Γιώργος Δώνης

Άβαταρ μέλους
shark4

Re: Γιώργος Δώνης

Δημοσίευση από shark4 »

Προχθες τον βραβευσαμε , σημερα θα τον διωξουμε ? :?

Ασχετως οτι εχουμε και το ντερμπυ κυπελου με την Καλλιθεα .... 8-)
Άβαταρ μέλους
angelheart
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από angelheart »

@paoki_sweden και nikolasf

Το μπαν θα διαρκέσει μέχρι το βράδυ της Παρασκευής. Σαββάτο και ένα λεπτό θα μπορείτε να μπείτε. Μακάρι να μη χρειαστεί να ξανακάνω τέτοια πράγματα. Είμαι ο τελευταίος που το θέλει.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

ΛΕ-ΛΕ-ΛΕΥΤΕΡΙΑ, ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤ'ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΑΣ! :opaokara:
Άβαταρ μέλους
tera12tera

Δημοσίευση από tera12tera »

Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει γιατί στην αποστολή είναι ο Ρομπέρ (που έχει πάρει άπειρες ευκαιρίες ...) και όχι ο Πόποβιτς (που έχει πάρει ελάχιστες αλλά φαίνεται ότι το γνωρίζει το τόπι) ;
Σαν να ζω ένα dejavu με τον Νιμανί ένα πράγμα....
Ρε Δώνη πάρε τον μικρό και δοκίμασε τον επιτέλους !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Άλλωστε το παιχνιδάκι στη Τρίπολη είναι ...εύκολο . :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
υ.γ : Μια μέρα χωρίς post για τον Δώνη ....το καταγράφω :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
dimbar

Δημοσίευση από dimbar »

tera.
μήπως λόγω του διαστρέματος την προηγούμενη βδομάδα με εθνική?
Δεν ξέρω, ρωτάω κι εγώ.
Άβαταρ μέλους
tera12tera

Δημοσίευση από tera12tera »

dimbar έγραψε:tera.
μήπως λόγω του διαστρέματος την προηγούμενη βδομάδα με εθνική?
Δεν ξέρω, ρωτάω κι εγώ.
Νομίζω πως αποθεραπεύτηκε ....αλλά δεν είμαι και σίγουρος :roll: :roll: :roll:
Άβαταρ μέλους
shark4

Δημοσίευση από shark4 »

Mαλλον θα τον χρησιμοποιησει στο ματς με την Καλλιθεα .... :mrgreen:

Διαβαστε την συνεντευξη του ΓΔ στην κεντρικη .... Ειδικα στο σημειο με την "κατοχη μπαλας " δεν θα σας μεινει εντερο απο τα γελια....
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI

Δημοσίευση από ABOLEYTOI »

αυτά που λέει για την πίεση και για την άμυνα, τα είδα με τα μάτια στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο. Έχουμε καταφέρει να έχουμε καλή αμυντική επίδοση, λόγω του συνολικού συστήματος της ομάδας και όχι λόγω των ατομικών ικανοτήτων των ποδοσφαιριστών μας. Έχουμε καταφέρει να δεχτούμε μόνο 10 γκολ όταν άμυνα πίσω από την μπάλα κάνουν κατά κύριο λόγο ο Κάτσε, ο Κουμάλο, ο τερματάς και ένας ακόμα (τα 2 πλάγια μπακ είναι τον περισσότερο καιρό μπροστά από τη σέντρα).
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

...έχουμε βελτιώσει αρκετά πράγματα τα οποία τα βλέπω ότι είναι πάρα πολύ θετικά
Μπράβο ,μπράβο...Εικόνα
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

νταξ τον "σκίσαμε" το δώνη!
γιούπι!

εγώ λέω να φέρουμε τον χίντινγκ
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

dani είναι σοβαρά πράματα αυτά που λέει?
Άβαταρ μέλους
CCCP

Δημοσίευση από CCCP »

Σωστα ασοβαρος ο Δωνης.

Ουτε μια φορα δεν επικαλεστικε την παναγια και αλλες αορατες νεραιδες οπως αλλωστε κανουν και ολοι οι μεγαλοι προπονητες.
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

καταραμένε εγώ δε διαφωνώ σε πολλά από τα λεγόμενά του.
παραδέχεται ότι έχουμε πρόβλημα στα στημένα και στο να σπάσουμε την αντίπαλη άμυνα λίγο έξω από την περιοχή.
σε κλειστές άμυνες αυτό το πρόβλημα το έχουν ακόμα και οι καλύτερες ομάδες.

αυτό που λέει σαν βελτίωση, ότι δλδ σχεδόν σε όλα τα ματς κάνουμε εμείς παιχνίδι και παίζουμε στο μισό του αντιπάλου, για μένα είναι σημαντικότατο.
γιατί να μην του το πιστώσουμε?

