33.Στέφανος-Κλάους Αθανασιάδης
Re: 33.Στέφανος-Κλάους Αθανασιάδης
αυτά είναι τα νούμερα των μεγάλων σκόρερ, να βάζουν 1 στα 3. Και αν το ποσοστό είναι θέμα ταλέντου, το πως θα καταφέρεις αυτά τα 3 θέλει και κάποια δουλειά, όχι μόνο ατομική αλλά και ομαδική.
Τι να σου πω ρε συ αβόλευτε. Εγώ τα βλέπω διαφορετικά τα πράγματα γενικά. Βλέπω τι έκανε επί Μπόλονι και τι κάνει τώρα. Απλά θεωρώ πως έχει καβαλήσει πολύ το καλάμι όπως όλοι οι σταρ νεαροί Έλληνες παίκτες φυσικά.

- kataramenos5
Καθείς με τις απόψεις του.Δε προσπαθώ να σε πείσω απλά δηλώνω την αντίθετη άποψη.Αν δεν έκανε τη κινηση ο Κλάους γκόλ δε θα υπήρχε.Φυσικά και ηταν εξαιρετική η μπαλιά του Ολίσε.danirifle έγραψε:έτοιμο γκολ εννοώ ότι του στέλνει ο ολίσε τη μπάλα με διαβήτη εκεί που τη σηκώνεται. αυτό εννοώ έτοιμο γκολ
εμένα κατ μία κίνηση στο 90 με τη βέροια εδώ και πόσα ματς, δε μου λέει και πολλά
έχω σχηματίσει άποψη για τον παίχτη, μακάρι να βελτιωθεί και να με βγάλει ψεύτη και άμπαλο
Έχει γούστο πάντως να διαβάζεις τα πόστ για τα πρώτα παιχνίδια της σαιζόν και να τα συγκρίνεις με τα τωρινά.Ο παικταράς(σύμφωνα με τα σχόλια) που κράτησε όρθιο τον ΠΑΟΚ (και τον ΓΔ στη θέση του) στις πρώτες αγωνιστικές, κάνοντας τη μισή ευκαιρία γκολ ,τωρα "δε κάνει το παλικάρι" .Αντίθετη πορεία ακολουθεί ο Κάτσε.
Είναι πολύ δύσκολο να πιστέψεις οτι γράφουμε τόσο αντιφατικά σχόλια για τα ίδια άτομα, 6 μήνες μετά.Μεταβολές στην απόδοσή τους μπορεί να υπάρχουν αλλα εμείς τα βλέπουμε όλα μαύρα ή όλα άσπρα.Ισως επειδή και τα μυαλά μας είναι ασπρόμαυρα.

Αυτό ακριβώςkataramenos5 έγραψε: εμείς τα βλέπουμε όλα μαύρα ή όλα άσπρα.Ισως επειδή και τα μυαλά μας είναι ασπρόμαυρα.

-
1. Αληθεια, ησουν στο γηπεδο και το λες αυτο; γιατι αποκλειεται να ησουν στο ιδιο γηπεδο με μενα και να λες οτι ο Κλαους περπατουσε. Μην τρελαθουμε κιολας.danirifle έγραψε:τα χουμε πει 1000 φορές. το να τα λέμε κάθε φορά είναι κουραστικό.desperando έγραψε:σημερα σκοραρες και δεν εχει κινηση το τοπικ, απο αυριο παλι
οπως έχει κουράσει το τόπικ του προπονητή που σε κάθε σελίδα υπάρχουν οι ίδιοι και οι ίδιοι με τις ίδιες πάντα απόψεις.
δεν τρώω παπά από το έτοιμο γκολ.
υπάρχει και φάση με τον τέρμα μόνο μπροστά του που τη στέλνει πάνω του.
σε όσα λεπτά μπήκε το περπάτημα πήγε σύννεφο
κούρασες κλάους, κουράσαμε και μεις
υγ. δε θέλω το βασικό μου φορ να κάνει το 2-0 με τη βέροια στο 90.
τον θέλω να κάνει γκολ στο γαύρο, στο βάζελο, στην ευρώπη και στα ματς που καίνε
2. Με γαυρο στον πρωτο γυρο, με αστέρα, κουλα, ρουλη και ολες τις λοιπες δυναμεις, περσυ με Τοτεναμ, Ρουμπιν κ σια, και.. και..και..
Περί κραξίματος ΚΛΑΟΥΣ...
Μήπως να θυμηθούμε πρώτα απο όλα, τους πρώτους σκόρερ της ομάδας μας και τον αριθμό των γκολ τους ανα σεζόν?
Μήπως να θυμηθούμε πως πληρώσαμε ένα σκασμό λεφτά στον Ζλαταν το αλάνι, για να βάλει σε 3 σεζόν και σε 57 αγώνες, 14 γκολ... οταν ο Κλαους έχει φτάσει τα 13 μόνο φέτος στο πρωτάθλημα?
Απορώ δηλαδή... μηπως ο Π.Α.Ο.Κ. έχει βάλει 200 γκολ σε 400 τελικές και είναι λίγος ο Κλαους.
Δείτε και κανένα στατιστικό κάπου κάπου... δεν είναι κακό...
Μήπως να θυμηθούμε πρώτα απο όλα, τους πρώτους σκόρερ της ομάδας μας και τον αριθμό των γκολ τους ανα σεζόν?
Μήπως να θυμηθούμε πως πληρώσαμε ένα σκασμό λεφτά στον Ζλαταν το αλάνι, για να βάλει σε 3 σεζόν και σε 57 αγώνες, 14 γκολ... οταν ο Κλαους έχει φτάσει τα 13 μόνο φέτος στο πρωτάθλημα?

Απορώ δηλαδή... μηπως ο Π.Α.Ο.Κ. έχει βάλει 200 γκολ σε 400 τελικές και είναι λίγος ο Κλαους.
Δείτε και κανένα στατιστικό κάπου κάπου... δεν είναι κακό...

- PAOKSaLoNiCa
- sourmenetes
- Moderator
Τα 2 ρευματα που επικρατουν για τον κλαους ειναι γνωστα...
1-Μετρα τελικες και δες τα γκολ του.
2-Δες τη γενικη του αποδοση ή αν υπαρχει στο γηπεδο αν δεν κανει γκολ.
Πιστευω ολοι ξερουμε οτι το κλαους αν του ερθει η μπαλια μεσα στην περιοχη το εχει το γκολ.Απο εκει και περα χωλαινει.Περνα ολοκληρο ματς και θεωρεις πως δεν εχει παιξει.Θεωρω πως αυτο που μπορει να διορθωσει ειναι οι μαχες του με τους αντιπαλους.Δυσκολα κερδιζει μονομαχια.Μπορει να το διορθωσει.
1-Μετρα τελικες και δες τα γκολ του.
2-Δες τη γενικη του αποδοση ή αν υπαρχει στο γηπεδο αν δεν κανει γκολ.
Πιστευω ολοι ξερουμε οτι το κλαους αν του ερθει η μπαλια μεσα στην περιοχη το εχει το γκολ.Απο εκει και περα χωλαινει.Περνα ολοκληρο ματς και θεωρεις πως δεν εχει παιξει.Θεωρω πως αυτο που μπορει να διορθωσει ειναι οι μαχες του με τους αντιπαλους.Δυσκολα κερδιζει μονομαχια.Μπορει να το διορθωσει.
Έτσι ε? .... Πάμε λοιπόν τελικές .... γιατί καλα σας λέω... δεν βλέπετε στατιστικά...
1. Τζιμπουρ 1/3,3 τελικές
2. Κλαους 1/3.8 τελικές
Σημειώστε πως ο δευτερος σκορερ του πρωταθληματος, λείπει παντελώς απο την λίστα με τους πρώτους 5 σε τελικες...
Link
http://www.superleaguegreece.net/statistics
Ευτυχως στα παραπάνω στατιστικά δεν έχει και τα συμβόλαια των παικτών για να μετρήσουμε το κόστος των γκολ
Μετά πάμε στην απόδοση... έχετε πάρει πρέφα πως υπήρξαν παιχνίδια φετινά με 1-2 τελικές?
Μήπως παίζουμε διαστημικό ποδόσφαιρο και δεν το ξέρω που τα μυαλά μας πονάνε ?
Τι να σε κάνει και ο Ιμπραημοβιτς αν δεν πάρει μπάλες και μπαλιές? Μη τρελαθούμε τώρα.
Ο επιθετικός εξαρτάται απο τους μέσους όπως και ο τερματοφυλακας απο την άμυνα.
Δωσε στην Κέρκυρα τον Μπουφον και πες με πως δε θα πέσει κατηγορία.

