Razvan Lucescu IV

Άβαταρ μέλους
vs40

Re: Razvan Lucescu IV

Δημοσίευση από vs40 »

Ξαναβλέπω το ματς, και το μόνο που έχω να πω είναι ότι ο Ραζβάν έκανε τρομερό κοουτσάρισμα, και ναι η αεκ υπερτερεί ποιοτικά στο ρόστερ της. Εγώ πιστεύω ότι υπάρχει ντοπάρισμα στη πλειοψηφία των παιτκών τους, αλλά αυτή είναι άλλη κουβέντα.

Φέτος έγινε πολύ καλό ροτέισον, που θεωρώ ότι δεν έπρεπε να σταματήσει και αυτό το πληρώσαμε. Σε αυτό φταίνε όμως και οι οπαδοί και οι δημοσιογράφοι που ήταν τότε κατά του ροτέισον. Το κλίμα μεταφέρθηκε από τους δημοσιογράφους στις ερωτήσεις τους προς τον Λουτσέσκου.

Τεράστιο φάουλ της διοίκησης να μην αποκτήσει ένα καλό φορ. Σωστα γράφτηκε έστω έναν δανεικό. Για ένα 6μηνο δανεικό ποδοσφαιριστή, μπορείς να πας και σε ακριβό συμβόλαιο. Δηλαδή μπορεί να πας σε παίκτη με 2εκ συμβόλαιο, γιατί δίνεις τα μισά, με σκοπό να σηκώσεις πρωτάθλημα, μιας που είσαι 1ος σε εκείνο το χρονικό σημείο.

Ο προπονητής είχε δηλώσει ότι ήθελε 3 μεταγραφές και του έφεραν μόλις έναν. Μπορεί να κριτικάρω που δεν έβαλε τον Τζίμα περισσότερο ώστε να τον δούμε με αγωνιστικό ρυθμό, και δεν αλλάζω γνώμη ότι έσφαλε, όμως είμαι σίγουρος ότι επικοινώνησε στη διοίκηση ότι δεν τον υπολογίζει ιδιαίτερα. Δε νομίζω να είπανε, no problem, έχω Τζίμα και δεν κάνουμε μεταγραφές. Έπρεπε να πάρουμε μια φοράκλα και ο Τζίμας να παίζει φέτος στη β ομάδα, να πάρει παιχνίδια και εμπειρίες.
Άβαταρ μέλους
van rooy

Δημοσίευση από van rooy »

Μετά την ισοπαλία με λαμία που όλοι τρελαθήκαμε με την εικόνα της ομάδας μέσα στο γήπεδο ο λουτσέσκου αιτιολόγησε που οφείλεται αυτό που όλοι μας αντικρύσαμε ..και εν μέρει υποστήκαμε...πονέσαν τα ματάκια μας.

Μετά τη νίκη με τα χανουμια με αυτή την ΕΠΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ο λουτσέσκου προσπάθησε και πάλι να μας εξηγήσει ποιες ήταν οι κύριες αιτιές.

Μίλησε για πολλά παιχνίδια υψηλής έντασης do or die , για ταξίδια, χωρίς προπονήσεις, άυπνοι, ίωση κτλ.

Μέσα σε όλους αυτούς που άσκησαν έντονη κριτική για την κατάρρευση της ομάδας για άλλη μια χρονιά...ΗΜΟΥΝ ΚΑΙ ΓΩ.

Σήμερα όμως , πιο ήρεμος μετά την τεράστια νίκη, με μεγαλύτερη ψυχραιμία προσπάθησα να δεχτώ τα επιχειρήματα του, κάποιοι μπορεί να τα θεωρούν και δικαιολογίες.

ΕΓΩ θα τα εκλάβω ως επιχειρήματα γιατί δεν έχω άλλη επιλογή , οφείλω να σεβαστώ αυτόν που είναι επαγγελματίας και γνωρίζει τη δουλειά, αυτός τους προπονεί και αυτός έχει βιώσει μαζί τους όλες αυτές τις καταστάσεις. Διαθέτει όλα τα δεδομένα.

Μπορεί κάποιος να πει ότι έτσι αποποιείται της ευθύνης? Μπορεί.

Καλύπτει τις προσδοκίες μου ως προπονητής του ΠΑΟΚ ? ΝΑΙ

Νομίζω ότι φέτος ο λουτσέσκου έχει ανατρέψει πολλά απο αυτά που του έχουμε καταλογίσει είτε δικαίως είτε αδίκως.

Τακτικές, παίκτες, ροτέσιον, εμμονές, αργό ποδόσφαιρο...κτλ.

Πριν το ματς με τα χανούμια παρακαλούσαμε να μπει και να κρατήσει την ομάδα πίσω σφιχτά γραμμές κτλ.

Τελικά έκανε ότι κάνει όλη τη σεζόν, μπήκε την έπαιξε στα ίσια, έφαγε κλωτσιές έριξε κλωτσιές και σε κάθετι που συνέβη στο γήπεδο αντέδρασε για αυτό και στο τέλος ήρθε αυτή η μεγάλη νίκη .

Ο λουτσέσκου κάθε φορά που τον ακούω να εκπροσωπεί με τα λόγια του τον ΠΑΟΚ με κάνει να νιώθω ότι είναι ένας απο μας.

Είτε πάρουμε πρωτάθλημα είτε όχι μπορούμε να του αποδώσουμε τα εύσημα για την φετινή χρονιά.

Ότι είχαν τα έδωσαν όλα, μας το απέδειξαν πάρα πολλές φορές φέτος.

Είχα πει αν σκοράρουμε πρώτοι δεν χάνουμε απο τα χανούμια με τίποτα. Το γρήγορο γκολ μας έδωσε τεράστια ψυχική ορμή και ανθεκτικότητα.

Να τα λέμε όλα .... πέταξε αλλαγή τον όττο..και είδαμε άσπρη μέρα...του χρόνου μπορεί να είναι διαφορετικός παίκτης αλλά φέτος δεν έχει καταφέρει να προσαρμοστεί πλήρως...είχε καλά και κακά παιχνίδια ...ειδικά σε ντέρμπι έκανε λάθη που μας έβαλαν πίσω στο σκορ.

Στις επικρατούσες συνθήκες της ομάδας , διοικητικά και εξωαγωνιστικό περιβάλλον ο Λουτσέσκου αποτελεί ασπίδα προστασίας της ομάδας.
Daskalos_4

Δημοσίευση από Daskalos_4 »

Εχει συνειδητοποιήσει κανεις μας απο ποτε ειχαμε να ζήσουμε μια τοσο γεματη "από ΠΑΟΚ" χρονια; Μια χρονια γεματη χαρες, λυπες, συγκινησεις, ανατροπες, ελπιδες και απογοητευσεις;

Κανετε μια χάρη στον εαυτο σας και απολαυστε το μαγικο ταξιδι της ομαδας μας που εχει ξεκινησει απο τον μακρινο Ιουλιο.

Αφηστε για λιγο στην ακρη τη γ@μημενη γκρινια, τα προσωπικα σας θελω, τις αντιπαλότητες με συνοπαδους σας και τις εμμονες σας με προσωπα, και ζηστε το οσο διαρκεσει.

20 μερες εμειναν ολες κι ολες για να τελειώσει η σεζον. Μετα ερχεται ξεραιλα για 2-3 μηνες (στα του ΠΑΟΚ παντα, γιατί υπάρχουν πολλες αλλες ομορφιές στη ζωη).

Έχουμε 29 Απριλίου και ο ΠΑΟΚ κοντρα σε ΟΛΑ τα προγνωστικά, κοντρα στο κρατος της κουλας, ειναι μεσα στη διεκδίκηση του πρωταθλήματος.

Αν αυτο δεν σας ικανοποιεί, λυπαμαι που το λεω αλλα η γνωμη μου ειναι πως θα πρεπει να αλλαξετε γενικοτερα οπτικη πανω στη ζωη και να αρχίσετε να βλέπετε και τη θετικη πλευρά της.

Προσωπικά εδω που φτασαμε αν και θελω οσο τιποτε αλλο να το σηκωσουμε, νιωθω πληρης απο οσα μας εχει προσφέρει η ομαδα και με τον γαυρο θα χειροκρότησω την υπερπροσπάθεια των παιχτων και του προπονητη ακομα κι αν το σκορ ληξει 0-4.

Μπορει να σας ακούγονται γραφικά και γλυκαναλατα ολα αυτα, δεκτο. Αλλα σκεφτείτε απο την αλλη και ποσο μίζερο ειναι να εστιάζει κανεις συνεχως στα αρνητικά και να μην αφηνει τον εαυτο σου να απολαυσει το παραμικρό.

Σορρυ για την παρεμβαση αλλα εδω και καιρο διαβαζω και ακουω τρελα πραγματα απο συνοπαδους και διακρινω μια ταση απο αρκετους να περιμένουνε στη γωνία συγκεκριμενα προσωπα της ομάδας για να τους τα χωσουν με την πρώτη ευκαιρια.

Και ναι, εχω φτασει να διεκδικώ στα ισια το πρωτάθλημα 3 στροφες πριν τον τερματισμό, με τον κλεφτοκοτα αμπαλο Ρουμάνο, τον μισοπνευμονο Σβαμπ, τον 40χρονο απατεώνα Σαματα και τον Μέσσι της πλάκας Τόμας Μουργκ. Χωνεψτε το, ειναι αλήθεια.
renegade

Δημοσίευση από renegade »

joshua έγραψε:Εγω μια χαρα ξερω τι λεω,οι αλλαγες ειναι 3,το οτι καναμε 1 επειδη αποκτηθηκε ένας δεν σημαινει οτι δεν μπορουσε να γινει αλλη.
Μπορείς να προτείνεις ποιοι 2ωθα έβγαιναν για να μπουν οι καινούργιοι?
Δεν βλέπω κάποιον πλην του Μ.Α που θα άφηνε ο λουτσέσκου εκτός
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Θα μπορουσα ευκολα αλλα θα ηταν κατοπιν εορτης και δεν ειναι τοσο δικαιο... Το θεμα αν και ειμαστε οφ τοπικ ειναι σοβαρα πως λογω λιστας δεν καναμε αλλη προσθηκη?
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Δημοσίευση από Blackgr4 »

Όσοι γράφουν εδώ μέσα, πως τον Ιανουάριο υπήρχε σενάριο ενίσχυσης και σε άλλες θέσεις εκτός του δεξί μπακ και ο Λουτσέσκου ήταν αρνητικός, το λιγότερο που μπορώ να πω είναι πως θα έπρεπε να ντρέπονται.
Απορώ γιατί ψήνεστε τόσο πολύ να ταΐσετε ψέματα τους συνοπαδούς σας.

Είναι άλλο πράγμα το να μην βρήκαν παίκτες στα οικονομικά δεδομένα που θέλαμε και άλλο πράγμα να βρήκαν και να είπε όχι ο Λουτσέσκου για να μην χαλάσει τη "χημεία" και πούτσες μπλε. Ντροπή να τα λέτε αυτά, ειδικά όσοι κάνει μπαμ πως δεν έχετε ούτε μισή άκρη μέσα στη διοίκηση.

Το "δεν θα πάρουμε απλά για να πάρουμε" δεν σημαίνει πως δεν θέλουμε να πάρουμε παίκτη.
Αν όμως σου φέρνουν ως πιθανή μεταγραφή τον εκάστοτε πιγκουΐνο (για να μην γράψω κάτι χειρότερο) προφανώς έχεις το δικαίωμα να πεις "ok αυτόν τι στο πούτσο να τον κάνω;".

Το θυμάται κανείς το "παιδί θαύμα" (από την Ουκρανία νομίζω) που έπαιξε στα ρεπορτάζ; Ότι δηλαδή αν ήσασταν εσείς προπονητές στον ΠΑΟΚ, θα σκίζατε τα ρούχα σας για να τον φέρουν ε; Θα ψηνόσασταν να σας φέρουν ένα ακόμα ΔΕΞΊ ΕΞΤΡΈΜ ενώ έχετε ήδη 2 στο ρόστερ.

Ναι βόλευε οικονομικά όμως.... Άσε που έχει τεράστια καριέρα σε μια Μαριουπόλ και σε μια Σαμπάχ..

Γιατί ρε κολλημένε Λουτσέσκου είπες το όχι; Δεν έχει σημασία αν έψαχνες αριστερό εξτρέμ, ο τύπος έχει προλάβει να παίξει 9(!!!) φορές ως αριστερό εξτρέμ, κάτι θα προσέφερε...

Ο ένας φέρνει Λιούμπισιτς, ο άλλος φέρνει 4 παίκτες ενδεκάδας και ο ΠΑΟΚ πήγε να φέρει έναν 22χρονο δεξί εξτρέμ από την Ουκρανία με καριέρα σε ομάδες που δεν ξέρουμε ούτε πως γράφονται. Μιλάμε για στήριξη όχι αστεία.
alexgarcia6
Σασταλεγάκιας 2025

Δημοσίευση από alexgarcia6 »

Που εντωμεταξυ… ρεπορτερ που υποτιθεται ειναι οι πιο κοντα στον ΠΑΟΚ, εχουν πει για τον γεναρη

«Ρωτανε γιατι δεν ενισχυθηκε η ομαδα τον χειμωνα. Ρε φιλε δεν υπαρχει μαντηλι, δεν καταλαβαινεις;»
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

Θα μάθεις να διαβάζεις πρώτα αχαρακτήριστε.

Μόνος σου τα αυτοαναιρείς αυτά που λες.
Parolos έγραψε: Ναι δεν προτάθηκε κάποιος ισάξιος, όπως το είπα και αυτό. Για να προλάβω και τους blackgr :D .
Και λες οτι λέω ψέματα ενώ γράφεις τα ίδια!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Parolos την Δευ 29 Απρ 2024, 13:12, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Και κάτι ακόμα, πότε έφεραν στον Λουτσέσκου τον Ιανουάριο παίκτη που άξιζε να μπει και δεν τον έβαλε;
Ένας Ολιβέιρα και αυτό τη χρονιά που πήρε το νταμπλ; Που ουσιαστικά ΚΑΛΆ έκανε και δεν τον έβαλε αφού τα σήκωσε όλα;; Αυτό είναι το παράδειγμα μας;

Για πείτε λίγο. Ο Τάισον Γενάρη δεν ήρθε; Έπαιξε απευθείας ή όχι; Είναι από τους βασικότερους μας παίκτες ή όχι;
Ο Σάστρε που ήρθε επίσης Γενάρη έπαιξε ή όχι; Γιατί εγώ θυμάμαι πως έπαιξε πάνω από 15 ματς.

Να θυμηθούμε λίγο τι παίκτες φέρνει συνήθως ο ΠΑΟΚ τον Ιανουάριο;

Αζεβέδο!
Μπράντοντις!
Καγκάβα!
Φιλίπε Σοάρες!

Αυτοί είναι που τους έφαγε ο άμπαλος ο Ρουμάνος;

Μια φορά έφεραν λίγη ποιότητα τον Γενάρη, όταν ήταν ο Πάμπλο στο τιμόνι και έφεραν Μπάμπα και Κρμέντσικ και έτσι σηκώσαμε έναν τίτλο.
Αν εξαιρέσουμε τον Γενάρη του νταμπλ που ο Ολιβέιρα και ο Μίσιτς δεν έπαιξαν όσο ενδεχομένως άξιζαν, αλλά το αποτέλεσμα ΉΡΘΕ έτσι και αλλιώς, όλοι οι άλλοι ήταν για τ' ανάθεμα.
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

Είναι τόσο μεγάλη η πρεμούρα σου για τον προπονητή, που ΕΓΩ έγραψα ότι αυτοί που προτάθηκαν δε θα έκαναν τη διαφορά, και ορθώς τους έκοψε.
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Parolos έγραψε:Θα μάθεις να διαβάζεις πρώτα αχαρακτήριστε.

Μόνος σου τα αυτοαναιρείς αυτά που λες.
Parolos έγραψε: Ναι δεν προτάθηκε κάποιος ισάξιος, όπως το είπα και αυτό. Για να προλάβω και τους blackgr :D .
Και λες οτι λέω ψέματα ενώ γράφεις τα ίδια!
Το "προπαγανδιστή" που έγραψες για να με χαρακτηρίσεις ενώ ντεμέκ είμαι αχαρακτήριστος γιατί το έσβησες;

Δεν σου απευθύνθηκα φιλαράκο, τελείωνε. Ούτε σε διαβάζω. Μην έχεις τη μύγα. Προχώρα παρακάτω.
renegade

Δημοσίευση από renegade »

joshua έγραψε:Θα μπορουσα ευκολα αλλα θα ηταν κατοπιν εορτης και δεν ειναι τοσο δικαιο... Το θεμα αν και ειμαστε οφ τοπικ ειναι σοβαρα πως λογω λιστας δεν καναμε αλλη προσθηκη?
Όχι . Αποκλειστικά λόγω νοοτροπίας προπονητή.
Αυτής της νοοτροπίας που έλεγε ότι δεν θα πάρουμε παίκτη αν δεν βρούμε καλύτερους από αυτούς που έχουμε.
Το θέμα όμως είναι πόση ποιότητα πιστεύεις ότι έχει ο μουργκ για παράδειγμα ο οποίος ήταν η βάση.
Όπως επίσης και πόσο βλέπεις ως κανονική λύση μεσοεπιθετικα τον Μ.Α και όχι μόνο ως λύση έσχατης ανάγκης

Υγ τι συμβόλαιο έδινε η ομάδα στον πιτσιρικά βτον εξτρέμ?
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

Blackgr4 έγραψε: Το "προπαγανδιστή" που έγραψες για να με χαρακτηρίσεις ενώ ντεμέκ είμαι αχαρακτήριστος γιατί το έσβησες;

Δεν σου απευθύνθηκα φιλαράκο, τελείωνε. Ούτε σε διαβάζω. Μην έχεις τη μύγα. Προχώρα παρακάτω.
Για την αισθητική του φόρουμ, αλλά ναι φίλε μου, προπαγανδιστής είσαι.