τεσπα, ίσως κάποια λάθη του δεν τα βλέπω εγώ,
αλλά είναι κουραστικό όποτε κάνει συνέντευξη να βγαίνετε και να κριτικάρετε αρνητικά

το κολλητάρι σου πού είναι και τον χάσαμε? στο αεροδρόμιο?
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

:D :D ccp γενικα οι δηλωσεις του δεν μ αρεσουν αλλα η κριτικη προς το δωνη ειναι τουλ υπερβολικη.....αυτο που λεει ο αβολευτοι το πιστευ ω γαι γω ..η αμυντικ λειτουργια που οφειλει καθε ομαδα ιδιαιτερα χαμ δυνατοτητας να εχει.εινα ι καλη ιδιαιτερ με κατσουρ οπως ειδαμε με τον ποιοτικο ατρομ..μπροστα λειπει κυριως ταλεντο και δευτερευοντως αυτοματισμοιι....στημμενα..σε αυτα ναι εχει ευθυνη ο Δων...δεν ειναι δον ..αν ειναι να τον συγκρινουμε με σαντος ναι υστερει αλλα λιγο πιο μαλακα η κριτικη και η ΄΄κριτικη΄΄...
Άβαταρ μέλους
Othin

Δημοσίευση από Othin »

...Η κατοχή μπάλας παραμένει σε υψηλά επίπεδα από την αρχή της σεζόν. Και η κατοχή μπάλας, αυτό που πρέπει να διευκρινίσουμε για να το καταλάβει ο κόσμος, δεν είναι μόνο μια μορφή επίθεσης. Κατοχή μπάλας είναι και μια μορφή άμυνας.
Γιατί όσο πιο πολύ έχεις την μπάλα στα πόδια σου ο αντίπαλος τρέχει πίσω από την μπάλα κι έχει ως συνέπεια να μη δέχεσαι επιθέσεις ώστε ο αντίπαλος να μην μπορεί να κάνει ευκαιρίες. Εμείς στα τελευταία παιχνίδια δεχόμαστε ελάχιστες ευκαιρίες από τους αντιπάλους μας. Και με τον Πανθρακικό και με τον Ατρόμητο σχεδόν καμία, ακόμη και στην Καλλιθέα όπου θεωρώ - κατά την άποψή μου - ότι ήταν ένα τυχαίο γεγονός, κρατήσαμε τους αντιπάλους πολύ μακριά από την εστία μας....
Έτσι μπράβο, δώσε στον «κόσμο», στο «λαό» ή καλύτερα στην πλέμπα (φαντάζομαι αυτό θα έλεγες αυθόρμητα, αλλά το μάζεψες τελευταία στιγμή) να καταλάβει επιτέλους τί σημαίνει η κατοχή μπάλας, γιατί από καιρό έμεναν αναπάντητα σε μας τέτοιου είδους φιλοσοφικά ερωτήματα: «Τι να ναι άραγε η κατοχή μπάλας? Μην είν επίθεση? Μη νά ναι άμυνα? Μήνα σε γάμο ρίχνονται, μήνα σε χαροκόπι?». Το συμπέρασμα είναι τελικά ότι η Μπάρτσα με τη συντριπτική κατοχή παίζει το πιο αμυντικό ποδόσφαιρο του κόσμου? Τρέμει δηλαδή τόσο πολύ όλους τους αντιπάλους της, ώστε αναγκάζεται να μην τους αφήσει να ακουμπήσουν μπάλα μην τυχόν και της το παστελώσουν?! Ευχαριστώ που μου άνοιξες τα μάτια, τόσον καιρό δεν καταλάβαινα τί έβλεπα!

Κάποιος πρέπει να σου "διευκρινήσει" και σένα όμως, πως στην ομάδα που ήρθες πολλοί θεωρούν αυτονόητη την κατοχή μπάλας απέναντι σε αντιπάλους όπως ο Πανθρακικός, ο Ατρόμητος και η Καλλιθέα! Ειδικά όταν οι αντίπαλοι βολεύονται και με ισοπαλία (και μάλλον και με νίκη :mrgreen: ). Κάτι που θα βοηθούσε περισσότερο ίσως να είναι και η παραγωγή φάσεων, η παρουσίαση ενός υποφερτού θεάματος, έστω κανα δυο συνδυασμοί δουλεμένοι και αν μπαίνει και κανένα γκολάκι ως προϊόν συστήματος τότε ακόμα καλύτερα.

Λυπάμαι που δεν αντέχει σοβαρό σχολιασμό η συνέντευξή σου. Ως συνήθως ακατανόητη και γεμάτη αδικαιολόγητη αλαζονεία. Μακάρι οι δηλώσεις να είναι το πιο αδύνατο σημείο σου...

Γιώργο, στείλε ένα μαιλ στο articles@paokmania.gr, έχω χάσει το τηλ σου.. 8-)
Moican4
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προπονητικό team”