Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ
- Dinos_Liverpool
Re: Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ
K_geo, πάρε τη μυγοσκοτώστρα και ρίχτου του ανακατωσούρα...
ΥΓ. Αυτός σε "κόλλησε" την αρρώστια '"δεν βάζω τόνους με τίποτε, λέμε";
ΥΓ. Αυτός σε "κόλλησε" την αρρώστια '"δεν βάζω τόνους με τίποτε, λέμε";
εχω στραμμενους πανω του τους...δορυφορους... δεν μου ξεφεύγει ετσι...
να, εβαλα ενα τονο!

να, εβαλα ενα τονο!

- aisiodoksos
K_geo συγχαρητηρια για το promotion !
Να σαι καλα και πολυ ψυχραιμια σου ευχομαι με ολους εμας τους παλαβους που εμπλεξες!

Να σαι καλα και πολυ ψυχραιμια σου ευχομαι με ολους εμας τους παλαβους που εμπλεξες!

- Dinos_Liverpool
"Να Λόλα ένας τόνος", που έγραφε και το βιβλίο που είχε κάνει στην πρώτη δημοτικού ο Αποστόλης, τότε... στα χρόνια του "κρυφού σχολείου"...
Άμα σε έπιανε ο δάσκαλος του Αποστόλη χωρίς ψιλές, δασείες, οξείες και περισπωμένες (οι φήμες για βαρείες και υπογεγραμμένες δεν ευσταθούν), έσπανε και μία βέργα στα χέρια σου! Όχι τώρα που τα έχετε κάνει όλα αχταρμά, "οδοστρωτήρες" της ελληνικής γλώσσας!
Άμα σε έπιανε ο δάσκαλος του Αποστόλη χωρίς ψιλές, δασείες, οξείες και περισπωμένες (οι φήμες για βαρείες και υπογεγραμμένες δεν ευσταθούν), έσπανε και μία βέργα στα χέρια σου! Όχι τώρα που τα έχετε κάνει όλα αχταρμά, "οδοστρωτήρες" της ελληνικής γλώσσας!
τον πίστευεις ακομά ετσί ντινό?K_geo έγραψε:εχω στραμμενους πανω του τους...δορυφορους... δεν μου ξεφεύγει ετσι...![]()
να, εβαλα ενα τονο!![]()
![]()
barlow4 έγραψε:[youtube]wpVSTgtobwU[/youtube]K_geo έγραψε:ευχαριστω για την εμπιστοσυνη παιδια.
ενα πραγμα μονο: οσο μπορουμε να αποφευγουμε τους χαρακτηρισμους προς αλλα μελη αλλα και ανθρωπους που (ειτε θελουμε έιτε δεν θελουμε) ειναι στην ομαδα. η ειρωνια και η πολωση ΠΟΤΕ μα ΠΟΤΕ δεν εχουν θετικο αποτελεσμα....
ετσι μεμιας θα δουμε οτι μπορουμε να κανουμε ενα γονιμο και επικοδομητικο διαλογο που μονο κερδη θα αποφερει και σε εμας αλλα και στην ομαδα. γιατι ειμαι σιγουρος, οτι και απο εδω μεσα διαμορφωνονται πολλες ΠΑΟΚτσίδικες αποψεις και συμπεριφορες.
παντως, γεματα ξεκινησε η πρωτη μου ημερα.... κυπελλο και Αγγελος....
Κεν πολύ άσχημο video διάλεξες !
Να βασανίζουν έτσι ένα ζωντανό πλάσμα έλεος!
Υ.Γ. Ο K_geo τώρα θα βασανιστεί

χαιρετιζω και εγω απο τη μερια μου το μπλεδιασμα του γκεο που σεβομαι απεριοριστα και παντα χαιρομαι να συζητω και να διαβαζω...
πολυ ευχαριστη εκπληξη :ugeek:
με το καλο λοιπον....
πολυ ευχαριστη εκπληξη :ugeek:
με το καλο λοιπον....
- paokovios1974
Κωστα συγχαρητηρια,στο ξεκινημα σου μοιαζεις με Στεφενς,ελπιζω να μην αποδειχτεις Αγγελος.
Αστειευομαι.
Καλα κουραγια Κωστα.

Αστειευομαι.

