Razvan Lucescu

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
Gospi

Re: Razvan Lucescu

Δημοσίευση από Gospi »

Ψαχνει ο Λουτσεσκου δικαιολογιες, ψαχνουμε και μεις...
Ο ανθρωπος βγηκε και δήλωσε οτι δεν μπορει να διαχειριστει δυο διοργανωσεις ταυτοχρονα. Ο ιδιος ανθρωπος που σνομπαρε τις ευρωπαικες διοργανωσεις τις δυο χρονιες του νταμπλ. Δηλαδη οσοι τον στηριζετε τι ακριβως περιμενετε? Οτι θα του φερουν ταχυδυναμικους 25χρονους και θα δουμε θαυματα σε δυο διοργανωσεις? Αφου δεν θα δεχθει να παρει ουτε κατω των 26 ετων ποδοσφαιριστες, ουτε ειναι η ταχυδυναμη στα χαρακτηριστικα που ζηταει.
Εθελοτυφλουμε συστηματικα και αυτο μας καθιστα χαιβανια. Τα δεδομενα ειναι στο πιατο μπροστα μας: Ο Λουτσεσκου προτιμηθηκε το καλοκαιρι γιατι υποστηριξε οτι το ροστερ ειναι ακρως ανταγωνιστικο και το προβλημα ηταν οι προηγουμενοι προπονητες. Προτιμηθηκε γιατι δεν κοστισε σε ενισχυση. Δεν του αρεσει να δουλευει με πιτσιρικαδες και δυσκολα παραδεχεται πως καποιος απο τους αγαπημενους του παιχτες πλεον δεν κανει. Ζητησε να ανανεωσει ο Καντουρι και εξαιτιας του εχουμε αλλο ενα μυριο στα σκουπιδια. Δεν αλλαζει συστημα ο κοσμος να χαλασει ακομη κι αν αυτο κοστισει σε επίπεδο στοχων. Και αρέσκεται να κυνηγαει εναν στοχο μονο χωρις να εχει δευτερο μπελα στο κεφαλι του.
Τι απο τα παραπανω δινει προοπτικη και μελλον στην ομαδα μας?

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

WestBlock4 έγραψε:
paok re niamou έγραψε:Απαράδεκτες δηλώσεις και απαράδεκτη συμπεριφορά στους νεαρούς ποδοσφαιριστές.
Αυτο που έκανε στον Ντελια εχθές ειναι χαρακτηριστικό της προσωπικότητας και ανικανότητας του Λουτσε.
Για μενα πρέπει να φύγει χθες, οσο κάθεται θα χειροτερεύει η κατάσταση.
Οι τραυματισμοί δείχνουν οτι τίποτα δεν πάει καλά στο προπονητικο τιμ.
Επειδή όλοι φωνάζετε για τον ντελια. Ο τζορμπατζογλου ειπε μολις χωρίς να το επιβεβαιώνω ότι ο ντελιας είναι ο μόνος που πέρασε κορονοοιο παρα πολυ δυσκολα κ φοβούνται να τον εντάξουν σε αγώνα από τωρα
Δεν εχει σημασια.....Ειπαμε...ποιος να ξερει; Αυτος που τους εχει καθε μερα; Ολοι εδω ξερουμε καλυτερα.
Βεβαια οτι πριν το κορονωιο ο Ντελιας ειναι ο μονος απο τους μικρους που οντως επαιρνε λεπτα συμμετοχης το ξεχναμε...Λιγες; Λιγες. Αλλα επαιρνε.
Αλλα δε βαριεσαι....
Άβαταρ μέλους
WestBlock4

Δημοσίευση από WestBlock4 »

