Πιστεύεις αδελφέ Moican ότι θα έχουμε άμεσες εξελίξεις; Ή θα πρέπει να κάνουμε υπομονή για μέρες ακόμα;moican4 έγραψε:Τι να πω ρε παλικάρια, έδωσα την βασική κατεύθυνση πριν πολλά ποστ, πριν πολλές μέρες.arrwstos έγραψε:Ρε μοικανέ δώσε ένα σημάδι, κάτι. Σε εκλιπαρούμε.
Γίνονται "διορθωτικές" κινήσεις του ρόστερ, τα βασικά κλειδιά και "βαριά" χαρτιά εκρρεμούν.
Τώρα οι μανατζεραίοι κάνουν παιχνίδι με όλους, τους ίδιους παίκτες τους προτείνουν και στον γάβρο, το δίνουν στους ΑΡΔ που έχουν άμεση σχέση και γίνεται ντόρος...
Ε, θα το ξαναπώ, ο ΠΑΟΚ ασχολείται με παίκτες αυτή την στιγμή που τα ονόματά τους δεν έχουν ακουστεί και ούτε πρόκειται, αλλιώς θα είχαμε κλείσει ήδη τον Σισοκό και τον Πίντο..
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2013
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2013
Sanz Jacobo
Παναγιώτης Γλύκος
Charles Itandje
Αστέριος Γιακουμής
Alves Lino
Στέλιος Ποζατζίδης
Γιώργος Κατσικάς
Inigo Lopez
Χρήστος Qose
Miguel Vitor
Γιάννης Σκόνδρας
Στέλιος Κίτσιου
Costin Lazar
Pablo Garcia
Ergys Kace
Φάνης Τζανδάρης
Κώστας Κατσουράνης
Αλέξανδρος Τζιόλης
Στέλιος Πόζογλου
Δημήτρης Πόποβιτς
Παναγιώτης Δεληγιαννίδης
Γιώργος Γεωργιάδης
Κυριάκος Σαββίδης
Liam Lawrence
Zvonimir Vukic
Δημήτρης Σαλπιγγίδης
Στέφανος Αθανασιάδης
Απόστολος Γιάννου
Νομιζω οτι αυτοι οι 2 ξεχωριζουν απο τους μικρους της αποστολης.
Παναγιώτης Γλύκος
Charles Itandje
Αστέριος Γιακουμής
Alves Lino
Στέλιος Ποζατζίδης
Γιώργος Κατσικάς
Inigo Lopez
Χρήστος Qose
Miguel Vitor
Γιάννης Σκόνδρας
Στέλιος Κίτσιου
Costin Lazar
Pablo Garcia
Ergys Kace
Φάνης Τζανδάρης
Κώστας Κατσουράνης
Αλέξανδρος Τζιόλης
Στέλιος Πόζογλου
Δημήτρης Πόποβιτς
Παναγιώτης Δεληγιαννίδης
Γιώργος Γεωργιάδης
Κυριάκος Σαββίδης
Liam Lawrence
Zvonimir Vukic
Δημήτρης Σαλπιγγίδης
Στέφανος Αθανασιάδης
Απόστολος Γιάννου
Νομιζω οτι αυτοι οι 2 ξεχωριζουν απο τους μικρους της αποστολης.
Bane δεν ξερω δεν τον εχω παρακολουθησει στα παλαιοτερα ετη, οπως τον ειδα στην πρωτη μ αρεσε. Θεωρω πως εχει καλα στοιχεια. Δυνατος γρηγορος με καλα τελειωματα και θρασος. Μου θυμιζει λιγο σταφ. Μακαρι να πεφτω μεσα. Ιδωμεν. Προτιμω αυτον μαζι με ποποβιτς για μπακ απ στα εξτρεμ αντι γεωργιαδη και ρομπερ παντως. Ας παρει επιτελους ευκαιριες ο Ποπο..
εγω γενικα πονταρω παντα στους διεθνεις....απο αυτους που χουμε ειναι μονο ο Κιοσε με τους μικρους της αλβανιας και ο δεληγιαννιδης, γι α ποζογλου δεν ξεω τπτ..ο ποπο αν μεινει ανενεργος και φετος θα ναι κριμα
Και γω τα πιχνιδια που δε και ο μπανε ειδα περσι ποτε ηταν νομιζω δεκαρακι με καλη σωατοδομη χωρις κτ ιδιαιτερ βεβαια...θα δουμε..
Και γω τα πιχνιδια που δε και ο μπανε ειδα περσι ποτε ηταν νομιζω δεκαρακι με καλη σωατοδομη χωρις κτ ιδιαιτερ βεβαια...θα δουμε..
εγώ πιστεύω, ότι αντιθέτως με τα λόγια μελών της Διοίκησης, εμείς περιμένουμε το γαύρο. Μέχρι τότε τους κρατάμε όλους, μπερδεμένους στο σκοτάδι. δλδ, οι καλές κινήσεις θα γίνουν σε 10 περίπου ημέρες.
ή τουλάχιστον έτσι το κόβω εγώ να γίνεται
ΥΓ: αλήθεια, ο ελληνορώσσος δεν έμεινε;
ΥΓ2: Και εμένα κάτι μου λέει ότι ο Πόποπβιτς θα είναι το φετινό μας πιτσιρίκι (μετά απο Σταφυλίδη και Κάτσε.)
ή τουλάχιστον έτσι το κόβω εγώ να γίνεται
ΥΓ: αλήθεια, ο ελληνορώσσος δεν έμεινε;
ΥΓ2: Και εμένα κάτι μου λέει ότι ο Πόποπβιτς θα είναι το φετινό μας πιτσιρίκι (μετά απο Σταφυλίδη και Κάτσε.)
Είναι λεπτές οι ισορροπίες εκεί που δείχνει ότι κλείνει την επόμενη ώρα αλλάζει...DON_DS έγραψε:Πιστεύεις αδελφέ Moican ότι θα έχουμε άμεσες εξελίξεις; Ή θα πρέπει να κάνουμε υπομονή για μέρες ακόμα;moican4 έγραψε:Τι να πω ρε παλικάρια, έδωσα την βασική κατεύθυνση πριν πολλά ποστ, πριν πολλές μέρες.arrwstos έγραψε:Ρε μοικανέ δώσε ένα σημάδι, κάτι. Σε εκλιπαρούμε.
Γίνονται "διορθωτικές" κινήσεις του ρόστερ, τα βασικά κλειδιά και "βαριά" χαρτιά εκρρεμούν.
Τώρα οι μανατζεραίοι κάνουν παιχνίδι με όλους, τους ίδιους παίκτες τους προτείνουν και στον γάβρο, το δίνουν στους ΑΡΔ που έχουν άμεση σχέση και γίνεται ντόρος...
Ε, θα το ξαναπώ, ο ΠΑΟΚ ασχολείται με παίκτες αυτή την στιγμή που τα ονόματά τους δεν έχουν ακουστεί και ούτε πρόκειται, αλλιώς θα είχαμε κλείσει ήδη τον Σισοκό και τον Πίντο..
Έγραψα ότι και μια εβδομάδα αφότου η αποστολή βρεθεί στην Αυστρία μπορεί να γίνουν οι προσθήκες...
Απλά να ξέρετε ότι ο ΠΑΟΚ δεν πάει κουτουρου σε ότι κάτσει.
Έχει στοχεύσει κάποιους παίκτες, διαπραγματεύεται, το παλεύει γενικώς, από εκεί και πέρα υπάρχουν και οι επόμενες λύσεις που εκεί υπάρχει κινητικότητα για παν ενδεχόμενο.
Τώρα πρότεινε ένας τον Μαλουντά και κάτι έγινε ....
moican misimovic θεμα υπαρχει ή ηταν σαν καποια αλλα ονοματα που απλα γραφτηκαν?
