Hubertus “Huub” Jozef Margaretha Stevens
Re: Hubertus “Huub” Jozef Margaretha Stevens
Μια δήλωση του ΙΒΑΝ ότι "όλοι αναλώσιμοι εκτός του προπονητη" και ένα ηχηχρό "ΧΟΥΜΠ,ΧΟΥΜΠ" από την κερκίδα την Πέμπτη και να δεις πως σφίγκουν οι κώλοι....
Αλλά ο ένας δείχνει πεικίνδυνα απαθής και
εμείς είμαστε διχασμένοι έρμεα των πρόσκαιρων φιλοδοξιών μας και των ΑΡΔ!!!!
ΑΥΤΑ
ΑΥΤΑ
Σωστός.nikolasf έγραψε:Μια δήλωση του ΙΒΑΝ ότι "όλοι αναλώσιμοι εκτός του προπονητη" και ένα ηχηχρό "ΧΟΥΜΠ,ΧΟΥΜΠ" από την κερκίδα την Πέμπτη και να δεις πως σφίγκουν οι κώλοι....
ΑΥΤΑ
Οκ, καταλαβαίνω το σκεπτικό σου Τσος, απλά κράτα και μια πιθανότητα να παίζουν ρήτρες συμμετοχών στους δανεισμούς (πχ κάτω από 10 συμμετοχές, πληρώνεις +20% στο συμβόλαιο). Λέω εγώ τώρα...
Τέλος, επαναλαμβάνω οτι ούτε εμένα μου αρέσει οτι δεν έχω σταθερό κορμό, αλλά α) επιμένω οτι ο Χουμπ ακόμα πειραματίζεται με τη σύμφωνη γνώμη Ιβάν που θα τον κρίνει όταν του πει ο Ολλανδός οτι τώρα οκ έχω το υλικό που χρειάζομαι για αυτό που θέλεις να πετύχω και β) ο Χουμπ εκ των πραγμάτων θέλει πολυθεσίτες, οπότε θα πρέπει να συνηθίσουμε να βλέπουμε διαφορετικές 11άδες.
Βέβαια ως παράγων ανομοιογένειας ισχύει αυτό που λες (πειθαρχικά και ντεφορμαρίσματα aside), απλά θεωρώ οτι το έχει λάβει υπόψη του ο προπονητής, δεν είναι χαζός, ούτε γκαβός (ούτε βέβαια μάντης να προβλέψει οτι ο Στοχ θα ξεχάσει τη μπάλα που έπαιξε στην αρχή, ούτε οτι για 10άρι θα του φέρουν το Νίνη και για κεντρικό αμυντικό το Λόπεθ και 3ο αρ.μπακ).
Τέλος, επαναλαμβάνω οτι ούτε εμένα μου αρέσει οτι δεν έχω σταθερό κορμό, αλλά α) επιμένω οτι ο Χουμπ ακόμα πειραματίζεται με τη σύμφωνη γνώμη Ιβάν που θα τον κρίνει όταν του πει ο Ολλανδός οτι τώρα οκ έχω το υλικό που χρειάζομαι για αυτό που θέλεις να πετύχω και β) ο Χουμπ εκ των πραγμάτων θέλει πολυθεσίτες, οπότε θα πρέπει να συνηθίσουμε να βλέπουμε διαφορετικές 11άδες.
Βέβαια ως παράγων ανομοιογένειας ισχύει αυτό που λες (πειθαρχικά και ντεφορμαρίσματα aside), απλά θεωρώ οτι το έχει λάβει υπόψη του ο προπονητής, δεν είναι χαζός, ούτε γκαβός (ούτε βέβαια μάντης να προβλέψει οτι ο Στοχ θα ξεχάσει τη μπάλα που έπαιξε στην αρχή, ούτε οτι για 10άρι θα του φέρουν το Νίνη και για κεντρικό αμυντικό το Λόπεθ και 3ο αρ.μπακ).
Δεν ξερω τι του εχει πει ο Σαββιδης αλλα ειμαι σιγουρος τι θα του πει αν μας περασει στο τελος κανας ατρομητος η βαζελος.
