ΥΓ τελικα οντως το κτλαβα λαθος στην αρχη...
Τί εξελίξεις θα δούμε στα διοικητικά του ΠΑΟΚ?
Re: Τί εξελίξεις θα δούμε στα διοικητικά του ΠΑΟΚ?
παντως το κακο ειναι οτι ειδηση δε βγηκε.....δλδ θα μπουν λεφτα ενα 48ωρο μετα την ολοκληρωση των ελεγχων κλπ......ποτε περιπου δλδ......???? μεχρι τοτε..?
 ειδα 48ωρο και χαρηκα  ο μπιπ 

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος MANIAKOS την Τρί 05 Ιούλ 2011, 20:45, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

τ ρε παιδια καταρχας εδω και 2 χρονια αν δεν κανω λαθος εχουν αλλαξει καποια πραγματα οσον αφορα τις αγοραπωλησιες ομαδων , ο αγοραστης θα πρεπει να καταθεσει στους αρμοδιους ποθεν εσχες και χιλια δυο πραγματα που να αποδυκνειουν οτι πραγματικα μπορει να παρει μια ομαδα και ειδικα αν αυτη εχει χρεη να μπορει και να ανταπεξελθει σε αυτα ,απο αυτην την αποψη νομιζω οτι ειμαστε καλυμενοι ,οσον αφορα το αν ειναι λαμογιο αυτο το ξερει μονο αυτος οπως και το τι θελει να κανει περνοντας την ομαδα μας  , η ομαδα μας η οποια χρωσταει πολλα θα χρωσταει σε λιγο καιρο περισσοτερα λογω του οτι θα αρχισουνν να εκδικαζονται οι οικονομικες υποθεσεις που εχουμε και επισης καποια στιγμη θα ερθουν και οι στραβες οπως χτυπα ξυλο κανενας αποκλεισμος νωρις στην ευρωπη . οποτε τι θελουμε μια χρεωκοπια σιγουρη κατ εμε σε λιγα χρονια η μια ελπιδα οτι αυτος ο ανθρωπος μπορει οντως να ειναι στην ψυχη ενας απο εμας αν το δειτε η ομαδα ειναι μια μικρογραφια της χωρας μας αυτη την στιγμη , ευρωπη και σιγουρη χρεωκοπια σε λιγο καιρο η χρεωκοπια τωρα με ελπιδα

- PAPA TSIBIKOS

Τώρα μας έπεισε ο χοσάδας.Φωτό???Σεβόμενος τη μεγάλη αγωνία των φιλάθλων του ΠΑΟΚ και με γνώμονα την κοινή αγάπη για την ομάδα μας θέλω να υπογραμμίσω ότι πράγματι έχω εκφράσει ενδιαφέρον για την απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ΠΑΕ.
Αν σεβόσασταν τον ΛΑΟ θα εκφράζατε το ενδιαφέρον σας δημόσια,απέναντι από τις κάμερες με τον Ζαγόρ και Κατσαρή στο πλάι σας
Έχω ήδη έρθει σε επαφές με τους επίσημους παράγοντες της ομάδας και αυτήν τη στιγμή οι οικονομικοί και νομικοί μου σύμβουλοι εξετάζουν τα οικονομικά δεδομένα του συλλόγου και το γρηγορότερο τρόπο υλοποίησης της συμφωνίας.
Για ποδοσφαιρική ομάδα κάπως αργά εκδηλώσατε το ενδιαφέρον σας καθώς η αύξηση μετ.κεφ.τρέχει εδώ και πολλή καιρό.
Όποια τυχόν καθυστέρηση στην ολοκλήρωση της διαδικασίας δεν οφείλεται στην πλευρά μας.
Μεγάλο καρφί προς την νην διοίκηση της ΠΑΕ,ήδη εδώ και καιρό τα παπαγαλάκια σας το έχουν κάνει θέμα (τζιπάκιας και ξεροξούρας μηταράς).
Δεσμεύομαι προς τον λαό του ΠΑΟΚ ότι μετά τη θετική ολοκλήρωση των ελέγχων και την υπέρβαση των γραφειοκρατικών και μη δυσκολιών εντός 48 ωρών θα καταθέσω το απαιτούμενο ποσό για την απόκτηση του 51% των μετοχών του ΠΑΟΚ.
Σε ποιον δεσμεύεστε και με τι.
Θέλω δε να διαβεβαιώσω ότι έχω την οικονομική δυνατότητα να στηρίξω την ομάδα και να τη φέρω εκεί που πραγματικά της αξίζει, δηλαδή στους κορυφαίους συλλόγους Ελλάδας και Ευρώπης.
Ο ΠΑΟΚ κύριε Φλωρίδη είναι από μόνος του στους κορυφαίους συλλόγους της Ελλάδος.Μάλλον κάτι άλλο θα έπρεπε να γράψετε,κάτι ποιο εύβηχο.
Μια οικογένεια, Μια αγάπη, Μια ζωή, ΠΑΟΚ
Αν γράφατε "ΠΑΟΚ και ξερό ψωμί" ή "Μπιτζίμ ΠΑΟΚ" θα κερδίζατε λίγους πόντους, αλλά οι σύμβουλοι σας μάλλον δεν έχουν ιδέα από ΠΑΟΚ.
Με εκτίμηση
Βασίλης Φλωρίδης
(Το κείμενο φέρει την ιδιόχειρη υπογραφή του κ. Φλωρίδη)"
- navigator11