Επαγγελματίες οι Κουλούρης και Πόζογλου
Ευθύμης Κουλούρης και Στέλιος Πόζογλου υπέγραψαν την Τρίτη (8/7) επαγγελματικά συμβόλαια με τον ΠΑΟΚ διάρκειας τριών ετών. Ο δεύτερος μάλιστα θα ακολουθήσει την προετοιμασία της πρώτης ομάδας στην Αυστρία.
Η σχετική ανακοίνωση:
"Άλλοι δύο ποδοσφαιριστές της Ακαδημίας του ΠΑΟΚ υπέγραψαν σήμερα επαγγελματικό συμβόλαια. Ο λόγος για τους Ευθύμη Κουλούρη και Στέλιο Πόζογλου, που υπέγραψαν για 3 χρόνια.
Ο Ευθύμης Κουλούρης είναι γεννημένος στις 6/3/1996 και αγωνίζεται ως κεντρικός επιθετικός. Βρίσκεται στα τμήματα υποδομής του ΠΑΟΚ από το 2009, προερχόμενος από τις Ακαδημίες της Σκύδρας.
Ο Στέλιος Πόζογλου γεννήθηκε στις 22/1/1996, αγωνίζεται ως αριστερός μεσοεπιθετικός και βρίσκεται στην Ακαδημία του ΠΑΟΚ από το 2005.
Και οι δυο αναδείχθηκαν πρωταθλητές φέτος με την ομάδα Κ17. Ο Πόζογλου μάλιστα, θα ακολουθήσει την προετοιμασία της πρώτης ομάδας στην Αυστρία". Ευθύμη Κουλούρη και Στέλιο Πόζογλου".
Bane αυτους τους ανανεωσαμε παμε τωρα να μιλησουμε και για μεταγραφες μπας και βγει κανενα αρθρο
Ευθύμης Κουλούρης και Στέλιος Πόζογλου υπέγραψαν την Τρίτη (8/7) επαγγελματικά συμβόλαια με τον ΠΑΟΚ διάρκειας τριών ετών. Ο δεύτερος μάλιστα θα ακολουθήσει την προετοιμασία της πρώτης ομάδας στην Αυστρία.
Η σχετική ανακοίνωση:
"Άλλοι δύο ποδοσφαιριστές της Ακαδημίας του ΠΑΟΚ υπέγραψαν σήμερα επαγγελματικό συμβόλαια. Ο λόγος για τους Ευθύμη Κουλούρη και Στέλιο Πόζογλου, που υπέγραψαν για 3 χρόνια.
Ο Ευθύμης Κουλούρης είναι γεννημένος στις 6/3/1996 και αγωνίζεται ως κεντρικός επιθετικός. Βρίσκεται στα τμήματα υποδομής του ΠΑΟΚ από το 2009, προερχόμενος από τις Ακαδημίες της Σκύδρας.
Ο Στέλιος Πόζογλου γεννήθηκε στις 22/1/1996, αγωνίζεται ως αριστερός μεσοεπιθετικός και βρίσκεται στην Ακαδημία του ΠΑΟΚ από το 2005.
Και οι δυο αναδείχθηκαν πρωταθλητές φέτος με την ομάδα Κ17. Ο Πόζογλου μάλιστα, θα ακολουθήσει την προετοιμασία της πρώτης ομάδας στην Αυστρία". Ευθύμη Κουλούρη και Στέλιο Πόζογλου".
Bane αυτους τους ανανεωσαμε παμε τωρα να μιλησουμε και για μεταγραφες μπας και βγει κανενα αρθρο
Ξέρω γω, σε πόσες ώρες είχε πει ο εκπρόσωπος του να τον πάρουμε τηλ..?gergeo4 έγραψε:moican misimovic θεμα υπαρχει ή ηταν σαν καποια αλλα ονοματα που απλα γραφτηκαν?
