Μεταγραφές Καλοκαιριού 2016

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Kostas_Peraia4

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2016

Δημοσίευση από Kostas_Peraia4 »

Aυτο που εμαθα ειναι οτι δεν αποκτηθηκε για πρωτος,αλλα για αλλαγη.Οντως ειχε μεινει πισω σε φυσικη κατασταση,γιατι ειχε προβλημα και στον ωμο του απο την προηγουμενη χρονια στην Μιλαν.Παντως μου ειπαν χαρακτηριστικα ''he never really had a chance to shine''.Μου ειπαν πως οταν αποκτηθηκε τον πιστευανε πολυ.Επεσε και πανω στην τρομακτικα καλη χρονια του Dimi και γιάυτο δεν επαιξε.Τελος μου ειπαν οτι ειναι πολυ καλος χαρακτηρας επειδη ποτε δεν παραπονεθηκε γιατι δεν επαιζε,καθως αντιλαμβανοταν πως ο Κωνσταντοπουλος εκανε φοβερη χρονια.Γενικα παρ'οτι δεν πατησε ποτε χορταρι,φαινεται οτι τον πιστευουν οι οπαδοι της Boro
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

El Zhar έγραψε:
Sera4 έγραψε:προσωπικα δεν θελω φορ που να συμπληρωνει τον κλαους θελω φορ να του παρει τη θεση στην 11αδα...θελω φορ που να μπορει να τρεχει με τη μπαλα και οχι να σκουντουφλαει...θελω φορ που να μπορει να σουταρει εκτος περιοχης...να εχει μια βασικη εστω προσποιηση...

στη χειροτερη θελω εναν μιετσελ στα νιατα του ρε παιδι μου...

τον γκομεζ οταν τον διωξανε απο την μπαγερν ειχε νουμερα που προκαλουσαν ιλιγγο...επαφη και γκολ...αλλα ειχε μια ομαδα να παιζει γι αυτον...οταν περπατουσε με τη μπαλα σκουντουφλαγε και οταν πηγαινε να την κοντρολαρει εκλαιγε το ποδοσφαιρο σε μια γωνια...δε σημαινει οτι δεν ηταν καλος σε αυτο που εκανε (να σκοραρει δηλαδη) αλλα προκειμενου η ομαδα να ανεβει επιπεδο επρεπε να θυσιαστει για εναν πιο ολοκληρωμενο φορ...

ετσι θελω και εγω στον ΠΑΟΚ...τον κλαους μπορω να τον δωσω 20 παιχνιδια μεσα στη χρονια...αλλα μπροστα του θελω εναν αληταμπουρα να με ανεβασει επιπεδο...και γι αυτο πρεπει να μπει πακετο κανεις δεν αντιλεγει...

το ιδιο θελω να γινει και στα χαφ και στην αμυνα...δεν θελω παιχτη να παλευει με το βιτορ/χατζησαια για το ποιος θα πρωτοπαιξει ή αντιστοιχα να παλευει με ερμαφροδιτα 10αρια στυλ σακχοφ/πελκα για το ποιος μπορει να φανει πιο πειστικος στη θεση...

θελω τουλαχιστον για φετος με την αφορμη και του ονειρου του τσου λου 4-5 παιχτες που να ειναι ξεκαθαρα σημειο αναφορας στο παιχνιδι μας να μας απογειωνουν πως το λενε...θελει λεφτα το σκηνικο πως να το κανουμε...
Αυτο ακριβως. Τον Κλαους τον αγαπαω, αν τον δω εξω θα τον αγκαλιασω, θα τον κερασω, αλλα με Κλαους ο ΠΑΟΚ δεν παιρνει πρωταθλημα. Να ερθει ενας Μπεργκ ή ενας Σισε και να δεχτει να κατσει παγκο, δεν το πιστευω και θεωρω θα ειναι αδικια για αυτον, οποτε πρεπει να φυγει. Ξερω οτι ισως ειναι αδικο αυτο που λεω, και 20 γκολ/σεζον δε βαζουν πολλοι παικτες, αλλα ειναι πολλα ματς που η ομαδα ενω επαιζε πολυ καλη μπαλα, εμπαινε ο Κλαους και χαλουσε ολη η επιθετικη λειτουργια μας. Αυτα που εκανε ο Μπερμπα 10 λεπτα με το βαζελο, ο Κλαους (που επαιξε παρα πολυ καλα κιολας), δε μπορεσε να τα κανει σε 80.

