Μεταγραφές καλοκαιριού 2023 ΙΙΙ
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2023 ΙΙΙ
τιποτε δεν δειχνουν, ποια γεγονοτα αυτα που δεν υπαρχουν ? περιμενε εχουν μεσανυχτα απο πληροφοριες οι κολκες και δεν ξερουν τι να γραψουν.....
Νομίζω ότι δεν έχει πληροφόρηση και είναι προσωπικό του συμπέρασμα. Τώρα το συμπέρασμα αν βγει αληθινό, αν έχει βάση λόγω προιστοριας η ενδείξεων τωρινών, δε ξέρω. Μπορείς να το πεις λογικά συμπέρασμα, μπορείς να το πεις παράλογο. Αλλά εγώ δε νομίζω ότι υπάρχει δόλος για να μπούνε φυτιλιες . Τι να σου πω ,έτσι το βλεπωParolos έγραψε:Το ξέρεις ότι είναι και ερώτηση πάλι διπλή.giapas έγραψε: Ρε παρολε ο κολκας έχει συμφέρον να πηγαίνει καλά η ομάδα για να έχει δουλειά. Στά σαιτ ως τι εργάζεται ως πολεμικός ανταποκριτης η ως ρεπόρτερ παοκ? Το αν είναι καλός ρεπόρτερ η οχι μπορεί ο καθένας να το σχολιάσει. Αλλά τι κέρδος έχει, να δημιουργήσει επανάσταση και αρνητικό ρεύμα στο κόσμο εναντιον του ιβαν; δε το καταλαβαίνω. Να έχει εσωστρέφεια, να φύγει ο Ιβάν, να βγει ο παοκ 10ος και μετά κολκας να έρθει να μαζεύει ελιές στο χωριο; η να γυρίσει τη μπιφτεκα και να πάει σχολιαστής στο μεγκα δίπλα στο μενιο; αυτό είναι το σχέδιο του;
Γιατί το κάνει λοιπόν αφού είναι τόσο κατά του?
Εγώ απάντησα παραπάνω γιατί το κάνει.
Πάμε άλλη μια. Γιατί έχασε την αποκλειστικότητα, και ανέφερα και αρκετά άλλα παραδείγματα και άμα θες έχω κι άλλα τόσα.
Εσύ πως το εξηγείς? Δεν είπες.
Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Leonardo10
Δηλαδή ρε αδερφε από όλα αυτά που έχουν γραφτεί εδώ μέσα αυτό σε πείραξε; Άνθρωποι είμαστε νόμιζα ότι δεν πέρασε, κάνε με μπαν αν πειράζει που γράφτηκε η ίδια πρόταση πριν 54 λεπτά….Μπαρκαρούτσος έγραψε:Leonardo10 έγραψε:Πρόκριση περιμένει για να δώσει το οκ να γίνουν καμία 2 κινήσεις πιστευω. Μακάρι να αναβληθεί της Κυριακής μην έχουμε αλλά προβλήματα
Είπες το ίδιο πράγμα πριν 54 λεπτά...
Leonardo10 έγραψε:Εικάζω οτι περιμένουν πρόκριση στους ομίλους για ενίσχυση
-
Μπαρκαρούτσος
Μακαρι να υπαρχει γεγονος και ας το γραψει κ ο κυρ κυρ δεν με νοιαζει θελω 2 χαφ μεχρι αυριο αλλιως τα λεγαμε.eorptol1 έγραψε:τιποτε δεν δειχνουν, ποια γεγονοτα αυτα που δεν υπαρχουν ? περιμενε εχουν μεσανυχτα απο πληροφοριες οι κολκες και δεν ξερουν τι να γραψουν.....
- PAOKevolution
Αδίκως αναλώνεστε. Το δεδομένο τώρα είναι ότι ο ΠΑΟΚ είναι γυμνός στα χαφ. Ήταν και 1 Ιουνίου και σήμερα 18/8. Αυτό από μόνο του είναι ατόπημα των ανθρώπων που εμπλέκονται στις μεταγραφές της ομάδας.
Είμαι από αυτούς που πιστεύουν πως όντως θέλουν να φέρουν καλούς παίκτες. Δε δίνω μία στο τί λέει ο κάθε αρδ. Το θέμα είναι ότι αργούμε πολύ. Και αυτός που θα τα λουστεί είναι ο προπονητής.
Είμαι από αυτούς που πιστεύουν πως όντως θέλουν να φέρουν καλούς παίκτες. Δε δίνω μία στο τί λέει ο κάθε αρδ. Το θέμα είναι ότι αργούμε πολύ. Και αυτός που θα τα λουστεί είναι ο προπονητής.
Είναι απίστευτο αυτό που συμβαίνει με τον μπαρκαρουτσο,ελπίζω οι πιο μεγάλοι και πιο έμπειροι της διαχειριστικής ομάδας να τον συνετίσουν.
Είναι αδιανόητο να τιμωρείται η αντίθετη άποψη
Εχει παρει φορα και ριχνει μπαν σε οποιον δεν του απανταει οπως θα ηθελε. Ακου εκει τον προσεβαλε! Δηλαδη οι υπολοιποι δεν προσβάλλονται ποτε απο αντιστοιχες απαντησεις αλλων μελων? Να δοθει το δικαιωμα σε ολους να ριχνουμε μπαν μισαωρα οποτε θεωρουμε οτι μας προσβαλει καποιος!
Ευτελιζεται ο θεσμος και ο σκοπος των μπαν.
renegade έγραψε:Είναι απίστευτο αυτό που συμβαίνει με τον μπαρκαρουτσο,ελπίζω οι πιο μεγάλοι και πιο έμπειροι της διαχειριστικής ομάδας να τον συνετίσουν.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Darkm4n την Παρ 18 Αύγ 2023, 17:34, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
quote="Μπαρκαρούτσος"]
Συνδέονται με το θόρυβο που γίνεται γύρω από την ομάδα. Δες τα αντίστοιχα σχόλια κάτω από τα posts της ΠΑΕ στα social.
Ναι, τον Bono τον μπάναρα γιατί απευθύνεται σε εμένα. Εγκατέλειψε τη συζήτηση και με προσέβαλε προσωπικά. Μισή ώρα του έριξα και ελάχιστη είναι.[/quote]
Δεν απευθύνθηκα αποκλειστικά σε σένα.
Οσο για την συζήτηση που υποτίθεται εγκατέλειψα, έχουμε εντελώς διαφορετικές απόψεις οπότε είναι κ άσκοπο να το συζητάμε.
Εγώ βλέπω υποβάθμιση ακόμα κ απο τα περυσινα επίπεδα, εσύ αν καταλαβαίνω καλά μικρή αναβάθμιση ή κάτι τέτοιο τεσπα.
Οσο για το μπαν, κάνε οτι νομίζεις, τα έχω φάει με το κουτάλι χρόνια πριν, δεν μ απασχολεί πλέον αν νομίζετε ότι αυτός είναι ο ενδεδειγμένος τρόπος.
giapas έγραψε:Για την αποδειξη που εδωσες - Τα ποστς στο παοκμανια ,είτε πολλά είτε λίγα ,δεν συνδέονται τεκμηριωμένα με ενδεχόμενη επαγγελματική του Κολκα. Κάποιος μπορεί να συμφωνήσει και να δεχτείς αυτό που λες,κάποιος όχι.Μπαρκαρούτσος έγραψε:Bono. έγραψε:Αστο φίλε giapas, υπάρχει πλέον ενα θέατρο παραλογισμου εδώ πέρα κ ανάγκη να εξηγούμε αυτονόητα πράγματα.
Όλα καλά είναι, μια χαρά είναι η ομάδα.
Σε απαντάω με επιχειρήματα και αποδείξεις και η απάντησή σου είναι αυτή;! Σοβαρά;;
Μισή ώρα εκτός.
Το Bono τον μπανάρες για την έκφραση με bold;
Συνδέονται με το θόρυβο που γίνεται γύρω από την ομάδα. Δες τα αντίστοιχα σχόλια κάτω από τα posts της ΠΑΕ στα social.
Ναι, τον Bono τον μπάναρα γιατί απευθύνεται σε εμένα. Εγκατέλειψε τη συζήτηση και με προσέβαλε προσωπικά. Μισή ώρα του έριξα και ελάχιστη είναι.[/quote]
Δεν απευθύνθηκα αποκλειστικά σε σένα.
Οσο για την συζήτηση που υποτίθεται εγκατέλειψα, έχουμε εντελώς διαφορετικές απόψεις οπότε είναι κ άσκοπο να το συζητάμε.
Εγώ βλέπω υποβάθμιση ακόμα κ απο τα περυσινα επίπεδα, εσύ αν καταλαβαίνω καλά μικρή αναβάθμιση ή κάτι τέτοιο τεσπα.
Οσο για το μπαν, κάνε οτι νομίζεις, τα έχω φάει με το κουτάλι χρόνια πριν, δεν μ απασχολεί πλέον αν νομίζετε ότι αυτός είναι ο ενδεδειγμένος τρόπος.
Την ίδια στιγμή καμαρώνει στο φόρουμ ποστ που απευθύνεται σε συνοπαδους που λέει " καλή χώνεψη παιδιά"
Ξέρω ξέρω οφτοπικ μπαν ένα χρόνο
-
Μπαρκαρούτσος
renegade έγραψε:Είναι απίστευτο αυτό που συμβαίνει με τον μπαρκαρουτσο,ελπίζω οι πιο μεγάλοι και πιο έμπειροι της διαχειριστικής ομάδας να τον συνετίσουν.
Άμα ζητήσω να μιλήσεις με παραδείγματα, θα με απαντήσεις ή θα πετάξεις κανένα τσιτάτο;
Gospi έγραψε:Εχει παρει φορα και ριχνει μπαν σε οποιον δεν του απανταει οπως θα ηθελε. Ακου εκει τον προσεβαλε! Δηλαδη οι υπολοιποι δεν προσβάλλονται ποτε απο αντιστοιχες απαντησεις αλλων μελων? Να δοθει το δικαιωμα σε ολους να ριχνουμε μπαν μισαωρα οποτε θεωρουμε οτι μας προσβαλει καποιος!
Είσαι θιασάρχης στο θέατρο του παραλόγου.
Μπαν μέχρι να πάρει ο Ο. Α.Ρ.Η.Σ. πρωτάθλημα.renegade έγραψε:Την ίδια στιγμή καμαρώνει στο φόρουμ ποστ που απευθύνεται σε συνοπαδους που λέει " καλή χώνεψη παιδιά"
- navigator11
5 σούμα; Ή τσέπη για Χετάφε, ανεξάρτητα του 30% της Βαλένθια; Αυτό δε μας το διευκρινίζουν τα παλικάρια του μιντιακού κολοσσού 24. Διότι αν δεν προσφέρθηκαν 5, συμπεριλαμβανομένης και της Βαλένθια, ίσως κάποιοι πουλούσαν αχαλίνωτο παπά περί δήθεν συμφωνίας απόλυτης Χετάφε και ΠΑΟΚ για τον Σέρβο για 3.750.000. Δε γνωρίζω το περιεχόμενο της πρότασης της Θέλτα. Έχω αξίωση όμως από αυτούς, που είναι δουλειά τους υποτίθεται, να μεταφέρουν την πλήρη εικόνα. Κανέναν φίλο μανατζαραίο δεν έχουν να μάθουν και πιο ... πικάντικες λεπτομέρειες της υπόθεσης;; Εκτός αν τις έμαθαν αλλά δε συμφέρει να μαθευτούν προς τα έξω.nunies4 έγραψε:Βρέθηκε ομάδα να δώσει έτσι για πλάκα μια 5αρα ε; Καλουτσικος πρέπει να είναι αυτός που εμείς με 4 τον παίρναμε.gergeo4 έγραψε:Για την απόκτηση του Νεμάνια Μαξίμοβιτς από τη Χετάφε κινήθηκε η Θέλτα, σύμφωνα με πληροφορίες του PAOK24!
Πιο συγκεκριμένα, οι “γαλάζιοι” του Βίγκο πρόσφεραν 5 εκ. ευρώ στον σύλλογο της Μαδρίτης για τον Σέρβο χαφ και συμβόλαιο στον ποδοσφαιριστή με ετήσια αποζημίωση ύψους 1,5 εκ. ευρώ, ωστόσο η απάντηση που έλαβαν από τη Χετάφε ήταν αρνητική!
Αιτία; Το γεγονός πως η Χετάφε δεν επιθυμεί να παραχωρήσει έναν βασικό ποδοσφαιριστή της σε ανταγωνιστική ομάδα, παρά το ότι δεν βρίσκεται και στην καλύτερη οικονομική κατάσταση.
Το όλο θέμα πάντως, καταδεικνύει περίτρανα πως ποδοσφαιριστές όπως ο Μαξίμοβιτς κάθε άλλο απαρατήρητοι περνάνε στην αγορά, με κανέναν να μην μπορεί να διασφαλίσει στον ΠΑΟΚ πως σε περίπτωση που δεν ενεργοποιήσει την προφορική συμφωνία που έχει με τον διεθνή Σέρβο χαφ, αυτός θα είναι διαθέσιμος και στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, από τη στιγμή δε που θα έχει μπει στο τελευταίο εξάμηνο του συμβολαίου του με τη Χετάφε και θα έχει το δικαίωμα να συμφωνήσει με οποιαδήποτε ομάδα της αρεσκείας του με “φόντο” το επόμενο καλοκαίρι, χωρίς η νυν ομάδα του να πάρει ούτε… μισό ευρώ!
κοιτα να δεις που ισως να μη μας περιμενει ο σερβος τον χειμώνα ....
Λογικά δεν θα βρεθεί καμία από την Αραβία να πλησιάσει αυτό το υπέρογκο ποσό
- Σουριναμέζος
Άντε κλείστε επιτέλους τον Μαξίμοβιτς, δεν γίνεται να είναι τόσο κοντά ένας τέτοιος παίκτης και να κολλάει για λεπτομέρειες. Συνήθως το δύσκολο σε τέτοιες περιπτώσεις είναι ότι δεν πείθετε ο παίκτης, και εμείς έχουμε συμφωνημένο τον παίκτη και κολλάμε την υπόθεση σε λεπτομέρειες