ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑ 2021-2022

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
nunies4

Re: ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑ 2021-2022

Δημοσίευση από nunies4 »

Ηρθε το παιδι....χαμογελαστο και φραπαδουρα...Δεν μασησε απο λιγο χιονακι :nairepaok: :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
pagotatzis

Δημοσίευση από pagotatzis »

Minority4 έγραψε:Νομίζω πως θα παίζει πιο πίσω ο Σοάρες.
Δίπλα στον Κούρτιτς δηλαδή.

Θα δούμε, ας έρθει πρώτα γιατί έφαγε κι αυτός ταλαιπώρια.
Εγώ είμαι σίγουρος ότι θα πάρει την θέση του Ντάγκλας στο 10
Αλλά δεν σημαίνει ότι αν χρειαστεί να ξεσκουριάσει Κουρτιτς μπορέσουμε να τον δούμε και στην θέση 8.

Για τον Μποετιους τώρα
Ο παίχτης εηναι επιθετικός μέσος δλδ 8-1αρι
Αλλά παίζει και στις 2 πτέρυγες .
Τέτοιον θα προσπαθήσουμε να πάρουμε !
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Παντως χωρις να ξερω και πολλα αυτον τον Σοαρες τον πιστευω,μου βγαζει πολυ καλο feeling και εγω τον θεωρω ξεκαθαρα συγχρονο 8ρι.
Άβαταρ μέλους
stravostomis

Δημοσίευση από stravostomis »

Τα ρούχα που διάλεξε δείχνουν ότι τον πήρε τηλέφωνο ο Βιερίνια και τον είπε μην κάνεις καμιά μαλακία και έρθεις με χρωματιστά ρούχα :lol: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
CCCP

Δημοσίευση από CCCP »

Κι εγω τον βλεπω για τον πιο γρηγορο και δυναμκο χαφ που θα παρει τη θεση διπλα στον Κουρτιτς. Προφανως και μπορει να παιξει και το ρολο που εχει παιξει φετος ο αγκουστο.
Άβαταρ μέλους
Minority4

Δημοσίευση από Minority4 »

pagotatzis έγραψε:

Αλλά δεν σημαίνει ότι αν χρειαστεί να ξεσκουριάσει Κουρτιτς μπορέσουμε να τον δούμε και στην θέση 8.

Για τον Μποετιους τώρα
Για δίπλα από τον Κουρτιτς ανέφερα, στην θέση του Τσιγγαρα.
Θα δούμε, ευτυχώς ήρθε.
Κι εγώ έχω θετική προδιάθεση για τον παίκτη.
Άβαταρ μέλους
CCCP

Δημοσίευση από CCCP »

Τα ουσιαστικα "κενα" που εχει η ομαδα ειναι σεντερ μπακ, σεντερ φορ και δεκαρι...το προβλημα ειναι οτι θελει παικταραδες εκει και νουμερο 1 της θεσης και οχι παικτες ροστερ&συμπληρωματικους/δευτερο-τριτους. Και προφανως δεν ειναι απλο το να βρεθουν τετοιοι παικτες οπως επισης και συμαντικο να μη γινουν λαθος στις επιλογες αφου απο εκει θα εξαρτηθει και το ποσο θα χτυπησεις πρωταθλημα του χρονου.

Ειναι κατανοητο οτι ενω πιο πολυ θες "δεκαρι" η τουλαχιστον μεσοεπιθετικο που να μπορει να παιξει και κεντρικα με πασα κτλ, ειναι πολυ πιο ευκολο να βρεις εξτρεμακι (ακομα και αν καταφεραμε να παιζουμε χωρις εξτρεμ σχεδον τελευταια)
Άβαταρ μέλους
CCCP

Δημοσίευση από CCCP »

Με τον ερχομο σουαρες οι επιλογες και το σχημα γινεται πιο ορθωλογικο με αυτον και κουρτιτς σταρτερς και τσιγγαρα μπακ απ του σοαρες και σβαμπ του κουρτιτς
Άβαταρ μέλους
DimitrisS

Δημοσίευση από DimitrisS »

Aπο την κοψια και απο τα λιγα πραγματα πυ φαινονται στα βιντεακια που κυκλοφορουν για αυτον, εγω θα τον χαρακτηριζα σαν εναν πιο δημιουργικο Τσιμιροτ.