K_geo
Συγχαρητηρια
ΥΓ Αντε τωρα να μιλησουμε για.......................................................ρεβανι.
Συγχαρητηρια
ΥΓ Αντε τωρα να μιλησουμε για.......................................................ρεβανι.
- Dinos_Liverpool
Το μπαν του vs40 έχει μετατραπεί σε μηναίο και το διάστημα του εμποδισμού του έχει παρέλθει. Ο φίλος είναι πλέον ελεύθερος να σχολιάζει, αλλά με περισσότερη σύνεση και χωρίς ύβρεις - έστω και με τη μορφή συνθημάτων - προς τους ποδοσφαιριστές μας, όσο και αν η συμπεριφορά τους δεν είναι η δέουσα ορισμένες φορές.
- Dinos_Liverpool
Έσβησα ότι γράφτηκε από τη Δευτέρα μέχρι τώρα στο τόπικ το γνωστό για τους γνωστούς λόγους. Όχι μόνο τα δικά σου.
Φαντάζομαι δέχεστε πιέσεις.
Δεν εξηγείται αλλιώς.
Έχετε τη συμπαράσταση μου, αν συμβαίνει κάτι τέτοιο.
Δεν εξηγείται αλλιώς.
Έχετε τη συμπαράσταση μου, αν συμβαίνει κάτι τέτοιο.
- Dinos_Liverpool
Με αφορμή τους "εποικοδομητικούς" διαλόγους που έλαβαν χώρα στο τόπικ του αγώνα με τον Εργοτέλη, να επαναλάβω και δω ορισμένα πραγματάκια.
Αγγελόσκυλα και Αγγελομάχοι, να σας πληροφορήσω, λοιπόν για όσους δεν το γνωρίζουν, ότι ο Άγγελος απέτυχε και έφυγε. Τέλος! Τώρα έχουμε ΓΧ μέχρι το καλοκαίρι και βλέπουμε. Μπορείτε να του κάνετε κριτική, αλλά θα είστε δίκαιοι και θα του δώσετε λίγο χρόνο. Ούτε σασταλεγάκηδες οι μεν, ούτε σασταλεγάκηδες οι δε! ΠΑΟΚ είμαστε όλοι και το καλό του ΠΑΟΚ θέλουμε όλοι. Επιθέσεις προσωπικές δεν θα ξαναγίνουν ανεκτές. Ναι, μπορείτε να "ξεβρακώσετε" με επιχειρήματα τον άλλο, αλλά όχι με προσωπικούς υποτιμητικούς χαρακτηρισμούς. Δεν θα υπάρξει άλλη ανοχή επ' αυτού και όποιος κάνει το λάθος αυτό, θα μας αποχαιρετάει.
Έχω γίνει κατανοητός φαντάζομαι.
Αγγελόσκυλα και Αγγελομάχοι, να σας πληροφορήσω, λοιπόν για όσους δεν το γνωρίζουν, ότι ο Άγγελος απέτυχε και έφυγε. Τέλος! Τώρα έχουμε ΓΧ μέχρι το καλοκαίρι και βλέπουμε. Μπορείτε να του κάνετε κριτική, αλλά θα είστε δίκαιοι και θα του δώσετε λίγο χρόνο. Ούτε σασταλεγάκηδες οι μεν, ούτε σασταλεγάκηδες οι δε! ΠΑΟΚ είμαστε όλοι και το καλό του ΠΑΟΚ θέλουμε όλοι. Επιθέσεις προσωπικές δεν θα ξαναγίνουν ανεκτές. Ναι, μπορείτε να "ξεβρακώσετε" με επιχειρήματα τον άλλο, αλλά όχι με προσωπικούς υποτιμητικούς χαρακτηρισμούς. Δεν θα υπάρξει άλλη ανοχή επ' αυτού και όποιος κάνει το λάθος αυτό, θα μας αποχαιρετάει.
Έχω γίνει κατανοητός φαντάζομαι.
Τι είχες ΠΑΟΚτση; Ο,τι είχα πάντα!
Πόση πίκρα έχω δεν λέγεται βλέποντας συμπεριφορές σαν να είναι ο ΠΑΟΚ ακέφαλος.
Ο Π.Α.Ο.Κ είναι ιδέα.
Όποιος έχει άλλη γνώμη, έχει χάσει κάποια τελεία
Πόση πίκρα έχω δεν λέγεται βλέποντας συμπεριφορές σαν να είναι ο ΠΑΟΚ ακέφαλος.
Ο Π.Α.Ο.Κ είναι ιδέα.
Όποιος έχει άλλη γνώμη, έχει χάσει κάποια τελεία