεθήκαμε''. Τρόπο ματιάς, αν θέλεις, να το ονομάσουμε.
Γιατί, τα λογικά συμπεράσματα, που βγαίνουν απ τον τρόπο λειτουργίας και αντανακλούνται στο χορτάρι είναι επειεικώς απαράδεκτα και 2 φορές πιο απαράδεκτα απ τα λεφτά που έχουν σπαταληθεί, τα τελευταία τρία χρόνια.

Να αρχίσουμε απ το μηδέν λοιπόν; Ας αρχίσουμε.
Όταν ο γιος του μεγαλομετόχου, βγαίνει και μας δείχνει τις αφίσες του δωματίου του, δαγκώνομαι.
Θα προτιμούσα σαν επιχειρηματικό στέλεχος που (θέλει) να είναι να μου δείξει κάτι σχετικά με την επιχείρηση που θέλει ουσιαστικά να διοικήσει κι όχι να ποζάρει σαν 15χρονο στα instagram.
Αλλά πες ότι αυτό είναι παραξενιά μου. (που δεν είναι, αλλά λέμε τώρα).
Για την Τζαβελειάδα, τα είπα 1000 φορές, δεν έχει νόημα άλλο.
Περιμένω και σε ανάλογο Τζαβελίσκο τα ίδια.
Να δούμε μετά αν και κάτα πόσο στεριώσει προπονητής (το λέω σαν προοπτική αυτό).

Όταν ο μεγαλομέτοχος λέει ότι ο κόσμος θέλει νίκες γι αυτό απέχει, μάλλον δεν έχει μετρήσει καλά το όλο ζήτημα.
Προφανώς κι αν πάμε τελευταία αγωνιστική για το CL θα είναι γεμάτη η Τούμπα, αλλά δεν είναι εκεί το θέμα.
Ο ΠΑΟΚ νικούσε με μπαλάρα για κανα τρίμηνο και η κερκίδα σε σχέση με τα αποτελέσματα ήταν απογοητευτική.
Όταν, υποτίθεται, η ιεραρχία της ΠΑΕ θα είναι Πρόεδρος-ΤΔ-Προπονητής και κάπου εκεί, σ αυτήν την αλυσίδα
παρεμβάλεται, υιός Σαββίδη, Βρύζα-σύμβουλος Σαββίδη, οφείλει ο καθένας να ανναρωτηθεί πως στον πούτσο αυτή η ιεραρχία θα διατηρηθεί για να μπορεί να φέρει ένα μετρήσιμο αποτέλεσμα.
Εκεί, ο φίλος μας στο δάσος, λέει ''τώρα που θα πληρώσει τα χρέη, θα δουμε τι άλλο θα λέτε''. Ο φίλος μας όμως, ξεχνάει ότι δεν φταίνε τα χρέη που στο τέλος 3 χρόνων λειτουργίας της ΠΑΕ, αυτή δεν έχει ΤΔ και προπονητή κι έχει κι άλλες σοβαρές ελλείψεις σε νοοτροπία, σε στελέχωση και 1002 άλλα.

Πλέον έχει περάσει η περίοδος ''χάριτος'' και άπαντες θα πρέπει να μάθουν ότι περπατάνε σε ναρκοπέδιο.
Δεν έπρεπε να είναι έτσι, αλλά όπως στρώνεις έτσι κοιμάσαι.
Όλο το χρόνο αλλά κι όλο το χώρο (χωρίς κούλα, με βάζελο οικονομικά ρημαγμάνο, χωρίς τυριά, χωρίς όλη την υπόλοιπη Θεσ/νίκη) για να είναι σε πολύ καλύτερη μοίρα και να μην έχει τόση και καλά ''γκρίνια''
Κι όλοι να είμαστε αγκαλιασμένοι και να πλέκουμε μαγιάτικα στεφάνια στο δάσος.
Κι επιτέλους, δεν είναι ούτε ''σταύρωμα'', ούτε ''δίκη'' ο έλεγχος και η κριτική σε κάποιες γελοιότητες που μόνο στον δικό μας σύλλογο συμβαίνουν και εξισώνονται αντιδράσεις θεσμικών παραγόντων και απλών οπαδών.
Και προφανώς, δεν είναι επιχείρημα ''ωραία, ας διώξετε τον Σαββίδη και πείτε μας ποιόν θέλετε να έρθει στη θέση του'', είναι γελοίο όλο αυτό.

