Vladan Ivic

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας

Θα θέλατε να παραμείνει στο τιμόνι της ομάδας?

ΝΑΙ
129
72%
ΟΧΙ
49
28%

Σύνολο ψήφων: 178

Άβαταρ μέλους
xrictoforoc

Re: Vladan Ivic

Δημοσίευση από xrictoforoc »

Ιβιτς γαμησε τους ολους άλλαξε τον ΠΑΟΚ.εγώ και ελπίζω ο καθένας που αγαπάει αυτήν την ομάδα είμαστε δίπλα σου.στήριξη στον προπονητη μας,και δεν μιλάμε για εναν τυχαίο άνθρωπο

Στάλθηκε από το 6045Y μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Δεν γίνεται με έναν παίκτη,δεν γίνεται με δυο παίκτες,πείτε μας με πόσους γίνεται για να ξέρουμε.

Γιατί εγώ βλέπω πως μια χαρά γίνεται και φαίνεται κιόλας αυτο.

Δεν καταλαβαίνετε πως αν ο Ιβιτς δεν στηριχθεί,θα έχουμε τα ίδια και με τον επόμενο προπονητή;

Δεν θυμάστε πως έγινε 2-2 το 0-2 στον Εργιτελη επι Στεφενς;
Δεν θυμάστε πριν 2 χρόνια τι έγινε ατην Τρίπολη;
Ο μόνος που ξέφυγε ήταν ο Τουντορ κ αυτό επειδή έχασε το καράβι μόνος του.

Ο Ιβιτς πρέπει να στηριχθεί με κάθε κόστος για να καθαρίσει η ομάδα.Το timing των δηλώσεων του,ο τρόπος του κλπ είναι δευτερεύοντα.
Άβαταρ μέλους
slidar

Δημοσίευση από slidar »

Odi έγραψε:Δεν γίνεται με έναν παίκτη,δεν γίνεται με δυο παίκτες,πείτε μας με πόσους γίνεται για να ξέρουμε.

Γιατί εγώ βλέπω πως μια χαρά γίνεται και φαίνεται κιόλας αυτο.

Δεν καταλαβαίνετε πως αν ο Ιβιτς δεν στηριχθεί,θα έχουμε τα ίδια και με τον επόμενο προπονητή;

Δεν θυμάστε πως έγινε 2-2 το 0-2 στον Εργιτελη επι Στεφενς;
Δεν θυμάστε πριν 2 χρόνια τι έγινε ατην Τρίπολη;
Ο μόνος που ξέφυγε ήταν ο Τουντορ κ αυτό επειδή έχασε το καράβι μόνος του.

Ο Ιβιτς πρέπει να στηριχθεί με κάθε κόστος για να καθαρίσει η ομάδα.Το timing των δηλώσεων του,ο τρόπος του κλπ είναι δευτερεύοντα.
+1926

Ελπιζω αυτην την φορα να φτασει το μαχαιρι στο κοκκαλο.
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από nikolasf »

Πραγματικά δεν ξέρω τι συμβαίνει…

Η πορεία και το τι συμβαίνει στον ποδοσφαιρικό ΠΑΟΚ τα τελευταία χρόνια, με αποκορύφωμα το χθεσινό αναπάντεχο αποτέλεσμα που μόνο BOOK της Μαλαισίας θα το φανταζόταν με αφήνει άφωνο και με ξεπερνάει…
Την μια χρονιά μας φταίει το σύστημα, που όχι μόνο δεν μας αφήνει να ορθοποδήσουμε αλλά και μας τρυπάει…
Την άλλη οι τουρίστες ΤΔ, ή προπονητές.
Την άλλη ο ανυπόμονος και άμπαλος ΙΒΑΝ
Την άλλη οι κλίκες στα αποδυτήρια…..