Gospi έγραψε:Ψαχνει ο Λουτσεσκου δικαιολογιες, ψαχνουμε και μεις...
Ο ανθρωπος βγηκε και δήλωσε οτι δεν μπορει να διαχειριστει δυο διοργανωσεις ταυτοχρονα. Ο ιδιος ανθρωπος που σνομπαρε τις ευρωπαικες διοργανωσεις τις δυο χρονιες του νταμπλ. Δηλαδη οσοι τον στηριζετε τι ακριβως περιμενετε? Οτι θα του φερουν ταχυδυναμικους 25χρονους και θα δουμε θαυματα σε δυο διοργανωσεις? Αφου δεν θα δεχθει να παρει ουτε κατω των 26 ετων ποδοσφαιριστες, ουτε ειναι η ταχυδυναμη στα χαρακτηριστικα που ζηταει.
Εθελοτυφλουμε συστηματικα και αυτο μας καθιστα χαιβανια. Τα δεδομενα ειναι στο πιατο μπροστα μας: Ο Λουτσεσκου προτιμηθηκε το καλοκαιρι γιατι υποστηριξε οτι το ροστερ ειναι ακρως ανταγωνιστικο και το προβλημα ηταν οι προηγουμενοι προπονητες. Προτιμηθηκε γιατι δεν κοστισε σε ενισχυση. Δεν του αρεσει να δουλευει με πιτσιρικαδες και δυσκολα παραδεχεται πως καποιος απο τους αγαπημενους του παιχτες πλεον δεν κανει. Ζητησε να ανανεωσει ο Καντουρι και εξαιτιας του εχουμε αλλο ενα μυριο στα σκουπιδια. Δεν αλλαζει συστημα ο κοσμος να χαλασει ακομη κι αν αυτο κοστισει σε επίπεδο στοχων. Και αρέσκεται να κυνηγαει εναν στοχο μονο χωρις να εχει δευτερο μπελα στο κεφαλι του.

Ενώ αμα ζητήσει θα του φέρουν τους παιχτες που όλοι λέμε ότι θέλουμε στον ΠΑΟΚ.
Θα τρέξει ο Μάκης με την εμπειρία του να φέρει παιχταράδες...
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Θες να μου πεις οτι πιστευεις οτι προτιμηθηκε ενας προπονητης που θα κοστιζε 1,8 το χρονο επειδη δεν θα ζητουσε μεταγραφες και αρα θα την εβγαζε ο ιδιοκτητης στην φτηνια (παλι για τον Ιβαν δηλαδη βαραει η καμπανα).
Ενω αν εμενε ο Παμπλο θα χτυπουσε το χερι στο τραπεζι και θα απαιτουσε παικταραδες και μεταγραφαρες που θα κοστιζαν στον ιδιοκτητη (ναι αυτος που εκδιωχθηκε οπως εκδιωχθηκε αλλα μετα απο 2 μηνες εριξε τα μουτρα του και δεχτηκε την προταση για ΠΑΟΚ Β)..
Ετσι θα ειναι μαλλον...Ο Ραζβαν ηταν η φτηνη επιλογη για να την βγαλει ο ιδιοκτητης κουτρα....
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Να βγει να το πει, αλλιως να παραιτηθει. Δηλαδη με αυτην την συμπεριφορά προασπιζεται τον ΠΑΟΚ? Τιμαει τα λεφτα του με το να δεχεται να δουλεύει με υλικο που δεν ειναι ουτε για 3η θεση? Και ειναι καλυτερο το να παραμυθιαζει τους οπαδους με δηλωσεις για ικανοποιηση απο το ροστερ και για στοχους κλπ?
Δηλαδη εσυ νιωθεις καλα μ αυτο π ειπες? Οτι δηλαδη η ΠΑΕ τον εχει αφησει ΚΑΙ αυτον ξεκρεμαστο αλλα ο Λουτσεσκου δεν μιλαει, τσεπωνει το 1.8 και συνεχιζει?
Και σε καθε περίπτωση το αν θα του παρει η ΠΑΕ παιχτες ειναι ασχετο με το οτι παρουσιαζει μια αγυμναστη και απροπονητη ομαδα χωρις βασικα χαρακτηριστικα δουλεμενης ομαδας και ταυτοχρονα δηλωνει πως για ολα φταινε τα δυο ματς ανα βδομαδα...

Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

nunies4 έγραψε:

Θες να μου πεις οτι πιστευεις οτι προτιμηθηκε ενας προπονητης που θα κοστιζε 1,8 το χρονο επειδη δεν θα ζητουσε μεταγραφες και αρα θα την εβγαζε ο ιδιοκτητης στην φτηνια (παλι για τον Ιβαν δηλαδη βαραει η καμπανα).
Ενω αν εμενε ο Παμπλο θα χτυπουσε το χερι στο τραπεζι και θα απαιτουσε παικταραδες και μεταγραφαρες που θα κοστιζαν στον ιδιοκτητη (ναι αυτος που εκδιωχθηκε οπως εκδιωχθηκε αλλα μετα απο 2 μηνες εριξε τα μουτρα του και δεχτηκε την προταση για ΠΑΟΚ Β)..
Ετσι θα ειναι μαλλον...Ο Ραζβαν ηταν η φτηνη επιλογη για να την βγαλει ο ιδιοκτητης κουτρα....
Οχι για τον ιδιοκτητη. Για τα αχρηστα στελεχη που τρεμουν στην ιδεα να διαχειριστουν λαθος για ακομη μια φορα τα φραγκα του Ιβαν.
Φεραν τον Λουτσεσκου και πιστεψαν οτι αυτος θα βγαλει το φιδι απο την τρυπα αντι για αυτους.

Οσο για τον Γκαρσια, δεν αντιλαμβανομαι γιατι σε ολα τα ποστ προασπισης του Λουτσε γινεται ταυτοχρονη αποδομηση του. Εγω δεν μιλησα για Γκαρσια. Πες μου εναν προπονητη σοβαρο, που θα εβλεπε το ροστερ και δεν θα ζητουσε 10 παιχτες.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Gospi την Παρ 10 Δεκ 2021, 11:27, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

Προοπτική δίνουν τα γεγονότα. Η ομάδα πήρε πρωταθλήματα όταν ήρθε και σκόρπισε όταν έφυγε.

Δεν περιμένω να κάνει μαγικά και να φτιάξει τα πάντα σε ένα πεντάμηνο. Ουτε αυτός ούτε κανένας.

Περιμένω να έχουμε ροστερ και διοικιτική οργάνωση για να μπορεί και αυτος και η ομάδα να δουλεψει σωστα.
giliopoulos

Δημοσίευση από giliopoulos »

tad έγραψε:
εχθές οι δηλώσεις του περί 2 αγώνων την εβδομάδα είναι απαράδεκτες ... δεν γίνεται να κάνεις τέτοιες δηλώσεις προπονητής του ΠΑΟΚ ... εγώ θα τον καλούσα κατευθείαν να μιλήσουμε τι εννοεί εάν ήμουν διοίκηση ...
Απο εκει ακριβως πηγαζει το ολο θεμα.
Ποιος ακριβως θα τον καλεσει? Ειναι απων ολοι. Νοιαζεται κανενας?
Δηλαδη θα ειμαι εγω μεγαλομετοχος και ο αλλος θα μου λεει με 1,8 τον χρονο, δεν μπορω σε 3 διοργανωσεις?
Σωωωωπα ρε μαγκα, για τραβα στην ξανθη τοτε με μιση διοργανωση αλλα και 50 χιλιαρικα.. Γελοιε
Άβαταρ μέλους
Λεμεσος4

Δημοσίευση από Λεμεσος4 »

O Ραζβαν πιστευω οτι καταλαβε οτι ο Κουτσιας και ο Τσιγγαρας μολις αποκτησουν ρυθμο θα ειναι πολυ καλυτεροι απο αυτους που βαζει και φοβαται πλεον να μην τον εκθεσουν. Ο Λυρατζης και ο Κωνσταντελια επισης ειναι καλυτεροι απο κατι τευλορ και τον ξοφλημενο Μπισεσβαρ. Αρα και εκει θα εκτεθει. Φανταστου να μπει ο Ντελιας και να δωσει ασιστ ή ο Κουτσιας να σκοραρει. Θα ξεφτιλιστει κατευθειαν ο Ρουμανος οχι πως τωρα δεν εγινε ρομπα που αφηνει παικτες στο γηπεδο μεχρι να παθουν θλαση. Γελοια πραγματα. Ασε μην παμε στις επιλογες παιχτων Μιτριτα και Τέιλορ.
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Gospi έγραψε:
nunies4 έγραψε:

Οχι για τον ιδιοκτητη. Για τα αχρηστα στελεχη που τρεμουν στην ιδεα να διαχειριστουν λαθος για ακομη μια φορα τα φραγκα του Ιβαν.
Φεραν τον Λουτσεσκου και πιστεψαν οτι αυτος θα βγαλει το φιδι απο την τρυπα αντι για αυτους.

Οσο για τον Γκαρσια, δεν αντιλαμβανομαι γιατι σε ολα τα ποστ προασπισης του Λουτσε γινεται ταυτοχρονη αποδομηση του. Εγω δεν μιλησα για Γκαρσια. Πες μου εναν προπονητη σοβαρο, που θα εβλεπε το ροστερ και δεν θα ζητουσε 10 παιχτες.
Πες μου εναν προπονητη σοβαρο που θα ελεγε στον ιδιοκτητη πρεπει να αποδεσμευσεις 14 συμβολαια που ληγουν τον επομενο χρονο. Οχι σε 2-3 χρονια. ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ.
Και ο ιδιοκτητης θα του ελεγε ναι δικιο εχεις. θα πληρωσω 14 αποζημιωσεις αντι να περιμενω ενα χρονο.
Οταν καταλαβουμε οτι ολο αυτο που γινεται ηταν ΣΥΝΕΙΔΗΤΗ επιλογη για μια μεταβατικη χρονια τοτε θα ηρεμησουμε
Το λαθος του ηταν που ανεβασε ψηλα τις προσδοκιες. Αλλα το εκανε για την ψυχολογια αυτου του γκρουπ μιας χρησης. Δεν του βγηκε εκ του αποτελεσματος.
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Χαιρομαι που σε επεισαν οι δικαιολογιες του.
Βεβαια δεν μου εξηγεις πως δικαιολογεις την απροπονητη ομαδα. Την εμφανη αγυμνασια. Τους απειρους τραυματισμους. Την ελλειψη αυτοματισμων και τακτικης.
Για ολα αυτα φταινε καποιοι αλλοι και οχι ο Λουτσεσκου?
Και για να τελειωνουμε με το αστειο των αποδεσμευσεων και τον αποζημιωσεων. Εγω δεχομαι αυτο π λες, αλλα... το καλοκαιρι ειχες την ευκαιρια να απαλλαγεις απο Καντουρι και να φερεις εξτρα ενα χαφ (Κουρτιτς). Τι επελεξε λοιπον ο Λουτσεσκου? Αντι να αφησει να φυγει ο Καντουρι και να φερει δυο ταχυδυναμικα χαφ ωστε να πλαισιωσει το αργο ροστερ και να καλυψει τις αδυναμίες, ανανεωσε τον Καντουρι και επελεξε τον Κουρτιτς. Κρατησε δλδ τον πολυτραυματια και εφερε ακομη μια γηρασμενη αργοκαρουτα. Γελαει ο κοσμος.
Φοβουνται να αφησουν παιχτες να φυγουν γιατι ξερουν οτι ειναι ανικανοι να φερουν καλυτερους. Και το εγκλημα σ αυτο του Λουτσεσκου εξ αρχης, ηταν οτι συμφωνησε να ρθει σε ομαδα χωρις ΤΔ και δηθεν να συνεργαστει με το ανυπαρκτο ερασιτεχνικο τμημα σκαουτινγκ για να φερει αυτος παιχτες.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Gospi την Παρ 10 Δεκ 2021, 11:40, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Doomlord4

Δημοσίευση από Doomlord4 »

Το πρόβλημα δεν είναι για το ποτε θα ζητούσε 14 αποδεσμευσεις
Αλλά αν θα ζητήσει 4-5 ανανεωσεις εξ αυτών
Αν θα απαιτησει κι αλλο βαρελα κι αλλο πασχαλακη κι αλλο μπισεσβαρ κτλ
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Gospi έγραψε:Χαιρομαι που σε επεισαν οι δικαιολογιες του.
Βεβαια δεν μου εξηγεις πως δικαιολογεις την απροπονητη ομαδα. Την εμφανη αγυμνασια. Τους απειρους τραυματισμους. Την ελλειψη αυτοματισμων και τακτικης.
Για ολα αυτα φταινε καποιοι αλλοι και οχι ο Λουτσεσκου?
Και για να τελειωνουμε με το αστειο των αποδεσμευσεων και τον αποζημιωσεων. Εγω δεχομαι αυτο π λες, αλλα... το καλοκαιρι ειχες την ευακιρια να απαλλαγεις απο Καντουρι και να φερεις εξτρα ενα χαφ (Κουρτιτς). Τι επελεξε λοιπον ο Λουτσεσκου? Αντι να αφησει να φυγει ο Καντουρι και να φερει δυο ταχυδυναμικα χαφ ωστε να πλαισιωσει το αργο ροστερ και να καλυψει τις αδυναμίες, ανανεωσε τον Καντουρι και επελεξε τον Κουρτιτς. Κρατησε δλδ τον πολυτραυματια και εφερε ακομη μια γηρασμενη αργοκαρουτα. Γελαει ο κοσμος.

Για το πρωτο σκελος φταιει το προφανες. Η ομαδα ειναι "γερασμενη". Πως να το κανουμε; Τον χρονο δεν τον νικαει κανεις. Εχεις μια ομαδα γερασμενη με παικτες με πολυ συγκεκριμενα χαρακτηριστικα (στην πλειονοτητα τους αργοι και βαρυα κορμια). Για αυτο κανει μπαμ ολο αυτο που βλεπουμε στο χορταρι. Ο ΠΑΟΚ πχ ηταν πιο φρεσκος 1 μηνα πριν αλλα δεν ηταν και ποτε γρηγορη υπερηχητικη ομαδα.
Για τον Καντουρι το εχω ξαναπει. Καθε προπονητης εχει την αδυναμια του. Δυστηχως για τον Ραζβαν ειναι αυτος.
Αν με ρωτουσες εμενα θα τον αποδεσμευα 2 χρονια πριν.
Η πρωτη επιλογη για τα χαφ ηταν ο Αντριαν Σιλβα. Ο Κουρτιτς ηταν 2η επιλογη.
Δεν διαφωνουμε πουθενα επι της ουσιας. Το εγραψα και πιο πανω. Πρεπει να αλλαξουμε φιλοσοφια ποδοσφαιρου.
Αν παμε δηλαδη σε προσθηκες παικτων με τα ιδια χαρακτηριστικα οσων εχουμε σημερα , ακομα και νεοτεροι να ειναι, θα εχουμε κανει μια τρυπα στο νερο.
Ας περιμενουμε ομως τον Γεναρη και το καλοκαιρι. Δεν μπορεις να κρινεις το πλανο απο το 1ο 4μηνο σε μια χρονια που οπως ειπα πιστευω οτι ειναι μεταβατικη.
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Οκ. Εσυ θεωρεις οτι μας παιρνει με τα υπαρχοντα δειγματα γραφης (ο ιδιος επεμενε μετα το νταμπλ σε ανανεωση κανιας Σακχοφ αντι να φερουμε καινουριους) να δωσουμε στον Λουτσεσκου την δυνατοτητα να χτισει το ροστερ της επομενης 3ετιας. Εγω διαφωνω. Γιατι αν επιβεβαιωθουν τα οσα εχει δειξει, τοτε θα βρεθουμε με ενα ροστερ ανικανο για σοβαρο πρωταθλητισμο για τα επομενα 3 χρονια. Και οχι δεν θα εχουμε κανει μια τρυπα στο νερο. Εγκλημα θα εχουμε κανει.

Άβαταρ μέλους
WestBlock4

Δημοσίευση από WestBlock4 »

Τι εγινε ρε μαγκες εδω μεσα ολοι εσείς εδώ δε φωναζατε όταν ήταν ο μαθητευομενος προπονητης δώστε του χρόνο κ αλλα τετοια . Τώρα τι εγινε γυρίσαμε τη μπιφτεκά ???
Τρικυμία εν κρανίο σας έχει πιασει
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”