Μεταγραφές χειμώνα 2013-14

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
xlebouras

Re: Μεταγραφές χειμώνα 2013-14

Δημοσίευση από xlebouras »

ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4- έγραψε:...
μου το επιβεβαιωσε στο καφενειο μια γρια..τι γρια... σατανογρια :mrgreen: ....αφου μου τακανε τσουρεκια για το αυριανο ματς...θα σας κανουμε..θα σας δειξουμε....''θα φατε μια πο@τσα και θα στανιαρετε'' ηταν η απαντηση του Ταγμα :mrgreen: ...
αυτα...
Ρε πουστη μου αυτες οι γριες σαν ντιβες κανουν ανεκαθεν ρε οπλαρχηγε!Τι λωκοφαρα ειναι αυτη...
Μετα το πεος στανιαρουν παντα ως δια μαγειας
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

Από το ολότελα, καλή κι η Rossenbergιώτενα.. θα πω εγώ..

Τελικά μάλλον θέλαμε να τη βγάλουμε φθηνά, εκτός αν όντως πληρώσουμε κανα 500άρι για τον Μάρκο.
Άβαταρ μέλους
loukas karadimos

Δημοσίευση από loukas karadimos »

Καλημέρα παιδία,

παρακολουθώ το φόρουμ εδώ και καιρό και σήμερα βρήκα την ευκαιρία να γίνω μέλος.
εγω δεν εχω πληροφοριες μεσα απο την διοικηση,ουτε απο μανατζερ,ουτε απο κανεναν,και αν εχω δεν θα της εκθεσω δημοσια γιατι αυτο οδηγει μονο σε πληστειριασμο. ;)
αυτο που πιστευω ειναι οτι οι μεταγραφες ειναι μια αγορα δυναμικη και τα λαθη ειναι μεσα στο παιχνιδι.δεν μπορω να φανταστω τι μακελειο γινεται στα γραφεια της παε απο τοτε που ανελαβε ο ιβαν απο προτασεις παικτων σε ολη τη διαρκεια του χρονου.επισης τοσα χρονια δεν εχω δει την ομαδα να βγαζει καλη μεταγραφη μεσα απο συνεργασια με μανατζερ η απο σοβαρη προεργασια.Μονο κατι φιλοι του ζησαρου, απο το ματι του μηχανικου και πλεον περιμενουμε να δουμε τι θα δουμε απο τις επιλογες στεφενς.

Για να καταληξω,πιστευω οτι το σεντερ φορ ειναι μια θεση που πληρωνεις ακριβοτερα απο καθε αλλη,και αν εξαιρεσεις τον εντουαρντο καμια αλλη περιπτωση δεν ταιριαζει στο προφιλ μαντουρο-μαρτενς (μεγαλη αξια,καλη ηλικια,ελλατωματικο στοιχημα)

Πιστευω οτι 30/1 θα σπασουμε ολα τα κοντερ,αυτο εδειξαν οι μερες του τσιγαριμ μεχρι στιγμης.

Στα οπλα! :D
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

Απο σοβαρες διασυνδεσεις που εχω στην ΠΑΕ :lol: :twisted: (με το Σαββιδη φαπες παιζουμε να ξερετε) αυτον θα παρουμε.
http://www.transfermarkt.com/en/khalid- ... _4489.html

Περα απο την πλακα τωρα. Ετσι μου ταιριαζει λιγο το παζλ. Διαισθηση και μονο
Demir

Δημοσίευση από Demir »

Πάντως ο artem milevsky ελεύθερος ειναι.... http://www.transfermarkt.co.uk/en/milev ... _9800.html
Άβαταρ μέλους
ZamanFou

Δημοσίευση από ZamanFou »

Οχι και τον Βελλιο..Εχει να παιξει απο τοτε που εφυγε απο ελλαδα..2,5 χρονια κοντα
ασε που εχει δηλωσει πως ελλαδα δεν ερχετε για κανενα εκτος ηρακλη μιας και ειναι σατανογρια..
Άβαταρ μέλους
gergeo4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από gergeo4 »

Ο βοσσεν ζητησε ν φυγει....ΑΝΤΕΕΕΕΕΕΕΕ
Άβαταρ μέλους
mpouJr

Δημοσίευση από mpouJr »

