Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ με στόχο τον ΠΑΟΚ

Θέματα που αφορούν την επικαιρότητα και τα Μ.Μ.Ε.
Άβαταρ μέλους
pilotos

Re: Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ με στόχο τον ΠΑΟΚ

Δημοσίευση από pilotos »

Ποτέ δεν ξέρεις.. Μπορεί να τα στέλνουν με εμαιλ όπως αυτό που γράφει ο νβ από το πρωί

SM-G920F
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

Βγηκαν σημερα καποιοι και ξεσκιζουν τον λεοντιαδη χωρις να υπολογιζουν τιποτα, μονο και μονο γιατι εχει διαφορετικη αποψη απ αυτους

Πλεον ζω για τη στιγμη που σε καμια 15-20 χρονια θα βγαινουν οι τοτε νεαροι η οι σημερινοι " μορφωμένοι σοφοι" και θα την λενε σε καποιον γκαρσια επειδη θα εχει το θρασος να μιλησει για τον ΠΑΟΚ

Και κοριδευαμε τους γειτονες
Marianov6

Δημοσίευση από Marianov6 »

Η γραμμη παντως ειναι κοινη σε ολους αυτους τους παλιους που βγηκαν, ("τα δικα μας παιδια", "οι ξενοι") και καπου εδω αρχιζει και αποκτα νοημα και το "ντι εν ει" που τοσο πολυ εχει υποθει τωρα τελευταια... Δεν ειναι το ντι εν ει της ομαδας αυτο που πανε να πουλησουν, πιο πολυ μοιαζει για "Ελληνικο ντι εν ει" και "εξω οι ξενοι". Χαιρομαι που ο Σαββιδης κανει ακριβως το αντιθετο!
prist64

Δημοσίευση από prist64 »

+1
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

desperando έγραψε:Βγηκαν σημερα καποιοι και ξεσκιζουν τον λεοντιαδη χωρις να υπολογιζουν τιποτα, μονο και μονο γιατι εχει διαφορετικη αποψη απ αυτους

Πλεον ζω για τη στιγμη που σε καμια 15-20 χρονια θα βγαινουν οι τοτε νεαροι η οι σημερινοι " μορφωμένοι σοφοι" και θα την λενε σε καποιον γκαρσια επειδη θα εχει το θρασος να μιλησει για τον ΠΑΟΚ

κριτικαρεις αυτα που λεει που ειναι ανοησιες οπως και αυτα που λεει ο μπελης .......
sporos123

Δημοσίευση από sporos123 »

Αν λεει μπαρουφες προφανως και θα δεχτει κριτικη ειτε λεγεται Λεοντιαδης,ειτε Γκαρσια..
Άβαταρ μέλους
Thanix

Δημοσίευση από Thanix »

desperando έγραψε:Βγηκαν σημερα καποιοι και ξεσκιζουν τον λεοντιαδη χωρις να υπολογιζουν τιποτα, μονο και μονο γιατι εχει διαφορετικη αποψη απ αυτους

Despe εσυ συμφωνείς με αυτα που ειπε ο Λεοντιάδης; Επίσης ειναι αλλο να μιλήσει ο γκαρσια μετα απο 15 χρονια που εχει και μια καριέρα πίσω του και αλλο ο Λεοντιάδης που εκτός του ΠΑΟΚ έπαιξε στον εθνικό Κατερίνης και στον Ιωνικό και που επίσης η μεγαλύτερη του στιγμή στον ΠΑΟΚ ειναι η μανούρα με τον μητροπουλο! Ούτε επίσης εγώ μπορώ να ταυτιστώ με άτομο που λέει εγώ σε 10 λεπτά θα επαιρνα όλα τα ματς με 10 τάκλιν που θα εκανα(λόγια του ειναι) όλα αυτα που θυμίζουν ενα ΠΑΟΚ μικρό που δεν κέρδιζε τπτ και ήταν α ού και παμε βρε παλικάρια!

Γνώμη μου πάντα γιατι προσπαθώ να δω τι γίνεται το 2016 και οχι το 1990!

Sent from my mind using boobs power
KOSTAS54

Δημοσίευση από KOSTAS54 »

TThanix,έχεις απόλυτο δίκιο.
Τον ακούνε και παιδάκια και δεν μπορεί ο κάθε ελλειμματικός να αμολάει ότι του κατεβαίνει στο κεφάλι.
Επίσης, άλλο παίζω μπάλα κι άλλο εκφράζομαι "ελλόγως".
Άβαταρ μέλους
CCCP

Re: Προπαγάνδα και

Δημοσίευση από CCCP »

Thanix έγραψε: Ούτε επίσης εγώ μπορώ να ταυτιστώ με άτομο που λέει εγώ σε 10 λεπτά θα επαιρνα όλα τα ματς με 10 τάκλιν που θα εκανα(λόγια του ειναι) όλα αυτα που θυμίζουν ενα ΠΑΟΚ μικρό που δεν κέρδιζε τπτ και ήταν α ού και παμε βρε παλικάρια!

