Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 Ι

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Γερασίμου

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 Ι

Δημοσίευση από Γερασίμου »

Ούτε ο Μπράντον για δεύτερος, δεν είναι σέντερ-φορ.
renegade

Δημοσίευση από renegade »

omerta76 έγραψε:Χίλιες φορές ο Ισπανός αλλλα όταν θα τραυματίζεται ο βασικός σου φορ η θα λείπει από κάρτες, θα παίζεις με -1 παίχτη σε σοβαρά παιχνίδια. Τα είδαμε τα χαιρια και φέτος.

Αμπαλιαση της ΠΑΕ στο full, αναμένουμε και αποδέσμευση Μποτο κάποια στιγμή και πάλι από την αρχη
Γιατί ποιος τον έφερε για φορ τον Μπράντον?
Και δεν είναι καμία αμπαλιαση της ΠΑΕ. Η θολούρα στο κεφάλι του λουτσέσκου είναι που όταν τον πιάνουν οι φοβίες του δεν βλέπει ούτε στο ένα μέτρο.
Δύο σούπερ ποδόσφαιροάνθρωποι υποτίθεται...κ μέσα στη χρονιά άλλαξαν έξι φορές άποψη για το αν τους κάνουνε ή δεν τους κάνουνε οι φόρ που έχουνε. Και μιλάμε για παίκτες στους οποίους τους βλέπανε κάθε μέρα από το πρωί μέχρι το βράδυ.
Θα βγάλουμε άκρη μέσα σε 5 μέρες ποιος επιθετικός τους κάνει και ποιος όχι από τις διαθέσιμες λίστες και μόνο μέσω βίντεο ?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος renegade την Κυρ 11 Ιουν 2023, 22:30, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Δημοσίευση από Blackgr4 »

renegade έγραψε:
Blackgr4 έγραψε:
Ο Φερέιρα ήθελε τον Παλίνια. Σαν τρελός κιόλας. Δικό του παιδί, τον ήξερε, ο ίδιος έκανε ότι μπορούσε για να δείξει πως ήθελε να έρθει στην ομάδα του Φερέιρα και ο ΠΑΟΚ αντί να κάνει τα πάντα να τον φέρει, έδωσε 3 χαρτιά για τον Εσίτι.
Να σημειώσω πως η ρήτρα (σιγά μη φτάναμε εκεί) του Παλίνια ήταν κοντά στα 5 χαρτιά. Σιγά τη διαφορά δηλαδή με τα 3 που έδωσαν για τον.. Εσίταρο.
Ο οποίος Εσίτι ΔΕΝ ήταν η πρώτη επιλογή τότε και το ξέρω πάρα πολύ καλά.

Όσο για τον Λουτσέσκου, ακόμα και να "έβλεπε" τον Μίσιτς, πάλι θα χρειάζονταν τουλάχιστον ένα χαφ ακόμα.
Ο Μαουρίτσιο ήταν εκτός με χιαστούς, τον Ολιβέιρα δεν ήθελαν να τον αγοράσουν, οπότε έμεναν Κάνιας, Σάκχωφ και ο δανεικός Μίσιτς.
Και ενώ έκαναν πρόταση 800κ στον Σάκχωφ, τους χάλασε που ζήτησε 1 χαρτί, άρα η επόμενη λογική κίνηση ήταν να φέρουν τον Ντόουγκλας που έφτασε 2023 για να παίξει μπάλα και κοίτα να δεις κάτι συμπτώσεις, αμείβεται με ακόμα περισσότερα λεφτά από αυτά που ζητούσε ο Σάκχωφ. Χωρίς καν να υπολογίζω τα άλλα 3.5 που δώσαμε για να τον αποκτήσουμε.
Θα έδιναν δηλαδή 600κ παραπάνω σε έναν χαφ που ήθελε ο προπονητής που μόλις είχε πάρει το νταμπλ και αντ' αυτού επέλεξαν να: δώσουν 3.5 εκατομμύρια για Ντόουγκλας, 3 εκατομμύρια για Εσίτι, να χάσουν τον προπονητή και να αλλάξουν όλο το κέντρο της ομάδας.
Μιλάμε για επίτευγμα τώρα όχι αστεία. Έχω σηκωθεί όρθιος και χειροκροτάω.