Στο μεταξύ, αυτή η κουβέντα γίνεται κάθε χρόνο τέτοια εποχή σ αυτό το τόπικ (εποχή ΓΧ) και το κυριότερο αντίβαρο
είναι ''Εδώ θα είμαστε να μου την πεις και φέτος αν πάλι γίνουν τα ίδια. Επίτρεψε μου να έχω υπομονή απέναντι σε έναν άνθρωπο που πλήρωσε πληρώνει και θα συνεχίσει να πληρώνει''

Ε, το λες τον ένα χρόνο, καλά έλα του χρόνου.
Το λες τον δεύτερο, καλά έλα του χρόνου
Το λες τον τρίτο καλά έλα του χρόνου.
Καλά, εγώ έρχομαι, εσύ πότε θα έρθεις; Ή τέλος πάντων πόσα χρόνια;

inb4 O Kοκκαλης μέχρι να φτιάξει τον γαύρο

κι εκεί απλά κάνεις ένα facepalm και βρίζεις την οθόνη
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

Trilofiotis έγραψε:
Sera4 έγραψε:ρε τριλοφιωτη παλι το πας στα κραξιδια...δεν υπαρχει τετοιο πραγμα κατανοησε το...δεν παλευει κανεις με τα "κραξιδια"...τελος με αυτο φτανει...
Όχι τέλος φίλε και εδώ μάλλον ειναι που δε καταλαβαίνεις. Όταν το κλίμα ειναι ΣΚΑΤΑ και διάφοροι πιάνονται απο το παραμικρό για να γκρινιάξουν, μουρμουρίσουν κλπ, το διαιωνίζουν το ΣΚΑΤΑ και το θρέφουν. Λίγο γρίνια στα φόρουμς, λίγο παραπάνω στο καφέ, πολλή έξω απτο γήπεδο και ΚΡΑΞΙΔΙΑ μέσα στο γήπεδο. Είναι ΟΛΑ ΑΛΛΗΛΕΝΔΕΤΑ. Οι ίδιοι άνθρωποι είμαστε και παρασυρόμαστε ο ένας απο τον άλλο. Αν λοιπόν προσπαθούσαμε ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ να αποφεύγαμε τα μικρά που δεν έχουν καμια ουσια (όπως η γκρίνια για τον Σαββιδάκο), θα είχαμε ΜΕΓΑΛΟ αντίκτυπο και στα ουσιαστικά, πίστεψε με.

αν ειναι δυνατον η οποια γκρινια να εχει να κανει με μικρα ζητηματα οπως του σαββιδακου

Το να εθελοτυφλείς και να αποποιείσαι την οποία ευθύνη έχεις(ετε) της συνέχισης της αρρώστιας του ΠΑΟΚ -σε αυτό το κομμάτι της πάντα- δε σε τιμα.
Sera4 έγραψε:καθε χροο τα ιδια θα ακους οπως και σε καθε αποτυχημενη χρονια...μαθαμε του χρονου θα τα διορθωσουμε...ετσι απει το παραμυθι τα ιδια ακουσαμε και περισυ και παει λεγοντας...
Εδώ θα είμαστε να μου την πεις και φέτος αν πάλι γίνουν τα ίδια. Επίτρεψε μου να έχω υπομονή απέναντι σε έναν άνθρωπο που πλήρωσε πληρώνει και θα συνεχίσει να πληρώνει (βλ γήπεδο και προπονητικό που έρχονται)

το θεμα δεν ειναι να σου πω κατι...το θεμα ειναι να μη εχω να σου πω τιποτα...γιατι τοτε θα ειναι αργα παλι...
Sera4 έγραψε:...ο νομποα και ο καθε νομποα πηρε χρημα και ηρθε αλλα ο ΠΑΟΚ παντα μπορουσε να προσελκυσει μεγαλα ονοματα και εισαι λαθος σε αυτο που γραφεις...
Πες μου ΕΝΑ μεγάλο όνομα που ήρθε σε τέτοια ηλικία στον ΠΑΟΚ, με περίπου την ίδια χρηματιστηριακή του αξία μάλιστα.

