ace79grpaok έγραψε:οποιος ειναι ο κακος στο σδνα και σιγουρα γραφει εδω ειναι μεγαλο καρναβαλι
Θα μ πεις για τιαμ σκέτο εχουμε και ανοιχτά θέματα οι δυο μας

ace79grpaok έγραψε:οποιος ειναι ο κακος στο σδνα και σιγουρα γραφει εδω ειναι μεγαλο καρναβαλι
Εκτος αν ο Τιαμ υπολογιζεται αποκλειστικα για φορ,και ο Βοσνιος ειναι ο αντι-Ζαιροvs40 έγραψε:Καλά αν έκλεισε ο Τιάμ, ο Ντούλιεβιτς είναι για φέτος περιττός. Αλλά είναι ευχάριστο να υπάρχει στη λίστα σου
Ακριβώς στην ώρα που προέβλεψε PORKY!!!!!che4 έγραψε:Ο τιαμ έφτασε
Η καραμελα του ζαιρηKostas_Peraia4 έγραψε:Μα ερχεται παικτης.Για ποιο επικοινωνιακο φαουλ μιλατε?
τρελος εισαι οχι βεβεια φερε μικου να γουσταρουμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεche4 έγραψε:ace79grpaok έγραψε:οποιος ειναι ο κακος στο σδνα και σιγουρα γραφει εδω ειναι μεγαλο καρναβαλι
Θα μ πεις για τιαμ σκέτο εχουμε και ανοιχτά θέματα οι δυο μας
aquila έγραψε:Δεν εχεις αδικο ως προς την εμπαθεια αλλωστε ολοι εχουμε τις συμπαθειες και τις αντιπαθειες μας. Περα απο αυτο ομως δεν αμφισβητω τα γκολ του και την ικανοτητα του σ αυτο ή την οποια προσφορα του. Απλα δεν πιστευω οτι αξιζει τα 700 που παιρνει. Αν επαιρνε 300 ας τον κρατουσαμε, με 700 που παιρνει εγω τον πουλουσα και για κατω απο μυριο μονο κ μονο για να μπορω να δωσω αυτα τα λεφτα σε αλλον που θα ειναι πιο ολοκληρωμενος παικτης.zarathustra79 έγραψε:Εγώ πάντως βλέπω οτι είναι ξεκάθαρα παίκτης περιοχής που τελειώνει τις φάσεις. Ούτε βγαίνει στα πλάγια, ούτε ατομική ενέργεια κλπ κλπ. Δηλαδή είναι ακριβως στο στυλ του αθανασιαδη, ενδεχομενως σε πιο καλή έκδοση. Και θα έχουμε δηλαδή τα δυο μεγαλύτερα μας συμβόλαια να παίζουν μια ο ενας μια ο αλλος...
@aquila: σορρυ ρε φίλε σαφως και έχεις το δικαίωμα να έχεις την άποψη σου, αλλά επειδή έχω και γω δικαίωμα να έχω τη δική μου, καταλήγω στο οτι μόνο η εμπάθεια μπορεί να οδηγήσει κάποιον σε τόσο μεγάλη απαξίωση απέναντι σε εναν επιθετικο που εχει >15 γκολ εδω κ μια πενταετια...
εστιατοριο θα ανοιξει και θελει υγειονομικες εξετασεις ???Petros1988 έγραψε:Πάντως δεν είναι απαραίτητο να ρθει κάποιος παίκτης για να κλείσει μπορει να στείλει υπογεγραμένο το συμβόλαιό του μεχρι τις 8!Απλά το ρισκαρεις λόγω υγεονομικών εξετάσεων!
Εμένα ο Τιάμ για Φορ μου αρέσει, 1,85 και ακριβώς αυτό που ζητάμε. Είναι 23 και μπορεί να αλλάξει τη θέση του, που δεν είναι τόσο διαφορετική. Έχει αρκετή δύναμη για φορ. Πάντως παιδιά μεγάλη μείωση στον Κλάους βλέπω. Το τράνσφερ τον έχει σήμερα τον καλύτερο παίκτη μας. 4Μ αξία. Μπορεί να μην είναι ο καλύτερος φορ του πρωταθλήματος, αλλά είναι σταθερά στο τοπ3. Αν πάρουμε για βασικό πρέπει να γίνει μεγάλη υπέρβαση για να βάλει πάγκο τον Κλάους.. Για αυτό δεν τρελαίνομαι και τόσο αν τελικά δεν πάρουμε παίκτη. Μετά ο Φακ σαν 2ος από τον πάγκο είναι πολύ σούπερ. Ή παικταράς ή τίποτα. Παικταρά θεωρώ τον Καρέλη για να καταλάβουμε τι επίπεδο ζητάω - δε μιλάω για Ιμπραϊμοβιτς.Kostas_Peraia4 έγραψε:Εκτος αν ο Τιαμ υπολογιζεται αποκλειστικα για φορ,και ο Βοσνιος ειναι ο αντι-Ζαιροvs40 έγραψε:Καλά αν έκλεισε ο Τιάμ, ο Ντούλιεβιτς είναι για φέτος περιττός. Αλλά είναι ευχάριστο να υπάρχει στη λίστα σου