Κλαους σ' αγαπαμε αλλα.
Δίχως να θέλω να διαφωνήσω με το ζόρι, μιας και η προσέγγιση του Σεραφείμ είναι λογικότατη και αποδεκτότατη, προσωπικά θα επέλεγα να πάμε κι εμείς με την ίδια σειρά και εξηγούμαι άμεσα:

Μας "έτυχε" ο Κλάους να έχει γεννηθεί Π.Α.Ο.Κ.τσάκι, ο Κλάους που όλοι ξέρουμε τις αδιόρθωτες αδυναμίες του αλλά και το φονικό του ένστικτο με το "one touch goal", Ο.Κ.?

Είναι ακόμα στα 28 όμως, θέλει απ όσο δείχνει να παίζει στον Π.Α.Ο.Κ. και δεν κυνηγάει άπιαστα όνειρα για προσωπικούς του λόγους, πράγμα (προσωπικά τουλάχιστον) αποδεκτό επίσης...

Είναι η συμπάθεια του Ιβάν και του γιου του και η αναφορά στο όνειρο του κάθε Π.Α.Ο.Κ.τσή μπαλαδόρου πιτσιρίκου να γίνει αύριο μεθαύριο Κλάους και γνωρίζουμε πόση μεγάλη σημασία δίνει ο Ιβάν στις ακαδημίες...

Προσφορά που να μας κάνει τόσο "πλουσιότερους" που να λύσουμε το οικονομικό των επόμενων 3 χρόνων ανεβαίνοντας 2 ή και 3 επίπεδα δεν έχουμε στα χέρια μας από καμία ομάδα για να τον δώσουμε...

Τον αγαπάμε και πολύ όλοι μας φαντάζομαι...

Μετά από όλες τις παραπάνω παραμέτρους, προσωπικά επαναλαμβάνω, θα προτιμούσα να ξεκινήσω απ το μοντέλο Μπάγερν-Γκόμεζ με 5-6 παιχταράδες που θα παίζουν έστω για τον Κλάους για να μου κάνει ακόμα καμιά 100στή+ γκολάρες σε 4-5 χρόνια, να κυριαρχήσω μ αυτά 3-4 χρονάκια, και μετά, όταν ο Κλάους γίνει 32-33, να τον κάνω και εξαγωγή σε καμιά Κίνα π.χ. αρπάζοντας καμιά σημερινή 15άρα μύρια, λίγα λιγότερα ίσως απ όσα θα έδιναν πέρυσι για τον Μπέρμπα και πολλά παραπάνω απ όσα έδωσαν φέτος για τον Γιάννου... ;)

Υ.Γ. Προσωπικά πιστεύω ότι τον "ήσυχο" Κλάους, αν τυχόν τον "απαλλάξουμε" κι απ το βάρος του αρχηγού του Π.Α.Ο.Κ., μιας και ηγέτης δεν είναι όπως προσωπικά πιστεύω και δεν θα γίνει και ποτέ, με 2 εξτρεμάρες κι έναν δεκάραρο θα παίξει πολύ πιο ελεύθερα και θα μας κάνει για πλάκα σε 40 παιχνίδια την χρονιά 20-25 γκολάκια, γερό να είναι και φτου φτου το παλικάρι... 8-)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Πέμ 09 Ιουν 2016, 15:05, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
thanos-xanthi

Δημοσίευση από thanos-xanthi »

Dimg4 έγραψε:
fidel έγραψε:Τι να τον κάνουμε τον γκαστον ρε Απόστολε αφού έχουμε τον τιτανοτεραστιο ΠΕΛΚΑ ελληνόπουλο Παοκτσακη και παικταράς.......
Ετσι ρε, ερχονται οι ξενοι και μας παιρνουν τις δουλειες :lol:

:lol: :lol:

joshua έγραψε:Δεν εχετε καταλαβει κατι μερικοι.Οδευουμε αισιως στην πεμπτη χρονια Σαββιδη με την περσινη να σωζει τις εντυπωσεις μολις στο νημα ενω ειχαμε βαρεσει limit down στα παντα.Ο κοσμος εχει χασει καθε υπομονη,καθε αντοχη και απολυτα δικαιολογημενα.Δεν υπαρχουν περιθωρια για πειραματα και παμε και βλεπουμε.Αν και η φετινη χρονια αποτυχει τοτε δεν ξερω και εγω τι επιπτωσεις θα εχει.Δεν μπορω να ακουω ελα μωρε καλος ειναι και ο Περειρα,καλος ειναι και ο Βιτορ για 2-3ος,μια χαρα ο Σαχοφ για επιτελικος.Ο ΠΑΟΚ πρεπει φετος να κοψει την φορα και για μια φορα να δειξει οτι τουλαχιστον σε σχεση με τους βαζελο και κουλα ειναι το απολυτο αφεντικο και βλεπει μονο τον γαυρο και για να το πετυχει αυτο θελει 4-5 παικτες απο το πανω ραφι,διαφορετικα ζητω που καηκαμε.
+++1926+++

DAAT έγραψε:Βίτορ παικτάρας πορτογαλλος σχολή με μεγάλα stopper στο manager τον πήρα west ham και έκανε παπάδες.

ΠΑΙΚΤΆΡΑΣ.. και έρχεται και για τρίτη λύση.
ειλικρινα ελεος μ αυτο το μανατζερ, δε γινεται να κρινετε απο εκει, και αυτους που ερχονται και τους υπαρχοντες
οχι και παιχταρας ο Βιτορ η ο καθενας που κανει παπαδες στο μανατζερ,σορυ αλλα ειναι αστειο επιχειρημα
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

εγω δεν καταννοώ τη "σύγκριση" με μπεργκ και σισε και γενικα φορ του ποκ...

πρώτα απο όλα, αν ο κλαους έχει τρίπλα 3, ο σισε έχει 0,5. οκ, πιο γρήγορος, πιο, πιο,πιο αλλά εντός περιοχής μη σου πω οτι ο Κλάους είναι και καλύτερος. Σίγουρα πάντως είναι πιο συμμετοχικός στο παιχνίδι της ομάδας.

οκ, δε συγκρίνω με ενα τύπο που είχε γαλλία και αγλλία ποσα γκολ αλλά στα νουμερα 5 γκολ παραπάνω σου έβγαλε στη σουπερλιγκ. οκ δλδ...

για μπεργκ, ειδικα για το φετινο μπεργκ, χιλιες φορες Κλαους. χίλιες.
DAAT

Δημοσίευση από DAAT »

Προφανώς φίλε Xanthi . Το ανέφερα επειδή ένα μεγάλο ποσοστό ενθουσιάζεται καθαρά λόγω του παιχνιδιού. Η αλήθεια είναι διαφορετική , όπως βέβαια είναι μύθος αυτά περί ότι σοβαρά club το εμπιστεύονται.

μια χαρά είναι ο βίτορ στο παιχνίδι αλλά τα ματάκια μας τον έχουν δει. Εκεί λοιπόν όλοι είναι ξενερωμένοι( λογικό ) και από την άλλη βγαίνουν και πανηγυρίζουν στην αριστοτέλους και μπου σου του κτλ (παράλογο )..
Άβαταρ μέλους
goran 64

Sera4 έγραψε:
Kostas_Peraia4 έγραψε:Eπιασα κουβεντα στο fb με κατι οποδους της Μπορο.Θα μαθω για Agazzi και θα σας ενημερωσω
τι να σε πουνε ρε συ κωστα πως πεταγοταν στους πανηγυρισμους απο τον παγκο?? :lol:

Αν έβαζε "καπάντζες" στην προπόνηση ή αν τα πουλιά τα έπιανε μόνος του στον αέρα μάλλον!!!! :D :opaokara: :opaokara:

Προσωπική μου άποψη ότι Ιταλός (φράντζας Β') τερματζής της Μίλαν, μια χαρά θα μας κάτσει αν έρθει τελικά!!!!
Άβαταρ μέλους
falconakis

Δημοσίευση από falconakis »

Δυστυχώς στο υποτιμημένο ελληνικό πρωτάθλημα μεγάλοι παίκτες δεν έρχονται εκτος εαν είναι έτοιμοι για απόσυρση...
Το φαινόμενο Μπερμπάτοφ το απέδειξε (βέβαια βοήθησε και ο τεράστιος Τούντορ!)
Προσευχηθειτε να έρθουν 3-4 Γκάρυ και Τσίμιροτ και τον επόμενο Μαιο θα είμαστε μια χαρά!!!

