Εκτός του ότι χαρακτηρίζεις και στο τέλος θα κάνουμε πουτάνα το forum αν αρχίσω και εγώ τους χαρακτηρισμούς, με μπερδεύεις και με άλλον. Σύνελθε.Parolos έγραψε:Για την αισθητική του φόρουμ, αλλά ναι φίλε μου, προπαγανδιστής είσαι.Blackgr4 έγραψε: Το "προπαγανδιστή" που έγραψες για να με χαρακτηρίσεις ενώ ντεμέκ είμαι αχαρακτήριστος γιατί το έσβησες;
Δεν σου απευθύνθηκα φιλαράκο, τελείωνε. Ούτε σε διαβάζω. Μην έχεις τη μύγα. Προχώρα παρακάτω.
Θάβεις σε κάθε ποστ το Σαββιδαίϊκο, εφευρίσκεις επιχειρήματα όπως π.χ. "ολους τους προπονητες τους στηριξαν εκτός από τον λουτσέσκου". Ουδεμία σχέση με την πραγματικότητα δηλαδή.
Λες οτι παίζουμε με Μπράντον και Σαματα, κάθε fucking ημέρα, προφανώς ξεχνώντας οτι έχουμε 8 παίχτες εκατομμυρίου, κι άλλους 3 που κοστίζουν πάνω από 10-15 νεαρούς.
Όταν λες οτι έχουμε ρόστερ Παναχαικής τί είσαι?
Όταν θαυμάζεις σε ακραίο βαθμό και το γράφεις σε 500 ποστ το πόσο γαμάτοι είναι οι παίχτες της χάρτινης και τα δικά μας είναι σαπάκια?
Είσαι τυχερός που το φόρουμ είχε κανόνες κάποτε και για τους παίχτες, οπότε λογικό να βρίσκεις έδαφος..
Βάλε το μυαλό σου σε μια σειρά, κοίτα με ποιον μιλάς, κόψε λίγο την εξυπνάδα και βοήθα να διατηρείται η συζήτηση σε ένα επίπεδο.
Πήρες από κάποιον άλλο ένα σχόλιο περί Παναχαϊκής και το κολλάς σε όποιον βρίσκεις.
Βρήκες έναν άλλο που είπε πως στηρίχθηκαν όλοι οι προπονητές εκτός του Λουτσέσκου, που προσωπικά έχω γράψει το εντελώς αντίθετο (τελευταίο παράδειγμα του Παλίνια που έγραψα πως τον ήθελε ο Αμπέλ και του έφεραν Εσίτι για να γλιτώσουν 1 εκατομμύριο), το κολλάς και αυτό σε μένα. Όποιος το θυμάται μπορεί να το πει γιατί το συζητούσαμε για αρκετά σχόλια.
Για το ρόστερ της χάρτινης δεν ξέρω, για φορ και για χαφ πάντως δύσκολα θα βρεις πολλούς που προτιμάνε τα δικά μας. Ζήτημα να είστε 2 μέσα σε ολόκληρο forum.
Κούρασες. Προχώρα παρακάτω. Μια χαρά περνούσαμε 7 μήνες που λείπατε διακοπές εσύ και οι άλλοι 2 τσαμπουκάδες του forum.