ναι αλλα αυτο ηταν απλα ενα λαθος στη μεταφραση. 15 ατομα την επεσαν στον Παοκτση για να διευκρινησουν οτι αυτο το ειπε για ανταγωνιστικες ομαδες. για γαβρο δηλαδη γιατι η ιστορια βιτολο εδειξε οτι ο βαζελος δεν ειναι ανταγωνιστης μας.Falegkos έγραψε: Είπαμε με 12-13 χαρτια και το συζητάμε. Αυτην ηταν η επίσημη τοποθέτηση του προεδρου.
ε ρε απίστευτοι.
Adelino André Vieira Freitas "Vieirinha"
Re: 20. Adelino André Vieira Freitas "Vieirinha"
ε ο βαζελος ας κατσει με τον κουτσο και εσυ με τον λαζαρ ρε ψηλε.....
αυτοι κάθονται και κλαίγονται προς το παρόν καθε μερα που πειραν τραυματια παικτη.
αυτοι κάθονται και κλαίγονται προς το παρόν καθε μερα που πειραν τραυματια παικτη.
20. Adelino André Vieira Freitas "Vieirinha"
Το διαρκείας σου τι σχέση ΈΧΕΙ με όλα αύτα ; Αν ο λόγος που παίρνεις διαρκείας είναι ο κάθε βιερινια είναι μεγάλο λάθος και κακώς το πήρες .....το διαρκείας παίρνουμε γιατί μας συμφέρει οικονομικά δεν κάνουμε χάρη στην ομάδα ......και ο βιερι να πουληθεί αν πουληθεί του χρόνου η αξία του θα ανεβαίνει κάθε χρόνο.....danielo_4 έγραψε:an kanoun kati tetoio egw epistrefw to diarkeias mou,k as to baloun sto kolo toys!!!eipame i omada panw apola,panw apo prosopa!!!stirozoume ton zagor,alla eleos den ftaime emeis se kati,theloume na doume thn omada antagwnistikh na parei ena titlo pou tosa xronia mas elipse.eipame na miwthei to mpazet oxi na fygei oti kalhtero exoyme.as kopsoun to laimo toys na broune lefta,den me niazei emei to kathikon mas to kanoyme oso mporume,sthn telikh as mhn ekanan kinisei entyposiasmoy me ton gewrgiadh kontra sthn aek.giath den pisteuw na eipe o mpoloni parte mou on gewrgiadh k as fygei o vierinia.eleos dld mhn ta kseftilizoume ola
Όσο θυμάμαι τα 4 που δώσαμε τον Οικοδόμο, απελπίζομαι...
4 για τον Λάζαρο, 4 και για τον Βιειρίνια? Άτιμη κοινωνία.
Ελπίζω να μείνει το παληκάρι γιατί δεν αντικαθίσταται ο πορτογάλος, το λαχείο 2η φορά είναι δυσκολάκι..
4 για τον Λάζαρο, 4 και για τον Βιειρίνια? Άτιμη κοινωνία.

Ελπίζω να μείνει το παληκάρι γιατί δεν αντικαθίσταται ο πορτογάλος, το λαχείο 2η φορά είναι δυσκολάκι..
Πέραν από το κόλλημα που έχουν φάει κάποιοι από εμάς με την διοίκηση η επιτυχία της ομάδας μας κρίνεται και από τις επιτυχημένες πωλήσεις ποδοσφαιριστών που παίρνουμε φθηνά και πουλάμε πολύ ακριβά ...
Ο ΠΑΟΚ δεν θα φτάσει ποτέ στο επίπεδο που θέλουμε αν δεν μπορέσει να αναδείξει παίχτες και να τους πουλήσει ακριβά στις πλούσιες αγορές ...
Ο Βιερίνια είναι η πρώτη μεγάλη παιχτούρα που αναδείξαμε ...
Αν δεν μπορέσουμε να τον πουλήσουμε ακριβά σημαίνει ότι το επίπεδό μας είναι ακόμα χαμηλό ...
Πιστεύω ότι η επιτυχία κρίνεται πλέον σε μία κλωστή ...
Το καλύτερο θα ήταν να μείνει έναν ακόμα χρόνο και να του ανανεώσουμε φέτος το συμβόλαιο για άλλα δύο χρόνια ...
Εκτός αν έρθει πρόταση πάνω από 7 μύρια ...
Αν έρθει σίγουρα δεν μπορούμε να τον κρατήσουμε γιατί και ο ίδιος θα τσινίσει άσχημα ...
Παίζει ρόλο και πόσα λεφτά δίνουν οι επίδοξοι αγοραστές στον παίχτη. Αν του δίνουν 1 εκατ τότε είμαστε δύσκολα ...
Αν θέλουμε τώρα να συνεχίζουμε να ξεσκίζουμε την διοίκηση μπορούμε εύκολα ... εδώ το κάνουμε για πιο ασήμαντες αφορμές ...
Σε κάθε περίπτωση θα είναι τεράστια απώλεια αν φύγει ο Αντελίνο ... δεν αντικαθίστατε εύκολα !!!
Ο ΠΑΟΚ δεν θα φτάσει ποτέ στο επίπεδο που θέλουμε αν δεν μπορέσει να αναδείξει παίχτες και να τους πουλήσει ακριβά στις πλούσιες αγορές ...
Ο Βιερίνια είναι η πρώτη μεγάλη παιχτούρα που αναδείξαμε ...
Αν δεν μπορέσουμε να τον πουλήσουμε ακριβά σημαίνει ότι το επίπεδό μας είναι ακόμα χαμηλό ...
Πιστεύω ότι η επιτυχία κρίνεται πλέον σε μία κλωστή ...
Το καλύτερο θα ήταν να μείνει έναν ακόμα χρόνο και να του ανανεώσουμε φέτος το συμβόλαιο για άλλα δύο χρόνια ...
Εκτός αν έρθει πρόταση πάνω από 7 μύρια ...
Αν έρθει σίγουρα δεν μπορούμε να τον κρατήσουμε γιατί και ο ίδιος θα τσινίσει άσχημα ...
Παίζει ρόλο και πόσα λεφτά δίνουν οι επίδοξοι αγοραστές στον παίχτη. Αν του δίνουν 1 εκατ τότε είμαστε δύσκολα ...
Αν θέλουμε τώρα να συνεχίζουμε να ξεσκίζουμε την διοίκηση μπορούμε εύκολα ... εδώ το κάνουμε για πιο ασήμαντες αφορμές ...
Σε κάθε περίπτωση θα είναι τεράστια απώλεια αν φύγει ο Αντελίνο ... δεν αντικαθίστατε εύκολα !!!
Συμφωνώ με tad στο ότι ΠΡΕΠΕΙ να αναδεικνύουμε παίχτες και να τους πουλάμε σε τιμή πολλαπλάσια από αυτήν που τους πήραμε. Ο Βιεϊρίνια είναι όντως η πρώτη σπουδαία τέτοια περίπτωση. Είναι κρίσιμο - πολύ κρίσιμο - θέμα το κατά πόσο θα μπορέσεις να τον πουλήσεις "σωστά".
Ένα πράγμα θέλω μόνο να τονίσω γιατί μου φαίνεται το ξεχνάμε όλοι. Η Πόρτο θα πάρει το 30% (αν θυμάμαι καλά) του ποσού της πώλησης!! Σημαντικότατος παράγοντας που αν τον αφήσουμε εκτός συζήτησης, τότε μπορεί να μιλάμε στον αέρα και να κράζουμε (ή να επαινούμε) τη διοίκηση άδικα. Αν ισχύει αυτό, τότε τα 4 μύρια δεν είναι ούτε για κουβέντα... με τίποτα! Αν ισχύει, πρέπει να ξεκινήσεις από 6 και μπορεί να λέω και λίγα.
Πρέπει να γίνει σωστή διαχείριση του θέματος. Αν ο παίχτης θέλει να φύγει, δεν μπορείς να του κόψεις το δρόμο. Νομίζω όμως ότι είναι ευκαιρία να τον κρατήσουμε για ένα χρόνο ακόμη, ειδικά αν ισχύουν τα περί οικογένειας που ξεκινά τώρα να κάνει στη Θεσσαλονίκη. Εκτός βέβαια και αν έρθει πρόταση από 7 και πάνω. Ας ελπίσουμε να βγει το καλύτερο για τον ΠΑΟΚ από την ιστορία αυτή.
Ένα πράγμα θέλω μόνο να τονίσω γιατί μου φαίνεται το ξεχνάμε όλοι. Η Πόρτο θα πάρει το 30% (αν θυμάμαι καλά) του ποσού της πώλησης!! Σημαντικότατος παράγοντας που αν τον αφήσουμε εκτός συζήτησης, τότε μπορεί να μιλάμε στον αέρα και να κράζουμε (ή να επαινούμε) τη διοίκηση άδικα. Αν ισχύει αυτό, τότε τα 4 μύρια δεν είναι ούτε για κουβέντα... με τίποτα! Αν ισχύει, πρέπει να ξεκινήσεις από 6 και μπορεί να λέω και λίγα.
Πρέπει να γίνει σωστή διαχείριση του θέματος. Αν ο παίχτης θέλει να φύγει, δεν μπορείς να του κόψεις το δρόμο. Νομίζω όμως ότι είναι ευκαιρία να τον κρατήσουμε για ένα χρόνο ακόμη, ειδικά αν ισχύουν τα περί οικογένειας που ξεκινά τώρα να κάνει στη Θεσσαλονίκη. Εκτός βέβαια και αν έρθει πρόταση από 7 και πάνω. Ας ελπίσουμε να βγει το καλύτερο για τον ΠΑΟΚ από την ιστορία αυτή.
αν ειναι να φυγει ο παικταρας μας με 4,5 μυρια οι φωνες και τα συνθηματα της θυρας 4 κατα Ζαγορακη θα πολλαπλασιαστουν και στις αλλες θυρες, ειδικα σε περιπτωση ατυχων αποτελεσματων
-
Αν μπορείτε να του ανανεώσετε το συμβόλαιο κρατήστε τον. Αν όχι δώστε τον γιατί του χρόνου το καλοκαίρι θα αξίζει τα μισά. Θα έπρεπε να έχει ήδη ανανεωθεί το συμβόλαιο πριν το καλοκαίρι.
Δηλαδή αν του δίνουν 1 εκ. το χρόνο (χλωμό να δίνει λιγότερα ομάδα Πρέμιερ Λιγκ) τι θα του πεις του παίχτη για να τον κρατήσεις; Ότι περιμένει παιδί;
Κάτι μου λέει ότι όλα εξαρτώνται απ' το αν θα μπουν τα λεφτά...
Stepa τα 4 που λέει το "ρεπορτάζ" πάνε όλα σε εμάς.
Δηλαδή αν του δίνουν 1 εκ. το χρόνο (χλωμό να δίνει λιγότερα ομάδα Πρέμιερ Λιγκ) τι θα του πεις του παίχτη για να τον κρατήσεις; Ότι περιμένει παιδί;
Κάτι μου λέει ότι όλα εξαρτώνται απ' το αν θα μπουν τα λεφτά...
Stepa τα 4 που λέει το "ρεπορτάζ" πάνε όλα σε εμάς.
Από το στόμα σου και στου Θεού του ΠΑΟΚ το αυτί !!!Sera4 έγραψε:δεν υπαρχει περιπτωση να φυγει τζαμπα αγχωνεστε...
Τα λεφτά μου μέσα ... !!!
Διαβάζω τώρα για Ντουγκλάο, Μποκανί κλπ
Να έρθουν αυτοί να μείνει ο Βιερίνια και να πάρω και μία χαφάρα ακόμα ....
Α ρε γούστα που θα βγάζαμε !!!
Δεν αξίζουμε και εμείς ρε πούστη μου μία χρονιά να ζήσουμε όμορφα όνειρα ???? !!!
Χωρίς δυσκολίες, χωρίς γκρίνια ....
Μάλλον όμως πολλά ονειρεύομαι ...
Ο Σεπτέμβριος έρχεται και το πετρέλαιο θα ανέβει ... και η έκτακτη εισφορά έρχεται ...
Την τρέλα μου μέσα ...
ο βιερινια δε συζητιεται για πωληση...πιο πολυ εμεις το κανουμε σουσουρο...ειναι ο παιχτης στον οποιο χτιζεται η νεα ομαδα ο μπολονι εχει θεσει βετο(οπως συγκεκριμενα ειπε αν ειναι να φυγει καλυτερα να αλλαξω και εγω καποιους ορους στο συμβολαιο μου) οποτε τελειωσε το θεμα το ξερουν και στην παε οτι δεν τους παιρνει(ποσο μαλλον μετα το φιασκο βιτολο) απο τη στιγμη μαλιστα που τα λεφτα που ψαχνουμε δεν προκειται να τα βρουμε...μην δινουμε περισσοτερη εκταση με κατι τετοια χαλαμε το καλο κλιμα που παει να δημιουργηθει...
α και κατι τελευταιο...ανανεωση αμεσα αυτη πρεπει να ειναι η κορυφαια προτεραιοτητα...
υγ ταντ και χωρις το χαφ με αυτες τις 2 προσθηκες εισαι...αχ ασε δεν το λεω...
α και κατι τελευταιο...ανανεωση αμεσα αυτη πρεπει να ειναι η κορυφαια προτεραιοτητα...
υγ ταντ και χωρις το χαφ με αυτες τις 2 προσθηκες εισαι...αχ ασε δεν το λεω...

20. Adelino André Vieira Freitas "Vieirinha"
Ναι αλλα ο ρουλης μοιραζει τεσσαρες και ο μαστίγιο το είπε ξεκάθαρα πανε για πρωτάθλημα.....

υπαρχει καποιος που πιστευει οτι η επομενη δεν θα ειναι μετα απο τουλαχιστον μια 5ετια?Stepas έγραψε:Συμφωνώ με tad στο ότι ΠΡΕΠΕΙ να αναδεικνύουμε παίχτες και να τους πουλάμε σε τιμή πολλαπλάσια από αυτήν που τους πήραμε. Ο Βιεϊρίνια είναι όντως η πρώτη σπουδαία τέτοια περίπτωση. Είναι κρίσιμο - πολύ κρίσιμο - θέμα το κατά πόσο θα μπορέσεις να τον πουλήσεις "σωστά".
μην λεμε τρελα πραγματα ρε παιδια. με ποια υποδομη θα κανει ο ΠΑΟΚ φαμπρικα πωλησεων?
τι σκαουτινγκ εχει η ομαδα σε ευρωπαικο επιπεδο? οι ανθρωποι το μονο που μπορουν να κανουν ειναι να αξιολογουν προτασεις μανατζερ για παικτες που την ιδια στιγμη εχουν προταθει σε αλλες 5 ελληνικες ομαδες και σε καμια 100αρια ευρωπαικες.
λαχειο ο βιερινια οπως λαχειο ηταν και ο σικα. το επομενο θα αργησει να ερθει.
Εγώ δεν συμφωνώ ότι ο Βιερίνια ήταν λαχείο ...
Ο Βιερίνια ήρθε γιατί ο ΠΑΟΚ πρόσφερε υγεία και προοπτική σε έναν σοβαρό προπονητή ο οποίος με την σειρά του έφερε έναν ελπιδοφόρο πορτογάλο που φαινόταν ότι χάνονταν σαν ταλέντο ...