- ΑποστόληςΑ
-
Asimos
Σε τρεις. Αν είσαι εκεί γύρω (στα πέριξ, ξερς) πες τους πως ένα καλό ονοματάκι τώρα, στα κοντά, μόνο καλό θα έκανε...moican4 έγραψε:Ξέρω γω, σε πόσες ώρες είχε πει ο εκπρόσωπος του να τον πάρουμε τηλ..?gergeo4 έγραψε:moican misimovic θεμα υπαρχει ή ηταν σαν καποια αλλα ονοματα που απλα γραφτηκαν?![]()
![]()
Για να πάρεις πρωτάθλημα πρέπει να έχεις ισχυρή διοίκηση-προπονητή-κόσμο-ομάδα.Τα 3 πρώτα τα έχουμε...η ομάδα όμως χτίζεται και δεν αγοράζεται...οπότε υπομονή...
θελω να πιστεύω ότι μεσοεπιθετικά θα κάνουμε κινήσεις ουσίας και εντυπωσιασμού...
θελω να πιστεύω ότι μεσοεπιθετικά θα κάνουμε κινήσεις ουσίας και εντυπωσιασμού...
Τελος και για ρομπερ. Υπαρχει Θεος..ή καλυτερη στην προκειμενη περιπτωση υπαρχει προπονητης. Αυτο δειχνει πως ισως κινηθουμε για 2 ή παραπανω εξτρεμ. Θα προτιμουσα να γινει κινηση για 2 και να εχει ως μπακ απ τους μικρους. Ο Στεφενς ξερει καλυτερα.
Ε συγγνώμη που πάλι θα χαλάσω το κλίμα εγώ ο κακός, αλλά με αυτή την αποστολή στην Αυστρία δεν παιρνάς ούτε το εφηβικό της Βιέννης που παίξαμε πέρσυ..
Θυμάμαι τον εαυτό μου να πανηγυρίζει με την πρόκριση του CL και γελάω με τον εαυτό μου..
Μια φορά μας χαμογέλασε η π***άνα η τύχη να είμαστε στους ισχυρούς.. πως θα το ζήσω κι αυτό να αποκλειστούμε από καμιά Νόρτζελαντ.. το τραύμα με τους ισραηλινούς ακόμη δεν τον έχω ξεπεράσει..
Διορία μέχρι την άλλη Τρίτη να φέρουμε 7 παίχτες.. Κάντε το..
Θυμάμαι τον εαυτό μου να πανηγυρίζει με την πρόκριση του CL και γελάω με τον εαυτό μου..
Μια φορά μας χαμογέλασε η π***άνα η τύχη να είμαστε στους ισχυρούς.. πως θα το ζήσω κι αυτό να αποκλειστούμε από καμιά Νόρτζελαντ.. το τραύμα με τους ισραηλινούς ακόμη δεν τον έχω ξεπεράσει..
Διορία μέχρι την άλλη Τρίτη να φέρουμε 7 παίχτες.. Κάντε το..
Parole περιμενε ρε συ λιγο μην βιαζεσαι.
Και αλλοι θελουν να γκρινιαξουν,ενας απο αυτους ειμαι και γω,
αλλα κανω υπομονη να δω πως θα πανε οι μεταγραφες.
Οπως ειπε ο μοικαν ειναι ανοιχτα πολλα μεταγραφικα ζητηματα
πιστευω σε 10 μερες θα το εχουμε κλεισει το ροστερ.
Μην γκρινιαζεις μονος σου,περιμενε και εμας!!!
Και αλλοι θελουν να γκρινιαξουν,ενας απο αυτους ειμαι και γω,
αλλα κανω υπομονη να δω πως θα πανε οι μεταγραφες.
Οπως ειπε ο μοικαν ειναι ανοιχτα πολλα μεταγραφικα ζητηματα
πιστευω σε 10 μερες θα το εχουμε κλεισει το ροστερ.
Μην γκρινιαζεις μονος σου,περιμενε και εμας!!!