Μήπως τελικά ο Ίβιτς έχει δίκιο;

Μήπως τελικά μια ομάδα παιχτών δεν αντέχουν στην πίεση και καθισμένοι στα πολυετή και παχυλά συμβόλαια τους κάνουν τα πάντα για να μην χαλάσει το ραχάτι. Γιατί ραχάτι είναι να παλεύεις για κάτι που απαιτεί το 80% της προσπάθειάς σου και όχι το 110% , όπως πχ η θέση στα πλει ωχ αντί της μάχης πρωταθλητισμού, ή μια ένδοξη πορεία στους ομίλους…. και μετά αποκλεισμός ή αποκλεισμός από το κύπελλο γιατί μας έσφαξε η γαυροδιαιτησία.

Μήπως στη Φλωρεντία δεν έπαιζαν οι ίδιοι παίκτες;

Όχι όλοι, και εν πάση περιπτώσει υπήρχε και ένας Garry που στο τέλος διαφωνούσε…

Και τώρα τι γίνεται κύριε Ίβιτς , εάν και εφόσον έχεις δίκιο;;; Διώχνεις 3-4 παίκτες και πας για εκτεταμένες μεταγραφές τον Γενάρη;; Λεφτά υπάρχουν;;; και τα συμβόλαια;;;;
Η λύση Τζαβέλλα – προπόνηση με την Κ20 – ίσως είναι μια λύση… για παραδειγματισμό και συμμόρφωση των λοιπών. Θα λειτουργήσει;; Θα δείξει όπως είπε και μετά την συνάντηση ο Σέρβος!

Η αλήθεια είναι ότι μοιάζει σαν να άνοιξε ένα σπυράκι και το πύον τρέχει αλλά κανείς δεν γνωρίζει πως και αν κλείσει η πληγή!!!!!! :? :? :? :? :? :?
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Το ή εγώ ή αυτοί, δεν εξαντλείται στον Γιώργο τον Τζαβελα.
Απλά έρχεται μεταγραφική περίοδος και θα πρέπει να φύγουν κάποια συμβόλαια. Δεν γίνεται να τους κάψει όλους στην Β ομάδα. Υπομονή...

SM-G935F
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

stathis73 έγραψε:Το εχω πει οτι για να κρίνεις μια ιδιότητα ενος ανθρωπου θα πρεπει να την κατεχεις και εσυ, προπονητης δεν ειμαι αλλα αυτο που εχω να πω ειναι επειδη επαιξα λιγο μπαλα οτι απο την στιγμη που εχεις προεδρο-μεγαλομετοχο δυνατο και δεν εχεις οικονομικα προβληματα που ειναι η κυρια αιτια να εχεις και προβληματικα αποδυτηρια, τοτε υπεύθυνος ειναι στο 100% ο εκαστοτε προπονητης, αν δεν μπορεις να κρατησεις-διακρινεις εγκαιρα τον εκαστοτε χ προβληματικο ποδοσφαιριστη και δεν επιβαλεις την ταξη απο την πρωτη μερα στην κυριολεξια, τοτε αργα η γρηγορα ειτε το πεις δημοσια (σε συνεντυξη τυπου) ειτε οχι, θετεις τον εαυτο του προ της εξοδου απο την ομαδα, γιατι ο προβληματικος θα στα κανει μπαχαλο με τον ενα ή αλλο τροπο με τα γνωστα αποτελεσματα και θα μπει στην θεση να πει ή εγω ή οι παικτες και συνήθως οι προεδροι-μεγαλομετοχοι κρατανε τους πολλους και οχι τον εναν με σκοπο να διορθωσουν στην πορεια και πιο ομαλα τα οποια στραβα, τα οποια κρατανε οσα χρονια θυμαμαι εγω τον εαυτο μου να παρακολουθει ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ποδοσφαιρο.

Γνωριζω λιγο απο αποδυτηρια και αυτο που θα σας πω και να το θυμαστε ειναι, οτι παντα θα υπαρχει κλικα μεταξυ παικτων ( δημιουργείτε απο τους εκαστοτε παλιους ειτε ανασφαλεις "βασικους" και αν οπως ειπα ο εκαστοτε προπονητης δεν ειναι γατα να θεσει ορια στην κλικα (γιατι να την ξηλωσει ειναι θεμα και αλλων παραγόντων οπως αν οι ομαδα παει τρενο τοτε κανεις οτι θες, αλλα αν οχι τοτε ακροβατης μεταξύ γιουχας και απαξιωσης σαν κοουτς, ή σαν τον αρχι@@το που καταφερε και καθαρισε την κοπρια απο τον "σταβλο".

Για μενα ο σερβος επειδη ειναι παντελονατος οσον αφορα την συνηδηση του βγηκε και ειπε οσα ειπε, απο κει και μετα ο μεγαλομετοχος πρεπει να καταλαβει οτι ομαδες μεγαλες γινονται ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΕΝΟς ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ, διαφορετικα και του χρονου θα μιλαμε για τον Ουζουνιδη (τυχαια επιλογη) που δεν εκανε το ενα ή το αλλο.

Οι μεγαλες ομαδες χτιζονται με μια σειρα και αυτη ειναι μεγαλομετοχος ισχυρος, μετα προπονητης εγνωσμένης αξιας και μετα το χτισιμο της ομαδας απο την αρχη και οχι καθε χρονο την μια δινω τον μακ και παιρνω τον ροντριγκεζ ή δινω τον λουκας γιατι μου δινουν τοσα λεφτα απο την ισπανια και μετα τον αναπληρώνω με εναν που δεν ξερω τι θα μου βγει, ολα αυτα εγω τα μεταφραζω σαν ερασιτεχνικους χειρισμούς και οταν προέρχονται απο ΕΠΙΤΥΧΙΜΕΝΟΥΣ επιχηρηματιες τοτε με βαζει σε μαυρες σκεψεις που αμα τις πω φωναχτα θα εχω προβλημα, οποτε καλα Χριστούγεννα και καλές γιορτες σε όλους.
Διαφωνω στο σημειο που λες οτι εφοσον εχεις προεδρο με λεφτα το προβλημα ειναι του προπονητη.οταν ο προεδρος δεν επεμβαινει με δραστικα μετρα(ποινες χρηματικες ή κατι αλλο) τι να κανει ο προπονητης;;;οταν βρεξει χιονισει ο μισθος πεφτει.

Βγαινει ο καθενας μετα απο ηττα και δε συμβαινει τιποτα,λες και κερδισαμε.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Sick Bastard έγραψε:
sourmenetes έγραψε:
joshua έγραψε:Ενταξει ειμαστε καθαροι πλεον; Να ετοιμαστουμε για τρελο σερι νικων;
Οχι να αφησουμε να φανε και αυτον και τον επομενο και τον μεθεπομενο...
Δεν ειπε κανεις οτι καθαρισαμε αλλα ειναι μια κινηση.αλλο αν εγινε κατω απο λανθασμενες συνθηκες.
Odi έγραψε:Δίκιο έχετε.Ας φαμε πάλι τον προπονητή.Δουλεψε τόσο καλα τα τελευταία χρόνια άλλωστε.Ας βγάλουμε τον κάθε Τζαβέλα απο την εξίσωση πάλι.Μια χαρά τα πάνε τα παιδιά.
Ο Τζαβέλας είναι ένα μεγάλο με ζωηρά χρώματα δέντρο που σας εμποδίζει να δείτε το δάσος.
Δεν είναι ο Τζαβέλας το ζήτημα, δεν είναι ούτε ο Ίβιτς.
Αν το κατανοήσουμε πραγματικά αυτό, τότε μπορούμε να πάμε παραπάνω.
Αλλιώς θα έχει 500 σελίδες το κάθε νήμα μέχρι το απόγευμα με συνεχή ανακύκλωση και δεκάδες μπαν.
Συμφωνω σε αυτο που υποννοεις αλλα αν αυτος δεν παιρνει χαμπαρι;;;;
Άβαταρ μέλους
Kostas_Peraia4

