Volley Ανδρών: Αγώνες & νέα 2021 - 2022

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του πρωταθλήματος και όλων των παραλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Re: Volley Ανδρών: Αγώνες & νέα 2021 - 2022

Δημοσίευση από sourmenetes »

τσιριγωτης έγραψε:Το πρωτάθλημα θα παιζόταν εάν παίρναμε έστω έναν πόντο. Τώρα είναι δύσκολα τα πράγματα.

Αυτό είπα..
Άρα εφόσον δεν πήραμε πόντο..
Δεν παίζεται!

Η λογική αυτό λέει..

Δυσκόλεψε αλλά πολυ εύκολα ανατρέπεται.

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
τσιριγωτης

Δημοσίευση από τσιριγωτης »

sourmenetes έγραψε:Όποιος έχει τη μυγα μυγιάζεται...

Πάμε παρακάτω!

Δικό μας είναι!

Ακριβώς.. αλλά με εσένα δεν πρέπει να διαφωνεί κανείς γιατί μπορεί να τον μπαναρεις καμία εβδομάδα..
Αλλά δεν βαριέσαι, εάν ξεχαρμανιαζεις έτσι χαλάλι
dimpaok4

Δημοσίευση από dimpaok4 »

με λιγο περισσοτερη ηρεμια θα προσπαθησω να πω και εγω την γνωμη μου για το πως ειδα τις επιλογες(ανγκαστικες) του καλμα σημερα

αρχικα να πω το ποσο στεναχωρεθηκα-θυμωσα που γυρω στις 7 παρα διαβασα οτι ειναι εξω 2 παικτες δεν λεγεται αλλα δεν μπορεις να κανεις και κατι στο κατω κατω

η επιλογη να μπει ο μπαρνς ειναι σωστη 100% ,για αυτον το λογο αποκτηθηκε(να γεμισει ενα κενο αν πειπει καποιος πραγμα που δεν το εχουν αλλες ομαδεσ) επαιξε σε 4-5 παιχνιδια σχεδον ολοκληρα και υπο φυσιολογικες συνθηκες ηταν ετοιμος ,το να μπει ο μπραουν και να παμε με σωτηριου,τζιουμακα θεωρω οτι θα ηταν λαθος και αν χαναμε θα ελεγαν παλι καποιοι γτ δεν εβαλε τον μπαρνς που τον πηραμε και εβαλε τον μπραουν πραγματικα ατελειωτη κουβεντα.

για εμενα το σωστο θα ηταν λιγο πιο νωρις να εμπαινε ο γιανναρος γιατι ο γατσης δεν ηταν καλα( ισως του φορτωθηκε μεγαλυτερη ευθηνη απο τα σερβις και το να παιζει με τις μικρες ομαδες) και να εμπαινε πιο πολυ και πιο νωρις ο σωτηριου στην θεση του μπαρνς(βεβαια ετσι δεν θα επαιρνε ρυθμο ο μπαρνς που βρηκε προς το τελος αλλα το αναφερω γτ ειναι γνωμη μου) πως να το κανουμε ο σωτηριου τετοια παιχνιδια τα εχει φαει με το κουταλι με αυτους τους αντιπαλους ξερει ποσα κιλα ζυγιζει η μπαλα και εχει πολλες εμπειριες και πιστευω θα βοηθουσε ειδικα στα σημεια που ο κοκκινακης ειχε θυμωσει με τους ακραιους και εβγαινε μονος του για υποδοχη τωρα αν βοηθουσε στην επιθεση αλλη κουβεντα

επισης εχω να πω κατι σε αυτο που λετε τα παιδια εδω μεσα που το κατεχετε το σπορ και απο δημοσιογραφους που ασχολουνται με το βολευ, οτι τον ΠΑΟΚ πρεπει να του χαλασεις την υποδοχη για να τον κερδισεις η εστω να εχεις καποιες πιθανοτητες να το κανεις ,εγω εχω να πω οτι ουτε ετσι και παραθετω τα στοιχεια μου ο ΠΑΟΚ παει στην πρωτη ηττα στην συρο χωρις κουμε-πετρεα και ψιλοχανει με κατω τα χερια απο μια κακοστημενη ομαδα , η ομαδα χανει απο τον γαυρο με τον ουντρις να βγαινει στο 0-2 και βραχυκυκλωνει ,χανει απο την μπασταρδο εδω μεσα χωρις τον κοκκινακη και με τον μπουρακη με ελαχιστες προπονησεις ,χανει στις αζορες κανωνας ο αντιπαλος το τελειο παιχνιδι και σημερα με 2 βαρβατες απουσιες.

