Μεταγραφές Καλοκαιριού,Συζήτηση για το ρόστερ,Αποχωρήσεις.

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Guitarman

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού,Συζήτηση για το ρόστερ,Αποχωρήσει

Δημοσίευση από Guitarman »

vs40 έγραψε: Άλλο ένα 5ετές συμβόλαιο! Μαγικό ραβδί έχουν αυτοί και τα πετυχαίνουν? Ελπίζω να καταφέρουμε ανανέωση Τσίμιροτ.
Όπως 9,5 στα 10 ελληνακια θέλουν να υπογραψουν γαβρο, το ίδιο φανταζομαι θα ισχυει και με στεαουα στη ρουμανια.

Για τσιμιροτ... απο το στόμα σου και στου Βουδα το αυτι
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Ο λουκας σου χει χρεωθεί τσε δεν ασχολούμαι :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

vs40 έγραψε:On 8 August 2016, Steaua București completed the signing of Florin Tănase from Viitorul Constanța for a reported €1.5 million euros plus VAT (approximately €1.8 million euros), with the player agreeing to a five-year deal with a €30 million buyout clause.

Άλλο ένα 5ετές συμβόλαιο! Μαγικό ραβδί έχουν αυτοί και τα πετυχαίνουν? Ελπίζω να καταφέρουμε ανανέωση Τσίμιροτ.

30 μύρια ρήτρα

Α ρε μπακαλι εισαι θεος τελικα

Πρότυπο
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Παντως στην υπόθεση βαρελα οι κακοί της υπόθεσης εμεις ημασταν
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

Αυτό λέω Τσε. Κοροϊδεύουμε, αλλά με τους πόρους που έχει ο άνθρωπος και στο πρωτάθλημα/χώρα που ζεί κάνει μεγιστοποίηση ο τύπος. Για μένα στο ποδοσφαιρικό μάνατζμεντ είναι πρότυπο.
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

vs40 έγραψε:Αυτό λέω Τσε. Κοροϊδεύουμε, αλλά με τους πόρους που έχει ο άνθρωπος και στο πρωτάθλημα/χώρα που ζεί κάνει μεγιστοποίηση ο τύπος. Για μένα στο ποδοσφαιρικό μάνατζμεντ είναι πρότυπο.

Συμφωνώ αν και δεν εχω δει τους ισολογισμούς τρανσφερ της στεαουα πάω να δω και ερχομαι με ριπορτ
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

MANIAKOS έγραψε:Ο λουκας σου χει χρεωθεί τσε δεν ασχολούμαι :mrgreen:

Καλα ρε δε θα βρεθείς στη δεινή θέση να ζητάς βοήθεια να πουληθεί κανας άλλος

Πχ τσιμι σε δυο χρονια σε καμια Άρσεναλ με κανα δεκάρικο θα κανω νικ στο αρσελομανια μανιακ να Σ χαλάσω τη μεταγραφη
Άβαταρ μέλους
Δημητρης17

Δημοσίευση από Δημητρης17 »

...ακου να δεις με τον Τανασε.... Μου αρεσει που κοροιδευαμε τον Μπεκαλι!!! 8-)
panpangr77

Δημοσίευση από panpangr77 »

Κοιτάζω ποιο γραφείο έχει τον Bueno ,βλέπω ότι έχει και τον επιθετικό της Ιντεπετιετε τον Fernades τον έβαλε κάποιο παιδί και τον θεωρώ πολύ καλύτερο από τον Bou .Έχει Romero και τι δεν έχει.Σκεφτομαι να είχαμε μία γνωριμία ,πάω μέχρι τέλος την λίστα και βλέπω την φάτσα του Λουτσεσκου....Μιχελ τον νου σου.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Κανόνισε τσε :twisted: :mrgreen:

Ο μπεκαλι παλια καραβάνα ειναι δεν ειναι κανας τυχαίος κ ιστορική ομαδα γ Στεαουα
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

Εντάξει ο μπακάλης ειναι απο συν 2,5 μέχρι συν 10,5 τα τελευταία πεντε χρονια με μια χρονια στο μείον ενάμιση

Συνολικά ειναι κάπου συν 25 μια χρονια τσουλου δηλ

Πραγματικά πρέπει να ναι πρότυπο
panpangr77

Δημοσίευση από panpangr77 »

Για μένα Ρουμανοι ποδοσφαιριστές δεν υπάρχουν.Υπερτιμημενοι κακώς ασχοληστε ,ειδικά επιθετικοί,ο τελευταίος μεγάλος επιθετικό που βγαλανε εινα ένα παικτακι που έπαιζε Φιορεντινα.Τον έχω ξεχάσει Ειχε ένα τραυματισμό και μετά έμπλεξε με πολλά,ν ομιζω ότι ένα φεγγάρι έπαιξε και Τσελσι. Μακριά και αγαπημένοι.Μακαρι να τα σκάσει ή Λεστερ για Λουκας δεν βλέπω κανέναν άλλον να τον παίρνει.
Άβαταρ μέλους
Δημητρης17

panpangr77 έγραψε:Κοιτάζω ποιο γραφείο έχει τον Bueno ,βλέπω ότι έχει και τον επιθετικό της Ιντεπετιετε τον Fernades τον έβαλε κάποιο παιδί και τον θεωρώ πολύ καλύτερο από τον Bou .Έχει Romero και τι δεν έχει.Σκεφτομαι να είχαμε μία γνωριμία ,πάω μέχρι τέλος την λίστα και βλέπω την φάτσα του Λουτσεσκου....Μιχελ τον νου σου.
Οπως ειδα κι εγω στα βιντεακια, μου αρεσε πιο πολυ απ τον Μπου!!! Και αρκετα πιο φτηνος!!! (Πως γινεται αυτο;;;)
Άβαταρ μέλους
Δημητρης17

Ποσοι εδω μεσα πιστευουν αραγε οτι ο Λουκας θα μεινει παλτο στην Ντεπορτιβο κι εμεις θα μεινουμε με την ορεξη;;; :D :D :D
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

Τσε εγώ τα είχα κοιτάξει. Δεν είναι μόνο αυτό που βλέπεις. Το πιο δύσκολο που πετυχαίνει είναι οι χαμηλοί μισθοί, αλλά και να κρατάει την ομάδα δεμένη παρά τους χαμηλούς μισθούς. Στην περίπτωση του Βαρέλα τσαντίστηκε, γιατί χαλάμε την πιάτσα. Σου λέει εγώ χρόνια κάνω αγώνα για να κρατάω χαμηλά τους μισθούς, και έρχεσαι εσύ να δώσεις τριπλά στον παίκτη πριν μιλήσεις μαζί μου και να μας αναστατώσεις?

Δε ξέρω τι φόρο πληρώνουν εκεί οι ομάδες, αλλά σε εμάς που είναι το 45%, θα έπρεπε να είναι το πιο σημαντικό αυτό (οι μισθοί), όπως φαίνεται να είναι για τον Μπεκάλη.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”