Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 II
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 II
οποιος και να ερθει, ποτε θα ερθει, ποτε θα γινει το βιντεο
, ποτε θα μπει στις προπονησεις, ποτε θα παιξει; τεραστια απωλεια για τα ματς με τους κομραντς 
-
dimitris88
Το όπλο του ΠΑΟΚ είναι η συνοχή καθώς μόνο ένας καινούργιος παίκτης μπήκε στην ενδεκάδα (Σβαμπ). Όσο καλός και να είναι ο φορ που θα έρθει θέλει χρόνο για να μπει στη λογική, τη νοοτροπία και φιλοσοφία της ομάδας. Αυτή η κίνηση που κάνει ο Τσούμπα που βγαίνει αριστερά και δημιουργεί ρήγμα και στη συνέχεια γυρίζει τη μπάλα και κάνουμε γκολ (και με Μπεσίκτας και με Μπενφίκα) θα μας λείψει και ήταν δουλεμένη στην ομάδα, ίσως μας έχει δώσει δύο προκρίσεις. Ο καινούργιος φορ μπορεί συνολικά σε βάθος χρόνου να είναι καλύτερος παίκτης αλλά είναι το timing. Τι να κάνεις όμως αφού δεν ανανέωνε και ήθελε να φύγει; Δυστυχώς πέρσι τον ήθελε η Γουέστ Χαμ με 7-8εκ και δεν τον δώσαμε. Θα μου πεις που να ξέρεις τι θα γίνει. Αλλά απορώ και αυτός προτιμάει να πάει τσάμπιοσιπ από τσάμπιονς λιγκ ή έστω ομίλους γιουρόπα; Τέλος πάντων, εμπιατευόμαστε τον τδ και τις κινήσεις του. Να έρθει και δεξιός μπακ και μένει μετά ο χαφ.
Ψόλακ είναι ο εκλεκτός νομίζω.
Ο Ακπομ μ αρέσει αλλά αφού θέλει να φύγει ... προχωράμε.
Κι εγώ πιστεύω ότι την Τρίτη θα πάμε με τζόλη κορυφή και τριπλετα Πέλκα, Ζίφκο, Τζόλη.
Ο Ακπομ μ αρέσει αλλά αφού θέλει να φύγει ... προχωράμε.
Κι εγώ πιστεύω ότι την Τρίτη θα πάμε με τζόλη κορυφή και τριπλετα Πέλκα, Ζίφκο, Τζόλη.
- PAOKevolution
Εγώ πάλι πιστεύω ότι με το φορ που θα φέρουν θα κατουρησουμε τα βρακια μας.
Για άμεση λύση θα πρότεινα τον 33χρονο Ουρουγουανό με ιταλικό διαβατήριο Stuani. Αν με το καλό υπάρξει πρόκριση σε ομίλους θα ήταν καλή επιλογή ο Larin της Μπεσίκτας.
Τα λεφτα ειναι λιγα γιατι σε τρεις μηνες υπεγραφε οπου ηθελε. Χαζομαρα ειχαμε κανει που δεν τον ειχαμε ανανεωσει. Οποτε τωρα τα 3 μυρια ειναι καθαρο κερδος. Τι να πω. Κριμα κριμα. Μακαρι να ερθει ενας και να τον ξεχασουμε γρηγορα. 2 ασσιστ και μια key pass και ενα κερδισμανο πεναλτυ στα προκριματικα και απειρη δουλεια μπροστα. Θα λειψεις Τσουμπα.
Εμενα θα βαρεθειτε να με βλεπετε να γραφω πως χρειαζομαστε 2 φορ,ενα προφανως αμεσα και ενα στη συνεχεια.Δυο επιθετικοι ειναι λιγοι,ποσο μαλλον οταν ο ενας ειναι φαντασμα του εαυτου του.
Πολύ καλός παίκτης μέσα στο γήπεδο κάνει πολλές δουλειές αλλά εξίσου και ψυχολογικά προβλήματα... Όλες τις χρονιές που ήταν στον ΠΑΟΚ.
Εννοείται πως θα προτιμούσα να αποχωρήσει Σβιντε αλλά εφόσον το παιδί δεν μπορεί μακριά από την Αγγλία τότε στο καλό και καλή συνέχεια. Δεν θα τον ξεχάσουμε ιδιαίτερα για το παστέλι στο gay.
Τώρα ο Ρεμπε πρέπει να κάνει την υπέρβαση και να βρει μια ΦΟΡΑΚΛΑ να κολλήσει στην ομάδα!
Εννοείται πως θα προτιμούσα να αποχωρήσει Σβιντε αλλά εφόσον το παιδί δεν μπορεί μακριά από την Αγγλία τότε στο καλό και καλή συνέχεια. Δεν θα τον ξεχάσουμε ιδιαίτερα για το παστέλι στο gay.
Τώρα ο Ρεμπε πρέπει να κάνει την υπέρβαση και να βρει μια ΦΟΡΑΚΛΑ να κολλήσει στην ομάδα!
- zarathustra79
Colak κ ducksch με ειχαν ψησει. Πιστευω οτι ακομη κ αν δεν ειναι καποιος απο τους δυο ο εκλεκτος, θα ειναι στο ιδιο στυλ. Δε μπορει να βγηκαν προς τα εξω αυτα τα δυο ονομα που ειναι εντελως καρμπον. Ιδιο υψος, ιδια ηλικια, ιδιο αγωνιστικο στυλ. Βεβαια το να μπουνε με τη μια βασικοι στα ματς με krasnodar λιγο με κανει να σφίγγομαι.
- Mitsospaoki4
- Moderator
Δεν νομίζω πως θα πάμε για Τσολακ..
Μάλλον ψάχνουν κάτι πολύ καλύτερο τώρα που υπάρχει μπόλικο ρευστό και χτυπάμε ομίλους..
Μάλλον ψάχνουν κάτι πολύ καλύτερο τώρα που υπάρχει μπόλικο ρευστό και χτυπάμε ομίλους..
-
dimitris88
Εδώ τώρα χρειάζεται στήριξη ο Σφιντέρσκι και όχι ξέσκισμα. Ναι είναι άλλου στυλ παίκτης αλλά ξέρει το παιχνίδι της ομάδας και δεν χρειάζεται την απαξίωση μας γιατί είναι σε κακό φεγγάρι. Ένα γκολ να βάλει και θα πάρει πάλι ψυχολογία...
- sourmenetes
- Moderator
2 θα παρθούν λογικά!joshua έγραψε:Εμενα θα βαρεθειτε να με βλεπετε να γραφω πως χρειαζομαστε 2 φορ,ενα προφανως αμεσα και ενα στη συνεχεια.Δυο επιθετικοι ειναι λιγοι,ποσο μαλλον οταν ο ενας ειναι φαντασμα του εαυτου του.
Και ίσως φύγει και ο Πολωνός.
Αυτό ήταν εξαρχής το σχεδιο
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- sourmenetes
- Moderator
Το φορ που θα έρθει, θεωρώ, πως δεν έχει ακουστεί.
Το αποκλείω να ψάχνουν. Το έχουν σίγουρα βρεί και συμφωνήσει. Αδυνατώ να πιστέψω ότι δεν έχει κλείσει παίκτης.
Θα ήθελα Ντιέγκο Κόστα, νομίζω αυτόν θέλουμε για τους ομίλους.
Θα ήθελα Ντιέγκο Κόστα, νομίζω αυτόν θέλουμε για τους ομίλους.