Καλημέρα παιδία,
παρακολουθώ το φόρουμ εδώ και καιρό και σήμερα βρήκα την ευκαιρία να γίνω μέλος.
εγω δεν εχω πληροφοριες μεσα απο την διοικηση,ουτε απο μανατζερ,ουτε απο κανεναν,και αν εχω δεν θα της εκθεσω δημοσια γιατι αυτο οδηγει μονο σε πληστειριασμο.
αυτο που πιστευω ειναι οτι οι μεταγραφες ειναι μια αγορα δυναμικη και τα λαθη ειναι μεσα στο παιχνιδι.δεν μπορω να φανταστω τι μακελειο γινεται στα γραφεια της παε απο τοτε που ανελαβε ο ιβαν απο προτασεις παικτων σε ολη τη διαρκεια του χρονου.επισης τοσα χρονια δεν εχω δει την ομαδα να βγαζει καλη μεταγραφη μεσα απο συνεργασια με μανατζερ η απο σοβαρη προεργασια.Μονο κατι φιλοι του ζησαρου, απο το ματι του μηχανικου και πλεον περιμενουμε να δουμε τι θα δουμε απο τις επιλογες στεφενς.
Για να καταληξω,πιστευω οτι το σεντερ φορ ειναι μια θεση που πληρωνεις ακριβοτερα απο καθε αλλη,και αν εξαιρεσεις τον εντουαρντο καμια αλλη περιπτωση δεν ταιριαζει στο προφιλ μαντουρο-μαρτενς (μεγαλη αξια,καλη ηλικια,ελλατωματικο στοιχημα)
Πιστευω οτι 30/1 θα σπασουμε ολα τα κοντερ,αυτο εδειξαν οι μερες του τσιγαριμ μεχρι στιγμης.
Στα οπλα!