Γήπεδο Τούμπας - Γενική Συζήτηση

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Re: Γήπεδο Τούμπας - Γενική Συζήτηση

Δημοσίευση από Equalizer »

Blackgr4 έγραψε: Πέμ 20 Νοέμ 2025, 21:41 Δικηγόρος δεν είμαι, αλλά αν αυτό που είχε υπογράψει ο Κατσαρής ήταν δεσμευτικό (λέω ΑΝ) τότε ο Μυστακίδης μπορεί σχεδόν περπατώντας να μπλοκάρει οποιαδήποτε (άλλη) νέα συμφωνία.
Εκτός και αν δεν ήταν δεσμευτικό.

Να το ψάξει μπορεί

Να το προσβάλλει, πιθανώς αν και εξαρτάται τι έχει υπογραφεί και αν ειναι εξ ορισμού άκυρο/ανυπόστατο/παράτυπο αυτό που υπέγραψαν οι δυο πλευρές

Περπατώντας πάντως, τίποτα δεν μπορεί να κάνει ακόμα κι αν έχει υπογραφεί κάτι που έχει ισχύ.

Το πιθανότερο είναι πως δεν έχει υπογραφεί κάτι δεσμευτικό.

Στην περίπτωση που κάποιοι αυτό θα το χρησιμοποιήσουν ως επιχείρημα ειρωνίας, αγανάκτησης, ακόμα και ως "δικαίωσης" υπερ του ΑΣ, προτείνω να μην αυτοπροσβάλλονται. Η υπόθεση οτι "κάτι περίεργο έχει υπογραφεί" είναι ένα λογικό ΠΑΡΑΚΛΑΔΙ από τα δεκάδες περίερα που δημιούργησε η ελεεινή στάση του ΑΣ τόσο καιρό απέναντι μας πρωτίστως, και απέναντι στο Σαββίδη δευτερευόντως. Δεν είναι το πρόβλημα από μόνο του. Αν ήταν, θα είχε λυθεί στα δικαστήρια σε λίγες μέρες και χωρίς φήμες.
These users thanked the author Equalizer for the post (total 2):
ΚΩΣΤΑΣ2019, Jean Valjean
Άβαταρ μέλους
Taseos

Δημοσίευση από Taseos »

Η ιστορία είναι της Ρωσίας είναι γεμάτοι από αργά αργά βήματα μέχρι εξαντλήσεως. Το να περιμένεις να κουραστεί η αρκούδα είναι μια κλεψύδρα που μετρά αντίστροφα για πάρτη σου. Εξαρχής είπαμε την ευκαιρία για νέο γήπεδο με τα υπέρ και τα κατά του την παίρνει πάντα ο ιδιοκτήτης. Πόσο μάλλον όταν αυτός έχει δώσει ήδη 200εκ συν και έχει αναγεννήσει τον σύλλογο
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Εκπληκτική εξέλιξη που σηματοδοτεί μια νέα λαμπρή μέρα για τον σύλλογο!

Ναι ρε ΠΑΟΚ!

Υ.Γ: Ωραία φωτογραφία βγήκανε οι «ορκισμένοι εχθροί». Δεν πειράζει , φάγαμε εμείς τα μπινελικια για όλους.
Άβαταρ μέλους
sn0ufel4
Moderator

Δημοσίευση από sn0ufel4 »

Εντυπωσιακή εξέλιξη ανάμεσα στην παε και στους μεγαλύτερους εχθρούς του ΠΑΟΚ

Δε νομίζω να το περίμενε κανείς να βγει τόσο γρήγορα άκρη με όλους τους.

Ελπίζω οι άνθρωποι τα επόμενα χρόνια να έχουν θέσεις πάρκινγκ στο νέο γήπεδο

Ελπίζω επίσης όλοι όσοι μας κατηγορούν ως ισαποστακιδες κλπ να σκέφτονται καλύτερα από δω και πέρα.

