7.Omar El Kaddouri

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Re: 7.Omar El Kaddouri

Δημοσίευση από Equalizer »

Με το που ανέλαβε ο Πάμπλο, στις πρώτες του δηλώσεις είπε ένα πράγμα:

ΤΡΕΧΟΥΜΕ

Με το που ανέλαβε ο Πάμπλο, μόνο ένας παίκτης ντεφορμαριστηκε απότομα :

Ο κρυστάλλινος αρτιστας απ' το Βέλγιο.

Εγώ λέω ότι όχι μόνο δε ταιριάζει, αλλά δε θέλει καν να ταιριάξει σε αυτό που του ζητάει ο προπονητής. Τέσσερις μήνες μόνο κακές εμφανισεις.

Δε μας έφταναν τα τρία χρόνια θλάσεων, απουσιών και ανύπαρκτων στατιστικών, τώρα πρέπει να αλλάξουμε και προπονητή για να αποδώσει ο Καντουρι.
Άβαταρ μέλους
Μαυρο Χιονι
Moderator

Δημοσίευση από Μαυρο Χιονι »

Αυτό το τρέχουμε δεν το βλέπουμε όμως ρε συ ρεην
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

rainmaker έγραψε:Με το που ανέλαβε ο Πάμπλο, στις πρώτες του δηλώσεις είπε ένα πράγμα:

ΤΡΕΧΟΥΜΕ

Εγώ λέω ότι όχι μόνο δε ταιριάζει, αλλά δε θέλει καν να ταιριάξει σε αυτό που του ζητάει ο προπονητής. Τέσσερις μήνες μόνο κακές εμφανισεις.

Δε μας έφταναν τα τρία χρόνια θλάσεων, απουσιών και ανύπαρκτων στατιστικών, τώρα πρέπει να αλλάξουμε και προπονητή για να αποδώσει ο Καντουρι.
Ακριβως
Miles

Δημοσίευση από Miles »

rainmaker έγραψε:Με το που ανέλαβε ο Πάμπλο, στις πρώτες του δηλώσεις είπε ένα πράγμα:

ΤΡΕΧΟΥΜΕ

Το γάμησες και ψόφησε κι εσύ :D
Είπαμε να ασκήσουμε κριτική, μην φτάνουμε όμως και σε ισοπέδωση.
ligontakis4

Δημοσίευση από ligontakis4 »

ΤΡΕΧΟΥΜΕ

πες απλα οτι δεν γουσταρεις τον παιχτη, ολα τα αλλα που λες δεν εχουν καμια σχεση με την πραγματικοτητα.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Καμία σχέση;;

Τι δείχνει ο καντουρι στα τελευταία ματς;;;

Αυτός ο παίκτης έχει σταθερή απόδοση;; παίζει σε υψηλό επίπεδο;

Ναι έκανε καλά ματς στην αρχή χρονιάς αλλά το παιδί έκατσε. Λες και βλέπεις άλλον παικτη

Εσύ τι βλέπεις;

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
ligontakis4

διαβασε τι εγραψε και τι απαντησα και μετα πες μας τα δικα σου, ακου 4 μηνες :lol:
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Ναι πες μου τα καλά ματς του Καντουρι μετά την αιτχοφεν.

Προσωπικά θυμάμαι ένα καλό με το γαβρο μέσα στην Τούμπα, στο δεύτερο ημίχρονο.

Επίσης πες, αν είχες άλλο νικνειμ πιο πριν, να ξέρουμε με ποιον μιλάμε. Αν δεν είχες προχώρα παρακάτω.

george188

Δημοσίευση από george188 »

Δεν ισχύει οτι ντεφορμαρίστηκε ο ομαρ αφότου ανέλαβε ο πάμπλο..ας μη λεμε οτι να ναι, το ντεφορμαρισμα του ξεκιναει απο μέσα Δεκέμβρη που ουσιαστικά δεν είχαμε και την ανανέωση του συμβολαίου του
Miles

Δημοσίευση από Miles »

Δεν έχει νόημα να πλακωθούμε ακόμα και για τον Ομάρ, γιατί είτε έτσι είτε αλλιώς όλοι συμφωνούμε τελικά ότι δεν κάνει :mrgreen:

Εχει πλάκα, πάντως, να μας κάνει κανένα χουνέρι και να δεχτεί την ανανέωση :mrgreen:
ligontakis4

σουρμενετες αν δεν βλεπεις τι ειναι και τι εχει κανει ο καντουρι ακομα και στα τελευταια ματς που τον εβαζε στο δευτερο ημι και αλλαζε ολο το ματς,τοτε παει αλλου το θεμα...οπως και να εχει ας φυγει και ας μας φερουν τον νεο παιχταρα με 400.000
Miles

Δημοσίευση από Miles »

ligontakis4 έγραψε:σουρμενετες αν δεν βλεπεις τι ειναι και τι εχει κανει ο καντουρι ακομα και στα τελευταια ματς που τον εβαζε στο δευτερο ημι και αλλαζε ολο το ματς,τοτε παει αλλου το θεμα...οπως και να εχει ας φυγει και ας μας φερουν τον νεο παιχταρα με 400.000
Σαν το μπαλάκι του πινγκ-πονγκ θα γίνω με σας :D άντε να πιάσω και σένα.
Με τη δική σου λογική τότε να μην διώξουμε ούτε τους τερματοφύλακες, γιατί μπορεί να έρθουν και χειρότεροι. Για τη χρησιμότητα του Μαροκινού στον άξονα, σε παραπέμπω στον Λουτσέσκου - δεν τον έβαζε, φαντάζομαι, ούτε στην προπόνηση.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

ligontakis4 έγραψε:σουρμενετες αν δεν βλεπεις τι ειναι και τι εχει κανει ο καντουρι ακομα και στα τελευταια ματς που τον εβαζε στο δευτερο ημι και αλλαζε ολο το ματς,τοτε παει αλλου το θεμα...οπως και να εχει ας φυγει και ας μας φερουν τον νεο παιχταρα με 400.000
Και σου είπα πες μου 2-3 ματς που ο καντουρι είχε δυνατή απόδοση.

Εγώ θυμάμαι μόνο το δεύτερο ημίχρονο με. Γαβρο.

Τα λεφτά είναι το ζήτημα;; δηλαδή ο καντουρι δικαιολογεί τα 800-900 που παίρνει;;

Για παίκτη των 400 δε θα είχα πρόβλημα. Με. Τα τρελά σκαμπανεβασματα. Θα έλεγα λίγα δίνω λίγα θα πάρω.

Miles

Δημοσίευση από Miles »

sourmenetes έγραψε:
Και σου είπα πες μου 2-3 ματς που ο καντουρι είχε δυνατή απόδοση.

Εγώ θυμάμαι μόνο το δεύτερο ημίχρονο με. Γαβρο.

Τα λεφτά είναι το ζήτημα;; δηλαδή ο καντουρι δικαιολογεί τα 800-900 που παίρνει;;

Για παίκτη των 400 δε θα είχα πρόβλημα. Με. Τα τρελά σκαμπανεβασματα. Θα έλεγα λίγα δίνω λίγα θα πάρω.

Δηλαδή, αν ο παίχτης δεχόταν συμβόλαιο των 400, εσύ θα έλεγες μας κάνει, βάλτε τον και βασικό να ξεκινάει το κέντρο απ' αυτόν;
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

ligontakis4 έγραψε:διαβασε τι εγραψε και τι απαντησα και μετα πες μας τα δικα σου, ακου 4 μηνες :lol:
Είσαι μάγκας;
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”