εκει που θελω να καταληξω ειναι οτι η ομαδα εχει τα ψυχικα αποθεματα να γυρναει παιχνιδια και να μην αγχωνεται ειναι δουλεια προπονητη και την παραδεχομαστε ολοι αλλα εχει ενα θεμα οταν χανει εστω και εναν βασικο παιχτη σε δυσκολα παιχνιδια πιθανον και λογικο αφου ειναι ενα γερο συνολο αλλα αυτη ειναι η αληθεια.

ο ΠΑΟΚ εχει το πιο δυσκολο προγραμμα ολοι παιζουν 2 ντερμπι συνεχομενα και εμεις 3 αλλα θα αντεξουμε το πιστευω

αν παμε ρεντη χωρις κουμεντακη εστω και ανετοιμο σφιγγουμε λιγο

υγ τα παραπανω μπορει να λενε πολλα αλλα και τιποτα δικες μου σκεψεις ειναι τπτ παραπανω

ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ

ΠΑΟΚ
Άβαταρ μέλους
V-olakiotis

Δημοσίευση από V-olakiotis »

Χαλαρώστε μωρέ, ξενερωσαμε σήμερα, αλλά ΠΑΟΚ ΕΊΣΑΙ!

ΝΑΤΟΙ ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΑΗΤΤΗΤΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

τσιριγωτης έγραψε:
sourmenetes έγραψε:Όποιος έχει τη μυγα μυγιάζεται...

Πάμε παρακάτω!

Δικό μας είναι!

Ακριβώς.. αλλά με εσένα δεν πρέπει να διαφωνεί κανείς γιατί μπορεί να τον μπαναρεις καμία εβδομάδα..
Αλλά δεν βαριέσαι, εάν ξεχαρμανιαζεις έτσι χαλάλι
Τι να σου πω...

Κριμα. Και που απάντησα..

τσιριγωτης

Άσε με ήσυχο
katman41

Δημοσίευση από katman41 »

Λοιπόν μάγκες, μετά από μία ώρα ψαξίματος βρήκα την Ειδική Προκήρυξη του Πρωταθλήματος Α1 Ανδρών. Οι αθεόφοβοι την είχαν διαθέσιμη στο site της Λίγκας, αντί της Ομοσπονδίας και στο section Downloads που ο χρήστης το αντιλαμβάνεται ως multimedia συνήθως.

3.4.4 Σε κάθε περίπτωση ισοβαθμίας ομάδων, λαμβάνονται υπόψη κατά σειρά:

1. Οι Νίκες – Ήττες των μεταξύ τους αγώνων

2. Σε περίπτωση ίδιου αριθμού νικών-ηττών, οι βαθμοί των μεταξύ τους αγώνων, με το σύστημα που αναφέρεται στο 3.4.1. (3-2-1-0 βαθμοί)

3. Ο λόγος του κλάσματος των σετ που θα έχει αριθμητή τα νικηφόρα σετ και παρονομαστή τα χαμένα σετ (π.χ. 4 νικηφόρα σετ - 2 χαμένα σετ, το κλάσμα είναι 4/2) στους μεταξύ τους αγώνες με το μεγαλύτερο αποτέλεσμα να έχει προτεραιότητα (π.χ. 1,43 καλύτερο από το 1,35)

