Igor Tudor

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
eorptol

Re: Igor Tudor

Δημοσίευση από eorptol »

gkey έγραψε:Γράφετε, γράφετε, γράφετε διάφορα αλλά για την εικόνα της ομάδας και το στήσιμο της τίποτα.

Δυστυχώς η εικόνα της ομάδας είναι τραγική και την μεγαλύτερη ευθύνη έχει ο προπονητής. Παίζει λάθος σύστημα για το υλικό της ομάδας και ακόμα και σε αυτό κάνει λάθη. Αποτέλεσμα να βλέπουμε μια ομάδα χωρίς αρχή και τέλος, σύστημα πλημμύρα δηλαδή.

Ναι το υλικό δεν είναι αυτό που θέλουμε αλλά ένας σοβαρός προπονητής ακόμα και με αυτό το υλικό θα ήταν 2ος. Ο Τούντορ δυστυχώς με το ζόρι 6ος και έχει κάνει ντέρμπι ματς με ομαδούλες όπως ο Πάνθραξ, ο Παναιτωλικός και η Καλλονή.

Αλλαγή άμεσα, χάνουμε χρόνο. Γιατί απλά είναι θέμα χρόνου να φύγει.
Αλλαγή άμεσα ωραία ποδοσφαιρική λογική και σε τρεις μήνες αλλάζουμε και τον άλλον και πάει λέγοντας. ....καλα λένε κάποιοι στεναχωριουνται όταν κερδίζει ο ΠΑΟΚ ....όποιος στεναχωρηθηκε για χθες ΞΥΔΑΚΙ. ....

Πόντιοι και ΠΑΟΚτσηδες εγεννεθαμε εμείς
Άβαταρ μέλους
gkey

Δημοσίευση από gkey »

Odi έγραψε:Ξεκολλάτε,ο ΠΑΟΚ δεν είναι καφενείο.

Μην αναπαράγετε ραδιοφωνικά σκουπίδια εδώ μέσα και μην πετάτε αερολογίες του στυλ "είναι θέμα χρόνου να φύγει".

Τελευταία προειδοποίηση.Για τον προπονητή του ΠΑΟΚ μιλάτε.
Την άποψη μου για το προπονητή της ομάδας μου γράφω. Απαγορεύεται; Πρέπει να συμφωνούμε μαζί σας δηλαδή για την λέμε; Αν ναι πείτε το μου να μην ξαναμπώ στο φόρουμ.
eorptol έγραψε:Μάλιστα εδώ τον αντιπαοκτση Ζαχαριάδη αναπαράγουν παοκτσηδες και πιστεύουν αυτά που γράφει
Φίλε εγώ δεν μένω Θεσσαλονίκη. Ράδια και δημοσιογράφοι δεν ξέρω τι θα πει. Ότι βλέπω στο γήπεδο λέω.
gkey έγραψε:Ναι το υλικό δεν είναι αυτό που θέλουμε αλλά ένας σοβαρός προπονητής ακόμα και με αυτό το υλικό θα ήταν 2ος. Ο Τούντορ δυστυχώς με το ζόρι 6ος και έχει κάνει ντέρμπι ματς με ομαδούλες όπως ο Πάνθραξ, ο Παναιτωλικός και η Καλλονή.
Το ξαναλέω, γράφετε αλλά στην ουσία δεν απαντάει κανείς. Οι παίκτες αυτοί (με τα κουσούρια τους, δεκτό) με έναν σοβαρό προπονητή θα ήταν ή όχι 2οι;
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Δεν απαγορεύεται,αλλά την άποψη την παρουσιάζουμε με επιχειρήματα και όταν δεν υπάρχουν το μόνο που κάνουν αυτές οι απόψεις είναι να προκαλούν εκνευρισμό.