Κουράζομαι μόνο που τα γράφω. Αδιανόητες τάσεις ποδοσφαιρικής αυτοκτονίας αυτή η ΠΑΕ.
Το ον παλινια όταν πήγαμε να ρωτήσουμε πόσο κάνει οι Πορτογαλία μας απάντησαν 6 εκατομμύρια και όχι πέντε.
Αλλά ακόμα και 5:00 να ήτανε, η ομάδα δεν έχει διάθεση ποτέ του τέτοιο ποσό και μεταγραφή
Και εμένα η γυναίκα μου μπορεί να θέλει s-class 500... Όταν όμως τα θέλω δεν είναι ρεαλιστικά δεν έχουνε καμία αξία.
Έπειτα ο Πορτογάλος ζήτησε τον κροάτη... Προσπαθήσαμε και αυτό να το φέρουμε αλλά Ιταλοί νόμιζαν ότι βρήκαν τα γελάδια που θα αρμέξουν.
Και μετά από αυτές τις παλινωδίες ο αρδ τ.δ πρότεινε τον νιγηριανό με τον οποίον δήθεν ενθουσιάστηκε ο Φερέιρα...όπως ενθουσιάστηκε ένα χρόνο μετά με τον τσολάκ.

Όσο για τον λουτσέσκου ότι πραγματικά έφυγε γιατί δεν του ανανέωσαν τον σαχοφ και όχι για τα πετροδόλαρα, είναι μία εξήγηση που τουλάχιστον εμένα δεν με πείθει καθόλου. Μιλάμε για τον ίδιο άνθρωπο που έλεγε thank you boss γιατί του φέραν τελευταία μέρα των μεταγραφών τον μιτριτσα και τον σιντκλει.
Αλλά ακόμα και έτσι να ήτανε μιλάμε για ένα φάουλ του προπονητή και όχι της ομάδας.
Η ομάδα δεν μπορεί να πληρώνει τον οποιοδήποτε ποδοσφαιριστή δύο φορές πάνω από την αξία του για να καλύψει τις όποιες ανασφάλειές του προπονητή ή τις οπτικές ανικανότητες του να χτίσει γρήγορα αξιόλογος σύνολο ακόμα και αν χρειαστεί να κάνει δυο τρεις επιπλέον προσθήκες.
.
Επίσης η σύγκριση του συμπαθέστατου ουκρανούς πρώην παίκτη της Κούλας με τον Αουγκούστο ( που η μεγαλύτερη μερίδα οπαδών τον ανακάλυψε το 2023 ) είναι ότι πρώτον ο Βραζιλιάνος τα αξίζει τα λεφτά του και τα παίζει
Και δεύτερον έχει ήδη φέρει πρόταση πέντε εκατομμυρίων ευρώ...κ περιμένουμε αρκετές ακόμα μεγαλύτερες.

Από κει και πέρα καταλαβαίνω ότι για κάποιον που το οικονομικό στην ομάδα δεν παίζει απολύτως κανέναν ρόλο στην κρίση του, όλα τα παραπάνω που γράφω Είναι λίγο πάνω-κάτω αρλούμπες.
Βέβαια εδώ να σημειώσω ότι δεν διαφωνώ στο γεγονός ότι μετά το double γινόταν το ένα λάθος μετά το άλλο. Απλά δεν θεωρώ ως τα μεγάλα λάθη αυτά που έγραψες .
Για παράδειγμα άποψή μου είναι ότι αν μετά το λουτσέσκου η επιλογή δεν ήταν ενός προπονητή τύπου φερέιρα αλλά ένας Γιοβάνοβιτς για παράδειγμα...ο ΠΑΟΚ θα είχε πιθανόν ακόμα δύο πρωταθλήματα... ή δύο κλεμμένα πρωταθλήματα.
Η βίαιη αλλαγή φιλοσοφίας ήταν αυτή που κόστισε
Δεν ξέρω τι s-500 μου λες, ξέρω μόνο πως για τον Παλίνια ο ΠΑΟΚ τα είχε βρει με τη Σπόρτινγκ για λιγότερα από 4 εκατομμύρια και αρνήθηκε να δώσει λεφτά στη Μπράγκα για να σπάσει τον δανεισμό του, αλλά δέχθηκε να δώσει 3,5 για τον Εσίτι..
Ο Παλίνια τελικά πουλήθηκε 20 εκατομμύρια και σήμερα αξίζει 35 και ο άλλος παριστάνει ακόμα τον ποδοσφαιριστή.

Για του λόγου το αληθές:
"Το εμπόδιο δεν ήταν η Σπόρτινγκ, με την οποία ο Δικεφάλος έχει συμφωνήσει σε όλα. Ούτε, φυσικά ο παίκτης, ο οποίος θέλει να έλθει στην Ελλάδα για τους νταμπλούχους. Το πρόβλημα είναι η Μπράγκα, στην οποία ο παίκτης παραχωρήθηκε από τα λιοντάρια το καλοκαίρι του 2018 με τη μορφή διετούς δανεισμού (μέχρι το 2020)."

Και από άλλο άρθρο:
"Αξίζει να σημειωθεί πως η Σπόρτινγκ Λισαβόνας παραχωρεί τον Παλίνια με ένα ποσό που φτάνει περίπου τα 4.000.000 ευρώ."