όπως γράφει κι ο οπλαρχηγός [με τον οποίο διαφωνώ πάντως ως προς την ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ του ενδιαφερομένου να πείσει τον ανώνυμο παοκτσή,στέλνοντάς με φάξ-μέϊλ στον κάθε ένα μας ξεχωριστά τα οικονομικά του στοιχεία μιάς και λογίζω ως ικανοποιητική δικλείδα την παρουσία ζαγοράκη και ζήση ως προς τη διαχείριση-αξιολόγηση περιπτώσεων επενδυτικού ενδιαφέροντος(;)],όταν μπεί το περιβόητο "ΜΑΛΛΙ",ας ασχοληθούμε.προσωπικά (θέλω να) πιστεύω πως τα διαπιστευτήριά του τα οικονομικά πρωτίστως τα έχει παρουσιάσει στους θεσμικά ΑΡΜΟΔΙΟΥΣ.όπως και είναι το αρμόζον.
τέλος,να τονίσω ότι είναι τουλάχιστον κωμικό τόσες μέρες ορισμένοι να κατακεραυνώνουν το φλωρίδη,τον οποίο ούτε γνωρίζω και για τον οποίο ούτε έχω το παραμικρό στοιχείο για να αβαντάρω αλλά ούτε και για να λοιδορώ,για το ότι κάνει έλεγχο στην ΠΑΕ και κωλυσιεργεί ενώ τρέχει μετεγγραφική περίοδος.ε και τί με αυτό;;δλδ το ΠΟΡΙΣΜΑ ότι είναι το λιγότερο ΠΑΠΑΣ η όλη φάση φτάσαμε στο σημείο να το στηρίζουμε σε τέτοιου είδους ΚΟΝΤΟΦΘΑΛΜΟΥΣ "συλλογισμούς";;η όποια επένδυση(;) που ΘΑ γίνει,αν είναι να γίνει,στον ΠΑΟΚ πρέπει να λάβει χώρα με προσοχή και διασφάλιση για τον ΠΑΟΚ ΠΡΩΤΙΣΤΑ,όσος χρόνος κι αν απαιτηθεί και ΠΡΟΦΑΝΕΣΤΑΤΑ αποσυνδεδεμένη από την ανάγκη του κόσμου να κερδίσει ο χ ενδιαφερόμενος πρόσκαιρα κάποιες εντυπώσεις.λχ αν έδινε 200 χιλιάρικα για να παρθεί κεντρικός οπισθοφύλακας θα μεταβαλλόταν ξαφνικά σε κάτι διαφορετικό από λαμόγιο κι επικίνδυνος για τον ΠΑΟΚ;;όποιος δεν έχει τα ΚΟΥΡΑΓΙΑ,ας μην ασχολείται και τρώγεται ΑΔΙΚΩΣ με τα ρούχα του.