Δεν σου είπε κανείς να μην γράφεις την άποψη σου.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

danirifle έγραψε:πτολεμαιδιώτη, αυτοί ρε συ τη δουλειά τους κάνουνε
βγάζουνε λεφτά τόσα χρόνια από το όνομα του ΠΑΟΚ και ψάχνουνε ίντριγκα να πουλήσουνε
λογικό από τη μεριά τους. τέτοια σκουλήκια είναι, τέτοιες τακτικές χρησιμοποιούνε

το παράλογο είναι
α) ότι δεν τους παίρνουμε με τις πέτρες όπου τους βρίσκουμε
β) ότι υπάρχουν οπαδοί του ΠΑΟΚ που δεν έχουν καταλάβει ακόμα το ρόλο τους.
τους ακούνε και αναμασούν τις βρωμιές τους, αφού επηρεάζονται χωρίς να το πάρουνε χαμπάρι.
Άβαταρ μέλους
Trilofiotis

Δημοσίευση από Trilofiotis »

Όσοι θεωρείτε ότι ο ΠΑΟΚ έχει πρόβλημα προπονητή, μάλλον ήσασταν σε κώμα για 3 χρόνια ΤΟΥΛΑΙΣΤΟ...
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

gkey έγραψε:Το ξαναλέω, γράφετε αλλά στην ουσία δεν απαντάει κανείς. Οι παίκτες αυτοί (με τα κουσούρια τους, δεκτό) με έναν σοβαρό προπονητή θα ήταν ή όχι 2οι;
Οχι. Οι παικτες αυτοι ειναι στη θεση που ειναι και περασανε 3 προκριματικους γυρους στο Ουεφα λογω Τουντορ και κυριως λογω της αποφασης του να παιξει 3αδα πισω. Οι ιδιοι παιχτες περισυ οπου παιζανε χανανε απο τη μεση του πρωταθληματος και μετα. Η ομαδα ειναι λογικο να κανει κοιλια, ομως στη φορμα της εμενα μου αρεζε το ποδοσφαιρο που επαιζε.

Υλικο με σκονδρα, τζαβελλα, κοστα, βιτορ και μαλεζα στην αμυνα δεν παει πουθενα.
Υλικο με ενα επιτελικο χαφ και αυτο, τον Πελκα δεν παει πουθενα.
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Δημοσίευση από theo-drama »

gkey έγραψε:
Odi έγραψε:Ξεκολλάτε,ο ΠΑΟΚ δεν είναι καφενείο.

Μην αναπαράγετε ραδιοφωνικά σκουπίδια εδώ μέσα και μην πετάτε αερολογίες του στυλ "είναι θέμα χρόνου να φύγει".

Τελευταία προειδοποίηση.Για τον προπονητή του ΠΑΟΚ μιλάτε.
Την άποψη μου για το προπονητή της ομάδας μου γράφω. Απαγορεύεται; Πρέπει να συμφωνούμε μαζί σας δηλαδή για την λέμε; Αν ναι πείτε το μου να μην ξαναμπώ στο φόρουμ.
eorptol έγραψε:Μάλιστα εδώ τον αντιπαοκτση Ζαχαριάδη αναπαράγουν παοκτσηδες και πιστεύουν αυτά που γράφει
Φίλε εγώ δεν μένω Θεσσαλονίκη. Ράδια και δημοσιογράφοι δεν ξέρω τι θα πει. Ότι βλέπω στο γήπεδο λέω.
gkey έγραψε:Ναι το υλικό δεν είναι αυτό που θέλουμε αλλά ένας σοβαρός προπονητής ακόμα και με αυτό το υλικό θα ήταν 2ος. Ο Τούντορ δυστυχώς με το ζόρι 6ος και έχει κάνει ντέρμπι ματς με ομαδούλες όπως ο Πάνθραξ, ο Παναιτωλικός και η Καλλονή.
Το ξαναλέω, γράφετε αλλά στην ουσία δεν απαντάει κανείς. Οι παίκτες αυτοί (με τα κουσούρια τους, δεκτό) με έναν σοβαρό προπονητή θα ήταν ή όχι 2οι;
Και περσι με χειροτερο λιγο ροστερ ειμασταν 1οι μετα τι καναμε;Απ με προλαβες ρε Μπιλι.
sporos123

Δημοσίευση από sporos123 »

Γιατι ο Τουντορ τι ειναι?Ασοβαρος? :shock: η ομαδα τωρα κανει την (φυσιολογικη) κοιλια της.Απο Ιουλιο παιζει..
Άβαταρ μέλους
gkey

Δημοσίευση από gkey »

buffalobill4 έγραψε:
gkey έγραψε:Το ξαναλέω, γράφετε αλλά στην ουσία δεν απαντάει κανείς. Οι παίκτες αυτοί (με τα κουσούρια τους, δεκτό) με έναν σοβαρό προπονητή θα ήταν ή όχι 2οι;
Οχι. Οι παικτες αυτοι ειναι στη θεση που ειναι και περασανε 3 προκριματικους γυρους στο Ουεφα λογω Τουντορ και κυριως λογω της αποφασης του να παιξει 3αδα πισω. Οι ιδιοι παιχτες περισυ οπου παιζανε χανανε απο τη μεση του πρωταθληματος και μετα. Η ομαδα ειναι λογικο να κανει κοιλια, ομως στη φορμα της εμενα μου αρεζε το ποδοσφαιρο που επαιζε.

Υλικο με σκονδρα, τζαβελλα, κοστα, βιτορ και μαλεζα στην αμυνα δεν παει πουθενα.
Υλικο με ενα επιτελικο χαφ και αυτο, τον Πελκα δεν παει πουθενα.
Δηλαδή εσύ πιστεύεις ότι η ΑΕΚ που είναι 2η έχει καλύτερο υλικό από εμάς; Ο Αραβίδης κτλ είναι καλύτεροι από τους δικούς μας;

Ή έχει καλύτερη ομάδα; Που ήταν για 5 στο μεταξύ μας ματς;

Δεν διαφωνώ για το υλικό, θέλει ριζικές αλλαγές αν θες πρωτάθλημα. Απλά για μένα ξεκάθαρα έχεις έναν κακό προπονητή που δεν μπορεί να το αξιοποιήσει. Εχθές πάλι φλέρταρες με το κάζο αλλά το έσωσε ο Μακ με μια ατομική ενέργεια εκεί που όλοι λέγαμε πάει για 2-1.
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

4 βαθμούς διαφορά έχουμε με την ΑΕΚ,σιγά τα αυγά.
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Δημοσίευση από theo-drama »

Συγνωμη ρε gkey δλδ εσυ δεν ειδες καθολου ψειγματα της δουλειας του με τοσο καινουργιο ροστερ κ ενσωματωσης των παικτων σεκαποια παιχνιδια;
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

Αδερφε, λαθος. Θελεις αλλαγες για να γινεις σοβαρη ομαδα (για να παρεις πρωταθλημα θελεις πολλα περισσοτερα). Τα πεντε στοπερ που σου ανεφερα δεν παιζουν βασικοι πουθενα στη σουπερλιγκ. Ισως μονο ο Βιτορ. Θα τους βαζανε επειδη ηρθαν απο τον ΠΑΟΚ, ή επειδη ειναι ονοματα (Κοστα) και πανω στο τριμηνο θα τους σπαγαν τα συμβολαια. Τα αμετρητα ατομικα λαθη που εχουν κανει τα λενε ολα. Και το ξαναγραφω, οταν παιζεις 3αδα πισω, δεχεσαι γκολ ειτε απο στημενο ειτε απο ξεκαθαρο ατομικο λαθος. Αυτο τα λεει ολα.