αφου με φωτογραφιζεις να μην σε πω για κοντρερας και γκαρσια θα σε πω για ομαρ τετρατζε, πατρισιο καμπς, σαμπρι και ταισον νουνιεζ
Sera4 έγραψε:τη στηριξη του Κλαους (δωστε βαση και στο πρωσοπο που βγαλανε προς τα εξω ε??) τη γνωριζεις επειδη ετσι στην πλασαρανε...οι ιδιοι που σου πλασαρανε και τα βιντεακια του δωνη ενα φεγγαρι...ναι αυτον που σε κυνηγαει τωρα στα δικαστηρια...
Τη στήριξη του Κλάους σου είπα ότι τη στηρίζω στο ότι αποκλείεται να ειναι ψέμα επειδή τα αποδυτήρια θα είχαν πηδηχτεί. Απλή λογική είναι.

Και νατο πάλι αυτό που έλεγα. Πετας πάλι το Δώνη, φυσας τα καρβουνα να συνεχίζεται η μανούρα αναμεσα μας και να διαιωνίζεται το χάσμα και η μανούρα. Να πιαστεί και κανα ακόμα παληκάρι νάχουμε να ξαναμαλώνουμε ε; Ωραίος ρε φίλε... :(

Ξαναδιάβασε όσα έγραψα στην 1η παράγραφο. Αυτό κάνεις, το βλέπεις δε το βλέπεις.

δυστυχως αυτα που εσυ κατηγορεις ειναι αυτα που εσυ κανεις...εγω απλα σου θυμιζω για ποιους μιλαμε...και ποτε προσπαθουσαν να υπερασπιστουν καποιον...και τι ηταν αυτος ο καποιος...εγω ειπα τη γνωμη μου για τον τζαβελα δεν εχω να πω κατι αλλο...

το κατα ποσο ειναι καλα τα αποδυτηρια κανεις δεν το ξερει...ουτε εγω ουτε και εσυ...

karelia +1926 αυτο ακριβως γινεται φιλε μου...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Sera4 την Τετ 08 Απρ 2015, 13:35, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

α καλα...

1) αφίσα λεει του τζαβέλλα έχει στο δωμάτιο του. ναι. εχει. διπλα εχει και μια με τη φλεγόμενη τούμπα, δίπλα έχει μια με τον κλάους, δίπλα έχει μια με την αγία σοφία. αυτά ομως δεν κανουν τζιζ άρα δεν τα βλεπουμε. εμένα αλλού είναι το θέμα μου με αυτή τη φώτο. καλα ρε, τόσα φράγκα, καναπές είναι τούτος; ρε, του ΠΑΟΚ τον πρόεδρο έχεις πατέρα ρε! ξύπνα! βάλε ενα διακοσμητή. φέρε το βιτόλο. κατι.

2) τζαβέλλας. οφ τοπικ εδώ αλλα νομίζω ότι πρεπει να τελειώνουμε με αυτή την ιστορία. ο παίχτης για τον οποίο αν δεν είχα τα αντανακλαστικά να ξανασκεφτώ το τι γραφω, θα ειχα φαει το πρωτο μου μπαν. λεμε ύποπτη συμπεριφορά. συμφωνώ αν και δεν ειναι καταδικαστική γιατί λες οκ, μια φαση είναι, Γιανώτας είναι,οκ τεσπα... το κρατάω και συνεχίζω... τραυματίας πριν το γαυρο. μα για αυτο εγινε ολη η μανουρα με τις συνεντεύξεις άγγελου και προστασία του τοτε γιατρού του ΠΑΟΚ και με τις δημοσιεύσεις σε ινσταγκραμ κτλ (και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο τα έχω με τον παίχτη ΚΑΙ κανένας άλλος. θεωρώ ότι είναι όμως ιδιαίτερα σημαντικός λόγος, παραπάνω και απο την αγωνιστική εικόνα και διάθεση).

