Ασχετως οτι εχουμε και το ντερμπυ κυπελου με την Καλλιθεα ....

Νομίζω πως αποθεραπεύτηκε ....αλλά δεν είμαι και σίγουροςdimbar έγραψε:tera.
μήπως λόγω του διαστρέματος την προηγούμενη βδομάδα με εθνική?
Δεν ξέρω, ρωτάω κι εγώ.
Έτσι μπράβο, δώσε στον «κόσμο», στο «λαό» ή καλύτερα στην πλέμπα (φαντάζομαι αυτό θα έλεγες αυθόρμητα, αλλά το μάζεψες τελευταία στιγμή) να καταλάβει επιτέλους τί σημαίνει η κατοχή μπάλας, γιατί από καιρό έμεναν αναπάντητα σε μας τέτοιου είδους φιλοσοφικά ερωτήματα: «Τι να ναι άραγε η κατοχή μπάλας? Μην είν επίθεση? Μη νά ναι άμυνα? Μήνα σε γάμο ρίχνονται, μήνα σε χαροκόπι?». Το συμπέρασμα είναι τελικά ότι η Μπάρτσα με τη συντριπτική κατοχή παίζει το πιο αμυντικό ποδόσφαιρο του κόσμου? Τρέμει δηλαδή τόσο πολύ όλους τους αντιπάλους της, ώστε αναγκάζεται να μην τους αφήσει να ακουμπήσουν μπάλα μην τυχόν και της το παστελώσουν?! Ευχαριστώ που μου άνοιξες τα μάτια, τόσον καιρό δεν καταλάβαινα τί έβλεπα!...Η κατοχή μπάλας παραμένει σε υψηλά επίπεδα από την αρχή της σεζόν. Και η κατοχή μπάλας, αυτό που πρέπει να διευκρινίσουμε για να το καταλάβει ο κόσμος, δεν είναι μόνο μια μορφή επίθεσης. Κατοχή μπάλας είναι και μια μορφή άμυνας.
Γιατί όσο πιο πολύ έχεις την μπάλα στα πόδια σου ο αντίπαλος τρέχει πίσω από την μπάλα κι έχει ως συνέπεια να μη δέχεσαι επιθέσεις ώστε ο αντίπαλος να μην μπορεί να κάνει ευκαιρίες. Εμείς στα τελευταία παιχνίδια δεχόμαστε ελάχιστες ευκαιρίες από τους αντιπάλους μας. Και με τον Πανθρακικό και με τον Ατρόμητο σχεδόν καμία, ακόμη και στην Καλλιθέα όπου θεωρώ - κατά την άποψή μου - ότι ήταν ένα τυχαίο γεγονός, κρατήσαμε τους αντιπάλους πολύ μακριά από την εστία μας....