2. Κλαους 1/3.8 τελικές
Σημειώστε πως ο δευτερος σκορερ του πρωταθληματος, λείπει παντελώς απο την λίστα με τους πρώτους 5 σε τελικες...

Link
Ευτυχως στα παραπάνω στατιστικά δεν έχει και τα συμβόλαια των παικτών για να μετρήσουμε το κόστος των γκολ

Μετά πάμε στην απόδοση... έχετε πάρει πρέφα πως υπήρξαν παιχνίδια φετινά με 1-2 τελικές?
Τι να σε κάνει και ο Ιμπραημοβιτς αν δεν πάρει μπάλες και μπαλιές? Μη τρελαθούμε τώρα.
- Paok_eisai_4
ρε φιλε μην συγκρινεις τον ιμπραιμοβιτς και το τι κανει αν δεν παρει μπαλιες με τον κλαους....ο ιμπραιμοβιτς αν δεν παρει μπαλες θα γυρισει πολυ πισω να την παρει να κανει παιχνιδι η πολλες φορες κανει και ατομικες προσπαθειες..μην τα συγκρινεις αυτα...ο κλαους αν δεν κανει γκολ ειναι χαμενος..καθαρο στυλ γκολτζη και μονο..επιθετικα δεν προσφερει με την μπαλα εκτος περιοχης..εκτος απο καποιες ικανοποιητικες κινησεις επιθετικα... απλα περιμενει το γκολ...αυτα τα στοιχεια εχει μ αυτα προχωραειZorro4 έγραψε:Έτσι ε? .... Πάμε λοιπόν τελικές .... γιατί καλα σας λέω... δεν βλέπετε στατιστικά...![]()
2. Κλαους 1/3.8 τελικές
Link
Ευτυχως στα παραπάνω στατιστικά δεν έχει και τα συμβόλαια των παικτών για να μετρήσουμε το κόστος των γκολ![]()
- sourmenetes
- Moderator
Zorro κανεις δεν αμφιβαλει οτι ο κλαους θα το παστελωσει κατα πασα πιθανοτητα αν του ερθει η μπαλα μεσα στην περιοχη.Αυτο μπορει να το κανει καλυτερα και απο ευρωπαιους επιθετικους.Zorro4 έγραψε:Έτσι ε? .... Πάμε λοιπόν τελικές .... γιατί καλα σας λέω... δεν βλέπετε στατιστικά...![]()
2. Κλαους 1/3.8 τελικές
Σημειώστε πως ο δευτερος σκορερ του πρωταθληματος, λείπει παντελώς απο την λίστα με τους πρώτους 5 σε τελικες...![]()
Link
Ευτυχως στα παραπάνω στατιστικά δεν έχει και τα συμβόλαια των παικτών για να μετρήσουμε το κόστος των γκολ![]()
Απο εκει και περα λεμε οτι δεν μπορει να διακριθει.
Μπορουμε σαν ομαδα να τον τροφοδοτουμε με 6-7 μπαλιες σε καθε ματς αυτον και τον σαλπι???
Ειναι τελειωμενη η υποθεση.Σιγουρα δε τον βοηθα ο τροπος παιξιματος της ομαδας,καλα για τον πρωτο γυρο δεν το συζηταμε με σχεδον κανενα εξτρεμ.
xrisitsapa έγραψε:danirifle έγραψε:τα χουμε πει 1000 φορές. το να τα λέμε κάθε φορά είναι κουραστικό.desperando έγραψε:σημερα σκοραρες και δεν εχει κινηση το τοπικ, απο αυριο παλι