Βέβαια τώρα περιμένουμε τα νέα υπέροχα και καθόλου υπερβολικά σενάρια. Κάνω την αρχή λέγοντας πως θα χαλάσει γιατί δεν ήταν στη φώτο η δικηγόρος
These users thanked the author sn0ufel4 for the post:
Apil44
embuji

Δημοσίευση από embuji »

Με συναδελφο μου σημερα ο οποιος ειναι πολυ μεσα στα πραγματα παντως που το συζητησαμε σημερα στην δουλεια μου ειπε τα εξης.

2 ατομα ηταν που για (((λογους))) πιεζανε παρα πολυ να παει το γηπεδο στον Μυστακιδη. οι υπολοιποι ηταν λιγο πολυ ηταν κομψι-κομψα ή αχυρανθρωποι.

Επισης μου ειπε οτι το πιθανοτερο, ειναι να υπαρξει και μια συμπραξη των 2 σε συνδιασμο με τον Μυτιληναιο ο οποιος ειναι και αυτος ΠΑΟΚτσης για το γηπεδο επειδη ειναι τεραστιο εργο και θα παιχτει τυρακι με το λιμανι οπου ειναι το πολυ χρημα. ΠΑΙΖΕΙ να υπαρχει συμφωνια απο κλειστες πορτες ο Μυστακιδης να αγορασει και το μεριδιο που αντιστοιχει στην ΚΟΣΤ-κατι δε θυμαμαι το ονομα. Γενικα εμεις σπαζοκεφαλιαζουμε και μαλωνουμε αλλα αυτοι θα τα βρουν εν τελει.

Μου ειπε τα ατομα πισω απο ολο αυτο με τον ΑΣ παντως και οτι μαλιστα ενας εκ των 2 ειναι ο μεγαλυτερος καρκινος του σωματειου ΠΑΟΚ.

Δε ξερω, αν ισχυει παντως οτι βρεθηκε συμφωνια και επιτελους θα γινει το γηπεδο. Εμενα εξαρχης το μονο που με ενοιαζε και εξακολουθει να με νοιαζει ειναι αυτο.

Επισης μου ειπε αρκετα για το Μπασκετ γιατι απο εκει ειχε την ακρη του αλλα δεν ειναι για το παρον thread.
These users thanked the author embuji for the post:
Psaras
Pater

Δημοσίευση από Pater »

Έγινε ευτυχώς το αυτονόητο! Πραγματικά είναι ημέρα χαράς για τον ΠΑΟΚ.
Υ.Γ τέλος καλό όλα καλά, αλλά να μην ξεχνιόμαστε όλοι να γραφτούμε μέλος του ερασιτέχνη.
These users thanked the author Pater for the post:
paok apo epilogi
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Δημοσίευση από Blackgr4 »

Equalizer έγραψε: Πέμ 20 Νοέμ 2025, 21:48
Blackgr4 έγραψε: Πέμ 20 Νοέμ 2025, 21:41 Δικηγόρος δεν είμαι, αλλά αν αυτό που είχε υπογράψει ο Κατσαρής ήταν δεσμευτικό (λέω ΑΝ) τότε ο Μυστακίδης μπορεί σχεδόν περπατώντας να μπλοκάρει οποιαδήποτε (άλλη) νέα συμφωνία.
Εκτός και αν δεν ήταν δεσμευτικό.

Να το ψάξει μπορεί

Να το προσβάλλει, πιθανώς αν και εξαρτάται τι έχει υπογραφεί και αν ειναι εξ ορισμού άκυρο/ανυπόστατο/παράτυπο αυτό που υπέγραψαν οι δυο πλευρές

Περπατώντας πάντως, τίποτα δεν μπορεί να κάνει ακόμα κι αν έχει υπογραφεί κάτι που έχει ισχύ.

Το πιθανότερο είναι πως δεν έχει υπογραφεί κάτι δεσμευτικό.

Στην περίπτωση που κάποιοι αυτό θα το χρησιμοποιήσουν ως επιχείρημα ειρωνίας, αγανάκτησης, ακόμα και ως "δικαίωσης" υπερ του ΑΣ, προτείνω να μην αυτοπροσβάλλονται. Η υπόθεση οτι "κάτι περίεργο έχει υπογραφεί" είναι ένα λογικό ΠΑΡΑΚΛΑΔΙ από τα δεκάδες περίερα που δημιούργησε η ελεεινή στάση του ΑΣ τόσο καιρό απέναντι μας πρωτίστως, και απέναντι στο Σαββίδη δευτερευόντως. Δεν είναι το πρόβλημα από μόνο του. Αν ήταν, θα είχε λυθεί στα δικαστήρια σε λίγες μέρες και χωρίς φήμες.
Προσωπικά δυο πράγματα έγραφα σταθερά τόσο καιρό. Το πρώτο πως ο ανταγωνισμός ωφελεί παντού και πάντα και το δεύτερο πως όταν εμείς αναλύουμε το πως σκέφτονται οι δισεκατομμυριούχοι, αυτοί γελάνε στα πατώματα.

Και ευχόμενος να μην χαρακτηριστώ ισαποστάκιας και εγώ όπως χιλιάδες άλλοι, θα πω πως δικαίωση ΑΣ δεν μπορεί να υπάρξει από κανέναν και πουθενά, αλλά ούτε φυσικά μπορεί να νιώθει δικαιωμένος όποιος έβγαζε οριστικά συμπεράσματα πριν λήξει όλη η κατάσταση.
These users thanked the author Blackgr4 for the post:
Apil44
Άβαταρ μέλους
WestBlock4

Δημοσίευση από WestBlock4 »

Cylon-4 έγραψε: Πέμ 20 Νοέμ 2025, 21:33
WestBlock4 έγραψε: Πέμ 20 Νοέμ 2025, 21:23 Εντυπωση μου κανει οτι αν ισχύει ετσι οπως μου τα ειπαν οτι το.μνημονιο που εδωσε η ΠΑΕ στον ΑΣ Εγκρίθηκε ομοφωνα...
Κατα πλειοψηφια εγκριθηκε......
Όπως προειπα ομόφωνα εγκρίθηκε κ κανεις δεν ψήφισε κατα
These users thanked the author WestBlock4 for the post:
Dimitris_L4
ΑΜΠΑΛΑΕΑ

Δημοσίευση από ΑΜΠΑΛΑΕΑ »

ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΜΕ!!!!!
Όσοι ψάχνουν, φιλικά για σήμερα και αύριο μόνο,
ας αρχίσουν το ψάξιμο από μεθαύριο.

ΧΑΡΕΙΤΕ, Η ΤΟΥΜΠΑ ΜΑΣ ΓΊΝΕΤΑΙ
ΑΠΟ ΑΥΤΌΝ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΘΕΛΑΜΕ
ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ !!!!! ΑΠΟ
ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΈΠΡΕΠΕ.

Η ΝΕΑ ΤΟΎΜΠΑ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΌΤΗΤΑ !!!!!
These users thanked the author ΑΜΠΑΛΑΕΑ for the post (total 3):
leomatos88, theo-drama, Jean Valjean
leomatos88

Δημοσίευση από leomatos88 »

