Θεόδωρος Ζαγοράκης

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
plato6

Re: Θεόδωρος Ζαγοράκης

Δημοσίευση από plato6 »

novito έγραψε:Τεο .. τον ΠΑΟΚ και τα ματια σου....
Το χρωστας...

:nairepaok:
όπως πολύ σωστά έγραψε ένα παλικάρι στο facebook .. .. . Δυστυχως το ΠΑΟΚ πανω απο ολα μου φαινεται οτι ισχυει μονο για να κατευναζουν τις αντιδρασεις του κοσμου...

και έχει απόλυτο δίκαιο .. !!!!!
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Χαλαρωστε ρε...

Οταν εφυγε ο ζαγορ αλλαξε τιποτα? Ουτε τωρα θα αλλαξει.

Τα σκηνικα αυτα συμβαινουν επειδη κανεισ απο τουσ 2 δεν ειναι επαγγελματιασ.. Προσωπικα καλυτερα...

Αν ειχαμε επενδυτη και εφευγε και αφηνε ξεκρεμαστη την ομαδα θα κλαιγαμε και με το δικιο μασ..

Τωρα η ομαδα μενει στα χερια των μετοχων. Σε εμασ.. Οποτε χαλαρωστε και βοηθηστε..

Ζαγορ τωρα χρειαζεται το 200% των δυνατοτητων σου.. Μπορεισ? Αν ναι καλη δυναμη κι εμεισ μαζι σου. Αν οχι ασε τον ζηση..

Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠ' ΟΛΑ..
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

Αφιερωμενο..Απο την απολυση Μπερετα στο εγραψα αλλα χαμπαρι δεν πηρες .. .Καληνυχτα...

Τα μεγάλα μυαλά έχουν σκοπούς, τα μικρά επιθυμίες....
Άβαταρ μέλους
Fantomas

Δημοσίευση από Fantomas »

Φτάνει πια επιτέλους δώστε τέλος στην προσωπολατρία, στις λευκές επιταγές, τέλος στον οχαδερφισμό, όχι άλλος σουπερισμός, φτάνει πια η τυφλή στήριξη σε παιδικά λάθη, τα στόματα ερμητικά κλειστά, ο νόμος της σιωπής, τα PRADA και τα Armani και τα Cavalli και η πασαρέλα και ο καγκουρισμός. Τέλος οι βλαχομαγκιές και το δεν δίνω αναφορά σε κανένα και δεν βγαίνω να μιλήσω σε κανένα.

Πάρε ρε Ζαγοράκη τον κουμπάρο σου τον Γκαγκάτση και τον junior Γκαγκάτση και τον φίλο σου το σκουλήκι τον Πουρλιοτόπουλο και τον φίλο σου τον Δερμιτζάκη και τον Χάβο και τους Βιολίδιδες πάτε όπου θέλετε...αλλά μακριά από εμάς...

O ΠΑΟΚ είναι μόνο ο λαός του και ο ΠΑΟΚ πάνω από όλα.

Αλλαγή προσώπων στην διοίκηση τώρα.

Δεν με νοιάζει αν τα νέα πρόσωπα θα είναι ο Τουρσουνίδης ή ο Αναστασιάδης ή ο Παπαδόπουλος ο Harvard ή ο οποιοδήποτε άλλος...Αυτοί που θα έρθουν θα ελέγχονται και θα δίνουν αναφορά. ΤΕΛΟΣ

Αλλαγή προσώπων στην διοίκηση τώρα.

Τώρα που είναι νωρίς γιατί μετά θα τους κυνηγάτε με τα κοτρόνια.

Πόσο είναι το άνοιγμα του ΠΑΟΚ Ζαγοράκη? Από 2 πήγε 2,5 και μετά 3 ...Τώρα πόσο είναι το άνοιγμα του ΠΑΟΚ Ζαγοράκη?

Α ναι ξέρω να σκάσω... και να μην μιλάω.
Άβαταρ μέλους
novito

Δημοσίευση από novito »

gika έγραψε:..
Οταν εφυγε ο ζαγορ αλλαξε τιποτα? Ουτε τωρα θα αλλαξει.
..
Αλλαξε γκικα... Καταλαβαμε οτι σ αυτη την ΠΑΕ κανει ο καθενας οτι θελει. Οποτε θελουμε φευγουμε, οποτε θελουμε ξαναρχομαστε χωρις να δινουμε λογαριασμο σε κανεναν.

plato6 έγραψε:
novito έγραψε:Τεο .. τον ΠΑΟΚ και τα ματια σου....
Το χρωστας...

:nairepaok:
όπως πολύ σωστά έγραψε ένα παλικάρι στο facebook .. .. . Δυστυχως το παοκ πανω απο ολα μου φαινεται οτι ισχυει μονο για να κατευναζουν τις αντιδρασεις του κοσμου...
Γαμησε τα ρε συ Σερα... ναι για μας ισχυει το ΠΑΟΚ πανω απ ολα... για καποιους φαινεται οτι αποτελει απλως επικοινωνιακο τρικ... :(
Άβαταρ μέλους
Maximus

Δημοσίευση από Maximus »

Δεν θελω να ειμαι τοσο ακραιος και υπερβολικος φιλε fantoma, ισως ομως να εχεις δικιο... Αλλα οι τελευταιες αποφασεις ειναι λες και υπαρχει ενα παιδακι πανω στο τιμονι και δεν ξερει τι κανει, τη μια του καπνιζει παιρνει το παιχνιδι, την αλλη το πεταει, την αλλη κλαιει... Πολυ ασταθεια ρε παιδι μου...

Ακομα περιμενουμε την περιβοητη συνεντευξη τυπου...

Σημερα εφυγε ενα μεγαλο κεφαλαιο απο τον ΠΑΟΚ... Αν δεν μαθουμε το γιατι, πρεπει ο κοσμος να πιεσει επιτελους... Ας αφησουμε τα "ας προσεξουμε την ομαδα" και "εχουμε αγωνες μπροστα"... Δεν εφυγε κανενας τυχαιος, ο Ζησης εφυγε... Δεν ειμαστε προσωπολατρες, αλλα καλως ή κακως 2 προσωπα εφεραν την ανασταση στον ΠΑΟΚ, οχι ο περιπτερας της γειτονιας μου...
Άβαταρ μέλους
Pegasus

Δημοσίευση από Pegasus »

Το άνοιγμα είναι εκεί που το έφτασε ο αποκλεισμός από την Ευρώπη, η αναιμική συμμετοχή στη δεύτερη ΑΜΚ και τα πρόστιμα (χωρίς τα δύο τελευταία θα ήταν σαφώς μικρότερο, χωρίς το πρώτο μάλιστα ανύπαρκτο). Κι εγώ θα έσκαγα αν δεν το έλεγα. Πόσο καλύτερη αναλογία value for money μπορούσε να έχει η περσινή ομάδα; Πόσο χαμηλότερο προϋπολογισμό;

Αμφισβητήστε αν θέλετε τις εξωγηπεδικές ηγετικές ικανότητες του Ζαγοράκη, άλλωστε παράγοντας ποτέ δεν ήταν. Όμως μου φαίνεται παράλογο να αμφισβητείται η τιμιότητά του. Μπορούσε να πάει Εθνική και να εξασφαλίσει λεφτά και κυρίως ΜΙΑ ΗΣΥΧΗ ΖΩΗ. Μπορούσε να ιδρύσει ακαδημίες. Μπορούσε να κάνει 1000 πράγματα με τις δάφνες του Ευρωπαϊκού αλλά ήρθε στον ΠΑΟΚ.

Ναι, το 2007 μάς έκανε τη χάρη. Από τότε και ύστερα προσπαθεί να αλλάξει καταστάσεις χρόνων. Δε μου άρεσε καθόλου η φυγή του τον Οκτώβριο και απ' τη στιγμή που μένει, να μένει γιατί το θέλει και γιατί πονάει την ομάδα και όχι επειδή ακόμα "μάς κάνει τη χάρη".

Δεν υπάρχουν -σκυλα. Υπάρχει ΠΑΟΚ. Εμπιστεύομαι το Ζαγοράκη επειδή κάνει λάθη, ο νοών νοείτω. Αυτά.
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Aσε τώρα τις διακοπές και στρώσου μη γίνεις νέος Ντέμης!!
Άβαταρ μέλους
GI4NNEN4

Δημοσίευση από GI4NNEN4 »

Σκατά τα έχεις κάνει!
elvetos giatros

Δημοσίευση από elvetos giatros »

Pegasus έγραψε:Το άνοιγμα είναι εκεί που το έφτασε ο αποκλεισμός από την Ευρώπη, η αναιμική συμμετοχή στη δεύτερη ΑΜΚ και τα πρόστιμα (χωρίς τα δύο τελευταία θα ήταν σαφώς μικρότερο, χωρίς το πρώτο μάλιστα ανύπαρκτο). Κι εγώ θα έσκαγα αν δεν το έλεγα. Πόσο καλύτερη αναλογία value for money μπορούσε να έχει η περσινή ομάδα; Πόσο χαμηλότερο προϋπολογισμό;

Αμφισβητήστε αν θέλετε τις εξωγηπεδικές ηγετικές ικανότητες του Ζαγοράκη, άλλωστε παράγοντας ποτέ δεν ήταν. Όμως μου φαίνεται παράλογο να αμφισβητείται η τιμιότητά του. Μπορούσε να πάει Εθνική και να εξασφαλίσει λεφτά και κυρίως ΜΙΑ ΗΣΥΧΗ ΖΩΗ. Μπορούσε να ιδρύσει ακαδημίες. Μπορούσε να κάνει 1000 πράγματα με τις δάφνες του Ευρωπαϊκού αλλά ήρθε στον ΠΑΟΚ.

Ναι, το 2007 μάς έκανε τη χάρη. Από τότε και ύστερα προσπαθεί να αλλάξει καταστάσεις χρόνων. Δε μου άρεσε καθόλου η φυγή του τον Οκτώβριο και απ' τη στιγμή που μένει, να μένει γιατί το θέλει και γιατί πονάει την ομάδα και όχι επειδή ακόμα "μάς κάνει τη χάρη".

Δεν υπάρχουν -σκυλα. Υπάρχει ΠΑΟΚ. Εμπιστεύομαι το Ζαγοράκη επειδή κάνει λάθη, ο νοών νοείτω. Αυτά.

+1926
Άβαταρ μέλους
Fantomas

Δημοσίευση από Fantomas »

Maximus έγραψε: Δεν ειμαστε προσωπολατρες, αλλα καλως ή κακως 2 προσωπα εφεραν την ανασταση στον ΠΑΟΚ, οχι ο περιπτερας της γειτονιας μου...
Όχι ρε φίλε δεν έφεραν τα δύο πρόσωπα την ανάσταση...
Ο λαός του ΠΑΟΚ έφερε την ανάσταση...
Εσύ έφερες την ανάσταση όταν έτρωγες την μία σφαλιάρα μετά την άλλη και αγχώθηκες και αποφάσισες επιτέλους να συσπειρωθείς....
Και ο Φραντζέσκος και ο Κολομπούρδας και ο Τουρσουνίδης και ο Μπορμπόκης (ο μεγάλος) να έβγαινε μπροστά εσύ θα τον στήριζες γιατί καιγόσουν...Τι θες να μου πεις ότι εμπνεύστηκες μόνο από το Ζαγοράκη...Τον Ζαγοράκη που τον έβριζες την μάνα όταν έπαιζε στην κούλα ή τον Βρύζα που τον χλεύαζαν όλοι όταν έπαιζε στον ΠΑΟΚ....

Καιγόσουν έβγαινες 9ος και συσπηρώθηκες αναγκαστηκά...

Την επανάσταση την έκανε ο λαός του ΠΑΟΚ για τον ΠΑΟΚ και όχι για τον Ζαγοράκη...
gate4mitsos

Δημοσίευση από gate4mitsos »

Γιατι ρε Θοδωρα?
Άβαταρ μέλους
fofanaserres

Δημοσίευση από fofanaserres »

