Προβλήματα & Λύσεις για το Forum ΙΙΙ
- ΑποστόληςΑ
Re: Προβλήματα & Λύσεις για το Forum ΙΙΙ
Καλή συνέχεια Κώστα!
Σ' ευχαριστώ πολύ για όσα έδωσες στο φόρουμ, με τόσο πάθος και ένταση.
Διαφωνούμε σε πολλά, αλλά αυτό δεν έχει καμία σημασία, αντίθετα είναι η βάση της δημοκρατίας. Εξ άλλου κανείς δεν είναι τέλειος (για μένα το λέω).
Σ' ευχαριστώ πολύ για όσα έδωσες στο φόρουμ, με τόσο πάθος και ένταση.
Διαφωνούμε σε πολλά, αλλά αυτό δεν έχει καμία σημασία, αντίθετα είναι η βάση της δημοκρατίας. Εξ άλλου κανείς δεν είναι τέλειος (για μένα το λέω).
Αγαπητε Μπαρκα
Welcome to Team Black
Στο λιγο καιρο π ειμαι στο φορουμ, μπορει να διαφωνησαμε μερικες φορες, αλλοτε περισσοτερο εντονα, αλλοτε λιγοτερο εντονα, αλλα για μενα περασμενα ξεχασμενα
Οπως λεει κ ο Μπανε στο βιβλιο του, ολα για καποιο λογο γινονται κ αυτο ειναι υπεροχο
Παντα θετικη σκεψη αδερφε
You are one of us
Team Black Rules mathafakaz
Welcome to Team Black
Στο λιγο καιρο π ειμαι στο φορουμ, μπορει να διαφωνησαμε μερικες φορες, αλλοτε περισσοτερο εντονα, αλλοτε λιγοτερο εντονα, αλλα για μενα περασμενα ξεχασμενα
Οπως λεει κ ο Μπανε στο βιβλιο του, ολα για καποιο λογο γινονται κ αυτο ειναι υπεροχο
Παντα θετικη σκεψη αδερφε
You are one of us
Team Black Rules mathafakaz
- Μπαρκαρούτσος
Να το πούμε team African-American για να μην μας κάνουν του από το Κοινωνία; 
- sourmenetes
- Moderator
Παιδιά άμα έχετε τη μύγα μυγιαζεστε.
Ουτε χαζοί είμαστε ούτε δεν καταλαβαίνουμε τι γίνεται.
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ουτε χαζοί είμαστε ούτε δεν καταλαβαίνουμε τι γίνεται.
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μισητε Μπαρκα,
Το επόμενο βήμα είναι να σου απαγορευτεί η είσοδος στα φιλικά προετοιμασίας μήπως και σταυρωσουμε καμία νίκη και να σου ακυρωθεί το διάρκειας στο μπάσκετ γιατί δεν το έχεις βάλει στο gov σαν νομοταγης πολίτης.
Μην χαίρεσαι που είσαι black πλεον. Once blue, always blue. Σαν τους μπάτσους που μπαίνουν στην στενή ένα πράγμα.
Λευτερια στον AlxNeapoli1.
Το επόμενο βήμα είναι να σου απαγορευτεί η είσοδος στα φιλικά προετοιμασίας μήπως και σταυρωσουμε καμία νίκη και να σου ακυρωθεί το διάρκειας στο μπάσκετ γιατί δεν το έχεις βάλει στο gov σαν νομοταγης πολίτης.
Μην χαίρεσαι που είσαι black πλεον. Once blue, always blue. Σαν τους μπάτσους που μπαίνουν στην στενή ένα πράγμα.
Λευτερια στον AlxNeapoli1.
- abc_o_ karpouzas
Ρε Μπαρκα....
Ρε μπαρκα......
Και σπο ποιον τωρα θα μαθαινουμε ιστορίες...περα από την γέφυρα του Αδάμ στην νότιο Κίνα;.....
Καλώς μας ήρθες....

Περιμένω με αγωνία την ημέρα που θα μπεις στα πιτς... Μπαν...
Ρε μπαρκα......
Και σπο ποιον τωρα θα μαθαινουμε ιστορίες...περα από την γέφυρα του Αδάμ στην νότιο Κίνα;.....
Καλώς μας ήρθες....
Περιμένω με αγωνία την ημέρα που θα μπεις στα πιτς... Μπαν...
- kataramenos5
Μπαρκα σου πα οτι ηθελα να βρεθουμε απο κοντα στο παλατακι ,να τα πουμε.
