Μεταγραφές χειμώνα 2012-13

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
shark4

Re: Μεταγραφές χειμώνα 2012-13

Δημοσίευση από shark4 »

eleos έγραψε:οι κινήσεις που έγιναν ΔΕΝ έγιναν με τόσο σπρώξιμο χρήματος

Στο "τοσο" διαφωνουμε..... Γιατι το "σπρωξιμο" ειναι δεδομενο..... Και ο ελευθερος παικτης απο καπου θα πληρωνεται ...

Και στο κατω-κατω της γραφης χειμερινη περιοδος ειναι....Θεωρητικα ψαχνεις παικτες για να βελτιωσουν την αγωνιστικη εικονα της ομαδας - σχεδον - αμεσα....

Αν λαβεις υποψη οτι πηραμε ολους αυτους τους παικτες για να υπερκερασουμε το εμποδιο των ακαταμαχητων Αστερα Τριπολης και Ατρομητου και πολυ καλα ειναι....
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

εντος της ημερας θελω να διαβασω 2 τιτλους .

"Παικτης του ΠΑΟΚ και ο Σκόνδρας "

" Λυση συμφωνιας με Έτο "
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

+1
Φέρε μας και τον Carim Abduhl Jabar!
Άβαταρ μέλους
angelheart
Επικοινωνία:

Re: Απ: Μεταγραφές χειμώνα 2012-13

Δημοσίευση από angelheart »

karlat85 έγραψε:Στην ερα το άκουσα
Ρε Karlat, εγώ σε αβαντάρω και εσύ με δίνεις στεγνά ; :opaokara: :opaokara: :opaokara:

Σοβαρά τώρα. Δεν ξέρω πόσο εύκολο θα είναι για τον Βύντρα να πάει ΞΑΝΑ σε ένα σύλλογο όπου θα είναι στοχοποιημένος. Να φύγει δλδ από κάπου όπου τον βρίζουν για να πάει κάπου όπου θα τον βρίζουν. Οπότε αν όντως υπάρχει πρόταση από Ισπανία, εγώ προσωπικά εκεί θα πήγαινα. Πάντως σε μας δεν το βλέπω να έρχεται.
Άβαταρ μέλους
hitman

Δημοσίευση από hitman »

karlat85 έγραψε:Πάντως o Βύντρα ταξιδευει για ισπανία αυτήν την ώρα
:mrgreen:

Πάει να παραλάβει τον Σεκου, ο οποίος εδώ και 2 μέρες μπερδευει τα αεροπλάνα, οπότε θα έρθουν παρέα!
:mrgreen: :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από nikolasf »

cellophan έγραψε:Πάντως με αυτές τις μεταγραφές, με τον αρη θα δούμε παίκτες να τρέχουν σαν να μην υπάρχει αύριο....άσε που στα play off θα ακούσουμε σχόλια του στυλ ' ε και τι έγινε που παίζει μπάλα η ομάδα. Με τέτοιους παίκτες και τον Αλέφαντο να είχες στον πάγκο, αβάδιστα πρωτάθλημα παίρνεις'. Business as usual δηλαδή.....

:pano:
Σας είπα με τα σκουλήκια θα δείτε άναν ΠΑΟΚ μαρτσελόνα.... Το έχω ήδη προβλέψει!!!!
Άβαταρ μέλους
angelheart
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από angelheart »

Βασικά το ότι χάσαμε από την Ξάνθη, ήδη το εξασφάλιζε αυτό σε μεγάλο βαθμό. Τώρα που έγιναν και μεταγραφές, μη το συζητάς.
Άβαταρ μέλους
karlat85

Δημοσίευση από karlat85 »

Από λεβάντε η πρόταση, τώρα μπήκε σε αεροπλάνο o προορισμός άγνωστος
Άβαταρ μέλους
chrisg4

Δημοσίευση από chrisg4 »

Ανακοινώθηκε από Λεβαντε . Για μένα το ότι δε πήραμε Βυντρα αποτελεί την έβδομη πολύ καλή μεταγραφή :lol: :lol: :lol:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος chrisg4 την Πέμ 31 Ιαν 2013, 11:47, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
R.A.T.M.

Δημοσίευση από R.A.T.M. »

Με αφορμη ενα αρθρο στο παοκ24
και επειδη ειδα πολλοι να το γραφεται.. Δεν καναμε 6 μεταγραφες αλλα 7 εχουμε παρει και τον Nemanja Kartal.
Παντως οι προσθηκες ηταν συμαντικες και δεν υπαρχουν δικαιολογιες πλεον.. Οτι καλυτερο ευχομαι στους νεοαποκτηθεντες και στην ομαδα...!!
psall89

Δημοσίευση από psall89 »

breaking news???!!!!!!! giannou daneikos etto poulo!!

moican stin thesi tou moican :P :P :P :P :P :P :P :P :P
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

chrisg4 έγραψε:Ανακοινώθηκε από Λεβαντε . Για μένα το ότι δε πήραμε Βυντρα αποτελεί την έβδομη πολύ καλή μεταγραφή :lol: :lol: :lol:
Έκλεισε στη Levante;;;;
ΑΙΝΤΑ ΠΑΟΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:

Υ.Γ.: Ψοφάω να τον δω να μαρκάρει τον Ronaldo. Αριστερά παίζει ο Πορτογάλος, δεξί μπακ ο Βύντρα... ΠΟ ΠΟ ΓΟΥΣΤΑ ΣΕ ΛΕΩ!!!!!!!!!
Άβαταρ μέλους
shark4

Δημοσίευση από shark4 »

Το Λεβαντε - ΜΠΑΡΤΣΑ ποτε ειναι ? :mrgreen:

Υ.Γ. Εχασαν και οι γαυροι να βρουν μετα απο χρονια εναν νεο Νταμπιζα... :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Να εχουμε τον νου μας το καλοκαιρι για αυτον τον μποιντ που παιρνει ο βαζελος,δεν θα με χαλουσε για back up του κλαους και οι βαζελοι θα τον αφησουν ελευθερο και αυτον :mrgreen: .
Άβαταρ μέλους
riegel

Δημοσίευση από riegel »

Για να πώ και γω την γνώμη μου σχετικά με τις μεταγραφές, έχω να πώ πως άσχετα από το αν και πόσες από αυτές θα μας βγουν, είμαι ικανοποιημένος γιατί πήραμε παίκτες που είτε προέρχονται απο ομάδες που κάνουν πρωταθλητισμό είτε προέρχονται απο πρωταθλήματα πιο προηγμένα απο της δικιάς μας αστειότητας. Έτσι θέλω να πιστεύω ότι θα έχουν τον ποδοσφαιρικό εγωισμό και την προσωπικότητα που είχε και η προηγούμενη φουρνία αντίστοιχων παικτών που είχαμε φέρει (Κοντρέρας,Γκαρσια,Βιειρίνια,Μούσλι,Λινο,Σορλεν κτλ) η οποία μας είχε φτάσει ένα βήμα απο το πρωτάθλημα και είχε κάνει πελάτη το γάβρο παρόλο το σπρώξιμο από τα κοράκια
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”