Dimg4 έγραψε:Εγω απορω γιατι δεν εχουμε σπρωξει καναν πιτσιρικα απο την κ20 ενω σε αλλες θεσεις προωθουνται αβερτα. Αφου εχουμε καλο σκορερ πιτσιρικα, δε θυμαμαι το ονομα του
Ότι είναι ας πούμε κατάλληλη περίοδος να απαξιώνουμε αλά βάζελοι αξιόλογικο δυναμικό,που ενδεχομένως διαθέτουμε;Δε θα πάρω.
Με αφορμή την απορία σου,χωρίς προσωπική αναφορά,απορώ με τι θράσος ώρες ώρες,κυρίως παλιότερα,λέγονταν και γράφονταν από πάρα πολλούς κάτι ομορφιές περί στήριξης των ταλαντούχων πιτσιρικάδων,ώστε,παίρνοντας σιγά-σιγά ευκαιρίες,να αποτελέσουν τα βασικά στηρίγματα του όχι και πάρα πολύ μελλοντικού ΠΑΟΚ,που θα "νοιώθουν",επειδή θα'χουν γαλουχηθεί αναλόγως,που ...,που ...,που ... και με το που ενεφανίσθησαν φράγκα στον ορίζοντα ενεφανίσθησαν συγχρόνως και πεσίματα στον ... πατσά.Παροιμιώδης σταθερότητα.Είναι που ΕΜΕΙΣ οι οπαδοί,έστω και στη θεωρία ρε παιδί μου,στοχοθετούμε πάντα με πλάνο και συνέπεια ενώ οι διοικούντες βαδίζουν στα τυφλά!!
Χωρικός έγραψε:Σκέφτηκα πολύ για να γράψω τα παρακάτω, αλλά αποφάσισα οτι το φόρουμ έχει δικαίωμα να ξέρει την πάσα αλήθεια..
Έχουμε και λέμε λοιπόν:Απο πηγή που δεν επιδέχεται αμφισβήτηση, μιας και έχω ένα ξαδερφάκι που βγαίνει με τη φίλη της ανηψιάς του Ιβάν(μη γελάτε), μέχρι τέλους της εβδομάδας θα έχουμε πάρει παιχταρά στη θέση του φορ, όνομα που θα κάνει πάταγο!! Υπάρχει μια περίπτωση να χαλάσει και να μην δεχτεί να έρθει , οπότε θα πάμε σε μικρότερο όνομα. Αν πάλι δεν βρεθεί κάτι αξιόλογο θα συνεχίσουμε όπως είμαστε!
Αυτά στο χωριό σου.