Τωρα για την ΑΕΚ, εχω να πω τα εξης. Η ΑΕΚ ειναι ιδια ομαδα εδω και 2 μπορει και 3 χρονια. Ο Γιοχανσον παιζει μαζι με τον Μανταλο με τον Κορδερο με τον Μπακακη με τον Κολοβετσιο με τον Τζανετοπουλο με τον Αραβιδη με τον Μπαρμποσα. Συν τον Σιμοες που ειναι καλο 8αρι συν τον Μπουονανοτε που αναλογα με τις μερες του μπορει να παρει ματς, συν τον Βιλά που ειναι καλο μπακ και οριστε η απαντηση σου. Δεν πρεπει να υποτιμαμε τις ομαδες που ειναι δεμενες. Το ιδιο και ο βαζελος. Τωρα θα μου πεις για τη δικια μας ομαδα που εχει κι αυτη παιχτες ιδιους με περισυ, αλλα θα σε παραπεμψω παλι στην πρωτη παραγραφο που εγραψα.
Άβαταρ μέλους
aisiodoksos

Δημοσίευση από aisiodoksos »

Τώρα τι συγκρίνουμε για να καταλάβω? Ας έπαιζε και ο Αραβίδης (παραδειγμα) , από τον Ιούλιο και μετά από εκεί Κυριακή-Πέμπτη και θα σου λέγα εγώ που θα ήταν.
Μιλάμε για μια κούλα η οποία παίζει 1 ματς την εβδομάδα και ξεκίνησε να παίζει κανονικά πρωτάθλημα Αύγουστο.
Τι συζητάμε τώρα.
Όποιον προπονητή και να είχες δεν θα φταιγε αυτος καθως δεν βγηκε αυτος τελευταιος στα πλευ-ωχ περυσι.

Συμπερασμα:
Αφηνουμε τον Ιγκορ και την ομαδα στην ησυχια της. Στο τελος της χρονιας αν τερματισουμε στο top 3 (στοχος απο τα χειλη του Φρανκ) τοτε ο Ιγκορ μενει και συνεχιζει κανονικα και του χρονου . Αν δεν τερματισει εκει αλλα παιξει ωραια μπαλιτσα και δειξει οτι κατι φτιαχνει το οποιο του χρονου μπορει να εξελιχθει κ αλλο , τοτε παλι μενει και το πλανο συνεχιζεται.
Αν ομως φτασουμε να μεινουμε εκτος πλευ-ωχ η αν τερματισουμε 4-5 και παλι στα πλευ-ωχ απογοητευσουμε τοτε ο Φρανκ θα πρεπει να αποφασισει ενα νεο πλανο με εναν αλλο προπονητη. Η απλα μια αλλαγη πλευσης. Παλι δεν ειναι απαραιτητη η αλλαγη προπονητη.

ΒΑΣΙΚΑ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΕΝΑΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ (ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ) ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ Ο ΙΓΚΟΡ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΕΙΞΕΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΚΑΛΑ ΔΕΙΓΜΑΤΑ. ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Η ΠΡΟΠΟΝΗΤΟΛΑΓΝΕΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΙΑΝΕΙ ΚΑΘΕ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ?

ΥΓ. μακαρι να μας φωτισει το πνευμα των Χριστουγεννων γιατι ερχεται βαρυς χειμωνας
υγ2. ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ , ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΜΙΡΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΜΙΖΕΡΙΑ.
Shlaxim

Δημοσίευση από Shlaxim »

Επειδή η σύγκριση γίνεται με ΑΕΚ, να θυμηθούμε ότι η ΑΕΚ είχε έναν προπονητή (καλό/κακό) επί 2 χρόνια και αντίστοιχα παίκτες που παίζουν τα αντίστοιχα χρόνια μαζί.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Αλήθειες λεει ο αισιοδοξος αυτός ειναι ο δρόμος που πρέπει να ακολούθησουμε

Πόντιοι και ΠΑΟΚτσηδες εγεννεθαμε εμείς
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”