Δημοσίευση από Kostas_Peraia4 »

Δυο λογια για τον Ivic και τον Τζαβελλα

http://www.paokmania.gr/stiles/apopseis ... is-sygnomi
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Sick Bastard έγραψε:
Odi έγραψε:Το κακό το πολεμάς από την ρίζα.Τους δείχνεις οτι αφεντικό είναι ο προπονητής και όποιος κουνιέται και δημιουργεί αμφιβολίες τιμωρείται.Οι ΟΜΑΔΕΣ έτσι λειτουργούν.

Συμφωνώ.

Ποιανού εισήγηση ήταν η ανανέωση του Τζαβέλα πριν ένα μήνα;
Να φύγει κι αυτός;Κανένα πρόβλημα από μενα, αρκεί να πάει καλά η ομάδα.

Χθες ήταν ''παίχτες''. Δεν θέλω να μείνει στον ''παίχτη''. Γιατί ''παίχτες'' είναι πληθυντικός αριθμός.

Κάτι περίεργες αλλαγές τερματοφυλάκων,κάτι ιώσεις που θεραπεύονται με μάγια σε 3 μέρες και κάτι παρόμοια καραγκιοζιλίκια πρέπει να σταματήσουν.Και θα σταματήσουν όταν γίνει ξεκάθαρο πως ο προπονητής ΔΕΝ ΑΚΟΥΜΠΙΕΤΑΙ.
Πως και γιατί έφτασαν τα πράγματα μέχρι εδώ;
Θα μας πει άραγε ποτέ κανείς;
Τι είδους διοίκηση ασκείται στον ΠΑΟΚ και κάθε χρόνο μπουρδελοποιείται η κατάσταση πάνω κάτω την ίδια εποχή κιόλας;
Τι είδους και για πόσα χρόνια;
Ο προπονητής δεν ακουπιέται; Μαζί σου! Πότε στα τελευταία χρόνια, έγινε ξεκάθαρο αυτό; Πως; Έγινε άραγε ποτέ έμπρακτα, με σωστούς μηχανισμους εκτός κι εκτός ομάδας;

Και το κυριότερο. Πως νομίζετε σαν το πιο αισιόδοξο σενάριο να πορευτούν τα πράγματα απ εδώ και πέρα;
Τι νομίζετε ότι θα γίνει στην καλύτερη περίπτωση;
Να το πω αλλιώς. Εσείς θα είστε ικανοποιημένοι αν μόνο ο -χ- Τζαβέλας τιμωρηθεί; Γιατί θα ανατρέχουμε στο τόπικ του και θα κλάψουν και οι πέτρες απ τα γέλια για το τι γραφόταν και τι όχι πριν τη Δευτέρα.

Γι αυτό το πρόβλημα δεν ειναι ο ιβιτς ή ο Τζαβέλας.
Συμφωνω απολυτα.διοικηση δεν ασκειται.
Άβαταρ μέλους
CCCP

Δημοσίευση από CCCP »

Παντως περι οτι ο Ιβιτς τα μαμησε και τιναξε τη χρονια στον αερα...παιδια συγνωμη αλλα αν δε το πειρατε χαμπαρι ο Ιβιτς τα τιναξε στον αερα ΑΦΩΤΟΥ η υποθεση πρωκταθλημα κτλ ειχε στην ουσια τελειωσει.

Μην κοροιδευομαστε τωρα.
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από nikolasf »

CCCP έγραψε:Παντως περι οτι ο Ιβιτς τα μαμησε και τιναξε τη χρονια στον αερα...παιδια συγνωμη αλλα αν δε το πειρατε χαμπαρι ο Ιβιτς τα τιναξε στον αερα ΑΦΩΤΟΥ η υποθεση πρωκταθλημα κτλ ειχε στην ουσια τελειωσει.

Μην κοροιδευομαστε τωρα.
Θα συμφωνήσω!!!!
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

CCCP έγραψε:Παντως περι οτι ο Ιβιτς τα μαμησε και τιναξε τη χρονια στον αερα...παιδια συγνωμη αλλα αν δε το πειρατε χαμπαρι ο Ιβιτς τα τιναξε στον αερα ΑΦΩΤΟΥ η υποθεση πρωκταθλημα κτλ ειχε στην ουσια τελειωσει.

Μην κοροιδευομαστε τωρα.
Διαφωνώ!!!! Μια ομάδα-επιχείρηση την "τινάζει στον αέρα" μόνο ο ιδιοκτήτης της, καθώς όποιος άλλος και να προσπαθήσει να το κάνει: "Μια του κλέφτη, δυο του κλέφτη, τρεις και την κακή του μέρα"... :shock:

Τώρα βέβαια, αν μετά το γκρέμισμα αποφασίσει ο ίδιος να την ξαναχτίσει, με τα ίδια όμως, τα φθαρμένα-ανατιναγμένα υλικά, μόνο ο "εργολάβος", ο μηχανικός κι ο αρχιτέκτονας δεν φταίει, στην περίπτωση μας δηλαδή, ο προπονητής της, ο Τεχνικός Διευθυντής της και ο Γενικός Αρχηγός της (ή παλαιότερα, πριν αναλάβει ο ίδιος αυτόν τον σημαντικότατο ρόλο, ο προεδρεύων-Πρόεδρος) της ομάδας-επιχείρησης του ιδιοκτήτη-μεγαλομετόχου... :(
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Τρί 29 Νοέμ 2016, 17:18, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
KOSTAS54

Δημοσίευση από KOSTAS54 »

Δεν τίναξε μόνο αυτή τη χρονιά.
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

Προφανως CCCP, κ αυτο υπερβολή θατανε..

Αλλα το οτι επληγη απιστευτα η μεταβαση στην κανονικοτητα, η προετοιμασία για τον αγωνα-πρόκριση και η ψυχολογια της ομαδας, δε μπορεί να το αρνηθει κανεις..

Πιστεύω οτι αυτα που ειπώθηκαν θαχουν πολυ μεγαλυτερες προεκτάσεις απο εναν απλο παραγκωνισμο παικτη, με αρνητικό αντίκτυπο σε πολλα επιπεδα..

Το συννεφο αυτο θα μεινει επι μηνες πάνω απτην ομαδα, θα κυριαρχήσει οσο πότε η εσωστρεφεια κ η παρανοια, ακομα κ μεσα στην ομαδα, η ανθρωποφαγία κ η καχυποψία θα παει σε αλλο επίπεδο (μέχρι να καταφερουμε να τζασουμε όποιον μιλα ελληνικα εκει μεσα), η λεξη εμπιστοσυνη και ψυχολογία θαναι αγνωστες λεξεις.
Και μόνο με τον Ματος ως προσωπικότητα, κλαφτα..Και μοιραία ολα αυτα, θα βγουν και στο αγωνιστικο..

Που να βγουν και προς τα εξω..ουρες θα κανουν οι παικτες ναρθουν το χειμωνα κ το καλοκαιρι.

Και αντε να δουμε αν με τα τελευταία μουτσουνακια του Ιβάν, δεν επενδυθούν και τα 5-6μύρια , εκει ειναι π θ κλαψουν μανουλες.

Τι να πω, ανεξαρτητα αν θεωρώ τις κατηγορίες τραβηγμένες, έπρεπε ολο αυτο να το χειριστει πολυ διαφορετικά, εσωτερικά, κιμπαρικα και χωρις πολλά πολλα οπως εγινε με Τζιολη (κ ας κελαηδαν οι κολκες), με γνώμονα τη συνεχεια, την ηρεμια και το καλο της ομαδας...
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Αλλα???
Για πες μας τι διαφορετικο γινοταν τις προηγουμενες χρονιες???
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”