Οι πρώτοι 10 του Πρωταθλήματος
Ekatnetworkltd.1017
nikos_algio......977
Lacedaemonian.971
che4.............963
grg80............946
theo86..........946
vs40.............944
Dimitris_L4.....942
sn0ufel4.........939
sourmenetes....939
Kαι το αλλο εγωfwtis έγραψε:Και τον έναν εγώ!tzelas έγραψε:
Ολη την χρονιά είχαμε μόνο 4 αγώνες που κάποιος πέτυχε το απόλυτο 14 στα 14. Το εκπληκτικό είναι ότι στους 3 από τους 4 ήταν ο Kostomanolis. Του αξίζει ένα μαστραπεδάκι για αυτό:
Tzela και Ekat σας ευχαριστώ προσωπικά για αυτή την ψυχαγωγία που μας προσφέρετε
Ποτέ ανοίγουμε σεντονατα ·)![]()
Ευχαριστούμε Φώτη, αλλά εμείς απλά συντονίζουμε, οι συμμετέχοντες είναι που δίνουν ζωντάνια στο παιχνίδι.fwtis έγραψε:Και τον έναν εγώ!tzelas έγραψε:
Ολη την χρονιά είχαμε μόνο 4 αγώνες που κάποιος πέτυχε το απόλυτο 14 στα 14. Το εκπληκτικό είναι ότι στους 3 από τους 4 ήταν ο Kostomanolis. Του αξίζει ένα μαστραπεδάκι για αυτό:
Tzela και Ekat σας ευχαριστώ προσωπικά για αυτή την ψυχαγωγία που μας προσφέρετε
Ποτέ ανοίγουμε σεντονατα ·)![]()
Μάλιστα.... Πάλι χάσαμε, δλδ! Ο αρχιγκαντέμης ο DC φταίει ο πστς...tzelas έγραψε:Τελική κατάταξη Ξερόλας της Κερκίδας 2015-2016
Γενική Βαθμολογία μετά 56 αγώνες
1 Ekatnetworkltd.1916
2 theo86...........1834
3 Kostomanolis...1804
4 che4.............1776
5 sourmenetes....1760
Ekatnetworkltd έγραψε:Καλημερα σε ολα τα παιδιά του φόρουμ.Dino έχεις καμία μπλούζα για τον υιό του kostomanoli?Να την φοράει μεσα στη χαβούζα;Επειδή εχασα ενα κοντινό μου πρόσωπο την προηγουμενη του αγώνα για το απίστευτο παιχνιδι του Γιώργου θα αναφερθώ αφού περάσουν κάποιες μερες!Σας ευχαριστώ μεσα από την καρδιά μου για την συμμετοχή σας στο παιχνίδι
ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΟΚΑΡΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΛΙΚΑΡΙΣΙΑ ΠΡΩΤΙΑ ΣΤΑ ΠΛΑΙ ΩΦ
Sent from my iPhone 6s plus using Tapatalk
Πόσο απελπισμένος είσαι ρε Dinoσαυρε;;;;Dinos_Liverpool έγραψε:...
Μάλιστα.... Πάλι χάσαμε, δλδ! Ο αρχιγκαντέμης ο DC φταίει ο πστς...
Λοιπόν καλά μου Παόκια, επειδή η ΠΑΕ θα δώσει δώρα μόνο σε σοβαρούς παίκτες του ξερόλα και όχι σε αυτούς που έβγαλαν την χρονιά με σκονάκια, όσοι έχουν πάρει ήδη δώρο από τον περσινό ξερόλα (των μεταγραφών) να δεχτούν αφήσουν τη θέση τους σε μένα που το έχω παράπονο να πάρω ένα δωράκι επιτέλους.
Σας παρακαλώ. Ψυχικό θα κάνετε.
Πόσο απελπισμένος είσαι ρε Dinoσαυρε;;;;Dinos_Liverpool έγραψε:...
Μάλιστα.... Πάλι χάσαμε, δλδ! Ο αρχιγκαντέμης ο DC φταίει ο πστς...
Λοιπόν καλά μου Παόκια, επειδή η ΠΑΕ θα δώσει δώρα μόνο σε σοβαρούς παίκτες του ξερόλα και όχι σε αυτούς που έβγαλαν την χρονιά με σκονάκια, όσοι έχουν πάρει ήδη δώρο από τον περσινό ξερόλα (των μεταγραφών) να δεχτούν αφήσουν τη θέση τους σε μένα που το έχω παράπονο να πάρω ένα δωράκι επιτέλους.
Σας παρακαλώ. Ψυχικό θα κάνετε.