Αν είχες έστω και λίγη τσίπα πάνω σου,αν ήσουν ο αρχιδ@τος πρόεδρος όπως όλοι πιστεύαμε,πριν καν το σκεφτείς,έπρεπε να μην δεχθείς την παραίτηση του Ζήση.Αλλά δυστυχώς για σένα ο λαός ξυπνάει.Τέρμα τα συγχωροχάρτια και τα ο Τέο ξέρει κτλ κτλ κτλ.
Ο Λαός θέλει συνεντεύξεις τύπου όπως παλιά.Να μιλήσεις για όλους και για όλα.Και όχι καφενιακές συνεντέυξεις στην Γερμανία στα κολλητάρια σου του αρδ.
Ο ΠΑΟΚ δεν είναι μαγαζάκι σου.Οτι ώρα γουστάρεις φεύγεις,ότι ώρα γουστάρεις γυρνάς.Οποιον γουστάρεις σουτάρεις και όποιον κολλητό και συγγενή έχεις να τον βάζεις μέσα στον ΠΑΟΚ.
ΞΥΠΝΑ ΘΟΔΩΡΕΕΕΕ,ΞΥΠΝΑ ΚΑΙ ΔΕΣ ΛΙΓΟ ΤΡΙΓΥΡΟ ΣΟΥ.Οτι έχτισες με αίμα και ιδρώτα σε 3 χρόνια το γκρεμίζεις μονομιάς.Ξύπνα και γύρνα πίσω.
Πολύ θα θελα να σου τρίψω στην μάπα το διαρκείας αλλά δεν θα σου την κάνω την χάρη,γιατί αγαπώ τον ΠΑΟΚ.Και για τον ΠΑΟΚ θα μαι πάλι εκεί,και για τον ΠΑΟΚ θα κάνω πάλι χιλιόμετρα.
Ξύπνα γιατί εμείς δεν γουστάρουμε αυτόν τον Ζαγοράκη.Εμείς θέλουμε τον παλιό Ζαγοράκη.Αν δεν μπορείς τον μπούλο.
Κάποιος είχε τα @@ να παραδεχτεί το λάθος του στο θέμα προπονητή και να πάρει την ευθύνη πάνω του.Εσύ έχεις τα @@ να πάρεις επιτέλους καμιά ευθύνη πάνω σου?Η πάλι λάδι θα την βγάλεις?
ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΖΑΓΟΡΑΚΗ...
Άβαταρ μέλους
Maximus

Δημοσίευση από Maximus »

Fantomas έγραψε:
Maximus έγραψε: Δεν ειμαστε προσωπολατρες, αλλα καλως ή κακως 2 προσωπα εφεραν την ανασταση στον ΠΑΟΚ, οχι ο περιπτερας της γειτονιας μου...
Όχι ρε φίλε δεν έφεραν τα δύο πρόσωπα την ανάσταση...
Ο λαός του ΠΑΟΚ έφερε την ανάσταση...
Εσύ έφερες την ανάσταση όταν έτρωγες την μία σφαλιάρα μετά την άλλη και αγχώθηκες και αποφάσισες επιτέλους να συσπειρωθείς....
Και ο Φραντζέσκος και ο Κολομπούρδας και ο Τουρσουνίδης και ο Μπορμπόκης (ο μεγάλος) να έβγαινε μπροστά εσύ θα τον στήριζες γιατί καιγόσουν...Τι θες να μου πεις ότι εμπνεύστηκες μόνο από το Ζαγοράκη...Τον Ζαγοράκη που τον έβριζες την μάνα όταν έπαιζε στην κούλα ή τον Βρύζα που τον χλεύαζαν όλοι όταν έπαιζε στον ΠΑΟΚ....

Καιγόσουν έβγαινες 9ος και συσπηρώθηκες αναγκαστηκά...

Την επανάσταση την έκανε ο λαός του ΠΑΟΚ για τον ΠΑΟΚ και όχι για τον Ζαγοράκη...
Καταλαβαινεις τι εννοω ρε φιλε φαντομα... Δεν θα μπορουσε ο οποιοσδηποτε, ουτε θα ειχε την ορεξη βεβαια να ασχοληθει με τον ΠΑΟΚ... Αν ηταν ετσι, θα βαζαμε 5-6 παλληκαρια δικα μας στη διοικηση και θα καναμε κουμαντο λαικης βασης...
Άβαταρ μέλους
Olorin

Δημοσίευση από Olorin »

Ετσι!

Επιτελους γιναμε ο εαυτος μας παλι, που χρονια καταπιεζαμε. Ετσι μαγκες συνεχιστε να τα μηδενιζετε ολα, οπως μονο οι ΠΑΟΚτσηδες ξερουν να κανουν.

Να φυγουν ολοι και να μεινω μονο ΕΓΩ!!!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”