Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 Ι

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Gospi

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 Ι

Δημοσίευση από Gospi »

renegade έγραψε:Όταν είσαι σε πανικό δεν μπορείς και να αξιολογήσεις σωστά τα πράγματα.
Αυτή τη στιγμή δυστυχώς από τον Ιβάν μέχρι το τελευταίο διοικητικό στέλεχος όλοι κρέμονται από τον λουτσέσκου... καθώς αυτόν εμπιστεύονται.
Μέσα στον πανικό τους μετά από τις συνεχόμενες αποτυχίες αδυνατούν να καταλάβουν ότι ο λουτσέσκου ποτέ δεν έχει στήσει μία ομάδα, μπερδεύεται, δεν είναι ξεκάθαρες οι σκέψεις του μέσα στο κεφάλι του. Δεν μπορούν να καταλάβουν ή να δεχτούν ότι μπορεί κάποια θέλω του λουτσέσκου να υπονομεύουν το κλαμπ ( όχι εσκεμμένα).
Βέβαια όταν είσαι διοίκηση και έχεις τον προπονητή σου από τη μία και σου λέει ότι "αν δεν έχω έναν επιθετικό που να γνωρίζει ήδη την ομάδα είναι ένα ρίσκο στο οποίο μπορεί να μας στοιχίσει την πρόκριση" τι κάνεις???
Και η θέση των διοικητικών και του Ιβάν είναι δύσκολη, γιατί εδώ δεν μιλάμε για δύο τρία πρώτα παιχνίδια του πρωταθλήματος αλλά για τα ευρωπαϊκά παιχνίδια τα οποία μπορεί να μας στοιχίσουν πολύ ακριβά.

Υγ και εγώ έχω διαφορετικά χαρακτηριστικά απο τον Τζίμα και τον φορ που θα έρθει για πρώτος... δεν παίρνετε εμένα καλύτερα
Αν μετα απο τοσα χρονια ενασχολησης με το ποδοσφαιρο ως ιδιοκτητης και αντιστοιχα ως στελέχη,και μετα απο 4 χρόνια επαφης με τον Λουτσεσκου, δεν εχουν την ικανοτητα να τον αξιολογησουν, τοτε τζαμπα συζηταμε.
Δεν θα δουμε κατι διαφορετικο ΠΟΤΕ.

υγ. Στην τελικη ας κρατησουν τον Μπραντον κι ας φερουν και αλλους δυο φορ. Ο Μπραντον μπορει να παιξει και πλαγια. Ας ανοιχθουν αλλες 500.000 αλλα να μην ρισκάρουν. Τοσα και τοσα εχουν πετάξει. Ας αποδεσμευσουν Νινουα και Μουργκ που τρωνε κοντα 800.000 απο το μπατζετ. Δηλαδη εκει θα κανουν οικονομια?
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Ματα το σιριαλ «Ψαχνοντας το δεκαρι που να παιζει και αριστερα:Σεζον 3η» παμε στο «Που πηγανε ολοι οι φορ;» καθως ήρθε ο Μπραντον για να αντικαταστησει τον Τσολακ κακην κακως, ο Ολιβειρα τραυματιας και λιγος και τον Γεναρη ο φορ δεν ηρθε ποτε. Τωρα θελουμε 2 φορ αλλα κλεινουμε πρωτα αλλες θεσεις.
mbison

Δημοσίευση από mbison »

Πορκυ μεγάλη κουβέντα είπες!

Ένα άλλο που θέλω να πω εγώ πολύ πιο light είναι ότι ο υπάρχων προπονητής δύσκολα αλλάζει παίκτες, μόνο οταν τραυματίζονται. Έτσι πχ ο Μουργκ μπήκε σε μια αποστολή όταν όλοι οι άλλοι ειχαν αποδεκατιστεί. Μοιραια λοιπόν δεν αξιοποιούνται κάποιοι που στοίχησαν ακριβά, όπως ο Φιλίπε, Μουργκ που δεν ειναι κακοι παίκτες και θα μπορούσαν να δωσουν λύσεις σε περιόδους ντεφορμαρίσματος πχ του Αντριγια, Σβαμπ.
Patron

Δημοσίευση από Patron »

Ωχ ωχ ωχ
Άβαταρ μέλους
Special 4

Δημοσίευση από Special 4 »

mbison έγραψε:Ο Μπραντον εχει γρηγορο ξεπέταγμα και πολυ καλές εκτελέσεις. Θυμησου κ την κεφαλια γκολ που εκανε.
Δεν ταιριάζει καθόλου στο συστημα του Λουτς να παιξει βασικός φουνταριστός, εννοείται. Σε 442 θα μπορούσε κ βασικός. Αλλά και πάλι δεν είναι κλάσης για βασικο πρωταθλητισμού. Αν κ εχει περιθωρια βελτιωσης. Δειχνει να προπονειται καλά. Ειναι τιμιος για 500 χιλ. Κοντο κ γρηγορο έχουμε να δουμε από τον Σαλπιγγιδη.
Kαι σαν νούμερα έκανε καλά και μαχητικός ήταν.
Γι αυτο λεω να συνυπάρχει με τον Τζιμα και τη φορακλα που θα ερθει. Ωστε να μπορούμε να παιζουμε κ με 2 επιθετικούς άμα λάχει.