Δεν εγινε και πλεον την εκανες απο μοντ.
Κατ εμε (που μπορει να μαι και λαθος ) επρεπε να το παρεις λιγο πιο χαλαρα.Φαινοσουν τσιτομενος συνεχεια.Αυτο ηθελα να σου πω και ισως το να βγεις απ την καθημερινή πιεση του μοντ(δεν ειναι μόστρα κι εξουσία ,ειναι και κούραση κι ευθηνη) θα σου επιτρεψει να χαλαρωσεις λιγο παραπανω.Ειμαι σιγουρος οτι εφυγε ενα βαρος απο πανω σου.
Ευχαριστουμε για το χρονο την προσπαθεια και την υπομονη.
Δεν εγινε και πλεον την εκανες απο μοντ.
Κατ εμε (που μπορει να μαι και λαθος ) επρεπε να το παρεις λιγο πιο χαλαρα.Φαινοσουν τσιτομενος συνεχεια.Αυτο ηθελα να σου πω και ισως το να βγεις απ την καθημερινή πιεση του μοντ(δεν ειναι μόστρα κι εξουσία ,ειναι και κούραση κι ευθηνη) θα σου επιτρεψει να χαλαρωσεις λιγο παραπανω.Ειμαι σιγουρος οτι εφυγε ενα βαρος απο πανω σου.
Ευχαριστουμε για το χρονο την προσπαθεια και την υπομονη.
το μισό φόρουμ ραντεβού με τον Μπαρκα θέλει...τι γίνετε ρε φίλε;
γύρνα πίσω στα μπλε ρε.
γύρνα πίσω στα μπλε ρε.
Μπαρκαρούτσος έγραψε:Ευχαριστώ όσα μέλη με ανέχτηκαν σαν διαχειριστή και όσα μέλη συμφώνησαν με τους τρόπους μου εδώ μέσα.
Ήρθε η ώρα ο κύκλος μου να κλείσει σαν διαχειριστής του forum. Μετά από αυτόν του ραδιοφωνατζή του Paokmania και το ρόλο του εκπομπατζή πιο πρόσφατα...
Από τώρα και στο εξής, όσο με επιτρέψουν οι mods, θα είμαι μέλος ανάμεσα σε μέλη. Ήδη νιώθω το βάρος στους ώμους μου ελαφρύτερο. Ωστόσο, αυτή η πρέζα για 'μένα δύσκολα θα κοπεί.
Καλό κουράγιο στον καινούριο Blackgr4 και στα υπόλοιπα παιδιά.
Το γράφω εδώ γιατί το θεωρώ μια λύση για το forum.

It was an honor
- kataramenos5
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Εγώ ρε μπαρκαρουτσο ήθελα να σταματήσεις ως μπλε στα 50.000 ποστ. Μαλάκια ρε γαμωτο...
Μέχρι χθες όλοι τον βρίζατε ρε και τώρα θα μας λείψεις, να μείνουμε φίλοι και άλλα σάλια.
Κωστή εγώ δεν γούσταρα τον τρόπο σου ως mod, αλλά σαν μέλη του φόρουμ έχουμε περάσει μισή ζωή εδώ μαζί.
Μείνε εδώ να τα λέμε ξέγνοιαστα κι ωραία.
Κωστή εγώ δεν γούσταρα τον τρόπο σου ως mod, αλλά σαν μέλη του φόρουμ έχουμε περάσει μισή ζωή εδώ μαζί.
Μείνε εδώ να τα λέμε ξέγνοιαστα κι ωραία.
Μπάρκα δεν ξέρω αν ήσουν καλός κακος ποιος ειμαι εγώ άλλωστε για να σε κρίνω αλλά πρώτον αφιερώνες φουλ χρόνο και μπράβο σου . Φαίνεται ότι το αγαπάς πολύ και δεύτερον δεν σου πάει το μαύρο με τίποτα. Δεν μπορώ να το συνηθίσω
έκανα εγγραφή μόνο για να σχολιάσω τον Μπαρμπακούτσο.
Ήμουν μέλος στο Paokmania πολλά χρόνια, με ενεργή συμμετοχή.
Δεν συμφωνούσα με όλους, ούτε διαφωνούσα με όλους.