οπως έχει κουράσει το τόπικ του προπονητή που σε κάθε σελίδα υπάρχουν οι ίδιοι και οι ίδιοι με τις ίδιες πάντα απόψεις.
τον θέλω να κάνει γκολ στο γαύρο, στο βάζελο, στην ευρώπη και στα ματς που καίνε
1. Αληθεια, ησουν στο γηπεδο και το λες αυτο; γιατι αποκλειεται να ησουν στο ιδιο γηπεδο με μενα και να λες οτι ο Κλαους περπατουσε. Μην τρελαθουμε κιολας.
2. Με γαυρο στον πρωτο γυρο, με αστέρα, κουλα, ρουλη και ολες τις λοιπες δυναμεις, περσυ με Τοτεναμ, Ρουμπιν κ σια, και.. και..και..
φίλε όχι μόνο χθες, αλλά ήμουν σε όλα τα εντός φέτος και σε κάποια εκτός.
έτσι για να σου λυθεί η απορία
-
1. δε σε ρωτησα ειρωνικα, σε ρωτησα επειδη απο το γηπεδο φαινονται αλλιως τα πραγματα απο οτι στην τηλεοραση. εσυ χτες δηλ. ειδες τον κλαους να περπαταει;danirifle έγραψε:xrisitsapa έγραψε:danirifle έγραψε: τα χουμε πει 1000 φορές. το να τα λέμε κάθε φορά είναι κουραστικό.
1. Αληθεια, ησουν στο γηπεδο και το λες αυτο; γιατι αποκλειεται να ησουν στο ιδιο γηπεδο με μενα και να λες οτι ο Κλαους περπατουσε. Μην τρελαθουμε κιολας.
φίλε όχι μόνο χθες, αλλά ήμουν σε όλα τα εντός φέτος και σε κάποια εκτός.
έτσι για να σου λυθεί η απορία
2. τα ματς που σου εγραψα ειναι γ δεν ειναι ντερμπι και ευρωπαικα;
3. συμφωνω με zorro. ορισμενοι αγνοειτε τα στοιχεια και βγαζετε συμπερασματα βαση μιας υποκειμενικης κρισης.
O Κλαους ειναι παιχτης που εχει το ευκολο γκολ. Δεν μπορει να ντριμπλαρει, να σουταρει δυνατα, να σπρινταρει, και να κλειβει. Να μην πω για τα τετ α τετ.
Και το κακο δεν ειναι οτι δεν τα εχει αυτα σε καλο βαθμο αλλα δεν τον βλεπω να θελει να τα διορθωσει.
Με την κορφη του καλαμιου που ανεβηκε να ειναι χιονισμενη.
Θελω παιχτες που να σκυλιαζουν στο γηπεδο, σαν τον Γκαρσια, τον Βιερινια, τον Λορενς,τον Σταφυλιδη, Χακομπο και ειμαι σιγουρος πως ειναι ετσι και ο Βουκιτς.
Και το κακο δεν ειναι οτι δεν τα εχει αυτα σε καλο βαθμο αλλα δεν τον βλεπω να θελει να τα διορθωσει.
Με την κορφη του καλαμιου που ανεβηκε να ειναι χιονισμενη.
Θελω παιχτες που να σκυλιαζουν στο γηπεδο, σαν τον Γκαρσια, τον Βιερινια, τον Λορενς,τον Σταφυλιδη, Χακομπο και ειμαι σιγουρος πως ειναι ετσι και ο Βουκιτς.