να ρωτήσω κάνα δυο πράγματα:
-Ποιος ο λόγος να έχουν κόντρα με τον Χατζόπουλο που έφυγε και δεν είναι πια στα πράγματα; πιστεύετε στ αλήθεια στα περί κακομαθημένων και ζήλειας; είναι αρκετό αυτό για να χαράζει πορεία;
- ποια πλευρά δημοσιοποίησε το εξώδικο και το έκανε θέμα; ή μήπως είναι ΤΟΟΟΣΣΣΟΟ πονηροί που το έιχαν προβλέψει και ρίξαν το τυράκι και έπεσε ο ΑΣ στη φάκα;
ΥΓ όχι δε μ'αρέσει ο τρόπος που κινείται η νέα ιδιοκτησία, μου δημιουργεί αμφιβολίες για το αν θα στηρίξει τις υποσχέσεις της για εκτόξευση, φτιάξιμο εγκαταστάσεων κτλ.
θεωρώ ότι πρέπει άμεσα να κάνει την ΑΜΚ και να βάλει χρήματα στην ΚΑΕ, και φυσικά να πληρώσει ΟΛΑ ΤΑ ΧΡΕΗ.
ΑΛΛΑ θέλω να εξετάζω τα πράγματα και από την άλλη πλευρά, εδώ μαζευτήκατε πολλοί μονόπαντοι με το σενάριο του κακού νέου ιδιοκτήτη (και ναι, σας ονόμασα αντι-Τελη-κούς. Καλό ε; να γελάσουμε και λίγο...).
Και κάτι ακόμα: έχετε θέσει ως αυτονόητο ότι όσοι στηρίζουν ακόμη το σημερινό ιδιοκτήτη της ΚΑΕ, μέρος του ΠΑΟΚ μας δηλαδή, έχουν βρίσει τον Ιβαν, θέλουν να πάρει τη Ν.Τούμπα ο Μυστα, να πάρει την ΠΑΕ, να διώξει τον Ιβαν κτλ. Μπορεί κάποιοι να το κάναν, όχι όλοι, μας έχετε τσουβαλιάσει ως agents of evil, γράφετε ότι είμαστε διπλά ηλίθιοι, τα παίρνουμε, εγκάθετοι και μερικά άλλα τέτοια καλά. Μάθετε να ανέχεστε την αντίθετη άποψη. Υπάρχουν κι άνθρωποι που κοιτάν τα πράγματα λιγότερο δογματικά, και για να πεισθούν για μια οπτική θέλουν επιχειρήματα και όχι διαισθητικές απόψεις. Έχουν βάση κάποια από τα επιχειρήματα που ακούσαμε; ναι. Και πολλά όχι. Που βρισκόμαστε λοιπόν; ανησυχούμε, περιμένουμε, και θα προστατέψουμε την ομάδα μας lika a hawk. Πρώτα όμως πρέπει να δούμε ποιο είναι το συμφέρον της. ΜΕ ή ΧΩΡΙΣ τη νέα ιδιοκτησία. Και αυτό ακόμη για μένα δεν είναι ξεκάθαρο. Όπως είπα πολλές φορές, περιμένω. Να δω. Θα πέσει το χρήμα που λένε; Ελπίζω στους θεούς του μπάσκετ να δω κι εγώ την ομάδα μου να γαμεί και να δέρνει