Εχεις δικιο σ ο,τι γραφεις
Αλλα τ θεμα ειναι οτι ο ΠΑΟΚ μ τ Λουτσεσκου δεν προκειται ν αλλαξει ποτε σχηματισμο συστημα
Το ερωτημα αν μας κανει ή δεν μας κανει ο παικτης επρεπε ν το ειχαν ξεκαθαρισει μεσα απο την ομαδα νωριτερα κ οχι οι ΑΡΔ ν διαρρεουν οτι ο παικτης δεν μας κανει επειδη ζητησε παραπανω λεφτα

Ο παικτης δεν μας κανει λογω του σχηματισμου συστηματος κ τροπου παιχνιδιου τ Λουτσεσκου
Απορω πως εισηγηθηκε την ανανεωση του
Συμφωνω μ αλλους π μιλανε για φοβικοτητα αλλαγων προσωπων
Αυτο ειναι ενα απο τα χαρακτηριστικα γνωρισματα κ μειονεκτηματα αυτου τ προπονητη

Αλλα για τον αν μας κανει ή δεν μας κανει ο Μπραντον μ τον τροπο π παιζουμε ειναι πανευκολο ν το διαπιστωσει καποιος αν κοιταξει τα λεπτα συμμετοχης σ καθε παιχνιδι κ τ αντιστοιχα αποτελεσματα της ομαδας

Στο καλο διαστημα π ειχε ο ΠΑΟΚ στη μεση της σεζον τ λεπτα συμμετοχης του Μπραντον ηταν ελαχιστα
Οταν ο Μπραντον αρχισε ν εχει περισσοτερα λεπτα συμμετοχης, αρχισαν κ τ πολλα κλαρινα της ομαδας

Το καλο διαστημα της ομαδας στη μεση της σεζον αλλα και η καλη διετια της πρωτης θητειας τ Λουτσεσκου εδειξαν ξεκαθαρα οτι ο ΠΑΟΚ μ το Λουτσεσκου θελει ενα φορ μ περίπου τ σωματικα χαρακτηριστικα τ Ολιβειρα, Πριγιοβιτς Τσολακ μ εκτελεστικη δεινοτητα κ τελειωματα σαν αυτα π ειχε ο Πριγιοβιτς στην πρωτη θητεια

Επειδη λοιπον ο ΠΑΟΚ μ τον Λουτσεσκου δεν προκειται ν αλλαξει δραματικα τ στυλ κ το συστημα π παιζει γι αυτο το λογο ο Μπραντον δεν ταιριαζει σ αυτο π παιζει η ομαδα
Δεν ειναι θεμα χρηματων
Ειναι θεμα οτι ο παικτης δεν ταιριαζει σ αυτο που παιζει ο Λουτσεσκου

Για ν το υπεραπλουστευσω
Παικτης σεντερ φορ κορυφης σε 4231 με 1,73 υψος απλα δεν γινεται
Ιδιως οταν παιζεις μ ελαχιστο καθετο ποδοσφαιρο
μ πολλες σεντρες κ λιγα κορμια ν πατανε την αντιπαλη περιοχη
Άβαταρ μέλους
hawklord

Δημοσίευση από hawklord »

Αν δεν μπορεί να αποδεσμευτεί ο Νινουα ας πάρει κάποια ευκαιρία. Έχει βρομοποδαρο στα στημένα, εκεί που πάσχει αθεράπευτα η ομάδα. Και τίποτα άλλο να μην κάνει (λες και οι υπόλοιποι είναι Ινιεστες) ένα σωστό κόρνερ θα το ρίξει.
Άβαταρ μέλους
Metagrafakias

Δημοσίευση από Metagrafakias »