Να πω την αλήθεια, ακόμα δεν το πιστεύω.
Ήτανε πέντε ολόκληροι μήνες διαστροφής και παράνοιας.
Ο ΓΙΓΑΝΤΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΑΒΒΙΔΗΣ τους χόρεψε όλους, όπως ήταν αναμενόμενο.
Πέσανε όλοι πάνω στη σκακιέρα του, που όπως κάθε σκακιέρα, είναι βεβαίως ασπρόμαυρη.
Δεν πέρασε το χειρότερο χτύπημα που έχει δεχτεί ποτέ ο ΠΑΟΚ στην ιστορία του, όσο και να προσπάθησαν κάποιοι.
Θα μείνουν για πάντα στην ιστορία, ένας προς έναν, όλοι όσοι έπαιξαν στο δράμα, ο καθένας για το ρόλο του, όπως αρμόζει.
Ακόμα δεν το έχω πιστέψει, με κάθε επιφύλαξη, προσπαθώ να συγκρατήσω τον εαυτό μου, αλλά η πραγματική εκτόξευση μόλις άρχισε.
Κανένας εφησυχασμός, στις επάλξεις και περιμένοντας τα χειρότερα, μήπως προκύψει καμία έκπληξη, κανένας δεν ξέρει μαζί τους.
Και όπως ήθελα, ήλπιζα και έλεγα ούτως ή άλλως, ό,τι και να προκύψει, το γήπεδο θα το φτιάξει ο Σαββίδης.
Ο κόσμος να χαλάσει, ο ίδιος ο ΠΑΟΚ, ο ΠΑΟΚ της προσφυγιάς και της ουτοπίας θα τους ξεβράσει.
Χίλιες εννιακόσιες είκοσι έξι ευχές και κατάρες για να γίνει το γήπεδο, με τον τρόπο που πρέπει.
Τα χαιρετίσματά μου σε όλους όσους έλεγαν την ΑΛΗΘΕΙΑ, με ΣΥΝΕΠΕΙΑ και ΣΥΝΕΧΕΙΑ.
Γερασίμου

Δημοσίευση από Γερασίμου »

Ο ΑΣ ενέκρινε ΟΜΟΦΩΝΑ τό μνημόνιο συνεργασίας που είχε κάποιες αλλαγές όπως ήθελε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Μετά από την τεράστια πίεση από όλο τον Λαό τού ΠΑΟΚ κατάλαβαν ότι το σωστό είναι αυτό. Την Νέα Τούμπα να την κάνει ο Γιάννης Σαββίδης, αυτός που υποσχέθηκε εδώ και χρόνια ότι θα κάνει το καλύτερο γήπεδο και από τα πιο σύγχρονα στην Ευρώπη. Αυτός ο άνθρωπος που ξαναέφερε το χαμόγελο στους φίλους της ομάδας μας.
Ας ελπίσουμε αυτή την φορά να μην υπάρχουν άλλες τρικλοποδιές από κάποιους από τον Ερασιτέχνη, Υγεία να έχουμε και να δούμε επιτέλους το Όνειρό μας να γίνεται πραγματικότητα. :pano: :pano:
Άβαταρ μέλους
sn0ufel4
Moderator

Δημοσίευση από sn0ufel4 »

Μακάρι φίλε @embuji

Και ειλικρινά πιστεύω πως είναι πολύ πιθανό. Είναι μεγάλη η πίτα πλέον στη Θεσσαλονίκη για να παίζει μπάλα μόνο ένας
Άβαταρ μέλους
Taseos

Δημοσίευση από Taseos »

Ο αναλυτής της καρδιάς μας τι λέει για ρο ρωσσοουκρανικο; Τα καπιταλ κοντρολσσσς
These users thanked the author Taseos for the post (total 9):
paok apo epilogi, Γερασίμου, Montrealiotis, theo-drama, trouman, Ally Samagoal, NIKOS1972, leomatos88, Apil44
Άβαταρ μέλους
keep_paokizein

Δημοσίευση από keep_paokizein »

Συγκίνηση ...
These users thanked the author keep_paokizein for the post (total 2):
paok apo epilogi, trouman
embuji

Δημοσίευση από embuji »

sn0ufel4 έγραψε: Πέμ 20 Νοέμ 2025, 22:01 Μακάρι φίλε @embuji

Και ειλικρινά πιστεύω πως είναι πολύ πιθανό. Είναι μεγάλη η πίτα πλέον στη Θεσσαλονίκη για να παίζει μπάλα μόνο ένας
Πως μπορω να επικοινωνησω μαζι σας παιδια να σας πω οτι εμαθα και τα φιλτραρετε αναλογα εσεις.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”