4. Ο λόγος του κλάσματος των πόντων που θα έχει αριθμητή τους νικηφόρους πόντους και παρονομαστή τα χαμένους πόντους (π.χ. 120 νικηφόροι πόντοι - 82 χαμένοι πόντοι, το κλάσμα είναι 120/82) στους μεταξύ τους αγώνες με το μεγαλύτερο αποτέλεσμα να έχει προτεραιότητα (π.χ. 1,46 καλύτερο από το 1,35)

5. Οι συνολικές Νίκες – Ήττες στην Κανονική Περίοδο του πρωταθλήματος

6. Ο λόγος του κλάσματος των σετ που θα έχει αριθμητή τα νικηφόρα σετ και παρονομαστή τα χαμένα σετ (π.χ. 45 νικηφόρα σετ - 37 χαμένα σετ, το κλάσμα είναι 45/37) στο σύνολο των αγώνων της κανονικής περιόδου του Πρωταθλήματος, με το μεγαλύτερο αποτέλεσμα να έχει προτεραιότητα (π.χ. 1,43 καλύτερο από το 1,35)

7. Ο λόγος του κλάσματος των πόντων που θα έχει αριθμητή τους νικηφόρους πόντους και παρονομαστή τα χαμένους πόντους (π.χ. 720 νικηφόροι πόντοι - 680 χαμένοι πόντοι, το κλάσμα είναι 720/680) στο σύνολο των αγώνων της κανονικής περιόδου του Πρωταθλήματος, με το μεγαλύτερο αποτέλεσμα να έχει προτεραιότητα (π.χ. 1,46 καλύτερο από το 1,35).

Σε περίπτωση ισοβαθμίας σε όλα τα παραπάνω κριτήρια στο τέλος της Κανονικής Περιόδου, διεξάγεται ειδικός αγώνας κατάταξης.

Κατά τη διάρκεια της Κανονικής Περιόδου, σε περίπτωση ισοβαθμίας σε όλα τα παραπάνω κριτήρια, οι ομάδες τοποθετούνται στο βαθμολογικό πίνακα με αλφαβητική σειρά βάσει της κύριας ονομασίας τους (π.χ. «Μίλων» και όχι «Α.Ο.Ν.Σ. Μίλων») Σε περίπτωση που οι ομάδες είναι περισσότερες από δύο και υπάρχει και πάλι ισοβαθμία στους βαθμούς, τότε για τον υπολογισμό της ομάδας που θα καταλάβει την υψηλότερη θέση θα ληφθούν υπόψη κατά σειρά τα παραπάνω κριτήρια μόνο μεταξύ των ομάδων που ισοβαθμούν.

Για τον υπολογισμό των υπολοίπων θέσεων ακολουθείται η ίδια διαδικασία (εξαιρουμένης της ομάδας που ήδη έχει καταταγεί), προκειμένου να καταλάβουν οι υπόλοιπες ομάδες τις αντίστοιχες θέσεις (πχ ισοβαθμούν 3 ομάδες στην ίδια θέση [Α, Β και Γ].

Παράδειγμα: Λαμβάνοντας υπόψη μας τους μεταξύ τους αγώνες βλέπουμε ότι υπάρχει νέα ισοβαθμία αλλά η ομάδα Α λόγω καλύτερου συντελεστή 1η. Στη συνέχεια ακολουθούμε εξ αρχής την ίδια διαδικασία μόνο για τις ομάδες Β και Γ λαμβάνοντας υπόψη τις μεταξύ τους αναμετρήσεις χωρίς να υπολογίζουμε την 1η καταταγείσα ομάδα Α. Μεταξύ των Β και Γ, η ομάδα που υπερτερεί είναι η Γ η οποία και κατατάσσεται 2η ενώ Β κατατάσσεται 3η).

Κατά την διάρκεια διεξαγωγής του μίνι-Πρωταθλήματος, στις περιπτώσεις ισοβαθμίας ισχύουν τα προβλεπόμενα στο άρθρο 3.4.4 της παρούσας προκήρυξης υπολογίζοντας όλα τα αποτελέσματα των μεταξύ τους αγώνων που έγιναν μόνο κατά τη διάρκεια της Β’ Φάσης-Τελικής Φάσης/Μίνι Πρωτάθλημα 1-6. Σε περιπτώσεις συνολικής σύμπτωσης, κατά την τελική φάση, των δεδομένων που προβλέπονται στο άρθρο 3.4.4., τότε θα προσμετρώνται τα δεδομένα που πρόβλέπονται στο άρθρο 3.4.4. που αφορούν την κανονική περιόδου.