Τιτλο σε πρωτοσελιδο ριχνει τις απαιτησεις του ο Μπραντον για να μεινει....
Τι να πω αξιοι της μοιρας μας αν γινει, η αμπαλοσυνη στο μεγαλειο της...
Ειπε να μπλοφαρει ο βαψομαλλιας, σου λεει ας ζητησω κανα 800αρι ,εδω σε αλλους κι αλλους τα δωσανε,μπορει να πειστουν να τα δωσουν και σε μενα...Οταν ειδε οτι δεν θα τα παρει σου λεει ενταξει ας ζητησω τωρα αυτα που αξιζω δλδ κανα 500αρι με μπονους και αυτο.....
Το θεμα ομως δεν ειναι τα λεφτα...Ο τομας επρεπε να αποριφθει γιατι απλα δεν κανει για φορ του ΠΑΟΚ,οχι 2ο καθολου τπτ....1,73 υψος δεν ειναι φορ πως να το κανουμε???εκτος απο την μετριοτητα που ειναι και σαν παικτης....
χιλιες φορες προωθησε Τζιμα και Γκορτεζιανι παρα τον Τομας...
Ελπιζω να ειναι μαλακιες των αρδ και να σκασει αυριο ενας κανονικος φορ αλλιως ας πεταξουμε λευκη πετσετα απο τωρα να τελειωνουμε μην ταλαιπωρουμαστε ενα καλοκαιρι.....
Άβαταρ μέλους
FreeWatcher

Δημοσίευση από FreeWatcher »

Το ξαναγραψα κ πιο πριν αλλα πιο ήπια.
Οποιος εισηγείται παραμονη μπραντον η δουλειά ΒΡΩΜΑΕΙ!
Απλα κ ξαστερα. Ποτε δεν ημουν οπαδος παιχτων οπως αρκετοι συνοπαδοι εδω μεσα. Στη συγκεκριμενη περιπτωση δεν εχει να κανει με προσωπολατρια ομως. Αρχες χρονιας φωναζαμε πολλοι εδω μεσα οτι ειναι ανηκουστο να ξεκιναει μια ομαδα επιπέδου ΠΑΟΚ τη χρονια με μισο φορ (τον ολιβειρα μετα απο χιαστους) οταν και το τελευταιο χωριο στα τοπικα εχει 2-3. Επιβεβαιωθηκαμε. Γνωστές του ποδοσφαιρου? Π@π@ρι@. Και μικρο παιδι το βλεπε. Απλως θελαμε να το δουμε. Καποιοι δεν ηθελαν! Τυχαια? Δεν ξερω. Δεν εχω γραψει ποτε εδω μεσα συνωμοσιολογιες. Παντως πλεον δεν θα ειναι σιγουρα τυχαιο να ξανακατεβω με 0.5 ή 1 φορ στο πρωτάθλημα.

Το οτι καποιοι συνοπαδοι γραφουν να παρουμε εναν παιχτη που δεν εχει θεση στο σχηματισμο που παίζει η ομαδα κ ο προπονητης οταν δεν έχουμε ουτε ενα φορ αυτη τη στιγμη περιττό να το σχολιασω.

Και επειδη δεν ειμαι της νεας γενιάς των εκατομμυρίων, δεν θα ειχα κανενα προβλημα να μου φερουν εναν μπαραλες ή αναστασακο ή να μου πουν παμε με Τζιμα πρωτο. Να μου φερουν καποιον χαμηλοτερης (παντα θεωρητικα) ποιοτητας ή με ρισκο (πχ Κρμεντσικ) κ να μη μας βγει.
Να με αφηνεις όμως γυμνο συνειδητά κ να με ξεφτιλιζει η καθε κουλα ΒΡΩΜΑΕΙ! Απο την κορυφή ως τα νυχια...
ektoras

Δημοσίευση από ektoras »

FreeWatcher έγραψε:Το ξαναγραψα κ πιο πριν αλλα πιο ήπια.
Οποιος εισηγείται παραμονη μπραντον η δουλειά ΒΡΩΜΑΕΙ!
Απλα κ ξαστερα. Ποτε δεν ημουν οπαδος παιχτων οπως αρκετοι συνοπαδοι εδω μεσα. Στη συγκεκριμενη περιπτωση δεν εχει να κανει με προσωπολατρια ομως. Αρχες χρονιας φωναζαμε πολλοι εδω μεσα οτι ειναι ανηκουστο να ξεκιναει μια ομαδα επιπέδου ΠΑΟΚ τη χρονια με μισο φορ (τον ολιβειρα μετα απο χιαστους) οταν και το τελευταιο χωριο στα τοπικα εχει 2-3. Επιβεβαιωθηκαμε. Γνωστές του ποδοσφαιρου? Π@π@ρι@. Και μικρο παιδι το βλεπε. Απλως θελαμε να το δουμε. Καποιοι δεν ηθελαν! Τυχαια? Δεν ξερω. Δεν εχω γραψει ποτε εδω μεσα συνωμοσιολογιες. Παντως πλεον δεν θα ειναι σιγουρα τυχαιο να ξανακατεβω με 0.5 ή 1 φορ στο πρωτάθλημα.

