Ακριβώς αυτό! 55 χρόνια, όχι 5.ramboutla έγραψε:Με τις τρεις αγωνιστικές κεκλεισμένων, φτάνουμε για φέτος τα 9 ματς πρωταθλήματος χωρίς κόσμο + 1 κυπέλλου και άλλα 2 που μας τα έχουν πάρει στα χαρτιά. Τι πρωτάθλημα και τι κύπελλο. Και σου ρίχνουν και -2 για του χρόνου επειδή έτσι. Το πρωτάθλημα δεν πρέπει να το αφήσουμε να τελειώσει και ας έχει και 5 χρόνια grexit.
ΠΑΟΚ- Νέα ΑΕΚ 19:30 11/3 PAOKmania Web Radio - NS1
- navigator11
Re: ΠΑΟΚ- Νέα ΑΕΚ 19:30 11/3 PAOKmania Web Radio - NS1
ramboutla έγραψε:διαβασε ξανά τι έγραψαnikos123 έγραψε:10 αγωνες κεκλεισμενων παει με αυτες τις 3
εχεις δικιο αδερφε συγνωμη... το διαβασα πολυ γρηγορα γιατι ημουν στην δουλεια...!!!
- desperando
- Επικοινωνία:
Θα συνεχιστεί πολύ ακόμα η πολιτική χαμηλών τόνων?
Ο ΠΑΟΚ έχει γίνει το παιχνιδάκι για να γελάνε.
Τουλάχιστον κάποτε τους ταραζαμε στα σουτια...ξεδιναμε μωρέ αδερφε μου.
Τώρα έχουμε χορτάσει φαπα.
Ο μοναδικός λόγος που θέλω να μείνει η ομάδα στο πρωτάθλημα είναι για να μπουν στο επόμενο παιχνίδι με τον γαβρο ή την Κούλα 30.000 μέσα και να τους καταπιουν.
Αφού μας τιμωρείται χωρις να κάνουμε τίποτα τουλάχιστον ας κάνουμε κάτι, να το χαρούμε και μρις
Ο ΠΑΟΚ έχει γίνει το παιχνιδάκι για να γελάνε.
Τουλάχιστον κάποτε τους ταραζαμε στα σουτια...ξεδιναμε μωρέ αδερφε μου.
Τώρα έχουμε χορτάσει φαπα.
Ο μοναδικός λόγος που θέλω να μείνει η ομάδα στο πρωτάθλημα είναι για να μπουν στο επόμενο παιχνίδι με τον γαβρο ή την Κούλα 30.000 μέσα και να τους καταπιουν.
Αφού μας τιμωρείται χωρις να κάνουμε τίποτα τουλάχιστον ας κάνουμε κάτι, να το χαρούμε και μρις
Ε δεν είναι για να κατεβαίνουμε να παίζουμε μπάλα από δω και πέρα. Εντάξει, ας δείξουμε επιτέλους λιγάκι αυτοσεβασμό. Έχει γελοιοποιηθεί εντελώς αυτό το πρωτάθλημα.
- PAOK_Antarctica
Πραγματικά,για ποιον λογο να συγκρατουμαστε πλέον;
Σουτια κι άγιος ο θεός.
Σουτια κι άγιος ο θεός.
ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ!
ΤΕΛΟΣ !!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΩ ΑΥΤΟ ΤΟ @@@@ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΝΑΡΚΩΔΙΑΚΙΝΗΤΩΝ! (ούτε τώρα, ούτε ποτέ)
ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΤΩΠΑ! ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΘΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ ΤΟΥΣ!!!
ΤΕΛΟΣ !!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΩ ΑΥΤΟ ΤΟ @@@@ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΝΑΡΚΩΔΙΑΚΙΝΗΤΩΝ! (ούτε τώρα, ούτε ποτέ)
ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΤΩΠΑ! ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΘΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ ΤΟΥΣ!!!