Στο διά ταύτα: Θέλουμε καθαρή νίκη στο Μαρούσι (ή να χάσουν κάπου αλλού βαθμούς). Δεν έχουμε την ισοβαθμία πλέον με τον βάζελο.
Άβαταρ μέλους
Descartes

Δημοσίευση από Descartes »

Η αλήθεια είναι οτι οι Moderators του forum τη βρίσκουν εδώ και χρόνια με τους αποκλεισμούς.

Απο την άλλη πλευρά, θεωρώ οτι ο Barnes ήταν καλύτερος του Kuklinski, αυτό δείχνουν και τα στατιστικά. Ο Udrys δεν τράβηξε, Brown και Κουμεντάκης απόντες, άρα τα πράγματα ήταν πολύ δύσκολα. Πολύ καλή εμφάνιση του Πρωτοψάλτη. Τίποτα το ιδιαίτερο ο ΠΑΟ.

Πετρέας και Κοκκινάκης μακράν οι κορυφαίοι.

Η συνέχεια θα είναι δύσκολη και το επόμενο παιχνίδι με τον ΟΣΦΠ εκτός έδρας είναι τελικός. Θα χρειαστούμε τουλάχιστον 1 βαθμό. Θα χάσει παιχνίδια και ο ΠΑΟ. Θα το δείτε.

:pano: :pano: :pano: :pano:
markos4

Δημοσίευση από markos4 »

Έχω την εντύπωση έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα, εάν ο βαζελος είναι πλήρης μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος δύσκολα θα χάσει το πρωταθλημα..
Ο Πρωτοψάλτης είναι απίστευτη παιχτουρα και φάνηκε πολύ η απουσία του στα προηγούμενα παιχνίδια..
Θα τον ήθελα του χρόνου στην ομάδα μας.
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Δημοσίευση από theo-drama »

Ο μπ@γλ@μ@ς :mrgreen: ο Πρωτοψάλτης με 1.85 ύψος και πηδαει στον ουρανό.
Κόντος για ακραίος, αλλα θαυματουργος.
Μόνο αυτόν θα ήθελα από παο.
τσιριγωτης

Είναι παιχταράς αυτός. Κ με επίπεδο, όχι μ@λ@κ@ς όπως ο ρανγκελ και κάτι άλλοι
DikefalosG4

Δημοσίευση από DikefalosG4 »

Και εγώ πιστεύω ότι ο βάζελος θα χάσει βαθμούς.

Το θέμα είμαστε εμείς, γιατί μας βλέπω χλωμούς και την επόμενη αγωνιστική στο γάβρο. Με την ίδια εμφάνιση το 3-0 ή 3-1 είναι σχεδόν σίγουρο. Θα επιστρέψει ο Κουμεντάκης και αν επιστρέψει θα είναι σε καλή κατάσταση; ή θα μας πουν λόγω covid δεν έπαιξε καλά. Για τον ουντρίς ο πόλεμος όχι δεν θα τελειώσει μέχρι την επόμενη βδομάδα, αλλά θα χειροτερέψει, οπότε τα ψυχολογικά του δεν θα βελτιωθούν.