τέλος,να τονίσω ότι είναι τουλάχιστον κωμικό τόσες μέρες ορισμένοι να κατακεραυνώνουν το φλωρίδη,τον οποίο ούτε γνωρίζω και για τον οποίο ούτε έχω το παραμικρό στοιχείο για να αβαντάρω αλλά ούτε και για να λοιδορώ,για το ότι κάνει έλεγχο στην ΠΑΕ και κωλυσιεργεί ενώ τρέχει μετεγγραφική περίοδος.ε και τί με αυτό;;δλδ το ΠΟΡΙΣΜΑ ότι είναι το λιγότερο ΠΑΠΑΣ η όλη φάση φτάσαμε στο σημείο να το στηρίζουμε σε τέτοιου είδους ΚΟΝΤΟΦΘΑΛΜΟΥΣ "συλλογισμούς";;η όποια επένδυση(;) που ΘΑ γίνει,αν είναι να γίνει,στον ΠΑΟΚ πρέπει να λάβει χώρα με προσοχή και διασφάλιση για τον ΠΑΟΚ ΠΡΩΤΙΣΤΑ,όσος χρόνος κι αν απαιτηθεί και ΠΡΟΦΑΝΕΣΤΑΤΑ αποσυνδεδεμένη από την ανάγκη του κόσμου να κερδίσει ο χ ενδιαφερόμενος πρόσκαιρα κάποιες εντυπώσεις.λχ αν έδινε 200 χιλιάρικα για να παρθεί κεντρικός οπισθοφύλακας θα μεταβαλλόταν ξαφνικά σε κάτι διαφορετικό από λαμόγιο κι επικίνδυνος για τον ΠΑΟΚ;;όποιος δεν έχει τα ΚΟΥΡΑΓΙΑ,ας μην ασχολείται και τρώγεται ΑΔΙΚΩΣ με τα ρούχα του.
					Τελευταία επεξεργασία από το μέλος navigator11 την Τρί 05 Ιούλ 2011, 21:01, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Θέλω δε να διαβεβαιώσω ότι έχω την οικονομική δυνατότητα να στηρίξω την ομάδα και να τη φέρω εκεί που πραγματικά της αξίζει,
Χρησιμοποιεί πρώτο ενικό πρόσωπο. Με ότι μπορεί να σημαίνει αυτό για το μέλλον.

απο την αγωνια μου ρε αρχηγε...Falegkos έγραψε:αδερφε στειλε το τηλέφωνο σου στην ΠΑΕ να το μεταβιβάσουν στον φλωριδη να σε ρωταει ποτε θα εισαι στο pc για να κανει τις ανακοινώσεις του.markos4 έγραψε: ΕΧΩ ΠΑΤΗΣΕΙ ΤΟ F5 ΑΠΟ ΤΙΣ 9 ΤΟ ΠΡΩΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 500000000000 ΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
ΚΑΙ ΜΟΥ ΤΗΝ ΒΓΑΖΕΙΣ ΣΤΙΣ 9 ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΑΥΤΗ ΤΗΝ Μ@Λ@ΚΙ@![]()
![]()
γελαει ο κοσμος....
- PARASANDALOS
 - Επικοινωνία:

μακαρι να βρεθει η τομη να βαλει λεφτα να παρουμε 2-3 παιχτες γιατι το μονο που καιει αυτη τη στιγμη ειναι αυτο......

Karelias έγραψε:Θέλω δε να διαβεβαιώσω ότι έχω την οικονομική δυνατότητα να στηρίξω την ομάδα και να τη φέρω εκεί που πραγματικά της αξίζει,
Τι ηθελες να πει ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ? Αφου για τον εαυτο του μιλαει.. ελεος δηλαδη!
- navigator11