Τώρα για όλα τα υπόλοιπα για το αν σε πείθουν ή όχι, δεν μπορώ να κάνω κάτι. Τη πραγματικότητα σου αναφέρω όπως ακριβώς είναι.
Αυτόν που σου φέρνει το πρώτο νταμπλ της ιστορίας σου, ΔΕΝ του κάνεις κόνξες. Είσαι ποδοσφαιρικά ΦΕΛΛΆΔΙ αν το κάνεις. Και τα αποτελέσματα τα είδαμε. Δεκάδες πεταμένα εκατομμύρια, κανένα πρωτάθλημα και.. αυτάρκεια.

Σεβόμενος τα υπόλοιπα μέλη του forum, δεν θα συνεχίσω αυτή την εντελώς οφ τόπικ συζήτηση. Ότι θέλει μπορεί να πιστεύει ο καθένας, τα γεγονότα δεν θα αλλάξουν ποτέ.
Άβαταρ μέλους
omerta76

Δημοσίευση από omerta76 »

Ο Μποτο. Τον Ιανουάριο όμως έψαχναν ακόμη ένα φορ άρα κάτι δεν τους κάλυπτε
Άβαταρ μέλους
omerta76

Δημοσίευση από omerta76 »

Με "νέα" πρόσωπα η προετοιμασία λένε, Κανίς, Βράκας, Τζίμας,Μορικελι, Μπραντονιτς

Ψάξτε τον δεύτερο.... :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Logistis

Δημοσίευση από Logistis »

Βγήκαν και οι πιθανοί αντίπαλοι για το πρώτο ματς στο Κόνφερενς. Μέσα και η Λέφσκι Σόφιας τελευταία στιγμή μετά από νίκη σε μπαράζ.

Ξύπνησαν μνήμες...
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

gika έγραψε:Από τελειωμένους ποδοσφαιριστές τύπου Κρμεντσικ χίλιες φορές ο Ισπανός.
Το λυπηρό ειναι πως καταφεραν να μας βαλουν σ αυτο το τραγικο δίλημμα.
Αλιμονο αν χρειαστει να παιξουμε ματς τιτλου του χρονου με τον Ισπανο. Εκει να δεις αν ειναι καλυτερα ή χειροτερα.
Καλυτερα με τον Γκορτετζιανη. Τουλαχιστον θα κοστιζει το 1/10 και δεν θα χουμε και απαιτησεις.

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
renegade

Όλα ξεκινάνε από το κεφάλι του λουτσέσκου.
Από την ανάγνωση την οποία έχει κάνει για το τελευταίο κακό μας διάστημα.
Από τον φόβο του και την ανικανότητα του να φτιάξει γρήγορα μία ομάδα.
Ενώ την ίδια στιγμή και με το πέρας όλων των αγωνιστικών υποχρεώσεων δεν έχει βγει κανείς να επικοινωνήσει τίποτα στον κόσμο.
Είναι τέτοιος ο φόβος τους να καθίσουν μπροστά σε μία κάμερα τι να επικοινωνήσουν τις σκέψεις τους, να πούνε τις απόψεις τους για το λόγο της αποτυχίας, να απαντήσουν στο τι μέλλει γενέσθαι για την επόμενη μέρα.
Και όλα αυτά τη στιγμή που απέναντί τους έχουνε το πιο φιλικό δημοσιογραφικό κοινό που θα μπορούσε να ευχηθεί κάνεις
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Το ενδεχομενο να ζησουν την ιδια ή και χειροτερη χρονια δεν το σκεφτονται? Δεν τους προκαλει τρομο μια τετοια σκεψη?
Ή μηπως νιωθουν προστατευμενοι? Οτι βρεξει χιονισει κανενας δεν θα τους ζητησει τον λογο?
Μια τυπικη υποχρεωση να φυγει και η τριτη χρονια και μετα ο καθενας θα παρει τον δρομο του?
Κι αντε ο Λουτσεσκου χεστηκε για την επομενη μερα της ομαδας και το μελλον της που υποθηκευει αν τα παει σκατα και για τριτη χρονια, ο Ιβαν και οι παρατρεχαμενοι του δεν το σκεφτονται? Δεν το ειδαν 2 χρονιες το εργο? Δεν πηραν γραμμη οτι αν δεν γινουν ενεσεις ποιοτητας θα χουμε αναγουλες? Δεν ειδαν τον Μπραντον βασικο φορ σε κρισιμα ματς ανυπαρκτο?
Τι σκατα πια?

mbison

Δημοσίευση από mbison »

Δεν με χαλάει ο Μπράντον γιατί έχει διαφορετικά χαρακτηριστικά από τον Τζιμα.
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Τι ειδους χαρακτηριστικα εχει? Εχει καποιο απο αυτα που πρεπει να εχει ενας φορ περιοχης ομαδας πρωταθλητισμου?

renegade

Όταν είσαι σε πανικό δεν μπορείς και να αξιολογήσεις σωστά τα πράγματα.
Αυτή τη στιγμή δυστυχώς από τον Ιβάν μέχρι το τελευταίο διοικητικό στέλεχος όλοι κρέμονται από τον λουτσέσκου... καθώς αυτόν εμπιστεύονται.
Μέσα στον πανικό τους μετά από τις συνεχόμενες αποτυχίες αδυνατούν να καταλάβουν ότι ο λουτσέσκου ποτέ δεν έχει στήσει μία ομάδα, μπερδεύεται, δεν είναι ξεκάθαρες οι σκέψεις του μέσα στο κεφάλι του. Δεν μπορούν να καταλάβουν ή να δεχτούν ότι μπορεί κάποια θέλω του λουτσέσκου να υπονομεύουν το κλαμπ ( όχι εσκεμμένα).
Βέβαια όταν είσαι διοίκηση και έχεις τον προπονητή σου από τη μία και σου λέει ότι "αν δεν έχω έναν επιθετικό που να γνωρίζει ήδη την ομάδα είναι ένα ρίσκο στο οποίο μπορεί να μας στοιχίσει την πρόκριση" τι κάνεις???
Και η θέση των διοικητικών και του Ιβάν είναι δύσκολη, γιατί εδώ δεν μιλάμε για δύο τρία πρώτα παιχνίδια του πρωταθλήματος αλλά για τα ευρωπαϊκά παιχνίδια τα οποία μπορεί να μας στοιχίσουν πολύ ακριβά.

Υγ και εγώ έχω διαφορετικά χαρακτηριστικά απο τον Τζίμα και τον φορ που θα έρθει για πρώτος... δεν παίρνετε εμένα καλύτερα
mbison

Δημοσίευση από mbison »

Ο Μπραντον εχει γρηγορο ξεπέταγμα και πολυ καλές εκτελέσεις. Θυμησου κ την κεφαλια γκολ που εκανε.
Δεν ταιριάζει καθόλου στο συστημα του Λουτς να παιξει βασικός φουνταριστός, εννοείται. Σε 442 θα μπορούσε κ βασικός. Αλλά και πάλι δεν είναι κλάσης για βασικο πρωταθλητισμού. Αν κ εχει περιθωρια βελτιωσης. Δειχνει να προπονειται καλά. Ειναι τιμιος για 500 χιλ. Κοντο κ γρηγορο έχουμε να δουμε από τον Σαλπιγγιδη.
Kαι σαν νούμερα έκανε καλά και μαχητικός ήταν.
Γι αυτο λεω να συνυπάρχει με τον Τζιμα και τη φορακλα που θα ερθει. Ωστε να μπορούμε να παιζουμε κ με 2 επιθετικούς άμα λάχει.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος mbison την Κυρ 11 Ιουν 2023, 23:49, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Δημοσίευση από Blackgr4 »

Τσορμπατζόγλου: «Κοντά σε μεσοεπιθετικό και χαφ ο ΠΑΟΚ - Πιο δύσκολο του φορ»

https://www.youtube.com/watch?v=v2AsXrKnAbQ
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

mbison έγραψε:Ο Μπραντον εχει γρηγορο ξεπέταγμα και πολυ καλές εκτελέσεις. Θυμησου κ την κεφαλια γκολ που εκανε.
Δεν ταιριάζει καθόλου στο συστημα του Λουτς να παιξει βασικός φουνταριστός, εννοείται. Σε 442 θα μπορούσε κ βασικός. Αλλά και πάλι δεν είναι κλάσης για βασικο πρωταθλητισμού. Αν κ εχει περιθωρια βελτιωσης. Δειχνει να προπονειται καλά. Ειναι τιμιος για 500 χιλ. Κοντο κ γρηγορο έχουμε να δουμε από τον Σαλπιγγιδη
Βασικος στο συστημα Λουτσεσκου μπορει να παίξει? Και αν ναι μπορει να το κανει αποτελεσματικά απεναντι σε δυνατους αντιπαλους? Αν ναι ας παρει και 700.000. Αν οχι, δςν αξιζει οχι 500.000 αλλα ουτε και τζάμπα. Φτανει με την αναφορα σε λεφτα. Την δουλεια να κανει. Αν ειναι να χασω του χρονου κανα κυπελο με τον Μπραντον βασικο,να τα χεσω τα 200 και τα 400 χιλιαρικα π θα εξοικονομησουμε.

Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”