Η πεποίθηση μου είναι ότι ΑΝ περάσουμε με κάποιο μαγικό τρόπο από τον γάβρο (ακόμα και με 3-2 νίκη) θα το πάρουμε το πρωτάθλημα, γιατί πιστεύω ότι ο παο θα χάσει βαθμούς και στη Σύρο και στον γάβρο, ενώ εμείς παίζουμε στη Σύρο στο τέλος και αν χρειαστούμε καθαρό διπλό, θα το πάρουμε, αλλά με συγχωρείτε για την απαισιοδοξία μου ήδη ακούω τον τζουλιάνι να πωρώνει τους παίκτες του γάβρου : νικάμε καθαρά και πάμε φουλ για πρωτάθλημα. Θέλει πολλά κότσια να νικήσεις ενθουσιασμένο γάβρο εκτός.
Cylon-4

Δημοσίευση από Cylon-4 »

Το ματς στου ρεντη, θα γινει σε αδειο γηπεδο, οποτε σιγα το παθος. Και εναν ποντο να παρουμε εκει, ειμαστε στο κολπο. Εκανε μια ηττα η ομαδα και πεσατε να την φατε. Γιατι δηλαδη δεν μπορουμε να κερδισουμε τον βαζελο στο μαρουσι και να ρεφαρουμε :opaokara:
Ιάσονας

Δημοσίευση από Ιάσονας »

Πιστεύω πως χτες ήταν ο τέλειος κυκλώνας στην ομάδα μας. Έξω ο Κουμεντάκης που είναι πολύ κρίσιμος παράγοντας για το παιχνίδι της ομάδας, έξω και ο Μπραουν που θα δημιουργούσε τεράστια υπεροπλία στο μπλοκ και ψυχολογικά στον Ρανγκελ, μεγάλη εμφάνιση Πρωτοψάλτη, Κακή εμφάνιση Ουντριτς και Κουκλίνσκι (πιστεύω πως ο πόλεμος παίζει μεγάλο ρόλο σε αυτό).
Προσωπικά θα κατέβαινα με Μπράουν και Τζιουμάκα χτες στο παιχνίδι, αλλά κανένας δεν μπορεί να μην δει τη λογική πίσω από την απόφαση Καλμαζίδη για Μπαρνς και Γάτση, ούτε να προεξοφλήσει πως με Μπράουν και Σωτηρίου Τζιουμάκα στην υποδοχή η ομάδα θα πήγαινε καλύτερα.
Εννοείται πως τίποτα δεν τελείωσε. Η ομάδα πλήρης πιστεύω πως είναι οριακά καλύτερη από τον βάζελο, πολύ καλύτερη από το γαύρο και τον φοίνικα. Αν χτες παίζαμε με οποιονδήποτε άλλο θα είχαμε νικήσει. Πάμε παρακάτω σε κρίσιμο παιχνίδι, μπορούμε καθαρό διπλό και να πετάξουμε το γαύρο τελείως έξω από τη διεκδίκηση του πρωταθλήματος.
Και κάτι ακόμα. Η φετινή ομάδα, πάρει δεν πάρει το πρωτάθλημα είναι η ομάδα που θέλω να βλέπω ως οπαδός του ΠΑΟΚ, καλό κλίμα, καλό στη βάση των οικονομικών δυνατοτήτων μας υλικό, καλός προπονητής, ωραία εικόνα. Στον αθλητισμό υπάρχει και η ήττα, ούτε όταν νικάς είναι όλα καλά ούτε όταν χάνεις είναι όλα τραγικά. Το συγκεκριμένο τμήμα φέτος κέρδισε οπαδούς (πιστεύω), ανεξάρτητα από το που θα καταλήξει βαθμολογικά, έβγαλε υγεία σαν εικόνα.
Νομίζω πως ο ελληνικός κορμός δεν πρέπει για κανένα λόγω να αλλάξει του χρόνου (Πετρέας Κουμεντάκης Κοκκινάκης ως βασικοί, Τζιουμάκας Τακουρίδης ( εκτός αν πάρουμε ως τρίτο τον Παπαλεξίου) Γάτσης Μπουράκης και Μπόύτος (περιμένο κράξιμο από Κουβανό) και απλά να πάρουμε έναν από τους νεαρούς ακραίους (Χανδρινό η έστω αυτόν της Κηφισιάς) και έναν πασαδόρο.
Πάμε για καθαρό διπλό με γαύρο. :pano:
Cylon-4

Δημοσίευση από Cylon-4 »

Ωριμη και τεκμηριωμενη τοποθετηση
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα”