Αυτοί για να μη κάνουν μεταγραφή είναι ικανοί να φέρουν το triple crown στην Τούμπα. Σερί μέχρι το Μάιο. Και σούπερ καπ τον Αύγουστο. Μετά βλέπουμε.pagotatzis έγραψε:Βρε παίδες ,αφού έχουμε ματς την Κυριακή
Μην περιμένετε τώρα παίχτες !
Α και μετά την Κυριακή μην περιμένετε να έρθουν παίχτες έχουμε ματς την Πέμπτη !
Και πάειλέγοντας
Μεταγραφές καλοκαιριού 2023 ΙΙΙ
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2023 ΙΙΙ
Ρε συ έριξες Μπαν γιατί ο άλλος έγραψε λευκή πετσέτα,τι παραδείγματα θες να σου πω ?Μπαρκαρούτσος έγραψε:renegade έγραψε:Είναι απίστευτο αυτό που συμβαίνει με τον μπαρκαρουτσο,ελπίζω οι πιο μεγάλοι και πιο έμπειροι της διαχειριστικής ομάδας να τον συνετίσουν.
Είναι αδιανόητο να τιμωρείται η αντίθετη άποψη
Άμα ζητήσω να μιλήσεις με παραδείγματα, θα με απαντήσεις ή θα πετάξεις κανένα τσιτάτο;
[.
Πες μου ποιόν κανόνα παραβιάζω αν πω ότι ο Σαββίδης έριξε λευκή πετσέτα?
Ή μήπως αυτό που συμβαίνει στον ΠΑΟΚ δεν είναι θέατρο του παραλόγου ?
- Montrealiotis
Renegade, για να απαντήσω σε προηγούμενη παράθεση σου. Αδυνατώ να πιστέψω ότι ο Ιβαν είπε τις μπαρούφες που είπε ο Κυρ Κυρ. Απλά αδυνατώ. Το ότι ο Κυρ Κυρ είναι στην θέση του, και λέει ότι λέει, προφανώς είναι ευθύνη ιβαν.
Ο Κυριάκος ήταν λεπτομερέστατος σε αυτά που έγραψε. Ούτε μία στο δις να τα έβγαλε από το κεφάλι του.
Τη δουλειά του πάντως μια χαρά την έκανε. Λειτούργησε ως ΑΡΔ που βγάζουν μια πληροφορία του τύπου "μετά το ματς οι εξελίξεις".
Έλα όμως που τελικά περάσαμε..
Τη δουλειά του πάντως μια χαρά την έκανε. Λειτούργησε ως ΑΡΔ που βγάζουν μια πληροφορία του τύπου "μετά το ματς οι εξελίξεις".
Έλα όμως που τελικά περάσαμε..
πεταξτε τον εξω ρε παιδια το φορουμ χανει απο κατι τετοια ατομα? δεν μπορει να το διαχειριστει...εγω σκεφτομαι μετα απο τοσα χρονια να αποχωρησω
Όλοι οι αλλοθρησκοι εδώ μέσα μαζεύτηκαν και ευτυχώς που υπάρχουν και οι μοντ να τους μπαναρουν.renegade έγραψε:Την ίδια στιγμή καμαρώνει στο φόρουμ ποστ που απευθύνεται σε συνοπαδους που λέει " καλή χώνεψη παιδιά"
Ξέρω ξέρω οφτοπικ μπαν ένα χρόνο
- navigator11
Στο μεταξύ δεν υπάρχει ούτε μισή αναφορά στο google, όσο ασφαλές μπορεί να χαρακτηριστεί κάτι τέτοιο, περί πρότασης της Θέλτα σε Χετάφε για τον Σέρβο, με συγκεκριμένα νούμερα, που απορρίφθηκε κιόλας. Ούτε ισπανικό δημοσίευμα, ούτε τίποτα. Έτσι για την πλάκα, όποιος θέλει κι έχει όρεξη ας κάνει ένα μικρό ψαξιματάκι, μήπως έχω πέσει τόσο έξω.
Σε μένα αναφέρεσαι; Χάνει το φόρουμ από αυτά που γράφω εγώ;Athens έγραψε:πεταξτε τον εξω ρε παιδια το φορουμ χανει απο κατι τετοια ατομα? δεν μπορει να το διαχειριστει...εγω σκεφτομαι μετα απο τοσα χρονια να αποχωρησω
Το έψαξα εγώ. Ισχύει. Μόνο ένα άρθρο για πιθανό ενδιαφέρον βρήκα και ορισμένα τουίτς. Πουθενά πρόταση με νούμερα.navigator11 έγραψε:Στο μεταξύ δεν υπάρχει ούτε μισή αναφορά στο google, όσο ασφαλές μπορεί να χαρακτηριστεί κάτι τέτοιο, περί πρότασης της Θέλτα σε Χετάφε για τον Σέρβο, με συγκεκριμένα νούμερα, που απορρίφθηκε κιόλας. Ούτε ισπανικό δημοσίευμα, ούτε τίποτα. Έτσι για την πλάκα, όποιος θέλει κι έχει όρεξη ας κάνει ένα μικρό ψαξιματάκι, μήπως έχω πέσει τόσο έξω.
Στη Β ομάδα ή κι ακόμα πιο κάτω, έχουμε παίκτη να συμπληρώσει έστω αριθμητικά τα εξτρεμ μας; Για παράδειγμα αν ή ομάδα έχει τη δυνατότητα για μια μόνο καλή προσθήκη, πχ μαρκαντωνης ή Μαξιμοβιτς, υπάρχει κάποιος μικρος έστω να πλαισιώσει τα άκρα μας ;
- navigator11
Blackgr4 έγραψε:Το έψαξα εγώ. Ισχύει. Μόνο ένα άρθρο για πιθανό ενδιαφέρον βρήκα και ορισμένα τουίτς. Πουθενά πρόταση με νούμερα.navigator11 έγραψε:Στο μεταξύ δεν υπάρχει ούτε μισή αναφορά στο google, όσο ασφαλές μπορεί να χαρακτηριστεί κάτι τέτοιο, περί πρότασης της Θέλτα σε Χετάφε για τον Σέρβο, με συγκεκριμένα νούμερα, που απορρίφθηκε κιόλας. Ούτε ισπανικό δημοσίευμα, ούτε τίποτα. Έτσι για την πλάκα, όποιος θέλει κι έχει όρεξη ας κάνει ένα μικρό ψαξιματάκι, μήπως έχω πέσει τόσο έξω.
Ευχαριστώ, φίλε. Είναι κάπως περίεργο όλο αυτό, γνώμη μου. Αν βγει σύντομα στο φως ότι υπήρξε όντως πρόταση της Θέλτα κλπ, που να επιβεβαιώσει την πληροφόρηση των 24, οκ. Αν πάλι όχι, εγώ τουλάχιστον θα σιγουρευτώ ότι πρόκειται για ξεκάθαρα εσκεμμένη επίθεση στον Σαββίδη μέσω fake news. Προς το παρόν το αφήνω στην άκρη το θέμα.
Εγώ πάλι είμαι της άποψης που εξέφρασε συμφορουμίτης ότι ο Κυριάκος ούτε τη μύτη του δεν φυσάει χωρίς την έγκριση του Σαββίδη.Montrealiotis έγραψε:Renegade, για να απαντήσω σε προηγούμενη παράθεση σου. Αδυνατώ να πιστέψω ότι ο Ιβαν είπε τις μπαρούφες που είπε ο Κυρ Κυρ. Απλά αδυνατώ. Το ότι ο Κυρ Κυρ είναι στην θέση του, και λέει ότι λέει, προφανώς είναι ευθύνη ιβαν.
Δυστυχώς σήμερα η όλη η αναστάτωση προέρχεται από κάποια ρεπορτάζ από τους μεγαλοδημοσιογράφους της ομάδας μας όπου αναφέρουν ότι είναι πολύ πιθανό να μην κινηθούμε για κάποια περαιτέρω ενίσχυση και ο λόγος είναι το πρόβλημα ρευστότητας του Σαββίδη και της ΠΑΕ.
Ασχέτως αν όλα αυτά δεν συμβαδίζουν με τα λεγόμενα του προπονητή εχθές το βράδυ, αλλά για την οικονομία της συζήτησης ας πούμε ότι αυτόν δεν τον υπολογίζει κανένας μέσα στην ομάδα και δεν του έχει πει τίποτα από αυτά που πραγματικά συμβαίνουν.
Όπως πολύ καλύτερα από τους περισσότερους εδώ μέσα γνωρίζεις ότι αν όντως υπάρχει πρόβλημα ρευστότητας αυτά δεν είναι κάτι το οποίο εμφανίστηκε εχθές ή προχθές.
Τουτέστιν σημαίνει ότι οι όποιες κινήσεις ( αγορές ή πωλήσεις) θα γίνονταν πάνω σε αυτή τη βάση ( εκπτώσεις βέβαια αν θεωρήσουμε ότι στο οικονομικό τμήμα διοικούν ο Άμποτ και Κοστέλο), κάτι το οποίο δεν φαίνεται από πουθενά.
Ποιος ο λόγος να πας να δώσεις 8 κατοστάρικα για να φέρεις αριστερό μπακ? Μπορείς κάλλιστα να μείνεις με την περσινή σύνθεση.
Ποιος ο λόγος να δώσεις 1,2 για κέντρο και να μην το σπάσεις σε δύο 600αρια?
Αυτά που ζούμε σήμερα στην ομάδα τα έχουμε ξαναζήσει και δεν υπήρχε πόλεμος, δεν υπήρχαν αυστηρές κυρώσεις των ρωσικών κεφαλαίων. Δυστυχώς ο ΠΑΟΚ και ο μεγαλομέτοχος του λειτουργούν έτσι με ή χωρίς πόλεμο
Πιέζει ο Ζήσης μέσω του Κολκα να προχωρήσει η μεταγραφή για να μην χαθεί η προμήθεια..
Ξέρω ξέρω.... παράλογο αλλά και τι είναι λογικό αυτό το καλοκαίρι;
Εδώ αυτοί που ένα μήνα μας επρηζαν ότι ακόμα και τώρα να μην γίνει θα τον υπογράψουμε τον Γενάρη καταλήγουν στο σημερινό άρθρο ότι η πρόταση της Θέλτα αποδεικνύει ότι ένας παίκτης τέτοιου επιπέδου ανά πάσα στιγμή μπορεί να φέρει πρόταση...
Σωωωωωωπα
Ξέρω ξέρω.... παράλογο αλλά και τι είναι λογικό αυτό το καλοκαίρι;
Εδώ αυτοί που ένα μήνα μας επρηζαν ότι ακόμα και τώρα να μην γίνει θα τον υπογράψουμε τον Γενάρη καταλήγουν στο σημερινό άρθρο ότι η πρόταση της Θέλτα αποδεικνύει ότι ένας παίκτης τέτοιου επιπέδου ανά πάσα στιγμή μπορεί να φέρει πρόταση...
Σωωωωωωπα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nunies4 την Παρ 18 Αύγ 2023, 18:39, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- WeWillRockYou
Να ρωτήσω κάτι ρε παιδιά, πως προέκυψε αυτή η ένταση μετά από χθεσινό θετικό αποτέλεσμα;
Ο προπονητής δήλωσε ότι δουλεύουν 2 προσθήκες.
Οι Ιταλοί γράφουν πως η περίπτωση Μάρκος Αντόνιο πάει για συμφωνία.
Υπήρξε κάποιο μαζικό non paper οτι σταματάει η ενίσχυση της ομάδας ή είναι λεγόμενα δημοσιογράφων σε ραδιοφωνικές εκπομπές; Διότι γραπτά δεν είδα κάτι συγκεκριμένο σε ειδησεογραφικά σαιτ, πέρα από τις γνωστές πληροφορίες
Ο προπονητής δήλωσε ότι δουλεύουν 2 προσθήκες.
Οι Ιταλοί γράφουν πως η περίπτωση Μάρκος Αντόνιο πάει για συμφωνία.
Υπήρξε κάποιο μαζικό non paper οτι σταματάει η ενίσχυση της ομάδας ή είναι λεγόμενα δημοσιογράφων σε ραδιοφωνικές εκπομπές; Διότι γραπτά δεν είδα κάτι συγκεκριμένο σε ειδησεογραφικά σαιτ, πέρα από τις γνωστές πληροφορίες
φυσικα οχι σε σενα φιλε, σ αυτον που το παιζει διαχειριστηςBlackgr4 έγραψε:Σε μένα αναφέρεσαι; Χάνει το φόρουμ από αυτά που γράφω εγώ;Athens έγραψε:πεταξτε τον εξω ρε παιδια το φορουμ χανει απο κατι τετοια ατομα? δεν μπορει να το διαχειριστει...εγω σκεφτομαι μετα απο τοσα χρονια να αποχωρησω