Υ.Γ Ειδικα περι Στοχ δεν ειμαι καθολου σιγουρος οτι ειναι αυτος υπευθυνος για την εικονα του στο γηπεδο.
Υ.Γ Ειδικα περι Στοχ δεν ειμαι καθολου σιγουρος οτι ειναι αυτος υπευθυνος για την εικονα του στο γηπεδο.
- alex ntepo
Τι εννοείς "να καλύψει τον Κατσουράνη";K_geo έγραψε:εγω απορώ ποτε θα καταλάβουμε ότι ο Μαντούρος αποκτήθηκε για να καλύψει τον Κατσουράνη. Γιατί όταν το καταλάβουμε, θα καταλάβουμε και τι πρέπει και μπορούμε να περιμένουμε απο αυτόν ΟΤΑΝ βρεί αγωνιστικό ρυθμό. δλδ πιστεύω σε ένα μήνα περίπου.
Επίσης, πρόσεξα ότι σε άλλο σου ποστ αναφέρεις ότι πιστεύεις πως η ομάδα θα βρει ρυθμό σε περίπου 20-25 μέρες, ενώ ο Μαντούρο συγκεκριμένα σε κανένα μήνα, και ότι παίρνει παιχνίδια επειδή πρέπει να ενσωματωθεί όσο το δυνατόν συντομότερα. Δηλαδή, τόσο η ομάδα όσο και ο συγκεκριμένος παίχτης θα είναι οριακά έτοιμοι για το πρώτο ματς Κυπέλλου με το γαύρο, ενώ για τα ματς με τη Μπενφίκα ούτε λόγος. Οπότε πάμε ανέτοιμοι με τη Μπενφίκα και οριακά έτοιμοι με το γαύρο, τις πιο σημαντικές αναμετρήσεις έτσι όπως έχει εξελιχτεί η χρονιά. Επίσης, στο ματς με τη Μπενφίκα ο Μαντούρο θα παίξει όντας ανέτοιμος και εκτός ρυθμού ώστε να είναι έτοιμος για τα ματς Κυπέλλου;
αλεξ εννοώ ότι παίζει ΑΚΡΙΒΩΣ στις θέσεις που παίζει καλύτερα ο ΚΑτσουράνης. δλδ Αμυντικό χαφ και κεντρ. αμυντικός. πιστεύω ότι τελικά αν δεν μείνει ο Κώστας, ο παίχτης που θα καλύψει το "κενό" του είναι αυτός. Διαθέτουν αρκετά παρόμοια χαρακτηριστικά αν το καλοσκεφτείς.
Όταν λέω να αποκτήσει αγωνιστικό ρυθμό εννοώ να μπορεί να αποδώσει σύμφωνα με τις καταγεγραμμένες δυνατότητες του και ούτε ένα τοις εκατό παρακάτω.
επίσης, αναφέρω για 1 μήνα φυσικά γιατί έχουμε μια ομάδα όπου ο άξονας της είναι αρκετά αλλαγμένος, κάτι που προδιαθέτει χρόνο για να δέσουμε σαν σύνολο.
πιστεύω ότι σε 20 ημέρες με ένα μήνα θα δούμε την ομάδα να ρολάρει και με τα κανούρια μεταγραφικά αποκτήματα και να μην λογαριάζει ούτε κοράκια, ούτε έδρες.
ΥΓ: δεν θεωρώ τις αναμετρήσεις με τη Μπενφίκα σημαντικές. ακόμα ακόμα δεν θεωρώ τα ματς με το γαύρο στο κύπελλο. αυτό που θέλω είναι να έχω έτοιμη ομάδα για να περάσω αέρας στα πλει-οφφ και του χρόνου το καλοκαίρι έτοιμη ομάδα για τα προκριματικά του Τσ.Λ. ελπίζω να κάλυψα τις απορίες σου.

Όταν λέω να αποκτήσει αγωνιστικό ρυθμό εννοώ να μπορεί να αποδώσει σύμφωνα με τις καταγεγραμμένες δυνατότητες του και ούτε ένα τοις εκατό παρακάτω.