Ετσι ακριβως ειναι. Εχει τοσο προβλημα ο ΠΑΟΚ σαν οργανισμος ακριβως επειδη εχουμε μείνει ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ πισω σε νοοτροπια. Και να ηταν και καλες συνηθιες που ειχαν μεινει...ολα τα καλα εχουν πεθανει προ πολου.
Άβαταρ μέλους
fossa

Re: Προπαγάνδα και

Δημοσίευση από fossa »

Thanix έγραψε:

Despe εσυ συμφωνείς με αυτα που ειπε ο Λεοντιάδης; Επίσης ειναι αλλο να μιλήσει ο γκαρσια μετα απο 15 χρονια που εχει και μια καριέρα πίσω του και αλλο ο Λεοντιάδης που εκτός του ΠΑΟΚ έπαιξε στον εθνικό Κατερίνης και στον Ιωνικό και που επίσης η μεγαλύτερη του στιγμή στον ΠΑΟΚ ειναι η μανούρα με τον μητροπουλο! Ούτε επίσης εγώ μπορώ να ταυτιστώ με άτομο που λέει εγώ σε 10 λεπτά θα επαιρνα όλα τα ματς με 10 τάκλιν που θα εκανα(λόγια του ειναι) όλα αυτα που θυμίζουν ενα ΠΑΟΚ μικρό που δεν κέρδιζε τπτ και ήταν α ού και παμε βρε παλικάρια!

Sent from my mind using boobs power
Ε ναι τότε δεν υπήρχαν οι σημερινές καταστάσεις με 3 εμφανίσεις ένα παιδάκι να πηγαίνει Μπουντεσλίγκα και να κάνει 70 τατού από 18 χρονών. Φοβερή ''πρόοδος''.
Έχεις δει τον ΠΑΟΚ των 80's αρχές 90's ? o Λεοντιάδης και ο Μαλιούφας που τότε θεωρούνταν μέτριοι παίκτες μια χαψιά θα κάναν τους Σκονδροκίτσιους.
Καλά λέει ο despe. Σε 10 χρόνια ο Γκαρσία θα θεωρείται γραφικός επειδή δεν φορούσε φουξ παπούτσια.
Άβαταρ μέλους
logios

Δημοσίευση από logios »

Ψάχνουν μεροκάματο , ο Λεοντιάδης πρέπει να είναι στεγνός από όσο ξέρω, οκ αλλά όχι στην πλάτη του ΠΑΟΚ.
Μπορεί να πιστευουν ότι αν βγουν στον "αέρα" μπορεί και να τους θυμηθεί κάποιος και να υπάρξει και ένα όφελος.
Το ότι ξεφτιλίζονται πουλώντας παοκοφροσύνη δεν το καταλαβαίνουν;
Άβαταρ μέλους
Yupis

Δημοσίευση από Yupis »

Δηλαδή εσύ συμφωνείς με τον τρόπο του Λεοντιάδη και πιστεύεις ότι κάνει καλοπροαίρετη κριτική στην ομάδα;
Άβαταρ μέλους
Jeremy4

Δημοσίευση από Jeremy4 »

Νομίζω ότι κάποιοι από τους παλαιμάχους που βγαίνουν και σχολιάζουν, το κάνουν επειδή αγαπάνε και πονάνε τον ΠΑΟΚ, χωρίς όμως να καταλαβαίνουν ότι στην πραγματικότητα κάνουν κακό.

Βγαίνει ο άλλος με το πάθος του και την "αφέλεια" του να σχολιάσει τα τεκταινόμενα της ομάδας νομίζοντας ότι επειδή αγαπάει τον ΠΑΟΚ, αυτομάτως η γνώμη του είναι θα σωστή και εποικοδομητική, και καταλήγει να κάνει ρίχνει λάδι στη φωτιά και επιπλέον να κατηγορείται για "βαλτός" ή ότι ψάχνει μεροκάματο.

Μερικοί λειτουργούν με το συναίσθημα και όχι με τη λογική και όταν καλούνται να σχολιάσουν την κατάσταση, γίνονται "εύκολη λεία" για τους ΑΡΔ που θέλουν να προωθήσουν την "ατζέντα" τους.

Ενδεχομένως να υπάρχουν και κάποιοι που έχουν άλλα κίνητρα και θέλουν να επωφεληθούν προσωπικά, αλλά δε νομίζω ότι το κάνουν όλοι.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Καλαθι και φαουλ ειναι αυτο στη photo jeremy... :?
Άβαταρ μέλους
Jeremy4

Δημοσίευση από Jeremy4 »

Σωστά, σπρώχνει με το δεξί χέρι ο αμυνόμενος. ;)
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Επικαιρότητα - Μ.Μ.Ε”