Σε μια φάση ξέφυγε και τον κυνηγούσαν 3 στο τέλος ο Κόρακας δεν έδωσε φάουλ που έκανανDemir έγραψε:παπαδες χθες.. δεν μπορουσανε να τον πλησιασουν καν..
65. Γιάννης Κωνσταντέλιας
Re: 7. Γιάννης Κωνσταντέλιας
Τώρα που το σκέφτομαι , ένα παράπονο έχω από χτες. Αλλά είναι μεγάλο.
Στη φάση που δεν έσπασες τη μπάλα στο Ταισον που ήταν 100% γκολ.
Και δεν έδωσες πάσα και η τελική που έκανες δε μπαίνει ποτέ. Απο αυτή τη γωνία , δε μπορεί ποτέ η μπάλα να πάει μέσα με φάλτσο . Το φάλτσο τη βγάζει εκτός εστίας. Θέλει άλλου είδους σουτ , που να είμαι ειλικρινής δε σε έχω δει ποτέ να κάνεις. Θέλει πολύ δουλειά να ρίξεις στο τελείωμα των φάσεων.
Επίσης πρέπει να καταλάβεις τι πιθανότητες έχεις να βάλεις γκολ από εκεί , σε σχέση με το να τη σπάσεις στο σωστό σημείο είτε ξέρεις ότι είναι κάποιος είτε όχι ( σε περίπτωση που δε τον έχεις δει ότι είναι εκεί). Καταλαβαίνω δεν είναι απλό , αλλά είναι πολύ βαρύ όταν βλέπεις τι φάση σπαταλήθηκε.
Στη φάση που δεν έσπασες τη μπάλα στο Ταισον που ήταν 100% γκολ.
Και δεν έδωσες πάσα και η τελική που έκανες δε μπαίνει ποτέ. Απο αυτή τη γωνία , δε μπορεί ποτέ η μπάλα να πάει μέσα με φάλτσο . Το φάλτσο τη βγάζει εκτός εστίας. Θέλει άλλου είδους σουτ , που να είμαι ειλικρινής δε σε έχω δει ποτέ να κάνεις. Θέλει πολύ δουλειά να ρίξεις στο τελείωμα των φάσεων.
Επίσης πρέπει να καταλάβεις τι πιθανότητες έχεις να βάλεις γκολ από εκεί , σε σχέση με το να τη σπάσεις στο σωστό σημείο είτε ξέρεις ότι είναι κάποιος είτε όχι ( σε περίπτωση που δε τον έχεις δει ότι είναι εκεί). Καταλαβαίνω δεν είναι απλό , αλλά είναι πολύ βαρύ όταν βλέπεις τι φάση σπαταλήθηκε.
- ΑποστόληςΑ
Ναι ρε Γιάννη έχεις δίκιο.
Αλλά μην τον ισοπεδώσουμε κι όλας! Για μένα χθες ήταν MVP μαζί με Kedziora.
Το καλό είναι ότι ανεβαίνει η απόδοσή του σταθερά. Το κακό είναι ότι γράφει νούμερα και αν συνεχίσει έτσι δύσκολα θα μείνει εδώ.
Αλλά μην τον ισοπεδώσουμε κι όλας! Για μένα χθες ήταν MVP μαζί με Kedziora.
Το καλό είναι ότι ανεβαίνει η απόδοσή του σταθερά. Το κακό είναι ότι γράφει νούμερα και αν συνεχίσει έτσι δύσκολα θα μείνει εδώ.
Μα εγώ τον λατρεύω τον παίκτη ,έγραψα ότι τέτοιο ταλέντο βγαίνει μια φορά στα 40 χρόνια στην Ελλάδα.
Αχ και να ήταν λίγο ποιό αποτελεσματικός, να έβλεπε καλύτερα γύρω του, όπως φυσικά και οι άλλοι...

- john4serres
Ποδοσφαιρική απόλαυση
Ακόμα ίλιγγο έχουν αυτοί που πήγαιναν να τον μαρκάρουν
Ακόμα ίλιγγο έχουν αυτοί που πήγαιναν να τον μαρκάρουν
- ΑποστόληςΑ
Εύχομαι να μην χρειαστεί να μπεις αύριο (δεν το βλέπω, το εύχομαι όμως).
Κάπου είδα (δεν θυμάμαι το τόπικ) να γράφεται μέσα στο φόρουμ ότι του προτάθηκε ανανέωση - επέκταση με 1Μ + bonus και αρνήθηκε
Θα πρέπει να διασταυρωθεί βέβαια η πληροφορία, γιατί ούτε το έχω δει ούτε το έχω ακούσει κάπου αλλού
Θα πρέπει να διασταυρωθεί βέβαια η πληροφορία, γιατί ούτε το έχω δει ούτε το έχω ακούσει κάπου αλλού
Έχουμε αρχίσει να το βλέπουμε στον ύπνο μας αυτό το σουτ με αντίθετη κίνηση που καταλήγει πάντα κάτω από τα πόδια του αντιπάλου και πάντα αουτ.
Σαν το πλασεδακι του μπισεσβαρ ένα πράμα να ουμε
Σαν το πλασεδακι του μπισεσβαρ ένα πράμα να ουμε
Ε θα την κανεις και εσυ το καλοκαιρι αγορι μου να παρουμε μερικους 30+. Μια χαρα.