ΠΑΟΚ- Νέα ΑΕΚ 19:30 11/3 PAOKmania Web Radio - NS1
Re: ΠΑΟΚ- Νέα ΑΕΚ 19:30 11/3 PAOKmania Web Radio - NS1
Το μεγαλυτερο χαρτινο πρωταθλημα στην ιστορια της Ελλαδας. Χαμενο ματς στα χαρτια με γαυρο,χαμενο ματς στα χαρτια με αεκ και -3. Δηλαδη συνολο 9 βαθμοι κλεμμενοι.
Και μετα λετε οτι σκοπος τους ειναι να μας κανουν να μην ασχολουμαστε. Σκοπος τους ειναι να μας κανουν να ασχολουμαστε χωρις να μπορουμε να κανουμε τιποτα,οπως δηλαδη καταφερνουν 100 χρονια τωρα.
Και μετα λετε οτι σκοπος τους ειναι να μας κανουν να μην ασχολουμαστε. Σκοπος τους ειναι να μας κανουν να ασχολουμαστε χωρις να μπορουμε να κανουμε τιποτα,οπως δηλαδη καταφερνουν 100 χρονια τωρα.
-
Βαθύ Mαύρο
Σκολαρίκη, καποδίστριας, Σκολαρίκη, Καποδίστριας, Σκολαρίκη, καποδίστριας
ντουετο ......
ντουετο ......
- Παλαιολόγος
εισαι 502 κμ μακρυα απο το κεντρο των αποφασεων και οικονομικης ισχυος
οποτε θα σου ελεγαν"σκασε και κολυμπα"
ψυχραιμια καταρχην γιατι προεχει η υγεια πανω απο ολα,ηρεμα
ετσι κι αλλιως ειμαστε μαθημενοι σε αρπαγες τιτλων απο την δεκαετια του 70,εστω και αν η φετινη ηταν οτι πιο προκλητικο εχει γινει στην ιστορια του ελληνικου ποδοσφαιρου(με το ακομα πιο αθλιο και χυδαιο να θελουν οπαδοι τους να βγουν και απο πανω,αλλα ο φανατισμος ακριβως επειδη ειναι τετοιος δεν μπορεις και να τον παρεις στα σοβαρα)
be cool και συνεχιζουμε(οποιος δηλαδη εχει τασεις μαζοχισμου ακομα και παρακολουθει αυτην την φαρσοκωμωδια που λεγεται ελληνικο πρωταθλημα κεντρου + λοιποι ενοχλητικοι)
οποτε θα σου ελεγαν"σκασε και κολυμπα"
ψυχραιμια καταρχην γιατι προεχει η υγεια πανω απο ολα,ηρεμα
ετσι κι αλλιως ειμαστε μαθημενοι σε αρπαγες τιτλων απο την δεκαετια του 70,εστω και αν η φετινη ηταν οτι πιο προκλητικο εχει γινει στην ιστορια του ελληνικου ποδοσφαιρου(με το ακομα πιο αθλιο και χυδαιο να θελουν οπαδοι τους να βγουν και απο πανω,αλλα ο φανατισμος ακριβως επειδη ειναι τετοιος δεν μπορεις και να τον παρεις στα σοβαρα)
be cool και συνεχιζουμε(οποιος δηλαδη εχει τασεις μαζοχισμου ακομα και παρακολουθει αυτην την φαρσοκωμωδια που λεγεται ελληνικο πρωταθλημα κεντρου + λοιποι ενοχλητικοι)
Παιδιά σας ευχαριστώ όλους για τις ευχές.
Βγαίνω σήμερα και είμαι καλά. Φάρμακα για 6 μήνες (και βλέπουμε) και χαλαααρααααα
Και κάτι για να ηρεμήσετε λίγο από τα νεύρα: αδελφικος φίλος αλλά γαυρος μολις έμαθε που ειμαι μου στελνει sms: "φιλε κράτα γερά" και του απανταω : "ευχαριστώ αλλά... Κρατα γερα γερα γαμω τον Πειραιά. Απο σας ξεκινησαν ολα... "
Βγαίνω σήμερα και είμαι καλά. Φάρμακα για 6 μήνες (και βλέπουμε) και χαλαααρααααα
Και κάτι για να ηρεμήσετε λίγο από τα νεύρα: αδελφικος φίλος αλλά γαυρος μολις έμαθε που ειμαι μου στελνει sms: "φιλε κράτα γερά" και του απανταω : "ευχαριστώ αλλά... Κρατα γερα γερα γαμω τον Πειραιά. Απο σας ξεκινησαν ολα... "
- BlackMagicPAOK
Περυσι οι αεκτσηδες μας τα κάνανε τσουρέκια για "πετσινο" κύπελλο.. Φέτος που έχαναν 1-0 και παίρνουν πρωτάθλημα λόγω .. τσίρκου τι θα λένε;
Από την στάση του κομινη ξεκίνησαν όλα. Αλλά εγω τον δικαιολογώ. Προτίμησε να πάει κόντρα στον ΠΑΟΚ και να είναι υγιής παρά να κοντράρει την αεκ και να του καψουν αυτοκίνητα, σπίτια κλπ. Ευτυχώς δεν είμαστε σε αυτό το σινάφι!
Από την στάση του κομινη ξεκίνησαν όλα. Αλλά εγω τον δικαιολογώ. Προτίμησε να πάει κόντρα στον ΠΑΟΚ και να είναι υγιής παρά να κοντράρει την αεκ και να του καψουν αυτοκίνητα, σπίτια κλπ. Ευτυχώς δεν είμαστε σε αυτό το σινάφι!
Μπράβο ρε okkas73...Μας έδωσε χαρά το ότι βγαίνεις εσύ και ποιος τον γαμάει τον γαύρο κολλητό σου ρε φίλε?
ΣΙΔΕΡΟ-ΔΙ-ΚΕΦΑΛΟΣ...
ΣΙΔΕΡΟ-ΔΙ-ΚΕΦΑΛΟΣ...
Να πω την αμαρτία μου την κάβα για του χρόνου την περίμενα μετά τον τελικό, πού όλο και κάτι θα μας φορτώνανε.
Τον Τσίπρα τι τον αφήσαμε να περιφέρεται στην πόλη μας; οεοεο;
Μην κάνουμε καμιά μαλακία κ γκρεμίσουμε το γήπεδο. Ούτε στο Καυτατζόγλειο δε θα μας αφήνουν να παίζουμε.
Τον Τσίπρα τι τον αφήσαμε να περιφέρεται στην πόλη μας; οεοεο;
Μην κάνουμε καμιά μαλακία κ γκρεμίσουμε το γήπεδο. Ούτε στο Καυτατζόγλειο δε θα μας αφήνουν να παίζουμε.
- BlackMagicPAOK
"Από το σκεπτικό προκύπτει ότι οι παίκτες της ΑΕΚ δεν βγήκαν για να συνεχίσουν το παιχνίδι και ζητούσαν να μάθουν πρώτα το αν θα μετρήσει ή όχι το γκολ, για έναν… απίστευτο λόγο. Αν το γκολ ακυρώνονταν, μπορεί να κυριαρχούσε ένταση στις κερκίδες! Κι αυτό η πειθαρχική επιτροπή το πήρε στα σοβαρά. Άρα μπορεί να συμπεράνει κανείς ότι αν ο Κομίνης έλεγε στα αποδυτήρια ότι το γκολ θα μετρήσει, η ΑΕΚ θα έβγαινε να παίξει"
Μας δουλεύουν κανονικά ! Παράνοια..
- BlackBlockAttack
Περαστικα okkas73!
Επειδη θα ακουστει και το συλλαλητηριο εγω ειμαι κατα αυτου...Μονο στοχευμενες και εξυπνες κινησεις...Σουτια παντου!
Επειδη θα ακουστει και το συλλαλητηριο εγω ειμαι κατα αυτου...Μονο στοχευμενες και εξυπνες κινησεις...Σουτια παντου!
- Καπετάνιος
- BlackMagicPAOK
Σιδερένιος αδελφέ!okkas73 έγραψε:Παιδιά σας ευχαριστώ όλους για τις ευχές.
- Καπετάνιος
Θεωρείτε ότι με σούτια θα βρεθεί λύση; Βασικά τι εννοείς με τα σούτια; Αν μιλάμε για πολιτικά σκουπίδια συμφωνώ. Να μη πατήσει στη Θεσσαλονίκη το πόδι του κανένα απόβρασμα της κοινωνίας. Από κανένα κόμμα. Και όταν θα αρχίσουν πάλι να τάζουν μαλακίες στον ΠΑΟΚ, μην αρχίσουμε πάλι τις κωλοτούμπες. Πρέπει να τους γίνει βίωμα, νόμος. Να ξέρουν ότι πάνε όπου γουστάρουν αλλά στην Θεσσαλονικη (τουλαχιστον) έχει στοπ.BlackBlockAttack έγραψε:
Αλλά τι να λέμε, πάλι ομιλίες θα γίνουν με χιλίαδες κόσμο να ζητοκραυγάζει για τους σωτήρες της χώρας.
Ήρθε ο Τσίπρας, πέταξε μια μαλακία για το γήπεδο και όλα κομπλέ. Θα έρθει ο Κούλης, θα πει κι αυτός τη παπαριά του, θα του δώσουμε καμια φανέλα και δε τρέχει μία.
ΚΑΝΕΝΑΣ πολιτικός στη πόλη μας! Ούτε από τους οικολόγους πράσινους. Τίποτα.
Ζω για τη μέρα που η ελληνική σημαία, θα κυματίζει στη Μακεδονία μόνο στο μπαλκόνι της ελληνικής πρεσβείας.
BlackMagicPAOK έγραψε:"Από το σκεπτικό προκύπτει ότι οι παίκτες της ΑΕΚ δεν βγήκαν για να συνεχίσουν το παιχνίδι και ζητούσαν να μάθουν πρώτα το αν θα μετρήσει ή όχι το γκολ, για έναν… απίστευτο λόγο. Αν το γκολ ακυρώνονταν, μπορεί να κυριαρχούσε ένταση στις κερκίδες! Κι αυτό η πειθαρχική επιτροπή το πήρε στα σοβαρά. Άρα μπορεί να συμπεράνει κανείς ότι αν ο Κομίνης έλεγε στα αποδυτήρια ότι το γκολ θα μετρήσει, η ΑΕΚ θα έβγαινε να παίξει"
που το λεει αυτο;