επίσης, αναφέρω για 1 μήνα φυσικά γιατί έχουμε μια ομάδα όπου ο άξονας της είναι αρκετά αλλαγμένος, κάτι που προδιαθέτει χρόνο για να δέσουμε σαν σύνολο.
πιστεύω ότι σε 20 ημέρες με ένα μήνα θα δούμε την ομάδα να ρολάρει και με τα κανούρια μεταγραφικά αποκτήματα και να μην λογαριάζει ούτε κοράκια, ούτε έδρες.
ΥΓ: δεν θεωρώ τις αναμετρήσεις με τη Μπενφίκα σημαντικές. ακόμα ακόμα δεν θεωρώ τα ματς με το γαύρο στο κύπελλο. αυτό που θέλω είναι να έχω έτοιμη ομάδα για να περάσω αέρας στα πλει-οφφ και του χρόνου το καλοκαίρι έτοιμη ομάδα για τα προκριματικά του Τσ.Λ. ελπίζω να κάλυψα τις απορίες σου.
-
Μπαρκαρούτσος
Δεν αστειεύομαι:nikolasf έγραψε:Μια δήλωση του ΙΒΑΝ ότι "όλοι αναλώσιμοι εκτός του προπονητη" και ένα ηχηχρό "ΧΟΥΜΠ,ΧΟΥΜΠ" από την κερκίδα την Πέμπτη και να δεις πως σφίγκουν οι κώλοι....
ΑΥΤΑ
Αυτό το "ΧΟΥΜΠ ΧΟΥΜΠ" άνετα θα πουν ότι ήταν σύνθημα από αυτά τα ζουγκλίστικα, σαν το "ΟΥ-Α"!
- desperando
- Επικοινωνία:
rainmaker έγραψε:Εχουμε μπλεξει τα μπουτια μας.
Ρε σεις βαλτε τα λιγο σε μια σειρα γιατι τα μονομιας συμπερασματα επιφερουν μπουρδελοποιηση.
Α. Υπαρχει ΜΕΓΑΛΗ αμφισβητηση της δουλειας Στεφενς ΜΕΣΑ απο την ομαδα. Οτι κι αν γραφουν οι διαφοροι αρδ ειναι γιατι ΕΤΣΙ ΤΟΥΣ ΛΕΝΕ. Το ζητημα ειναι πως αυτη τη φορα δεν υπαρχουν διχογνωμιες και στρατοπεδα. Υπαρχει ταυτιση αποψεων. Πολυ σημαντικο αυτο.να ξεκινησουμε λιγο με τα βασικα.κανενας ποδοσφαιριστης δεν πληρωνεται για να αμφισβητει ή να στηριζει τον προπονητη.η δουλεια του ποδοσφαιριστη ειναι να ακολουθει τις εντολες και τις αποφασεις του προπονητη και σε οποιον δεν αρεσουν αυτες υπαρχει και ο δρομος που χαραξε ο τζιολης.
οσο για το ΄΄Οτι κι αν γραφουν οι διαφοροι αρδ ειναι γιατι ΕΤΣΙ ΤΟΥΣ ΛΕΝΕ΄΄μην παιρνεις και ορκο,εξαλλου γι αυτο και ειναι αρδ γιατι πολλα απο αυτα που ξεφουρνιζουν ειναι ειτε προσωπικες τους επιθημιες ειτε φανταστηκες ιστοριες με μεγαλη απηχηση που τους προσφερουν πολλα κλικ και ευρουλακια.
επισης μπορεις να μου υποδειξεις μεταξυ ποιον δεν υπαρχουν διχογνωμιες και στρατοπαιδα?και απο που βγαζεις αυτο το συμπερσμα?