Σε όλα μου τα posts, τηρούσα πλήρως τους κανόνες του forum, δεν έβρισα ούτε χλεύασα ποτέ κανέναν, δεν συμμετείχε σε σεντόνια προσωπικών διαφωνιών, προσπαθούσε να μιλάω για μπάλα, όπως εγώ την αντιλαμβάνομαι, ούτε το έπαιξα ειδικός, ούτε προσπαθούσα να επιβάλλω την άποψή μου.
Από το forum, με τιμώρησαν με ban τρεις φορές:
Η 1η, ήταν όταν μετά τον αγώνα με τον Ατρόμητο και τις δηλώσεις του Ίβιτς, είχα μιλήσει για πρόβλημα με τον Τζαβέλα.
Τότε, ένας διαχειριστής, ενώ έβλεπε πως δεν ήμουν μέσα, μου έδωσε διορία 10 λεπτών να αναφέρω την πηγή.
Όταν μπήκα ξανά στο forum την επόμενη ημέρα, είχα τιμωρηθεί με αποκλεισμό.
Η 2η, ήταν όταν μετά τον αγώνα με την κούλα το 2019, υποστήριξα πως θα μας τιμωρήσουν (μετά την γνωστη φωτογραφία με τον Ιβάν και το μπουφάν που έβγαλε). Τότε ένας διαχειριστής, με τιμώρησε διότι σύμφωνα με τον ίδιο ''δεν υπήρχε περίπτωση να μας τιμωρήσουν''.
Η τρίτη και τελευταία, ήταν με τον Μπαρμπακούτσο.
Ο Μπαρμπακούτσος λοιπόν, με τιμώρησε με αποκλεισμό, όταν σε μια συνομιλία μου με άλλον συνοπαδό, υποστήριξη πως ο Λούτσε, ως όλοι οι μεγάλοι προπονητές, έχει εμμονές.
Όταν έληξε ο αποκλεισμός, μπήκα εδω και ζήτησα από τον Μπαρμπακούτσο να μου πει ποιον κανόνα του forum παρέβει και με τιμώρησε με αποκλεισμό.
Με τιμωρεί με ισόβιο αποκλεισμό.
Κάνω δεύτερη εγγραφή, τον ρωτάω ξανά και με αποκλείει ισόβια ξανά, με μήνυμα ''εδώ δεν θα ξαναγράψεις ποτέ''.
Καταλήγω:
ο σοφός λαός μας, λέει πως ο άνθρωπος αποδεικνύει την Ηθική του, όταν του δώσεις εξουσία.
Ο συγκεκριμένος τύπος, υπήρξε ο χειρότερος διαχειριστής του forum.
Έμπαινε συνεχώς σε αντιδικίες με όσους είχαν διαφορετική άποψη από την δική του, δεν αποδεχόταν ποτέ πως υπάρχει η πιθανότητα να κάνει λάθος, και επέβαλλε ποινές αποκλεισμού βασισμένες όχι στους κανόνες του forum, αλλά στα προσωπικά του πάθη.
Υπήρξαν και άλλοι διαχειριστές που δεν ήταν καλοί στις αρμοδιότητές τους - όπως εκείνος ο χαλβάς που με απέκλεισε την πρώτη φορά ενώ έβλεπε πως δεν ήμουν μέσα.
Ο Μπαρμπακούτσος όμως ήταν ο χειρότερος.
Κομπλεξικός, εμμονικός, γλοιώδης, αλλά κυρίως ανίκανος να συζητήσει με κάποιον που διαφωνεί.
Ή θα τον χλεύαζε, ή θα τον κατηγορούσε για ''αλλόθρησκο''.
Αν δε ο άλλος του ανταπέδιδε την χλεύη, ο αποκλεισμός πήγαινε σύννεφο.
Προτείνω να δείτε πόσους έχει αποκλείσει ο Μπαρμπακούτσος, και να ελέγξετε πόσοι εξ αυτών παρέβησαν κάποιον όρο του forum.
Θα διαπιστώσετε πως ο συγκεκριμένος, ως διαχειριστής απέτυχε.
Στο καλό Μπαρμπακούτσε.
Σου εύχομαι να συναντήσεις πολλούς ανθρώπους στην ζωή σου, σαν και εσένα.
Διαγράφομαι ξανά.
Εδώ μέσα, δεν μπαίνω ξανά με άλλο προφιλ πέραν του αρχικού μου.
Ήμουν μέλος στο Paokmania πολλά χρόνια, με ενεργή συμμετοχή.
Δεν συμφωνούσα με όλους, ούτε διαφωνούσα με όλους.