γιατί ρε φίλε ο πάγκαλος πώς δήλωσε "μαζί τα φάγαμε";τί τον χαλούσε να έγραφε κι αυτός "μαζί τα έχουμε";θα δημιουργούσε ένας α πληθυντικός μία αύρα πως σκοπεύει να ΒΑΛΣΑΜΩΣΕΙ το ζαγοράκη και δεν πρόκειται να τον (το ζαγοράκη) αφήσει ΠΟΤΕ να εγκαταλείψει τον ΠΑΟΚ,ακόμα κι αν μελλοντικά εκείνος το θελήσει.ακόμα καλύτερα ας δήλωνε πως προτίθεται να μοιράσει τα υπάρχοντά του στα 3,διατηρώντας 33,3% ο ίδιος (μη μείνει κι η φαμίλια του στην ψάθα) κι από 33,3% ο ζαγοράκης κι ο βρύζας.θα καθησυχαζόταν κομμάτι ο κόσμος ...karabill έγραψε:Karelias έγραψε:Θέλω δε να διαβεβαιώσω ότι έχω την οικονομική δυνατότητα να στηρίξω την ομάδα και να τη φέρω εκεί που πραγματικά της αξίζει,
Τι ηθελες να πει ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ? Αφου για τον εαυτο του μιλαει.. ελεος δηλαδη!
υγ χαλαρά ρε αδέρφια
					Τελευταία επεξεργασία από το μέλος navigator11 την Τρί 05 Ιούλ 2011, 21:20, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Πραγμτικά έλεος που δεν καταλαβαίνεις τα αυτονόητα.karabill έγραψε:Karelias έγραψε:Θέλω δε να διαβεβαιώσω ότι έχω την οικονομική δυνατότητα να στηρίξω την ομάδα και να τη φέρω εκεί που πραγματικά της αξίζει,
Όταν λέει ''θα φέρω, θα δείξω, θα μπήξω'' κάτι σημαίνει.
Και το εγώ και το θα.
Τι σκατά, ΓΑΠ ψήφισες;
Και τι θελεις να πεις ρε φιλε?PAPA TSIBIKOS έγραψε:Τώρα μας έπεισε ο χοσάδας.Φωτό???Σεβόμενος τη μεγάλη αγωνία των φιλάθλων του ΠΑΟΚ και με γνώμονα την κοινή αγάπη για την ομάδα μας θέλω να υπογραμμίσω ότι πράγματι έχω εκφράσει ενδιαφέρον για την απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ΠΑΕ.
Αν σεβόσασταν τον ΛΑΟ θα εκφράζατε το ενδιαφέρον σας δημόσια,απέναντι από τις κάμερες με τον Ζαγόρ και Κατσαρή στο πλάι σας
Έχω ήδη έρθει σε επαφές με τους επίσημους παράγοντες της ομάδας και αυτήν τη στιγμή οι οικονομικοί και νομικοί μου σύμβουλοι εξετάζουν τα οικονομικά δεδομένα του συλλόγου και το γρηγορότερο τρόπο υλοποίησης της συμφωνίας.
Για ποδοσφαιρική ομάδα κάπως αργά εκδηλώσατε το ενδιαφέρον σας καθώς η αύξηση μετ.κεφ.τρέχει εδώ και πολλή καιρό.
Όποια τυχόν καθυστέρηση στην ολοκλήρωση της διαδικασίας δεν οφείλεται στην πλευρά μας.
Μεγάλο καρφί προς την νην διοίκηση της ΠΑΕ,ήδη εδώ και καιρό τα παπαγαλάκια σας το έχουν κάνει θέμα (τζιπάκιας και ξεροξούρας μηταράς).
Δεσμεύομαι προς τον λαό του ΠΑΟΚ ότι μετά τη θετική ολοκλήρωση των ελέγχων και την υπέρβαση των γραφειοκρατικών και μη δυσκολιών εντός 48 ωρών θα καταθέσω το απαιτούμενο ποσό για την απόκτηση του 51% των μετοχών του ΠΑΟΚ.
Σε ποιον δεσμεύεστε και με τι.
Θέλω δε να διαβεβαιώσω ότι έχω την οικονομική δυνατότητα να στηρίξω την ομάδα και να τη φέρω εκεί που πραγματικά της αξίζει, δηλαδή στους κορυφαίους συλλόγους Ελλάδας και Ευρώπης.
Ο ΠΑΟΚ κύριε Φλωρίδη είναι από μόνος του στους κορυφαίους συλλόγους της Ελλάδος.Μάλλον κάτι άλλο θα έπρεπε να γράψετε,κάτι ποιο εύβηχο.
Μια οικογένεια, Μια αγάπη, Μια ζωή, ΠΑΟΚ
Αν γράφατε "ΠΑΟΚ και ξερό ψωμί" ή "Μπιτζίμ ΠΑΟΚ" θα κερδίζατε λίγους πόντους, αλλά οι σύμβουλοι σας μάλλον δεν έχουν ιδέα από ΠΑΟΚ.
Με εκτίμηση
Βασίλης Φλωρίδης
(Το κείμενο φέρει την ιδιόχειρη υπογραφή του κ. Φλωρίδη)"
Πχ στο πρωτο αποσπασμα που σχολιασες...
Αν εβγαινε και ελεγε δημοσια για το ενδιαφερον του στις καμερες θα μπορουσες να πεις οτι κανει διαφημιση τη μαπα του!
Γενικα θελω να πω οτι για οτιδηποτε εχει συμβει ή για οτιδηποτε θα μπορουσε να συμβει θα μπορουσε ο οποιοσδηποτε να σχολιασει κατι με τον τροπο που θελει αναλογα με την κριση του ή με αυτο που εχει στο κεφαλι του.. χωρις ολα αυτα να χουν να πουν ή να βοηθουν κατι!
Ακομα ΠΙΟ γενικα οταν λεμε να μαστε επιφυλακτικη και να κραταμε μικρο καλαθι.. εννοουμε οτι αυτο πρεπει να γινεται και για τα δυο πιθανα σεναρια.. δηλαδη και για το αν δεν μπουν τελικα λεφτα και η υποθεση ειναι παππας αλλα και για το αντιθετο, γιατι μπορει τελικα να μπουν λεφτα ολα να κυλησουν καλα και μετα να αρχισουμε τις κωλοτουμπες εκατερωθεν...
Όχι, όχι..navigator11 έγραψε:...γιατί ρε φίλε ο πάγκαλος πώς δήλωσε "μαζί τα φάγαμε";τί τον χαλούσε να έγραφε κι αυτός "μαζί τα έχουμε";
Το σωστό θα ήταν να βάλει μόνος του 7 εκατομμύρια και μετά να πεί "μαζί τα βάλαμε"