Β. Το γεγονος της δυσαρεσκειας μπορει να ειναι και ΒΑΣΙΜΟ. Επειδη παλια καποιοι ξεφτιλιστικαν χοντρα, μοορει ναναι λογος να τους βριζω, αλλ ΔΕΝ ειναι λογος να στηριζω μετα βδελυγμιας τον Χουμπ. Απο την αλλη, ακριβως επειδη δεν υπαρχει εμπιστοσυνη σε πολλους διοικουντες, υπαρχουν επιχειρηματα υπερ της υπομονης για Χουμπ, γιατι πχ στησανε ομαδα στο ποδι, δν εχουν πλανο κλπεσυ δηλαδη πιστευεις οτι η στηριξη στο προσωπο του προπονητη οφειλεται στην ελλειψη εμπιστοσυνης προς τους διοικητικους και οχι γιατι καποιοι πιστευουν οτι οι ομαδες δεν χτιζονται μεσα σε ενα βραδυ και οτι ενας προπονητης με το μπακραουντ του στεφενς αξιζει να του δωθει ενας Α χρονος για να μπορεσει να δημιουργησει αυτο που εχει στο μυαλο του?
Γ. Το μεριδιο των παικτων ειναι μεγαλο γιατι δεν παιζουν μπαλα καθολου και φαινεται. Ποιος θα κρινει αν εχουν δικιο που δεν δειχνουν διαθεση και πιστη; ποιος θα πει αν φταιει ο Χουμπ ή αν οι παικτες ειναι λαμογια;αυτος που πλερωνει και τους δυο
Ε. Αν ο Ιβαν αγονταν και φερονταν απο αυλικους, ο Στεφενς θα ειχε φυγει απ το Νοεμβρη.γιατι
Προσωπικα εχω διαθεση να πιστεψω και να στηριξω Χουμπ, αλλα δε μπορει ολοι ναναι τρελοι. Μεγαλος προβληματισμος.ποιοι ειναι αυτοι οι ολοι?θελω να τους γνωρισω![]()
- Sick Bastard
Κανονικά θα έπρεπε να λέει κάτι σε όλους μας, αλλά είναι μάλλον πολύ μεγάλο δέντρο ο Χουμπ και κρύβει το δάσος.stephanos έγραψε: Προσδοκώ λοιπόν σε 5-6 χρόνια να λέμε τα ίδια και για τον «κουρασμένο» Στέβενς, τον «επιθετικογενή», που μπορεί να τον αναπολούμε κιόλας, ειδικά αν κάνει κανένα κουλό και πετάξει έξω τους αετούς. Ο πόλεμος που δέχεται πάντως είναι ακριβώς ο ίδιος, ο ίδιος που δέχτηκε και ο (με τα καλά και τα στραβά του) Λάζλο, ενώ «συμπτωματικώς» απέφυγε ο περσινός καλύτερος Έλληνας μετά τον Παράσχο. Εμένα κάτι μου λέει αυτό.
- alex ntepo
K_geo, άρα ο Μαντούρο είναι ο αντι-Κατσούρ σε περίπτωση που αυτός χαιρετήσει. Αν όμως μείνει, θα πρέπει να λογίζεται ο ένας ως μπακ απ του άλλου, ή πιστεύεις ότι προορίζονται και οι 2 για βασικοί στη μελλοντική ομάδα που οραματίζεται ο Χουμπ; Εικασίες κάνουμε βέβαια, αλλά μιας και θίχτηκε και με ενδιαφέρει η άποψή σου.K_geo έγραψε:αλεξ εννοώ ότι παίζει ΑΚΡΙΒΩΣ στις θέσεις που παίζει καλύτερα ο ΚΑτσουράνης. δλδ Αμυντικό χαφ και κεντρ. αμυντικός. πιστεύω ότι τελικά αν δεν μείνει ο Κώστας, ο παίχτης που θα καλύψει το "κενό" του είναι αυτός. Διαθέτουν αρκετά παρόμοια χαρακτηριστικά αν το καλοσκεφτείς.
θεωρητικά και λογικά πάντα, ο ένας είναι 28 και ο άλλος 34. ένα το κρατούμενο.
επίσης, ο μεν Ολλανδός είναι καλύτερος τακτικά, αλλά ο Κατσουράνης διατηρεί το πλεονέκτημα της μεγαλύτερης ετοιμότητας και προσαρμογής στην ομάδα.