Ο Βελλιος μπορει να ερθει απο τωρα δεν χρειαζεται καμμια οψιον ληγει το συμβολαιο του το καλοκαιρι εκτος αν ζητησουν κατι οι Αγγλοι για να τον αφησουν απο τωρα.
Εχει σημειωσει νομιζω 5 γκολ με την πρωτη ομαδα περυσι αν δεν κανω λαθος.Καλη επιλογη για μπακ απ νομιζω.
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

loukas karadimos έγραψε:Καλημέρα παιδία,

παρακολουθώ το φόρουμ εδώ και καιρό και σήμερα βρήκα την ευκαιρία να γίνω μέλος.
εγω δεν εχω πληροφοριες μεσα απο την διοικηση,ουτε απο μανατζερ,ουτε απο κανεναν,και αν εχω δεν θα της εκθεσω δημοσια γιατι αυτο οδηγει μονο σε πληστειριασμο. ;)
αυτο που πιστευω ειναι οτι οι μεταγραφες ειναι μια αγορα δυναμικη και τα λαθη ειναι μεσα στο παιχνιδι.δεν μπορω να φανταστω τι μακελειο γινεται στα γραφεια της παε απο τοτε που ανελαβε ο ιβαν απο προτασεις παικτων σε ολη τη διαρκεια του χρονου.επισης τοσα χρονια δεν εχω δει την ομαδα να βγαζει καλη μεταγραφη μεσα απο συνεργασια με μανατζερ η απο σοβαρη προεργασια.Μονο κατι φιλοι του ζησαρου, απο το ματι του μηχανικου και πλεον περιμενουμε να δουμε τι θα δουμε απο τις επιλογες στεφενς.

Για να καταληξω,πιστευω οτι το σεντερ φορ ειναι μια θεση που πληρωνεις ακριβοτερα απο καθε αλλη,και αν εξαιρεσεις τον εντουαρντο καμια αλλη περιπτωση δεν ταιριαζει στο προφιλ μαντουρο-μαρτενς (μεγαλη αξια,καλη ηλικια,ελλατωματικο στοιχημα)

Πιστευω οτι 30/1 θα σπασουμε ολα τα κοντερ,αυτο εδειξαν οι μερες του τσιγαριμ μεχρι στιγμης.

Πράγματι ο Λουκάς Καραδήμος; Παιχταρά μου! :opaokara:
Άβαταρ μέλους
blondman

Δημοσίευση από blondman »

και αυτος ειναι παικταρας και ληγει το συμβολαιο του στις 30.06.2014 ευκαιρια ειναι να τον παρουν 8α εχουμε wing left για χρονια :roll: :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
bane1980

Δημοσίευση από bane1980 »

buffalobill4 έγραψε:Απο σοβαρες διασυνδεσεις που εχω στην ΠΑΕ :lol: :twisted: (με το Σαββιδη φαπες παιζουμε να ξερετε) αυτον θα παρουμε.

Είναι στο ίδιο γραφείο με Μαντούρο (και Ελία...αααχχχ...)
Πολύ ασβερκόφατσα μπαι δε γουεη
Άβαταρ μέλους
blondman

Δημοσίευση από blondman »

blondman έγραψε:και αυτος ειναι παικταρας και ληγει το συμβολαιο του στις 30.06.2014 ευκαιρια ειναι να τον παρουν 8α εχουμε wing left για χρονια :roll: :nairepaok:
http://en.wikipedia.org/wiki/Neri_Cardozo
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

Δημοσίευση από ace79grpaok »

gia φοσεν η αστον βιλλα θα κανει προταση 9 εκ λιρων αρα παει και αυτος
Άβαταρ μέλους
analog

Δημοσίευση από analog »

buffalobill4 έγραψε:Απο σοβαρες διασυνδεσεις που εχω στην ΠΑΕ :lol: :twisted: (με το Σαββιδη φαπες παιζουμε να ξερετε) αυτον θα παρουμε.

Μου είναι κ εμένα εξαιρετικά δύσκολο να πιστέψω ότι ο boulahrouz άφησε ασυγκίνητο τον Χουμπ..
Άβαταρ μέλους
loukas karadimos

Δημοσίευση από loukas karadimos »

rainmaker έγραψε:
loukas karadimos έγραψε:Καλημέρα παιδία,

Πράγματι ο Λουκάς Καραδήμος; Παιχταρά μου! :opaokara:
Θα ηθελα!Λουκας ειδωλο :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”