ΥΓ Το να πουλήσεις τον Ολσεν και να ψάχνεις για τερματά ψηλότερο και με καλύτερα σωματικά προσόντα από τον Γλύκο με ξεπερνά!!!
:evil: :evil: :evil:
sporos123

Δημοσίευση από sporos123 »

Οκ Κγεο το μ@μησες..Ειπαμε καλος χρυσος ο Κλαους,αλλα φτανει..Θελουμε καλυτερο του,εγω τουλαχιστον αυτο πιστευω..
Άβαταρ μέλους
thanos-xanthi

Δημοσίευση από thanos-xanthi »

τοτε συμφωνουμε φιλε DAAT για το παιχνιδι
τον Πορτογαλο τον ειδαμε, χορτασαμε γκελες, χορτασαμε κατι κενα τεραστια στη συγκεντρωση του
το ταβανι του το ξερουμε
ας παει στην ευχη της παναγιας να δουμε κανα σοβαροτερο σεντερ μπακ, να αλλαξουμε λιγο επιπεδο
Άβαταρ μέλους
GiorgosAtha

Δημοσίευση από GiorgosAtha »

Γκουερίνο... μαζί σου. Το "πρεμούρα" δεν το έγραψα με την λογική να περιμένουμε μέχρι τις 30/06 αλλά γιατί να έχουμε deadline μέχρι την Παρασκευή και όχι μέχρι η ομάδα να φύγει για προετοιμασία. Αφού έτσι και αλλιώς προσωπικά δεν θεωρώ ότι τον έχουν για βασικό... και προσθαφαιρέσεις αναπληρωματικών όπως και 1-2 βασικών μπορούν να γίνουν και κατά την διάρκεια της προετοιμασίας.
Ας κοιτάξουμε λοιπόν αν γίνεται να φέρουμε τον "βασικό" μέχρι να φύγει η ομάδα και ας αφήσουμε τα deadline του Vitor. Μπορεί να περιμένει άλλες 1-2 εβδομάδες. Αλλιώς αν δεν θέλει αντίο... έχεις Χ'ψηλέα, Μαλεζά για άμεση κατανάλωση... και ψάχνεις για κάτι άλλο με γνώμονα το μέλλον.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

joshua έγραψε:Δεν εχετε καταλαβει κατι μερικοι.Οδευουμε αισιως στην πεμπτη χρονια Σαββιδη με την περσινη να σωζει τις εντυπωσεις μολις στο νημα ενω ειχαμε βαρεσει limit down στα παντα.Ο κοσμος εχει χασει καθε υπομονη,καθε αντοχη και απολυτα δικαιολογημενα.Δεν υπαρχουν περιθωρια για πειραματα και παμε και βλεπουμε.Αν και η φετινη χρονια αποτυχει τοτε δεν ξερω και εγω τι επιπτωσεις θα εχει.Δεν μπορω να ακουω ελα μωρε καλος ειναι και ο Περειρα,καλος ειναι και ο Βιτορ για 2-3ος,μια χαρα ο Σαχοφ για επιτελικος.Ο ΠΑΟΚ πρεπει φετος να κοψει την φορα και για μια φορα να δειξει οτι τουλαχιστον σε σχεση με τους βαζελο και κουλα ειναι το απολυτο αφεντικο και βλεπει μονο τον γαυρο και για να το πετυχει αυτο θελει 4-5 παικτες απο το πανω ραφι,διαφορετικα ζητω που καηκαμε.
δλδ ρε συ τζος, μια ενδεκαδα:
Γλύκος ή μεταγραφή
Ματος, Μεταγραφή, Τζαβέλλας, Λέοβατς
Τσίμιροτ, Σακοφ
Γκάρυ - Μεταγραφή - Μακ
Κλάους

σου φαίνεται τόσο πίσω απο το γαύρο;;; :roll:

που και να βάλεις και επιλογές απο πίσω όπως οι Βίτορ,Χατζη,Μαλεζάς στα μπακ, Κων.νιδης κτλ στα ακραία μπακ, Χαρίση, Τζιόλη και όποιος μείνει στα χαφ, Πέλκα στο 10, Τζαλμά ή όποιον πάρουμε και έχει θέση στα εξτρεμ και αλλαγή στον Κλάους τους Κουλούρη και Περέυρα.