επίσης πιστεύω ότι σε θέμα έκρηξης και αγωνιστικού ρυθμού, ο Ολλανδός είναι ακόμα "κουμπωμένος". αλλά αν κάποιος έχει παρακολουθήσει την πορεία του είναι ένας αξιόλογος παίχτης κυρίως με εξαιρετικά χαρακτηριστικά στο μενταλιτε του που καλύπτουν το πρόβλημα της ταχύτητας του. βέβαια τέτοιοι παίχτες για να καλύψουν τα μειονεκτήματα τους το κάνουν μέσα από την ομαδική δουλειά και για αυτό δίνω και τον εξτρά αυτό χρόνο στον Ολλανδό, γιατί δικαιούται να μάθει πρώτα την ομάδα και τον ρόλο του για να αποδώσει. αυτό, ακόμα και τον Μουρίνιο να έχεις, θέλει χρόνο, θέλει δοκιμές, θέλει δύσκολες στιγμές, θέλει πείσμα, πίστη και υπομονή.....δεν νομίζω κάποιος να μπορεί να παραδεχθεί ότι ο Γκαρσία τη 1η του χρονιά πχ ήταν ο παιχταράς που μετά γνωρίσαμε......
για όλα τα παραπάνω, χαρακτηριστικό παράδειγμα όχι το χθεσινό γκολ, αλλά το λάθος στο 1ο τετ α τετ του Μπέργκ στην λαγοφωλιά.
στο 2ο σκέλος, ναι, πιστεύω ότι μπορούν να αποδώσουν και οι δύο στην ίδια ομάδα, με τον ίδιο ρόλο που έχουν ξεκινήσει, δλδ ο Μαντούρος Χαλφ Μπακ και ο Κατσουράνης στο ρόλο που έχει. αλλά για να παίξεις έτσι θέλεις τουλάχιστον έναν που θα αναπληρώσει το έλλειμμα ταχύτητας στα μαρκαρίσματα, θεωρητικά αυτός είναι ο νεαρός Αλβανός, αλλά ακόμα είναι...νεαρός......ιδανικά σε βάθος χρόνου θα ήταν να μην έπαιζε ο Κατσούρ και να είχα δίδυμο στηλ Ινσαουτέτοιου - Βίτορ και μπροστά τους τον Ντούρο και μπροστά του τον Μπίμπρας με τον Κάτσε.......λέω εγώ τώρα.....
επίσης, ο μεν Ολλανδός είναι καλύτερος τακτικά, αλλά ο Κατσουράνης διατηρεί το πλεονέκτημα της μεγαλύτερης ετοιμότητας και προσαρμογής στην ομάδα.
επίσης πιστεύω ότι σε θέμα έκρηξης και αγωνιστικού ρυθμού, ο Ολλανδός είναι ακόμα "κουμπωμένος". αλλά αν κάποιος έχει παρακολουθήσει την πορεία του είναι ένας αξιόλογος παίχτης κυρίως με εξαιρετικά χαρακτηριστικά στο μενταλιτε του που καλύπτουν το πρόβλημα της ταχύτητας του. βέβαια τέτοιοι παίχτες για να καλύψουν τα μειονεκτήματα τους το κάνουν μέσα από την ομαδική δουλειά και για αυτό δίνω και τον εξτρά αυτό χρόνο στον Ολλανδό, γιατί δικαιούται να μάθει πρώτα την ομάδα και τον ρόλο του για να αποδώσει. αυτό, ακόμα και τον Μουρίνιο να έχεις, θέλει χρόνο, θέλει δοκιμές, θέλει δύσκολες στιγμές, θέλει πείσμα, πίστη και υπομονή.....δεν νομίζω κάποιος να μπορεί να παραδεχθεί ότι ο Γκαρσία τη 1η του χρονιά πχ ήταν ο παιχταράς που μετά γνωρίσαμε......
για όλα τα παραπάνω, χαρακτηριστικό παράδειγμα όχι το χθεσινό γκολ, αλλά το λάθος στο 1ο τετ α τετ του Μπέργκ στην λαγοφωλιά.
στο 2ο σκέλος, ναι, πιστεύω ότι μπορούν να αποδώσουν και οι δύο στην ίδια ομάδα, με τον ίδιο ρόλο που έχουν ξεκινήσει, δλδ ο Μαντούρος Χαλφ Μπακ και ο Κατσουράνης στο ρόλο που έχει. αλλά για να παίξεις έτσι θέλεις τουλάχιστον έναν που θα αναπληρώσει το έλλειμμα ταχύτητας στα μαρκαρίσματα, θεωρητικά αυτός είναι ο νεαρός Αλβανός, αλλά ακόμα είναι...νεαρός......ιδανικά σε βάθος χρόνου θα ήταν να μην έπαιζε ο Κατσούρ και να είχα δίδυμο στηλ Ινσαουτέτοιου - Βίτορ και μπροστά τους τον Ντούρο και μπροστά του τον Μπίμπρας με τον Κάτσε.......λέω εγώ τώρα.....
- Sick Bastard
Καμιά 10αρια σελίδες μίνιμουμ για το αν κάνει ή όχι ο Στέφενς για τον ΠΑΟΚ μετά από μια ήττα της ομάδας που αυτός δεν ευθύνεται καθόλου.
Λυπηρό.
Λυπηρό.
- desperando
- Επικοινωνία:
να σου πω εγω τοτε με καθαρα ποδοσφαιρικα κριτηρια γιατι εγω προσωπικα στηριζω τον στεφενς.joshua έγραψε:Sick ζητησα να μου πεις με ποδοσφαιρκα παραδειγματα τι βλεπεις οτι εχει στο μυαλο του ο Στεφενς με βαση την εικονα που βγαζει η ομαδα και μου απαντας,οτι εχει ενα Α και ενα Β και ενα Γ και ενα Δ και καπου εκει ειναι η διαφωνια μας,οτι οσοι τον υπερασπιζεστε και καλα κανετε και δικαιωμα σας το κανετε αν οχι μονο,κυριως λογω ονοματος και οχι επειδη βλεπετε κατι συγκεκριμενο στο γηπεδο.
απο την στιγμη που εχω δει να παιζει αρκετες φορες στον α΄γυρο πραγματικα ολοκληρωτικο ποδοσφαιρο που πνιγει τον αντιπαλο με 30 πλας τελικες με...
κεντρικους αμυντικους ενα παιδακι που πρωτη φορα παιζει σε υψηλο επιπεδο και ενα 35αρι πρωην χαφ που απο περυσι τετοιο καιρο προσπαθει να παιξει σαν κεντρικος αμυντικος
με πλαγια μπακ εναν 20χρονο παιδακι που ειναι ουσιαστηκα η πρωτη του χρονια σε επιπεδο ανδρικων ομαδων και εναν 37αρι παικταρα μεν αλλα παππου δε.
με χαφ του επιπεδου του τζιολη και του λαζαρ
ουσιαστηκα χωρις 10αρι με εναν παικταρα βουκιτς που μπορει ομως μονο για 30΄
με δυο εξτρεμ μετριων δυνατοτητων και πολυ ασταθεστατους
και επιθετικο τον σαλπιγγιδη των 33 Μαΐων
δεν μπορω να φανταστω τι μπορει να κανει με λιγο καλυτερο υλικο,γι αυτο και θα τον στηριξω οσο μπορω.
Κόλκας στο Gazzetta έγραψε:Για σήμερα, δε νομίζω να φταίει πάντως ο Στέφενς. Ουσιαστικά ο Γλύκος μέχρι το 65΄είχε δεχτεί ένα σουτ μακρινό που πήγε πάνω του, η ομάδα έλεγχε τη μεσαία γραμμή, ήταν πιο επικίνδυνη και αν οι ακραίοι της ήταν σοβαροί θα το είχε καθαρίσει το παιχνίδι.
Κόλκας στο PAOK24 έγραψε:Σίγουρα δεν έχει να κάνει με τη δουλειά που γίνεται στη προπόνηση, γιατί απλά δε γίνεται. Και το ότι η ομάδα ήταν καλύτερη οφείλεται στους παίκτες που έπαιζαν και αυτούς που δεν έπαιζαν.
-
burbu
Sorry gia greeklish eimai sti douleia..o polemos pou dexetai einai teleios adikos gia mena paizoume kalitero podosfairo ap ton gay kai xwris na parousiasoume to 100%