11. Zlatan Muslimović
Re: 11. Zlatan Muslimović
Δε χρειάζεται παράθεση όταν απαντούμε σε ακριβώς προηγούμενη δημοσίευση!
Thx, AdminTeam
Ε ναι έτσι πρέπει γιατί όταν άλλοι τα βάζουν κ είναι σιγανά, μας φαίνονται κατα λάθος γκολ....
Thx, AdminTeam
Ε ναι έτσι πρέπει γιατί όταν άλλοι τα βάζουν κ είναι σιγανά, μας φαίνονται κατα λάθος γκολ....
-
Προσπαθώ να αποφασίσω αν είναι σέντερ φορ ή όχι. Τείνω προς το όχι.
Το σίγουρο είναι ότι εκτός περιοχής είναι καλύτερος απ' ότι μέσα σ' αυτήν.
Το σίγουρο είναι ότι εκτός περιοχής είναι καλύτερος απ' ότι μέσα σ' αυτήν.
Μαγκες αυτος ειναι ο Ζλαταν και δεν τον κατηγορω. Συνεχιζω να ριχνω το βαρος στο κεντρο και στον δημιουργικο μας παιχτη
Παρ ότι ήταν απο τους αγαπημένους μου παίκτες, παρ ότι ποτέ δεν έδωσα σημασία στα περι ποτου κλπ, οφείλω να πώ ότι με έζωσαν τα φίδια το Σάββατο το μεσημέρι όταν έπεσα επάνω του σε γνωστό ξενοδοχείο , δεν θέλω να γράψω το γιατί, απλά επιβεβαιώνει όσα κατά καιρούς ακούγονται.Λυπάμαι γιατί και ψυχή έχει και ταλέντο.
- Kolokotronis_4
- Επικοινωνία:
Χθες δεν έπρεπε να γίνει αλλαγή.
Το χε, δεν το χε, εγώ έβλεπα ότι η άμυνα του σκουληκιού τον ένιωθε για τα καλά. Και πάλι δεν τροφοδοτούνταν καλά. Ο Σάκης που τον αντικατέστησε ήτανε τρεις λαλούν και δυο χορεύουν.
Το χε, δεν το χε, εγώ έβλεπα ότι η άμυνα του σκουληκιού τον ένιωθε για τα καλά. Και πάλι δεν τροφοδοτούνταν καλά. Ο Σάκης που τον αντικατέστησε ήτανε τρεις λαλούν και δυο χορεύουν.
4 επιθετικοί στην ομάδα.......ΟΛΟΙ άστοχοι ΟΛΟΙ όμως..... 1 γκολ στις 32,5 φάσεις.(και οχι φασεις κλαι μαιν...τετ-α-τετ με το τέρμα)
4 στα 4 επιτυχία έχουμε.
ο 5ος βέβαια που βάζει τα γκολ για πλάκα δεν μας κανει γιατι ειναι λεπτος......α ρε ΠΑΟΚ.
4 στα 4 επιτυχία έχουμε.
ο 5ος βέβαια που βάζει τα γκολ για πλάκα δεν μας κανει γιατι ειναι λεπτος......α ρε ΠΑΟΚ.
- Kolokotronis_4
- Επικοινωνία:
άρα δεν είναι θέμα επιθετικών, είναι θέμα τακτικής και ορθολογικού προσανατολισμού της ομάδας.
Δεν μπορεί όλοι να έγιναν άχρηστοι σε 2 μήνες!
Σε σχετικα κακη μερα......Ειδικα η αντιδραση του στη μεγαλη φαση ηταν κακιστη....
Kolokotronis_4 έγραψε:άρα δεν είναι θέμα επιθετικών, είναι θέμα τακτικής και ορθολογικού προσανατολισμού της ομάδας.
Αααααααυττοοοοο λεω ρε γαμω την τρελα μου!!!!!!
Οταν δεν έχεις κάποιον να δωσει μια μπαλα σωστά, αυτα βλεπουμε!!Kolokotronis_4 έγραψε:άρα δεν είναι θέμα επιθετικών, είναι θέμα τακτικής και ορθολογικού προσανατολισμού της ομάδας.
Η αναπτυξη είναι σκατα κι όχι ότι στις 3 (μονο!!) ευκαιρίες σε καθε αγωνα εχουμε μηδεν γκολ σε καθε αγωνα!
AVE
Οι ασπρόμαυροι Μουντζαχεντίν Φενταγίν και Ταλιμπάν σε χαιρετούν.
Για σένα που ζεις και αναπνέεις για αυτά τα παιχνίδια είναι απλό και εύκολο.
[youtube]wYdtW7ma8BY[/youtube]
Οι ασπρόμαυροι Μουντζαχεντίν Φενταγίν και Ταλιμπάν σε χαιρετούν.
Για σένα που ζεις και αναπνέεις για αυτά τα παιχνίδια είναι απλό και εύκολο.
[youtube]wYdtW7ma8BY[/youtube]