3) ΟΛΟΙ σχεδόν (εκτός απο ενα δυο που κλαιν μαιν) απο αυτούς που κραζαμε, ΕΦΥΓΑΝ. ΤΕΛΟΣ. ΠΑΠΑΛΑ. ΠΕΤΑΞΕ ΤΟ ΠΟΥΛΑΚΙ. ΑΡΙΒΕΝΤΕΡΤΣΙ. ΤΣΙΑΟ ΜΠΕΛΛΑ. ΑΟΥΦΙΝΤΑΖΕΝ, ΛΟΣ ΓΚΡΑΝΤΕΣ ΜΠΕΟΣ κτλ κτλ.

δεν νομίζω να χρειάζεται άλλα επι τούτου συνεπώς..... εκτός αν ντε και καλα πρέπει κατι παντα να υπάρχει.

α! ναι. υπάρχει ο ΓΓ (ΓΧ κατα άλλους) ρε παιδιά. ε! αποχή απο το γήπεδο. ΕΛΕΟΣ!

καλά το είπε ενα παλικάρι πιο πριν, έχει βαλει τόσα, θα σβήσει χρέη και εμείς εκεί. ΓΓ και γιατί ρε Σαββίδη γουστάρεις Τζαβέλλα και Κλάους και όχι Γκαρσία και Σορλέν και γιατί τα καρεκλάκια είναι μπλε, γιατί δεν κατέβηκες αθήνα με φουσκωτούς για μαπες στο χοντρό , γιατί δεν ελέγχεις επο, μεπο, πλατινί και όλο του το σόι.... ΕΛΕΟΣ. οι μεν και οι δε. η μόνιμη πληγή του ΠΑΟΚ. Πότε θα κάτσει το άσπρο μαζί με το μαύρο και να βρούν τη μέση λύση στο γκρί, μπας και δεί αυτή η άμοιρη ομάδα φώς, είναι ΤΟ ερώτημα...... :cry:
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

γκεο η μπαλια εχει κατσει στο γκρι επι καυλιαρη...αλλα δεν υπηρχε ταμειο για να πληρωθουμε...

και πιστεψε με οταν ο συλλογος θα βγαλει υγεια και διαφανεια θα ξανακατσει...ως τοτε εχουμε ακομα...
Άβαταρ μέλους
Trilofiotis

Δε γίνεται να συννεοηθούμε Sera4 όταν "απαντας" σε ότι σε βολεύει και να εθελοτυφλείς. Καταλαβαίνω ότι εγώ μπορεί να στηρίζω μια απ'τα ίδια, αλλα εσύ δε καταλαβαίνεις ότι με την λογική τη δική σου και άλλων όπως ο Karelias κλπ, μας πάτε ΝΤΟΥΓΡΟΥ για φούντο.

Καλη συνέχεια φίλε και καλή δύναμη στο θεάρεστο έργο σου να γκρινιάζεις για τα πάντα μέχρι να φύγει ο Σαββίδης να γουστάρεις (γιατί αυτό θα γινει στο τέλος έτσι όπως το πάτε). Τα παρατάω.
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

να μου πεις το σημειο που εθελοτυφλω να το διορθωσουμε και αυτο...
Trilofiotis έγραψε: Καλη συνέχεια φίλε και καλή δύναμη στο θεάρεστο έργο σου να γκρινιάζεις για τα πάντα μέχρι να φύγει ο Σαββίδης να γουστάρεις (γιατί αυτό θα γινει στο τέλος έτσι όπως το πάτε). Τα παρατάω.
εγω ουτε σε ειρωνευτηκα ουτε μιλησα ετσι για σενα και το κυριοτερο δεν εβαλα λογια στο στομα σου...για ακομη μια φορα δικαιωνομαι οταν μαζι με καποιους αλλους λεμε οτι παντα καταληγετε στο οτι θελουμε να διωξουμε τον σαββιδη...

τελος παντων καλη συνεχεια και σε σενα...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”