Δηλαδη γρηγορο, δυναμικο στο μαρκαρισμα, καλο ελεγχο της μπαλας και σιγουρα καλυτερη προωθηση του παιχνιδιου απο τον Γκοιγκο.

Μακαρι να πεσω μεσα.
Άβαταρ μέλους
Sardan

Δημοσίευση από Sardan »

pagotatzis έγραψε:

Για τον Μποετιους τώρα

Μακάρι φίλε, προσωπικά τον έχω σε πολύ εκτίμηση τον παίχτη. Το θέμα είναι ότι αυτό το τρικ -με δεκάρι που παίζει και πλευρέςς- το εφήρμοσε ο Λούτσε αρκετά (με Μπίσε και Ελ Καντουρί κυρίως)με μπακ από πίσω Βιερίνια (στα καλά του) και Γιαννούλη (το εξάμηνο που τον πρόλαβε). Με μπακ δηλαδή βαρβάτα που έπαιζαν όλη την πλευρά....Με τα μπακ που έχουμε δεν ξέρω κατά πόσο μπορεί να το παίξει ή αν θα πάει για προσθήκη ουσιαστικά καλοκαιριού (δηλαδή με προοπτική να έρθει μπακάρα το καλοκαίρι).

Βέβαια στο 10 έχουμε θέμα μεγάλο και τώρα....Τέλος πάντων κουβέντα καφενείου κάνω, ο Μπότο με τον Λούστε ξέρουν καλύτερα από μένα.

Καλή αρχή και στον Σοάρες και να ναι υγιείς και να εκτοξευτεί στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
stravostomis

εγώ από τα στατιστικά καταλαβαίνω ότι δεν είναι εξαιρετικός σε κανένα σημείο του παιχνιδιού αλλά είναι αρκετά καλός σε όλα. Αυτό σημαίνει ότι θα είναι χρήσιμος με όλους τους αντιπάλους και με όλους τους συμπαίκτες του. Αυτό είναι πολύ καλό στοιχείο
Άβαταρ μέλους
Χωρικός

Δημοσίευση από Χωρικός »

Ερώτηση: τρεις αλλαγές δικαιούμαστε στην Ευρώπη μέχρι το τέλος; Ή για τον επόμενο γύρο μόνο;
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

joshua έγραψε:Οπως εγραψε και ο καρπουζας παντως απο την εξισωση δεν θα πρεπει να μενει εξω ο Ουεντραογκο.Δεν ειναι 18 χρονων,ειναι 22 και ειναι διεθνης παικτης με μια ομαδα που τα παει εξαιρετικα στο Κοπα Αφρικα.Δεν νομιζω οτι αποκτηθηκε για να μεινει για παντα στη β ομαδα.
αυτο που ακουσα...απο την συζητηση...ειναι οτι δεν κοιταμε γι καθαρο 6ρι γιατι το παιδι ειναι παικταρας σε αυτην την θεση και προς το τελος της χρονιας θα ενσωματωθει στην πρωτη ομαδα...
η παρουσια του στην β ομαδα ειναι μονο για λογους ....τζετ λακ...με την ελληνικη πραγματικοτητα...
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Χωρικός έγραψε:Ερώτηση: τρεις αλλαγές δικαιούμαστε στην Ευρώπη μέχρι το τέλος; Ή για τον επόμενο γύρο μόνο;
Καλη ερωτηση γιατι το σκεφτομαι και εγω καιρο τωρα. Δηλαδη αν μια ομαδα στην επισημη μεταγραφικη περιοδο του Γεναρη πουλησει και αγορασει 15 παικτες (γιατι ετσι...) τι θα κανει; Θα κατεβει στο ευρωπαικο με μισο ροστερ;
Περιεργο...
Άβαταρ μέλους
stravostomis

Χωρικός έγραψε:Ερώτηση: τρεις αλλαγές δικαιούμαστε στην Ευρώπη μέχρι το τέλος; Ή για τον επόμενο γύρο μόνο;
Μέχρι το τέλος.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”