Το οτι καποιοι συνοπαδοι γραφουν να παρουμε εναν παιχτη που δεν εχει θεση στο σχηματισμο που παίζει η ομαδα κ ο προπονητης οταν δεν έχουμε ουτε ενα φορ αυτη τη στιγμη περιττό να το σχολιασω.

Και επειδη δεν ειμαι της νεας γενιάς των εκατομμυρίων, δεν θα ειχα κανενα προβλημα να μου φερουν εναν μπαραλες ή αναστασακο ή να μου πουν παμε με Τζιμα πρωτο. Να μου φερουν καποιον χαμηλοτερης (παντα θεωρητικα) ποιοτητας ή με ρισκο (πχ Κρμεντσικ) κ να μη μας βγει.
Να με αφηνεις όμως γυμνο συνειδητά κ να με ξεφτιλιζει η καθε κουλα ΒΡΩΜΑΕΙ! Απο την κορυφή ως τα νυχια...
Έχεις απόλυτο δίκιο...αδιανόητο να μείνει ο Τόμας που έχουν βαφτίσει φορ...είναι σαν να λένε ότι δεν μας ενδιαφέρουν στόχοι...πάμε απλά για να βγάλουμε τη σεζόν...ας πάρουν ένα δανεικό από β Γερμανίας καλύτερα αλλά κανονικό φορ
Dimg4a

Δημοσίευση από Dimg4a »

Αν πω οτι πλεον εφτασε η στιγμη διαδοχης διοικητικης καταστασης θα φαω ντου?
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Είσαι πλήρως off-topic, γράφ'το αλλού αν θέλεις να συζητηθεί.
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Να το και το πρωτοσέλιδο metrosport για Μπράντον..

Μόνοι μας πυροβολαμε τα πόδια μας μου φαίνεται..
Dimg4a

Δημοσίευση από Dimg4a »

Μπαρκαρούτσος έγραψε:Είσαι πλήρως off-topic, γράφ'το αλλού αν θέλεις να συζητηθεί.
Δε νομιζω, εννοω πως ειναι ωρα να αναλαβει καποιος που θα ασχοληθει επιτελους 100% με το αγωνιστικο
Άβαταρ μέλους
principal

Δημοσίευση από principal »

Mitsospaoki4 έγραψε:Να το και το πρωτοσέλιδο metrosport για Μπράντον..

Μόνοι μας πυροβολαμε τα πόδια μας μου φαίνεται..

Τα θέλουμε και τα παθαίνουμε λογικό δεν είναι ο Μπράντον ήθελε 800χιλ€ ούτε η Μεζούρες θα τα έδιναν καλά για τον Ρούλη δε το συζητώ ακόμα έχουν να ξεχρεώσουν τον Μήτρογλου. 480χιλ€ μια χαρά ο Μπράντον για 2ος επιθετικός.
Άρα ο Krmencic καπούτ.
Άβαταρ μέλους
principal

Δημοσίευση από principal »

Metagrafakias έγραψε:Τιτλο σε πρωτοσελιδο ριχνει τις απαιτησεις του ο Μπραντον για να μεινει....
Τι να πω αξιοι της μοιρας μας αν γινει, η αμπαλοσυνη στο μεγαλειο της...
Ειπε να μπλοφαρει ο βαψομαλλιας, σου λεει ας ζητησω κανα 800αρι ,εδω σε αλλους κι αλλους τα δωσανε,μπορει να πειστουν να τα δωσουν και σε μενα...Οταν ειδε οτι δεν θα τα παρει σου λεει ενταξει ας ζητησω τωρα αυτα που αξιζω δλδ κανα 500αρι με μπονους και αυτο.....
Το θεμα ομως δεν ειναι τα λεφτα...Ο τομας επρεπε να αποριφθει γιατι απλα δεν κανει για φορ του ΠΑΟΚ,οχι 2ο καθολου τπτ....1,73 υψος δεν ειναι φορ πως να το κανουμε???εκτος απο την μετριοτητα που ειναι και σαν παικτης....
χιλιες φορες προωθησε Τζιμα και Γκορτεζιανι παρα τον Τομας...
Ελπιζω να ειναι μαλακιες των αρδ και να σκασει αυριο ενας κανονικος φορ αλλιως ας πεταξουμε λευκη πετσετα απο τωρα να τελειωνουμε μην ταλαιπωρουμαστε ενα καλοκαιρι.....
:lol: να πω πως συμφωνώ σε ότι έγραψες ; Θα είναι η αλήθεια :lol:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”