Μπορεί να κατέβει να παίξει ο κόσμος μπάλα σε άλλα γήπεδα. Σε γήπεδα που δεν θα αγωνίζεται ο ΠΑΟΚ.GI4NNEN4 έγραψε:Ε δεν είναι για να κατεβαίνουμε να παίζουμε μπάλα από δω και πέρα. Εντάξει, ας δείξουμε επιτέλους λιγάκι αυτοσεβασμό. Έχει γελοιοποιηθεί εντελώς αυτό το πρωτάθλημα.
Δεν χρειάζονται χοντράδες. Μπορούμε να διακόψουμε ματς με drone? Φαντασία θέλει.
Όσο καθόμαστε και μας κάνουν αυτά που κάνουν νομιμοποιούμε τις ενέργειές τους.
Προτιμώ έναν ΠΑΟΚ "ιδέα", ακόμα και αν δεν συμμετέχει πουθενά, παρά "μαριονέτα" του κάθε ναρκωέμπορα και λαθρέμπορα!
Προτιμώ έναν ΠΑΟΚ "ιδέα", ακόμα και αν δεν συμμετέχει πουθενά, παρά "μαριονέτα" του κάθε ναρκωέμπορα και λαθρέμπορα!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος skalon την Πέμ 29 Μαρ 2018, 12:53, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Βαθύ Mαύρο
Ρε πουτάνα όλα λέμε..
Τρέμω από τα νεύρα..
Και η ανακοίνωση της ΠΑΕ μια μαλακία και μισή.
Ρε πείτει ότι είναι στημένοι όλοι, δικαστές, ότι εκτελεόύν διατεταγμένη υπηρεσία, τι φοβάστε ρε γαμώ την αιλάδα και όλους τους αίλληνες
Τρέμω από τα νεύρα..
Και η ανακοίνωση της ΠΑΕ μια μαλακία και μισή.
Ρε πείτει ότι είναι στημένοι όλοι, δικαστές, ότι εκτελεόύν διατεταγμένη υπηρεσία, τι φοβάστε ρε γαμώ την αιλάδα και όλους τους αίλληνες
Δεν μπορεί να το συλλάβει το μυαλό μου...
-9 για ένα χαρτί και ένα μπουφάν!!!!!
-9 για ένα χαρτί και ένα μπουφάν!!!!!
- giwrgos04dex
Έτσι ακριβώςskalon έγραψε:Όσο καθόμαστε και μας κάνουν αυτά που κάνουν νομιμοποιούμε τις ενέργειές τους.
Προτιμώ έναν ΠΑΟΚ "ιδέα", ακόμα και αν δεν συμμετέχει πουθενά, παρά "μαριονέτα του κάθε ναρκωέμπορα και λαθρέμπορα!
Ψόφο πουτανας γιοί , ότι χειρότερο εύχομαι
Νομίζω κάπως έτσι τον δικάζουν τον ΠΑΟΚ! Τί να κάνουμε; Οι ζαριές των άλλων πέφτουν σε σκάλες ενώ οι δικές μας σε φιδάκια...
- kataramenos5
Ελα μη κανετε ετσι ,μετα τις διακοπες θα το χουμε ξεχασει κι αυτο.Οπως ολα τ αλλα.
Θα συνεχίσουμε να συμμετέχουμε στο πρωτάθλημα των Αθηνών;
Περιμένουμε να πέσει η ποινη; Να πάρουμε ξέρω γω 3 βαθμούς πίσω για να πούμε κι ευχαριστώ, ενώ μας έχουν πάρει τα δύο πιο σημαντικά παιχνίδια στα χαρτιά με έτσι θέλω και δεν μας αφήνουν σχεδόν ένα ολόκληρο πρωτάθλημα να πάμε στο γήπεδο;
Τι κανουμε; Μας βαράνε, μας ξευτιλιζουν .
ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ;
Περιμένουμε να πέσει η ποινη; Να πάρουμε ξέρω γω 3 βαθμούς πίσω για να πούμε κι ευχαριστώ, ενώ μας έχουν πάρει τα δύο πιο σημαντικά παιχνίδια στα χαρτιά με έτσι θέλω και δεν μας αφήνουν σχεδόν ένα ολόκληρο πρωτάθλημα να πάμε στο γήπεδο;
Τι κανουμε; Μας βαράνε, μας ξευτιλιζουν .
ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ;