Μεταγραφές Καλοκαιριού ΙV

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
john4serres

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού ΙV

Δημοσίευση από john4serres »

Immemoric έγραψε:Το να ζητά ο Αουγκούστο τα λεφτά του Κούρτιτς, έχει κάποια λογική, πάει κι έρχεται πες. Αυτά που ζητάει ο Κούτσιας δε, (250 χιλιάδες τον χρόνο αν ισχύει), δεν έχει λογική, και μου δείχνει ότι δεν θα'χουμε καλά ξεμπερδέματα...
Από τα 100Κ στα 250Κ δεν το λες και τρομακτικό το ποσό της αύξησης.
Αν ανανεώσει με 5ετες καλύτερων απολαβών τότε ανεβαίνει και η αξία του αυτόματα.

Του Αουγκούστο από τα 400Κ στα 1,2Μ όλα καλά όμως...
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Δημοσίευση από Magpies4 »

Μιλάμε για 18χρονο που αγωνίστηκε σε ένα μάτς που ο ΠΑΟΚ ήταν συνωθύλευμα (με Λέφσκι).

Θα ήθελα να τον δώ σε 5 μάτς επίσημα με κανονικό ΠΑΟΚ, όχι αυτόν της Λέφσκι.

Δηλαδή δεν έχω δεδομένα από την πρώτη ομάδα. Στα φιλικά παστέλωσε φυσικά αλλά δεν τα μετράω.
Άβαταρ μέλους
Ettien26

Δημοσίευση από Ettien26 »

Ο Κούτσιας είναι ταλεντάρα και δεν μπορούμε να τον κρίνουμε μόνο απο τις 10 λεπτες συμμετοχές ή από το παιχνίδι με την Λέφσκι που όλη η ομάδα ήταν χάλι.
Η αλήθεια είναι όμως ότι ο ΠΑΟΚ ήταν αρκετά γενναιόδωρος προς τον παίκτη μέχρι τωρα στο συμβόλαιο του. Πρέπει φυσικά να πάρει μια αύξηση μέσα σε λογικά πλαίσια και πρέπει να τα καθήσουν και να συμφωνήσουν κάπου στην μέση με ένα κλιμακωτό συμβόλαιο χωρίς πείσματα και ναζάκια και οι δύο πλευρές.
Andrew R

Δημοσίευση από Andrew R »

Magpies4 έγραψε:
joshua έγραψε:Τους ιδιους προβληματισμούς που εχετε καποιοι για τον Φερναντες και το επιπεδο του Βολου γιατι δεν τους ειχατε για τον Κουαλιατα η τον Ρικαρντο ; Δεν στεκει το καλοκαιρι να λεει καποιος ο Κουαλιατα θα μαμησει @#λους και τωρα ο Φερναντες ερχεται απο μικρη ομαδα και δεν θα πιασει.
Αυτό ακριβώς έγραψα κι εγώ. Για όλους το ερώτημα είναι το ίδιο. Αλλά εμάς δεν μας κάνει ο παίκτης λόγω ... δημάρχου.
Κανένας απολύτως από το φόρουμ δεν γνώριζε τους ποδοσφαιριστές Ρικάρντο κι κουαλιατα. Για αυτό ήρθε ο Μποτο στην ομάδα . Κι για αυτό τον λόγο πρέπει κι να στηριχθεί.
Τον Φερνάντες τον γνωρίζουμε αρκετοί δεν πληρεί σε καμία των περιπτώσεων χαρακτηριστικά που λείπουν από την ομάδα μας. Αλλά όλοι γνωρίζουμε τον άθλιο μπεο κι τον τρόπο που πορεύεται στο ελληνικό ποδόσφαιρο .ο ΠΑΟΚ μετα το φιάσκο κάργα που επέβαλε ουσιαστικά το βοθροπολις έρχεται τώρα να υποκύψει στους εκβιασμούς ενός ανθρώπου που λίγες εβδομάδες πριν ΞΕΦΤΥΛΙΖΕ σε όλους τους τόνους την αγαπημένη μας ομάδα. Η μεταγραφή θυμίζει προϊόν άθλιας συναλλαγής όπου ο εμετός Μπέος βρίσκει βήμα κι ουσιαστικα εκβιάζει ξεφτυλιζοντας τους διοικούντες που τρέχουν να δώσουν χρήματα για να σταμάτησει να τους επιτίθεται. Ούτε Σαββίδης ούτε Λουτσεσκου ούτε Μποτο έχουν να κάνουν με αυτή την άθλια μεταγραφή. Μακάρι να γνώριζα ποιος είναι ο άνθρωπος μέσα στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ που είναι υπεύθυνος για αυτή την κατάντια όπως έγινε λίγες εβδομάδες πριν με την σχεδόν κλεισμένη μεταγραφή του βρωμερου Δώνη.
.
Άβαταρ μέλους
Ασπρόμαυρος Εβρίτης

Δημοσίευση από Ασπρόμαυρος Εβρίτης »

Νομίζω πρέπει να αντιληφθεί και ο Κουτσιας πως δεν μπορεί να φτάσει στο διάστημα εν μια νυκτί.

Ο Βόλος είναι μια καλή ευκαιρία για να κάνει τη διαφορά αρχικά στη Super League και έπειτα είτε να επιστρέψει στον ΠΑΟΚ πιο έτοιμος να χτυπήσει την πόρτα της ενδεκάδας, είτε (με βάση τους αριθμούς που θα γράψει εκεί) να πωληθεί στο εξωτερικό, όπως πχ ο Κουλούρης που πήγε στον Ατρόμητο.

Εξάλλου, βλέπουμε πως μεγάλες ομάδες του εξωτερικού κοιτάνε ακόμη και τις μικρομεσαίες ελληνικές, με τελευταίο παράδειγμα την μεταγραφή Περεα στη Στουτγάρδη.

Όπως και να έχει, η πιο σωστή κίνηση για τον ίδιο θα ήταν η ανανέωση..
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Δημοσίευση από Magpies4 »

Andrew R έγραψε:
Magpies4 έγραψε:
joshua έγραψε:Τους ιδιους προβληματισμούς που εχετε καποιοι για τον Φερναντες και το επιπεδο του Βολου γιατι δεν τους ειχατε για τον Κουαλιατα η τον Ρικαρντο ; Δεν στεκει το καλοκαιρι να λεει καποιος ο Κουαλιατα θα μαμησει @#λους και τωρα ο Φερναντες ερχεται απο μικρη ομαδα και δεν θα πιασει.
Αυτό ακριβώς έγραψα κι εγώ. Για όλους το ερώτημα είναι το ίδιο. Αλλά εμάς δεν μας κάνει ο παίκτης λόγω ... δημάρχου.
Κανένας απολύτως από το φόρουμ δεν γνώριζε τους ποδοσφαιριστές Ρικάρντο κι κουαλιατα. Για αυτό ήρθε ο Μποτο στην ομάδα . Κι για αυτό τον λόγο πρέπει κι να στηριχθεί.
Τον Φερνάντες τον γνωρίζουμε αρκετοί δεν πληρεί σε καμία των περιπτώσεων χαρακτηριστικά που λείπουν από την ομάδα μας. Αλλά όλοι γνωρίζουμε τον άθλιο μπεο κι τον τρόπο που πορεύεται στο ελληνικό ποδόσφαιρο .ο ΠΑΟΚ μετα το φιάσκο κάργα που επέβαλε ουσιαστικά το βοθροπολις έρχεται τώρα να υποκύψει στους εκβιασμούς ενός ανθρώπου που λίγες εβδομάδες πριν ΞΕΦΤΥΛΙΖΕ σε όλους τους τόνους την αγαπημένη μας ομάδα. Η μεταγραφή θυμίζει προϊόν άθλιας συναλλαγής όπου ο εμετός Μπέος βρίσκει βήμα κι ουσιαστικα εκβιάζει ξεφτυλιζοντας τους διοικούντες που τρέχουν να δώσουν χρήματα για να σταμάτησει να τους επιτίθεται. Ούτε Σαββίδης ούτε Λουτσεσκου ούτε Μποτο έχουν να κάνουν με αυτή την άθλια μεταγραφή. Μακάρι να γνώριζα ποιος είναι ο άνθρωπος μέσα στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ που είναι υπεύθυνος για αυτή την κατάντια όπως έγινε λίγες εβδομάδες πριν με την σχεδόν κλεισμένη μεταγραφή του βρωμερου Δώνη.
.
Εγώ πιστεύω οτι πρέπει να επικεντρωθούμε στον παίκτη. Κάνει ή δεν κάνει; Το τί κάνει και τί λέει ο Μπέος ας το κοιτάξουν στην ΠΑΕ και ας πράξουν ανάλογα. Το θέμα είναι αν ο συγκεκριμένος παίκτης είναι όντως κατάλληλος για τον ΠΑΟΚ, και φυσικά καλύτερος από άλλους που θα μπορούσαμε να φέρουμε αυτή την στιγμή.

Ο κάθε Μπέος ιδιοκτήτης παίζει το δικό του παιχνίδι. Στη συνέντευξη καταφέρθηκε κατά του προσωπικού της ΠΑΕ, όχι κατά του ΠΑΟΚ ή του Ιβάν. Πολύ προσβλητικά όντως.
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Δημοσίευση από Blackgr4 »

Μόλις είδα το βιντεάκι του Μπέου. Αλήθεια ρε συ ΠΑΟΚ θες να έχεις πάρε δώσε με αυτό το ΣΚΟΥΠΊΔΙ;
Γαμώ τον μπελά μου δηλαδή. Σιγά τον Κακά που πάτε να φέρετε. Ολόκληρος ΤΔ με περγαμηνές από Μπενφίκα και Σαχτάρ, πωλήσεις 1 δις, πάνε ρε άνθρωπε μου και βρες ένα γαμωδεκάρι να τελειώνουμε.
Εννοείται ήμουν υπέρ του να έρθει ο Φερνάντες αν ήταν να μην έρθει κανένας, αλλά να βάλουμε κάπου και ένα όριο.
Δεν μας φτάνει που βγαίνει και μας βρίζει, δεν μας φτάνει το παρελθόν του, είναι όμως δυνατόν να έχουμε ακόμα πάρε δώσε μετά το σημερινό ξεφτιλίκι;
Demir

Δημοσίευση από Demir »

Το θέμα είναι ότι όπως λένε υπάρχει αρνητισμος της οικογένειας του γιατί «αδικήθηκε» το παιδί τους .. αν είναι δυνατόν δηλαδή ! Ας κάνουν ότι νομίζουν , κορόιδα μην μας πιάσουν πάλι μόνο .. κλειστο 4ετες χωρίς ρήτρα !! Αλλιώς ένα χρόνο προπόνηση με κ19 .. και στην ευχή της Παναγίας
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Εμάς μας απασχολεί τι λέει ο μπεος;

Πολύ αξία του δίνετε!

Δηλαδη αν ο παίκτης παίξει, θα λέμε ναι αλλά δώσαμε λεφτά στον μπεο;

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Immemoric

Δημοσίευση από Immemoric »

john4serres έγραψε:
Immemoric έγραψε:Το να ζητά ο Αουγκούστο τα λεφτά του Κούρτιτς, έχει κάποια λογική, πάει κι έρχεται πες. Αυτά που ζητάει ο Κούτσιας δε, (250 χιλιάδες τον χρόνο αν ισχύει), δεν έχει λογική, και μου δείχνει ότι δεν θα'χουμε καλά ξεμπερδέματα...
Από τα 100Κ στα 250Κ δεν το λες και τρομακτικό το ποσό της αύξησης.
Αν ανανεώσει με 5ετες καλύτερων απολαβών τότε ανεβαίνει και η αξία του αυτόματα.

Του Αουγκούστο από τα 400Κ στα 1,2Μ όλα καλά όμως...
Ο Αουγκουστο παίζει όσο ο Κουρτιτς. Όποτε δικαιούται να ζητά τόσα. Ο Κουτσιας όσες φορές έχει παίξει κουτουλα δεξιά κι αριστερά. Προφανως και είναι μεγάλο ταλέντο αλλά κάπου μια λογική αύξηση. Τεσπα, δεν θα τα δώσουμε από την τσέπη μας τα λεφτά, ο,τι τους φωτίσει ας κάνουν.
Άβαταρ μέλους
Immemoric

Δημοσίευση από Immemoric »

Ο Μπεος είναι ένα φασιστικό σκουπίδι.
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Sick Bastard έγραψε:https://twitter.com/i/status/1568520311347314689

α ρε ΠΑΟΚ....Α ρε ΠΑΟΚ....
Όλα τα λεφτά ο μπουχεσας φουσκωτός :lol:
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Δημοσίευση από Blackgr4 »

sourmenetes έγραψε:Εμάς μας απασχολεί τι λέει ο μπεος;

Πολύ αξία του δίνετε!

Δηλαδη αν ο παίκτης παίξει, θα λέμε ναι αλλά δώσαμε λεφτά στον μπεο;

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άσε ρε Σούρμε να έχω την άποψη μου. Και ναι με συγχωρείς αλλά δεν γουστάρω να έχει πάρε δώσε ο ΠΑΟΚ με τέτοια αποβράσματα της κοινωνίας.
Έκανα γαργάρα πολλά όταν έγραφα την άποψη μου για τον Φερνάντες, αλλά μετά το σημερινό βιντεάκι, αηδίασα.
Δήμαρχος τώρα να ξυλοκοπάει με μπράβους πολίτη στη μέση του δρόμου; Ε όχι ρε φίλε σε παρακαλώ δηλαδή.
Άβαταρ μέλους
dragon

Δημοσίευση από dragon »

Magpies4 έγραψε:
Τον έναν υποτίθεται ότι τον έχεις δει ένα χρόνο. Τους άλλους δυό εμπιστεύεσαι τον γνωστό για το μάτι του μποτο. Ο κουαλιατα επίσης είχε περγαμηνες ως ταλέντο στη χώρα του. Το προβλημα δεν είναι ότι έρχεται από μικρή ομάδα αλλά ότι δεν είδαμε κάτι αξιοσημείωτο περσι συν ότι φαινεται να έχει ζητήσει κάτι άλλο ο προπονητης
Άβαταρ μέλους
dragon

Δημοσίευση από dragon »

Sick Bastard έγραψε:https://twitter.com/i/status/1568520311347314689

α ρε ΠΑΟΚ....Α ρε ΠΑΟΚ....
Αυτός δεν είναι που κάποιοι θέλουμε στην ομάδα;
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”