Ιβάν Σαββίδης VI
Re: Ιβάν Σαββίδης VI
Τί θέλετε να γίνει; Ο αυνανάκης ψήφισε το ακαταδίωκτο για τα μέλη της εεα. Ποιον να κυνηγήσουν, τον μλκ τον Παπαδόπουλο που έβγαλε την "είδηση" στον αέρα κατόπιν εντολής του χοντρού ή το OneChannel που δεν υπάρχει πια;
- iremidynami 4+
Δηλ να μας πηδανε ασαλιωτα κ εμεις να σκυβουμε το κεφαλι;
Αυτο προτεινεις;
Εγω θα τους εβγαζα στα μανταλακια, ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΟΜΩΣ, ανακοινωσεις κ κοντρα ανακοινωσεις.
Οσο δεν μιλας τοσο περισσοτερο σε περνανε κορδελα.
Γενικα μιλωντας, τον αγαπαω τον ιβαν, μας ξαναεδωσε οραμα, δεν με πειραζει να βγαζει την ομαδα 4η η 6η η 8η,δεν θα του γκρινιαξω ποτε, ομως αυτη η νοοτροπια του αλλου μαγουλου, του σφαξε με αγα μου ν'αγιασω, πραγματικα δεν την αντεχω.
Αυτο προτεινεις;
Εγω θα τους εβγαζα στα μανταλακια, ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΟΜΩΣ, ανακοινωσεις κ κοντρα ανακοινωσεις.
Οσο δεν μιλας τοσο περισσοτερο σε περνανε κορδελα.
Γενικα μιλωντας, τον αγαπαω τον ιβαν, μας ξαναεδωσε οραμα, δεν με πειραζει να βγαζει την ομαδα 4η η 6η η 8η,δεν θα του γκρινιαξω ποτε, ομως αυτη η νοοτροπια του αλλου μαγουλου, του σφαξε με αγα μου ν'αγιασω, πραγματικα δεν την αντεχω.
PAOK1LIFE έγραψε:Γράφω μονο σε αυτό το τοπικ σήμερα γιατί ξέρω είναι το μόνο που το διαβάζεις εσύ, ή μάλλον ο Γιώργος, αλλά φτάνουν τα πάντα σε εσένα.
Μεγάλε Ιβαν δεν θα πω τα συνηθισμένα κλισε, τα έχεις διαβάσει πιο πάνω που πολλές φορές που σου έχουν πλέξει το εγκώμιο μαζί με εμένα τον ίδιο με πολλές ευχαριστίες.
Αχάριστοί δεν είμαστε.
Αλλά για το χθεσινό ο μοναδικός φταίχτης είσαι εσύ. Δεν είναι κανένας Λουτσέσκου και κανένας Σαμάτα ή αλλος παίχτης κτλ. Για το χθεσινό φταις μονο εσύ, οπότε στην τηλεδιάσκεψη που κάνεις μην τους γκαζώσεις άδικα.
Ο Θεός σου έδωσε πολλά δώρα φέτος με πολλές προκρίσεις και νίκες και έσοδα που δεν περίμενες. Δεν πήρες κανένα από αυτά τα δώρα να τα επενδύσεις στην ομάδα.
Δεν νοείται να θες ο θεός να σου επιστρέψει την τύχη στην ομάδα όταν στην έδωσε στο παρελθόν πολλές φορές.
Δεν μπορεί εδώ και τόσα χρόνια με μόνη παρένθεσή, πωλήσεις Πρίγιοβιτς και Τσολακ, να αφήνεις την ομάδα χωρίς την φανέλα με το νούμερο 9. Από εκεί αρχίζουν και τελειώνουν όλα. Από εκεί αρχίζουν όλοι οι θρύλοι και οι τίτλοι και οι προκρίσεις.
Δεν μπορεί να το κάνεις αυτό και να απαιτείς να κάνουν τα γκολ μόνο οι μεσο επιθετικοί σου και να παίζεις συνέχεια με ψευτο ενιάρια ή χωρίς καθόλου ενιάρια.
Οτι υλικά δίνεις να σου φτιάξουν ένα σπίτι αυτό το σπίτι θα πάρεις.
Αν σε αφήσουν φέτος εκτός Ευρώπης οι αντίπαλοι σου με μερικές καραμπόλες και συνεννοήσεις ο μοναδικός φταίχτης θα είσαι εσύ.
Αν στην Ευρώπη φτάσουμε μέχρι το πηγάδι και δεν πιούμε νερό ο μοναδικός φταίχτης θα είσαι εσύ.
Δεν έχω τίποτα άλλο να πω και για το χθεσινό θεωρώ ότι είσαι ο μόνος υπεύθυνος. Από την άλλη, δικιά σου είναι η ομάδα, αν θες να την βλέπεις έτσι και να είμαστε όλο στο παραλίγο και στο restart και στην αυτάρκεια και δεν καταλαβαίνεις ότι αυτό οδηγεί στο πουθενά εγώ δεν έχω τίποτα άλλο να σου πω. Εκτός αν υπάρχει κάποιος άλλος λόγος που γίνονται όλα αυτά επίτηδες και εμείς δεν πρέπει να τον ξέρουμε.
Αν εχεις ακομη την καυλα που ειχες μεχρι το 20, το καλοκαιρι Μισιτς Πετκοβιτς ανανεωση Κεντζιορα αγορα Μειτε, αποκτηση φαμπιανο και επιστροφη καποιον δανεικων (Λυρα Τσαουση για συμπληρωματικους ρολους).
Πωληση Εκονγκ και οτι μπορουμε να εισπραξουμε απο τους Σοαρες και τους δυο, Ρικαρντο Νασμπεργκ Κουαλιατα και απομακρυνση Σαματα.
Μη ανανεωση σε Ζιβκοβιτς Σβαμπ Βιερινια
Πωληση Εκονγκ και οτι μπορουμε να εισπραξουμε απο τους Σοαρες και τους δυο, Ρικαρντο Νασμπεργκ Κουαλιατα και απομακρυνση Σαματα.
Μη ανανεωση σε Ζιβκοβιτς Σβαμπ Βιερινια
-
Για να καταλαβαινομαστε...
Οι ομαδες παγκοσμιως ξεκινανε με 2-3 σημεια. Π.χ 1ο σημειο "παμε για πρωταθλημα" οπως εκανες το 2018.
ΕΔΩ το ΠΡΩΤΟ σημειο ειναι 1. ΠΑΤΑΩ ΤΟΝ ΣΥΜΠΟΛΙΤΗ
Απο τοτε που ανεβηκαν εχουμε 7 νικες 8 Χ και 7 ΗΤΤΕΣ
ΠΟΣΟΣΤΟ ΝΙΚΩΝ 31.8% οσο και ΗΤΤΩΝ
ΠΡΙΝ ΕΡΘΕΙΣ ειχαμε 40% ΝΙΚΩΝ και 25% ΗΤΤΩΝ
Για να ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΜΑΣΤΕ
Οι ομαδες παγκοσμιως ξεκινανε με 2-3 σημεια. Π.χ 1ο σημειο "παμε για πρωταθλημα" οπως εκανες το 2018.
ΕΔΩ το ΠΡΩΤΟ σημειο ειναι 1. ΠΑΤΑΩ ΤΟΝ ΣΥΜΠΟΛΙΤΗ
Απο τοτε που ανεβηκαν εχουμε 7 νικες 8 Χ και 7 ΗΤΤΕΣ
ΠΟΣΟΣΤΟ ΝΙΚΩΝ 31.8% οσο και ΗΤΤΩΝ
ΠΡΙΝ ΕΡΘΕΙΣ ειχαμε 40% ΝΙΚΩΝ και 25% ΗΤΤΩΝ
Για να ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΜΑΣΤΕ
-
Ο άνθρωπος είναι καλός χρυσός αλλά σε ποδοσφαιρικές γνώσεις τον πέρασε ο Παλέτας και ο Μπέος. Κάποιοι λέγατε να φέρει τον Μπέο να τον μάθει μπάλα. Τέλος πάντων οι τσιγκουνιές πληρώνονται. Πούλησε τώρα τρεις παίχτες και πάμε για restart. Θα μάθεις που θα πάει.
- Montrealiotis
Έλα βρε. Τρολ είναι. Φταίει το ύψος του ρόστερ. Θα ξανά εμφανιστούν πολλοί τώρα
Sent from my iPhone using Tapatalk
Εσύ αυτό κατάλαβες ? Γράφω δεν έμαθε μπάλα ακόμη . Ξοδεύει πετάει λεφτά και κάτι παλέτες και μπεοι κτλ έρχονται χωρίς λεφτά αλλά με περισσότερες γνώσεις και σε κερδίζουν γιατί δεν ξέρεις μπαλά. δεν ξέρεις πότε να κάνεις οικονομία και πότε και πως να είσαι σπάταλος. το αποτέλεσμα να φτάνει στην πηγή και να μην πίνει νερό.Montrealiotis έγραψε:Ναι ο παλέτας έχει καλύτερο ρόστερ. Έγινε
Αν δεν κάνετε κρητική στον Ιβαν μην περιμένετε να γίνει καλύτερο θα είναι στάσιμος και αυτός.
Ντροπη σου να αποκαλείς τρολ τον αδερφό σου επειδή ζητάει να είναι πιο προσεχτικός ο Ιβαν στις κινήσεις που κάνει.Taseos έγραψε:Έλα βρε. Τρολ είναι. Φταίει το ύψος του ρόστερ. Θα ξανά εμφανιστούν πολλοί τώρα