Εγώ είμαι σίγουρος ότι θα πάρει την θέση του Ντάγκλας στο 10Minority4 έγραψε:Νομίζω πως θα παίζει πιο πίσω ο Σοάρες.
Δίπλα στον Κούρτιτς δηλαδή.
Θα δούμε, ας έρθει πρώτα γιατί έφαγε κι αυτός ταλαιπώρια.
Για δίπλα από τον Κουρτιτς ανέφερα, στην θέση του Τσιγγαρα.pagotatzis έγραψε:Εγώ είμαι σίγουρος ότι θα πάρει την θέση του Ντάγκλας στο 10Minority4 έγραψε:Νομίζω πως θα παίζει πιο πίσω ο Σοάρες.
Αλλά δεν σημαίνει ότι αν χρειαστεί να ξεσκουριάσει Κουρτιτς μπορέσουμε να τον δούμε και στην θέση 8.
Για τον Μποετιους τώρα
Ο παίχτης εηναι επιθετικός μέσος δλδ 8-1αρι
Αλλά παίζει και στις 2 πτέρυγες .
Τέτοιον θα προσπαθήσουμε να πάρουμε !
pagotatzis έγραψε:Εγώ είμαι σίγουρος ότι θα πάρει την θέση του Ντάγκλας στο 10Minority4 έγραψε:Νομίζω πως θα παίζει πιο πίσω ο Σοάρες.
Αλλά δεν σημαίνει ότι αν χρειαστεί να ξεσκουριάσει Κουρτιτς μπορέσουμε να τον δούμε και στην θέση 8.
Για τον Μποετιους τώρα
Ο παίχτης εηναι επιθετικός μέσος δλδ 8-1αρι
Αλλά παίζει και στις 2 πτέρυγες .
Τέτοιον θα προσπαθήσουμε να πάρουμε !
αυτο που ακουσα...απο την συζητηση...ειναι οτι δεν κοιταμε γι καθαρο 6ρι γιατι το παιδι ειναι παικταρας σε αυτην την θεση και προς το τελος της χρονιας θα ενσωματωθει στην πρωτη ομαδα...joshua έγραψε:Οπως εγραψε και ο καρπουζας παντως απο την εξισωση δεν θα πρεπει να μενει εξω ο Ουεντραογκο.Δεν ειναι 18 χρονων,ειναι 22 και ειναι διεθνης παικτης με μια ομαδα που τα παει εξαιρετικα στο Κοπα Αφρικα.Δεν νομιζω οτι αποκτηθηκε για να μεινει για παντα στη β ομαδα.
Καλη ερωτηση γιατι το σκεφτομαι και εγω καιρο τωρα. Δηλαδη αν μια ομαδα στην επισημη μεταγραφικη περιοδο του Γεναρη πουλησει και αγορασει 15 παικτες (γιατι ετσι...) τι θα κανει; Θα κατεβει στο ευρωπαικο με μισο ροστερ;Χωρικός έγραψε:Ερώτηση: τρεις αλλαγές δικαιούμαστε στην Ευρώπη μέχρι το τέλος; Ή για τον επόμενο γύρο μόνο;
Μέχρι το τέλος.Χωρικός έγραψε:Ερώτηση: τρεις αλλαγές δικαιούμαστε στην Ευρώπη μέχρι το τέλος; Ή για τον επόμενο γύρο μόνο;