τόσο άσχημα είναι δηλαδή;;; :roll:

υγ: σπορος123, οκ, μαλλον δεν έγινα κατανοητός... :roll:

υγ2: εναν παιχταρα στα σεντερ μπακ, εναν στο 10 και ίσως εναν στο τέρμα. και μετά ας κάνουν κινήσεις με νεαρότερα ταλέντα που θα μπορέσουν να δώσουν λύσεις στο ροστερ. εκεί κυμαίνομαι εγώ τουλάχιστον... :roll:

υγ3: είναι η χρονιά που οι πωλήσεις θα σημάνουν πολλά. οπότε είναι και η χρονιά που θα πρέπει να κρίνουμε στη συνολική εικόνα και να μην προτρέχουμε... 8-)
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

και στην τελική ρε παιδιά έχετε ελπίζω καταλάβει ότι πέρυσι με τα...δικά μας καταφέραμε και απαξιώσαμε το (πλεον) νο1 της Εθνικής Σουηδίας στο τέρμα; άσχετα αν θα ξεπερνούσε τα "ψυχολογικά" ή όπως θέλουμε ας το πούμε, μιλάμε για ένα τέρμα που το πήρε μονομιάς ομάδα Τσ.Λ και παίζει βασικός στο Γιουρο... μονο αυτό σκεφτείτε... :roll: :(
Άβαταρ μέλους
goran 64

Kostas_Peraia4 έγραψε:Πολιτικες επιστημες σπουδαζω,αλλα εχω τρελα με την αθλητικη δημοσιογραφια.Οποτε θελω να τελειωσω οπωσδηποτε με το πτυχιο μου φετος,ωστε να αρχισω την δημοσιογραφια απο Σεπτεμβριο.Γιάυτο τρελαινομαι και ολη μερα ψαχνω.Ελπιζω τωρα που το αποκαλυψα,να μην φαω κανενα αιωνιο ban απο τους Mods
Δεν είχε πάει καθόλου ο νους μου Κωστή... :o

Με την τρέλα που έχεις αδερφέ και για το αντικείμενο και για τον Π.Α.Ο.Κ. προσωπικά αν ήμουν ο Ιβάν, θα πριμοδοτούσα τις σπουδές σου και θα σε είχα απ την Σχολή ακόμα 1ο assistant manager στο Γραφείο Τύπου μέχρι να πάρεις το πτυχίο και το μεταπτυχιακό σου!!!! :shock: :shock:

Σαν Γρηγόρης τώρα, για να προσγειωθούμε κιόλας και οι δύο :D , σου εύχομαι κάθε επιτυχία σ αυτό που τόσο θέλεις να πετύχεις και ελπίζω αύριο μεθαύριο (μιας και είμαι σίγουρος ότι θα το πετύχεις με τέτοια θέληση) να μην αναγκαστώ να σε αποκαλέσω ποτέ ΑΡΔ!!!! ;)
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

ΓιωργοςΑθα κανε ρε περίπτωση ένα ποστ το μεχρι στιγμής ρεζουμε σου και βαλε και τους τρεις δανεικούς που μεχρι σήμερα έχουν πει ότι θα λάβουν μέρος στην προετοιμασία, δλδ Γιαννούλη,Κουλούρη και Περέυρα...
Άβαταρ μέλους
GiorgosAtha

Δημοσίευση από GiorgosAtha »

Αυτό που έγραψε ο kgeo...
Δηλαδή για να κερδίσουμε τον gay των...
-------------------------------- Roberto ---------------------------
- Ελαμπλακάτι - Σιόβα/Μποτίλια - Da Costa - Μαζουακου -
--------------------- Ζντιέλαρ - Τσεκουρόγιεβιτς ----------------
---- Πάρδο ----------------- Φουρτούνη --------------- Σεμπά ---
-------------------------------- Ιντεγιέ -----------------------------

Θα πρέπει να έχουμε μια ομάδα κράμα πχ. Shakhtar και Basel με 2 ισάξιες 11αδες και 5-6 παίχτες παγκόσμιου επιπέδου?
Γνώμη μου ότι άλλο πράγμα χρειάζεται... και όχι παίχτες.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”