Ο ΠΑΟΚ πάλι με την οργάνωσή του πρόσφερε σε αυτόν τον παίχτη περιβάλλον ικανό να δουλέψει και να βελτιωθεί ...
Όλα αυτά έγιναν και ο παίχτης βελτιώθηκε ...
KOS από την μία υπάρχει το σκάουτινγκ της Άρσεναλ και της Μπαρτσελόνα και της Σεβίλης και της Πόρτο.
Από την άλλη υπήρχε σε εμάς το ΧΑΟΣ του τίποτα μέχρι πριν από 4 χρόνια ...
Τώρα μετά από 4 χρόνια συνεχίζω να έχω σοβαρούς ποδοσφαιράνθρωπους στον ΠΑΟΚ ... τους καλύτερους της Ελλάδας !!! (ότι αυτό σημαίνει)
Έχω πλέον εμπειρία 4 χρόνων ...
Έχω ακαδημίες οι οποίες ξεκίνησαν να δουλεύονται σοβαρά πριν από 3 χρόνια ...
Μέχρι να καλύψω την απόσταση με τις παραπάνω σοβαρές ομάδες έχω περίπου 20 χρόνια !!!
Αυτό δεν σημαίνει ότι είμαι στον πάτο !!! Είμουν στον πάτο και τώρα έχω ανέβει ...
Αν συνδυάσεις ότι η ομάδα μας έχει άστρο και μέταλλο έχω δυνατότητα να καλύψω την απόσταση με δουλειά και προσπάθεια γρηγορότερα ...
Μην απαξιώνουμε αυτό που έχουμε !!! γιατί απλά έχουμε ζήσει τα πολύ χειρότερα ...
Αλλιώς αλλάζουμε ομάδα και γινόμαστε Μπάρτσα ή Πόρτο ... αυτή τα έχει ήδη όλα !!!
Ο Βιερίνια ήρθε γιατί ο ΠΑΟΚ πρόσφερε υγεία και προοπτική σε έναν σοβαρό προπονητή ο οποίος με την σειρά του έφερε έναν ελπιδοφόρο πορτογάλο που φαινόταν ότι χάνονταν σαν ταλέντο ...
Ο ΠΑΟΚ πάλι με την οργάνωσή του πρόσφερε σε αυτόν τον παίχτη περιβάλλον ικανό να δουλέψει και να βελτιωθεί ...
Όλα αυτά έγιναν και ο παίχτης βελτιώθηκε ...
KOS από την μία υπάρχει το σκάουτινγκ της Άρσεναλ και της Μπαρτσελόνα και της Σεβίλης και της Πόρτο.
Από την άλλη υπήρχε σε εμάς το ΧΑΟΣ του τίποτα μέχρι πριν από 4 χρόνια ...
Τώρα μετά από 4 χρόνια συνεχίζω να έχω σοβαρούς ποδοσφαιράνθρωπους στον ΠΑΟΚ ... τους καλύτερους της Ελλάδας !!! (ότι αυτό σημαίνει)
Έχω πλέον εμπειρία 4 χρόνων ...
Έχω ακαδημίες οι οποίες ξεκίνησαν να δουλεύονται σοβαρά πριν από 3 χρόνια ...
Μέχρι να καλύψω την απόσταση με τις παραπάνω σοβαρές ομάδες έχω περίπου 20 χρόνια !!!
Αυτό δεν σημαίνει ότι είμαι στον πάτο !!! Είμουν στον πάτο και τώρα έχω ανέβει ...
Αν συνδυάσεις ότι η ομάδα μας έχει άστρο και μέταλλο έχω δυνατότητα να καλύψω την απόσταση με δουλειά και προσπάθεια γρηγορότερα ...
Μην απαξιώνουμε αυτό που έχουμε !!! γιατί απλά έχουμε ζήσει τα πολύ χειρότερα ...
Αλλιώς αλλάζουμε ομάδα και γινόμαστε Μπάρτσα ή Πόρτο ... αυτή τα έχει ήδη όλα !!!