Αν μετα απο τοσα χρονια ενασχολησης με το ποδοσφαιρο ως ιδιοκτητης και αντιστοιχα ως στελέχη,και μετα απο 4 χρόνια επαφης με τον Λουτσεσκου, δεν εχουν την ικανοτητα να τον αξιολογησουν, τοτε τζαμπα συζηταμε.renegade έγραψε:Όταν είσαι σε πανικό δεν μπορείς και να αξιολογήσεις σωστά τα πράγματα.
Αυτή τη στιγμή δυστυχώς από τον Ιβάν μέχρι το τελευταίο διοικητικό στέλεχος όλοι κρέμονται από τον λουτσέσκου... καθώς αυτόν εμπιστεύονται.
Μέσα στον πανικό τους μετά από τις συνεχόμενες αποτυχίες αδυνατούν να καταλάβουν ότι ο λουτσέσκου ποτέ δεν έχει στήσει μία ομάδα, μπερδεύεται, δεν είναι ξεκάθαρες οι σκέψεις του μέσα στο κεφάλι του. Δεν μπορούν να καταλάβουν ή να δεχτούν ότι μπορεί κάποια θέλω του λουτσέσκου να υπονομεύουν το κλαμπ ( όχι εσκεμμένα).
Βέβαια όταν είσαι διοίκηση και έχεις τον προπονητή σου από τη μία και σου λέει ότι "αν δεν έχω έναν επιθετικό που να γνωρίζει ήδη την ομάδα είναι ένα ρίσκο στο οποίο μπορεί να μας στοιχίσει την πρόκριση" τι κάνεις???
Και η θέση των διοικητικών και του Ιβάν είναι δύσκολη, γιατί εδώ δεν μιλάμε για δύο τρία πρώτα παιχνίδια του πρωταθλήματος αλλά για τα ευρωπαϊκά παιχνίδια τα οποία μπορεί να μας στοιχίσουν πολύ ακριβά.
Υγ και εγώ έχω διαφορετικά χαρακτηριστικά απο τον Τζίμα και τον φορ που θα έρθει για πρώτος... δεν παίρνετε εμένα καλύτερα
Δεν θα δουμε κατι διαφορετικο ΠΟΤΕ.
υγ. Στην τελικη ας κρατησουν τον Μπραντον κι ας φερουν και αλλους δυο φορ. Ο Μπραντον μπορει να παιξει και πλαγια. Ας ανοιχθουν αλλες 500.000 αλλα να μην ρισκάρουν. Τοσα και τοσα εχουν πετάξει. Ας αποδεσμευσουν Νινουα και Μουργκ που τρωνε κοντα 800.000 απο το μπατζετ. Δηλαδη εκει θα κανουν οικονομια?
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk