Μεταγραφές BasketBall 2025-2026

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις καλαθοσφαιριστών στην ομάδα μας...
Απάντηση
basketikos4

Re: Μεταγραφές BasketBall 2025-2026

Δημοσίευση από basketikos4 »

Ο τολιοπουλος εχει αλλα 2 χρονια συμβολαιο με 500.000 τον χρονο στον Παναθηναικο.
Γιατι να τον αφησει ο Παναθηναικος να φυγει και μαλιστα σε ανταγωνιστη του??
Μονη πιθανοτητα ειναι να εκτιμαει οτι απο τα 500 μπορει να γλυτωσει τα μισα και να τα δωσει στον Μωραιτη που επαιζε δανεικος στον Ηρακλη.
Θεωρω οτι δεν υπαρχει καμια πιθανοτητα να παρουμε τολιοπουλο λογω ελλειψης ελληνων στην αγορα. Γαυροβαζελοι δεν ειναι χαζοι να αφηνουν τους αξιολογους ελληνες που εχουν.
Άβαταρ μέλους
namisenoiazei

Re: Μεταγραφές BasketBall 2025-2026

Δημοσίευση από namisenoiazei »

paok-porter1337 έγραψε: Τετ 29 Απρ 2026, 11:02
namisenoiazei έγραψε: Τετ 29 Απρ 2026, 10:46 Δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει όλο αυτό το κουτσομπολιό περί Τολιόπουλο σε εμάς ή στο γείτονα.

Αλλά από αυτά που έχω μάθει , δε νομίζω ότι ο γείτονας παίζει στα νούμερα που θα θέλει ο τολιόπουλος (στον βάζελο παίρνει 500κ άρα λογικά για να έρθει σε κάποιον από εμάς τους 2 θα θέλει σίγουρα 700κ+)

Καλημέρα
Μονο με τα λεφτα θα τον πεισεις αλλα το προβλημα μου ειναι οτι εχει 3 χρονια συμβολαιο. Θα τον αφησουν ετσι απλα να φυγει?
Συγκεκριμένα, ο διεθνής γκαρντ θα γίνει παίκτης των πρασίνων για τρία χρόνια, με τις ετήσιες απολαβές του να κυμαίνονται περί τα 500.000 ευρώ.

Σα θέλει η νύφη και ο γαμπρός :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: . Κουβέντα να γίνεται, αλλά ναι πιστεύω
These users thanked the author namisenoiazei for the post:
paok-porter1337
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”