Θάβεις σε κάθε ποστ το Σαββιδαίϊκο, εφευρίσκεις επιχειρήματα όπως π.χ. "ολους τους προπονητες τους στηριξαν εκτός από τον λουτσέσκου". Ουδεμία σχέση με την πραγματικότητα δηλαδή.

Λες οτι παίζουμε με Μπράντον και Σαματα, κάθε fucking ημέρα, προφανώς ξεχνώντας οτι έχουμε 8 παίχτες εκατομμυρίου, κι άλλους 3 που κοστίζουν πάνω από 10-15 νεαρούς.

Όταν λες οτι έχουμε ρόστερ Παναχαικής τί είσαι?

Όταν θαυμάζεις σε ακραίο βαθμό και το γράφεις σε 500 ποστ το πόσο γαμάτοι είναι οι παίχτες της χάρτινης και τα δικά μας είναι σαπάκια?

Είσαι τυχερός που το φόρουμ είχε κανόνες κάποτε και για τους παίχτες, οπότε λογικό να βρίσκεις έδαφος..
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

renegade έγραψε:
joshua έγραψε:Θα μπορουσα ευκολα αλλα θα ηταν κατοπιν εορτης και δεν ειναι τοσο δικαιο... Το θεμα αν και ειμαστε οφ τοπικ ειναι σοβαρα πως λογω λιστας δεν καναμε αλλη προσθηκη?
Όχι . Αποκλειστικά λόγω νοοτροπίας προπονητή.
Αυτής της νοοτροπίας που έλεγε ότι δεν θα πάρουμε παίκτη αν δεν βρούμε καλύτερους από αυτούς που έχουμε.
Το θέμα όμως είναι πόση ποιότητα πιστεύεις ότι έχει ο μουργκ για παράδειγμα ο οποίος ήταν η βάση.
Όπως επίσης και πόσο βλέπεις ως κανονική λύση μεσοεπιθετικα τον Μ.Α και όχι μόνο ως λύση έσχατης ανάγκης

Υγ τι συμβόλαιο έδινε η ομάδα στον πιτσιρικά βτον εξτρέμ?
Νομίζω εισαι λιγο υπερβολικος οταν λες αποκλειστικα.Ο Λουτσεσκου σε αντιθεση με οτι μας ειχε συνηθισει δημοσια ακομα και τις τελευταιες μερες ελεγε οτι περιμενει προσθηκες.Ναι συμφωνω οτι με βαση τον Μουργκ,δεν ειναι και τοσο δυσκολο να βρεθει παικτης αλλα φανταζομαι δεν του προτειναν και παικτη στυλ Ολιβειρα και ειπε οχι.Μπορει επισης να μην καιγοταν και τοσο καθως διαφορετικα θα εκανε οτι μπορουσε, θα το επαιρνε ακομα και πανω του ,αλλα νομιζω πως με σχετικη ασφαλεια μπορουμε να πουμε οτι η ευθυνη βαραινει πρωτα τη διοικηση.
Άβαταρ μέλους
Ettien26

Δημοσίευση από Ettien26 »

Τι πάει να πει ισάξιους και καλύτερους. Εγώ αυτά δεν τα καταλαβαίνω...Εχουμε δει ισάξιους να σέρνονται στο γήπεδο...

Η αγωνιστική περίοδος είναι μαραθώνιος. Με πολλά παιχνίδια.

Και το πρόβλημα ήταν και αριθμητικό.

Δεν ήταν ανάγκη να έφερνε τον Σαλάχ για να ξεκουραστεί σε κάποια παιχνίδια ο 36 χρονος Τάισον. Έστω και με δανεισμό. Δεν είναι μεγάλο κόστος να έδινες π.χ. 400 - 500 χιλ. για εξάμηνο συμβόλαιο. Ας βγει καλός προσθέτεις στο ρόστερ μια πολύτιμη λύση. Αν πάλι όχι τι είχες και τι έχασες.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”