υπαρχει κατι ακομα χειρότερο, να ειναι καποιος πανω απο 15 και να πιστευει οτι ολα αυτα δεν γινοντε για τα φραγκα , τετοια ατομα εχουν και δικαιωμα ψηφου, ο θεος να μας λυπηθει... για να μιλαμε την ιδια γλωσσα...Salpigoal έγραψε:Δεν ξέρω τι είναι χειρότερο....όλο αυτό που έχει γίνει με Βιερίνια ή το οτι υπάρχουν συνοπαδοί μας (λογικά 15χρόνα) που πιστεύουν ότι όλα αυτά γίνονται για τα λεφτά....
20. Adelino André Vieira Freitas "Vieirinha"
-
Re: 20. Adelino André Vieira Freitas "Vieirinha"
Είναι προφανές πλέον ότι όλα γίνονται για τα λεφτά.Salpigoal έγραψε:Δεν ξέρω τι είναι χειρότερο....όλο αυτό που έχει γίνει με Βιερίνια ή το οτι υπάρχουν συνοπαδοί μας (λογικά 15χρόνα) που πιστεύουν ότι όλα αυτά γίνονται για τα λεφτά....
Ήμουν από τους λίγους που μέχρι πρότινος νόμιζα ότι το ζητούμενο ήταν ο ρόλος του στην ομάδα...
Με βάση τα τελευταία γεγονότα, ο ρόλος που του προσφέρεται είναι πλέον δεδομένος.
Αν θέλει τον αποδέχεται, αν δεν θέλει, όχι.
Συνεπώς, το μόνο που χρήζει συζήτησης ή διαπραγμάτευσης είναι η αμοιβή....
Πάντως ο αμπελ είναι ακόμη εδώ....Salpigoal έγραψε:Δεν ξέρω τι είναι χειρότερο....όλο αυτό που έχει γίνει με Βιερίνια ή το οτι υπάρχουν συνοπαδοί μας (λογικά 15χρόνα) που πιστεύουν ότι όλα αυτά γίνονται για τα λεφτά....
Αν είναι αυτό το πρόβλημα, θα συνεχίσει να υφίσταται......
- georgedoulk2008
- Επικοινωνία:
Εγώ θα την πώ την αμαρτία μου.
Πήραν τζαμπα (πολλά) λεφτά κάτι τυχαίοι λεβεκ, χατσερίδιδες, βερνμπλουμ και σια με μηδενική προσφορά.
Τώρα κολλάμε να δώσουμε ένα υψηλό συμβόλαιο στον εμβληματικό Αρχηγό που μας έδωσε Πρωτάθλημα μετά απο 34 χρόνια;;;
Στα @@@ μου το FFP.
Αν κάποιος αξίζει να πάρει εφάπαξ απο τον ΠΑΟΚ είναι ο Βιερίνια.
Δώστε του ένα "λευκό" μονοετές και αφήστε τον να συμπληρώσει το ποσό.
Απο μένα ΤΕΛΟΣ.
Πήραν τζαμπα (πολλά) λεφτά κάτι τυχαίοι λεβεκ, χατσερίδιδες, βερνμπλουμ και σια με μηδενική προσφορά.
Τώρα κολλάμε να δώσουμε ένα υψηλό συμβόλαιο στον εμβληματικό Αρχηγό που μας έδωσε Πρωτάθλημα μετά απο 34 χρόνια;;;
Στα @@@ μου το FFP.
Απο μένα ΤΕΛΟΣ.
Δεν νομίζω να παίξει ο Αντρέ με Άμπελ προπονητή. Όπως και ο Μάτος, θα έχει ανάλογη μειωμένη συμμετοχή.
- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
Το δίδυμο Ροντρίγκο-Μάτος από τα δεξιά και αντίστοιχα το Γιαννούλης(ή κάποιος άλλος για βασικός σε περίπτωση πώλησης)-Βιειρίνια από τα αριστερά είναι οτι πιο ποιοτικό μπορεί να έχεις αυτή τη στιγμή. Ανανέωση Αντρε και παραμονή Μάτος είναι μονόδρομος κατ εμε.
-
το ματς με μπενφικα θελει βιερινια ματος κρεσπο και σια οι νεαροι παιχτες δεν μπορουν να σταθουν καλα σε τετοια ματς
- Mutasevic
Σήμερα βγήκε ότι Ο αντελινο επεσε κ ζητάει κάνα 500αρι για να τελειώνει η μπουγαδα, άντε να τελειώνει το σοου, πιστεύω θα υπάρξει συμφωνία. Ούτε Ο ματος θα φύγει λογικά χρειάζεται κ ενας 2 εμπειροι. Σύντομα θαχουμε τδ Βιεϊρίνια προπονητη Γκαρσία για δέκα χρόνια, κ εναν ακόμα τρελαμενο κ21 κ Α βγαζει η φάμπρικα δε ξέρω γιατί τον κρεσπο βλεπω για εκεί
Δεν καταλαβαινω γιατι πρεπει να παρει καποιος εφαπαξ, σαν τους παλιους δημοσιους υπαλληλους. Μονη περιπτωση να το δεχομουνα ειναι για καποιον που σε ολη του την καριερα ηταν αδικημενος οικονομικα κ τωρα του ''χρωσταμε¨ ενα καλο συμβολαιο. Ο συγκεκριμενος πηρε οτι του αξιζε. Δεν πρεπει να βαζει το οικονομικο σ αυτην την ηλικια. Μαλλον αλλος ειναι ο λογος και δεν μπορω να καταλαβω πώς αυτος ο λογος θα εκλειψει. Αλλιως τί να πώ, να ειναι φραγκοφονιάς? Δεν έχει λογική.georgedoulk2008 έγραψε:Εγώ θα την πώ την αμαρτία μου.
Στα @@@ μου το FFP.
Απο μένα ΤΕΛΟΣ.
-
Απ οτι φαινεται τα βρισκουνε. Αντε μακαρι, να κλεισει θετικα αυτο το θεμα.
-
Πώς το ξέρουμε αυτό? Και από τι φαίνεται? Υπάρχει κάποια ενημέρωση?
Η υπόθεση Βιέρι, είτε μείνει είτε φύγει, πέραν όλων των υπολοίπων, νομίζω έδωσε την ευκαιρία στην διοίκηση, να επικοινωνήσει κυρίως εντός της ομάδας, την αλλαγή πολιτικής στο θέμα των συμβολαίων.
Νομίζω όλοι πήραν το μήνυμα.
Νομίζω όλοι πήραν το μήνυμα.
-
Γραφεται απο χθες οτι ο Βιερι εριξε τις απαιτησεις του και ειναι κοντα στα λεφτα που του δινει ο ΠΑΟΚ....BlackFriday έγραψε:Πώς το ξέρουμε αυτό? Και από τι φαίνεται? Υπάρχει κάποια ενημέρωση?
Εγώ δεν θέλω να επιστρέψει τώρα.
Σε μια ομάδα που έτσι όπως θέλει ο προπονητής να παίζει πιο πολλές φορές θα τον δούμε στόπερ παρα σε κάποια άλλη θέση.
Και μετά τα όσα έγιναν ούτε στα αποδυτήρια και τον ευνουχισμο που δέχτηκε δενθα μπορέσει να είναι αυτό που ήταν.
Σε μια ομάδα που έτσι όπως θέλει ο προπονητής να παίζει πιο πολλές φορές θα τον δούμε στόπερ παρα σε κάποια άλλη θέση.
Και μετά τα όσα έγιναν ούτε στα αποδυτήρια και τον ευνουχισμο που δέχτηκε δενθα μπορέσει να είναι αυτό που ήταν.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος renegade την Τρί 01 Σεπ 2020, 18:23, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- falconakis
Απλά θα πω να θυμούνται κάποιοι τα ποστ τους στο θέμα...ο ΠΑΟΚ είναι πάνω απ' όλα αλλά παίκτες σημαίες υπάρχουν ότι λάθη κι αν έχουν κάνει...
Στάλθηκε από το Redmi 6A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το Redmi 6A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk