Αν... τότε τον πάω εγώ με κορδελιτσα στο αεροδρόμιο Μακεδονία..!!Woodman73 έγραψε:Μια ''Αιρετικη'' αν οχι και...απιθανη προταση...
Πως σας φενεται, να δωθει ο Ντελιας (γιατι εαν ερθει π.χ, μια Λιβερπουλ και σου δωσει 15-20 εκ, δεν νομιζω να πεις οχι, και εαν παρουν τα μυαλα του μικρου αερα) και να καλυθθούν ΟΛΕΣ οι θέσεις με πολύ καλους παίκτες?
Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙΙI
Re: Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙΙI
- ΑποστόληςΑ
Maxpaok έγραψε:Συγνώμη ρε συ φίλε Πορκυ, δηλαδή αν έπεφτε και το έπιανε θα χάλαγε η μεταγραφή?
Πρώτον κανεις δεν θα δώσει 15-20 εκατομμύρια για αυτόν τον Κωνσταντελια, ποσο μάλλον η Λίβερπουλ. Δεύτερον η ομάδα έχει αποδείξει ότι ακόμα και αν πάρει 10 και 20 εκατομμύρια από πωλήσεις, προχωράει στο πλάνο που έχει εκπονήσει: 2 αγορές καλών 21-24χρονων με προοπτικές, 2-3 δανεικοί και 2-3 ελεύθεροι 30αρηδες. Τα υπόλοιπα θα πάνε να καλύψουν τη χασούρα από την μη συμμετοχή στην Ευρώπη γιατί με 21χρονους, δανεικούς κι ελεύθερους δουλειά δεν γίνεται.
- ΑποστόληςΑ
ινπαοκ
Η συζήτηση για την μεταγραφική ενίσχυση του ΠΑΟΚ έχει ήδη ανοίξει και έχουν γίνει και οι πρώτες κινήσεις σ΄ αυτή την κατεύθυνση…
Η αναζήτηση έχει ξεκινήσει, έχουν εντοπιστεί στόχοι και σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες έχουν γίνει ήδη οι πρώτες επαφές με τους παίκτες που είναι ψηλά στη λίστα του ΠΑΟΚ, σε σημείο που να θεωρείται ότι πρόκειται για περιπτώσεις που άρχισαν να… ωριμάζουν.
Οι θέσεις στις οποίες ψάχνει παίκτες ο ΠΑΟΚ αυτή την εποχή είναι γνωστές και αναλύθηκαν στη FORZA τις προηγούμενες δύο εβδομάδες.
Με δεδομένες τις αποχωρήσεις Κούρτιτς, Μπίσεσβαρ, Ελ Καντουρί και δεδομένη και την επιθυμία για ενίσχυση στην επίθεση, ο Δικέφαλος ψάχνει παίκτες σ΄ αυτές τις θέσεις.
Ο χαφ και ο μεσοεπιθετικός, που θα μπορεί να παίξει και στα πλάγια επείγει, ο επιθετικός δεν επείγει, αλλά στην Τούμπα θέλουν να έχουν έτοιμες επιλογές στην περίπτωση που δεν υπάρξει συμφωνία με τον Ολιβέιρα ή δεν μείνει τελικά ο Μπράντον Τόμας.
Σε ό,τι αφορά τον χαφ και τον μεσοεπιθετικό, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι συζητήσεις έχουν προχωρήσει, πρόκειται για παίκτες που είναι ελεύθεροι, ο ΠΑΟΚ ξέρει τι θέλουν οι παίκτες για να έρθουν στην Ελλάδα κι απομένει να παρθεί η απόφαση από την πλευρά της ομάδας, για να μπουν στην τελική ευθεία οι συζητήσεις.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, και για τον τρίτο ποδοσφαιριστή, που προς το παρόν δεν είναι γνωστή η θέση που αγωνίζεται, τα δεδομένα είναι περίπου τα ίδια…
Εν ολίγοις, υπάρχουν τρεις παίκτες, που είναι έτοιμοι, κι εφόσον στην Τούμπα αποφασίσουν να κάνουν την κίνηση, μπορούν να έρθουν στην Θεσσαλονίκη…
πηγή: FORZA
Η συζήτηση για την μεταγραφική ενίσχυση του ΠΑΟΚ έχει ήδη ανοίξει και έχουν γίνει και οι πρώτες κινήσεις σ΄ αυτή την κατεύθυνση…
Η αναζήτηση έχει ξεκινήσει, έχουν εντοπιστεί στόχοι και σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες έχουν γίνει ήδη οι πρώτες επαφές με τους παίκτες που είναι ψηλά στη λίστα του ΠΑΟΚ, σε σημείο που να θεωρείται ότι πρόκειται για περιπτώσεις που άρχισαν να… ωριμάζουν.
Οι θέσεις στις οποίες ψάχνει παίκτες ο ΠΑΟΚ αυτή την εποχή είναι γνωστές και αναλύθηκαν στη FORZA τις προηγούμενες δύο εβδομάδες.
Με δεδομένες τις αποχωρήσεις Κούρτιτς, Μπίσεσβαρ, Ελ Καντουρί και δεδομένη και την επιθυμία για ενίσχυση στην επίθεση, ο Δικέφαλος ψάχνει παίκτες σ΄ αυτές τις θέσεις.
Ο χαφ και ο μεσοεπιθετικός, που θα μπορεί να παίξει και στα πλάγια επείγει, ο επιθετικός δεν επείγει, αλλά στην Τούμπα θέλουν να έχουν έτοιμες επιλογές στην περίπτωση που δεν υπάρξει συμφωνία με τον Ολιβέιρα ή δεν μείνει τελικά ο Μπράντον Τόμας.
Σε ό,τι αφορά τον χαφ και τον μεσοεπιθετικό, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι συζητήσεις έχουν προχωρήσει, πρόκειται για παίκτες που είναι ελεύθεροι, ο ΠΑΟΚ ξέρει τι θέλουν οι παίκτες για να έρθουν στην Ελλάδα κι απομένει να παρθεί η απόφαση από την πλευρά της ομάδας, για να μπουν στην τελική ευθεία οι συζητήσεις.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, και για τον τρίτο ποδοσφαιριστή, που προς το παρόν δεν είναι γνωστή η θέση που αγωνίζεται, τα δεδομένα είναι περίπου τα ίδια…
Εν ολίγοις, υπάρχουν τρεις παίκτες, που είναι έτοιμοι, κι εφόσον στην Τούμπα αποφασίσουν να κάνουν την κίνηση, μπορούν να έρθουν στην Θεσσαλονίκη…
πηγή: FORZA
Πελκας για αντί μπισε στο ρόστερ είναι μια χαρά .. μακαρι
Πάω να βρω ένα μικρό καλάθι να το κραταω μέχρι το Σεπτέμβρη 
Να πάρουμε 3 νέα παλτά για την επόμενη τριετία * προς αντικατάσταση των τωρινών που θέλουμε να ξεφωρτοθούμε (τα οποία βέβαια ΔΕΝ είναι επιλογές Boto, έγκλημα εαν συνεναίσει). Δέν είμαι καλός στις προβλέψεις αλλά πολυ φοβάμαι οτι θα γίνουν πάλι εγκλήματα.
Τα ονόματα των 3 Παιχτών προφανώς που λέει η forza είναι ο Cristian Guanca 10αροΕξτρέμ ο Branco van den Boomen 8άρι μεγάλα συμβόλαια του 1χαρτιου + και ο Yohan Boli είναι ο Επιθετικός με Γαλλικό Διαβατήριο.
Αυτά με είπε 1 φίλος που είναι ΠΑΟΚτσής από Θεσσαλονική και προβάδισμα έχει ο Brandon να μείνει γιατί ο Oliveira(ζητάει 2ετές συμβόλαιο με το συμβόλαιο που έχει τώρα 1,2εκΕ)
Για εμένα ας μείνει ο Brandon(που έχει νούμερα όπως τον Oliveira + 400χιλΕ για να ανανεωθεί αν τον θέλει η ομάδα στα 29του.
*Αν και νορμάλ είναι τα ονόματα δλδ και τα 3 μεταγραφών με 1χαρτιού συμβόλαιο+ για θέσεις Biseswar/El-Kaddouri/VieirinhaΟ(κρεμάει τα παπούτσια κ μπαίνει σε άλλο πόστο στα 27-28)/Kurtic(τέλος δανεισμού) + μετά να γίνονται προσθαφαιρέσεις + Πωλήσεις&Δανεικών
Αναμένουμε τώρα παλεύουμε να κλειδώσουμε 3η θέση που οδηγεί EuropaLeague και να πάρουμε το Κύπελλο.
Αυτά με είπε 1 φίλος που είναι ΠΑΟΚτσής από Θεσσαλονική και προβάδισμα έχει ο Brandon να μείνει γιατί ο Oliveira(ζητάει 2ετές συμβόλαιο με το συμβόλαιο που έχει τώρα 1,2εκΕ)
*Αν και νορμάλ είναι τα ονόματα δλδ και τα 3 μεταγραφών με 1χαρτιού συμβόλαιο+ για θέσεις Biseswar/El-Kaddouri/VieirinhaΟ(κρεμάει τα παπούτσια κ μπαίνει σε άλλο πόστο στα 27-28)/Kurtic(τέλος δανεισμού) + μετά να γίνονται προσθαφαιρέσεις + Πωλήσεις&Δανεικών
Αναμένουμε τώρα παλεύουμε να κλειδώσουμε 3η θέση που οδηγεί EuropaLeague και να πάρουμε το Κύπελλο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Darkm4n την Δευ 01 Μάιος 2023, 19:37, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Πελκας γηγενης διεθνης ταχυδυναμικος ΠΑΟΚτσακι, καλως να ερθει.
Μου αρεσει ρε Dark που αλλαξες το ονομα του μεσοεπιθετικου,που σου ειπε ο φιλος σου μαλιστα,με το που διαβασες οτι εμεινε ελευθερος ο Πελκας...Θεουλης...
joshua έγραψε:Μου αρεσει ρε Dark που αλλαξες το ονομα του μεσοεπιθετικου,που σου ειπε ο φιλος σου μαλιστα,με το που διαβασες οτι εμεινε ελευθερος ο Πελκας...Θεουλης...
Εδώ μοιράζομαι από το 2011 που είχα άλλο προφίλ απόψεις και σέβομαι την γνώμη του καθενός αυτά μου τι δίνουν και λέω ας σταματήσω να γράφω δεν ρωτάς όπως σε σέβομαι να με σέβεσαι!
Όρεξη έχω αν ερθει ο Πέλκας ή όποιος φέρουν στη διοίκηση είμαι; Συζητάω με 1 φίλομου που μένει Τούμπα και με είπε αυτά και τα μοιράζομαι εδώ όσο αφορά το θέμα του 10αριού είδα βιντεάκια και ήθελα να έγραφα εμένα μου αρέσει ο εξής Αυτά ευχαριστώ!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Darkm4n την Δευ 01 Μάιος 2023, 19:46, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Συμφωνώ!aivas19 έγραψε:Πελκας γηγενης διεθνης ταχυδυναμικος ΠΑΟΚτσακι, καλως να ερθει.
-
paok vs all
Όπου και να διαβάσεις τις τελευταίες μέρες, τσουπ το ονομα του Πελκα διαβαζεις.
Λίγους ανίκανους έχουμε που δεν μπορουν να βρουν εστία από τα 5 μέτρα,
Να φέρουμε ακόμα έναν......
Ειναι και η δηλώσεις φίλε που έχει κάνει για αυτό προφανώς πως θέλει να γυρίσει στον ΠΑΟΚ 29-30 είναι πότε δλδ να γυρνούσε στα 32του; Αρα για αυτο το γράφουν παντού εγώ από Δυτική Μακεδονία είμαι εδώ δεν ακούγεται τίποτα για μεταγραφές ούτε 1 και που είναι ολοήμερος να ασχολείται με τον ΠΑΟΚ η συνδέσμους του ΠΑΟΚ που έχει εδώ που γνωρίζω.paok vs all έγραψε:Όπου και να διαβάσεις τις τελευταίες μέρες, τσουπ το ονομα του Πελκα διαβαζεις.
Ο Boto όμως ασχολείται για Παίχτες για Πορτογαλο-Ισπανούς άρα μπορεί να είναι και παπάδες να έχουν να γράφουν οι αρδ για το συγκεκριμένο όπως είπαν και για τον Krmensik.
Έχει βελτιώσει ο Πέλκας το γκολ και τη σωστή επιλογή πάσας, και γενικά ενέργειας, στο τελευταίο τρίτο του γηπέδου; Αν ναι, να επιστρέψει, αν όχι, υπάρχουν κι άλλες ομάδες για να τελειώσει την καριέρα του, κρίμα είναι να κάνουμε συλλογή μεσοεπιθετικών με τέτοια χαρακτηριστικά.