Σε όλα μου τα posts, τηρούσα πλήρως τους κανόνες του forum, δεν έβρισα ούτε χλεύασα ποτέ κανέναν, δεν συμμετείχε σε σεντόνια προσωπικών διαφωνιών, προσπαθούσε να μιλάω για μπάλα, όπως εγώ την αντιλαμβάνομαι, ούτε το έπαιξα ειδικός, ούτε προσπαθούσα να επιβάλλω την άποψή μου.
Από το forum, με τιμώρησαν με ban τρεις φορές:
Η 1η, ήταν όταν μετά τον αγώνα με τον Ατρόμητο και τις δηλώσεις του Ίβιτς, είχα μιλήσει για πρόβλημα με τον Τζαβέλα.
Τότε, ένας διαχειριστής, ενώ έβλεπε πως δεν ήμουν μέσα, μου έδωσε διορία 10 λεπτών να αναφέρω την πηγή.
Όταν μπήκα ξανά στο forum την επόμενη ημέρα, είχα τιμωρηθεί με αποκλεισμό.
Η 2η, ήταν όταν μετά τον αγώνα με την κούλα το 2019, υποστήριξα πως θα μας τιμωρήσουν (μετά την γνωστη φωτογραφία με τον Ιβάν και το μπουφάν που έβγαλε). Τότε ένας διαχειριστής, με τιμώρησε διότι σύμφωνα με τον ίδιο ''δεν υπήρχε περίπτωση να μας τιμωρήσουν''.
Η τρίτη και τελευταία, ήταν με τον Μπαρμπακούτσο.
Ο Μπαρμπακούτσος λοιπόν, με τιμώρησε με αποκλεισμό, όταν σε μια συνομιλία μου με άλλον συνοπαδό, υποστήριξη πως ο Λούτσε, ως όλοι οι μεγάλοι προπονητές, έχει εμμονές.
Όταν έληξε ο αποκλεισμός, μπήκα εδω και ζήτησα από τον Μπαρμπακούτσο να μου πει ποιον κανόνα του forum παρέβει και με τιμώρησε με αποκλεισμό.
Με τιμωρεί με ισόβιο αποκλεισμό.
Κάνω δεύτερη εγγραφή, τον ρωτάω ξανά και με αποκλείει ισόβια ξανά, με μήνυμα ''εδώ δεν θα ξαναγράψεις ποτέ''.
Καταλήγω:
ο σοφός λαός μας, λέει πως ο άνθρωπος αποδεικνύει την Ηθική του, όταν του δώσεις εξουσία.
Ο συγκεκριμένος τύπος, υπήρξε ο χειρότερος διαχειριστής του forum.
Έμπαινε συνεχώς σε αντιδικίες με όσους είχαν διαφορετική άποψη από την δική του, δεν αποδεχόταν ποτέ πως υπάρχει η πιθανότητα να κάνει λάθος, και επέβαλλε ποινές αποκλεισμού βασισμένες όχι στους κανόνες του forum, αλλά στα προσωπικά του πάθη.
Υπήρξαν και άλλοι διαχειριστές που δεν ήταν καλοί στις αρμοδιότητές τους - όπως εκείνος ο χαλβάς που με απέκλεισε την πρώτη φορά ενώ έβλεπε πως δεν ήμουν μέσα.
Ο Μπαρμπακούτσος όμως ήταν ο χειρότερος.
Κομπλεξικός, εμμονικός, γλοιώδης, αλλά κυρίως ανίκανος να συζητήσει με κάποιον που διαφωνεί.
Ή θα τον χλεύαζε, ή θα τον κατηγορούσε για ''αλλόθρησκο''.
Αν δε ο άλλος του ανταπέδιδε την χλεύη, ο αποκλεισμός πήγαινε σύννεφο.
Προτείνω να δείτε πόσους έχει αποκλείσει ο Μπαρμπακούτσος, και να ελέγξετε πόσοι εξ αυτών παρέβησαν κάποιον όρο του forum.
Θα διαπιστώσετε πως ο συγκεκριμένος, ως διαχειριστής απέτυχε.
Στο καλό Μπαρμπακούτσε.
Σου εύχομαι να συναντήσεις πολλούς ανθρώπους στην ζωή σου, σαν και εσένα.
Διαγράφομαι ξανά.
Εδώ μέσα, δεν μπαίνω ξανά με άλλο προφιλ πέραν του αρχικού μου.