Hubertus “Huub” Jozef Margaretha Stevens
Re: Hubertus “Huub” Jozef Margaretha Stevens
Οι συνεχομενες γκελες στο πρωταθλημα σε συνδυασμο οχι παντα με κακες εμφανισεις αρχισαν απο την περιοδο του Ιανουαριου (4 συνεχομενες εκτος εδρας ηττες) που ολες αυτες οι αλλαγες εφεραν μια αναστατωση στην ομαδα.
Η σκεψη μου ειναι η εξης ο Ιβαν εχει μιλησει με τον ολλανδο απευθειας και αυτος του ειπε τι χρειαζεται να γινει ουτως ωστε η ομαδα να ειναι ικανη για μεγαλους στοχους.
Αυτη τη περιοδο γινεται αξιολογηση και στο τελος θα παραδωθει εκθεση με το ποιοι κατα τη γνωμη του πρεπει να μεινουν στην ομαδα και ποιοι οχι.
Αυτο που θελει σαν τρελος ο ιβαν για φετος ειναι το κυπελο και εκει θα επικεντρωσει ο ολλανδος (θα δειτε πως θα παρουσιαστει η ομαδα στα παιχνιδια με το γαυρο) και στη πορεια βεβαια στο αυτονοητο δηλαδη τη θεση που οδηγει στο CL.
Ας μη βιαζομαστε και εγω εχω απογοητευτει μετα τα παιχνιδια με τον γαυρο και τον βαζελο και το εγραψα εδω μεσα,ειμαι σιγουρος ομως οτι στο τελος θα χαρουμε.
Η σκεψη μου ειναι η εξης ο Ιβαν εχει μιλησει με τον ολλανδο απευθειας και αυτος του ειπε τι χρειαζεται να γινει ουτως ωστε η ομαδα να ειναι ικανη για μεγαλους στοχους.
Αυτη τη περιοδο γινεται αξιολογηση και στο τελος θα παραδωθει εκθεση με το ποιοι κατα τη γνωμη του πρεπει να μεινουν στην ομαδα και ποιοι οχι.
Αυτο που θελει σαν τρελος ο ιβαν για φετος ειναι το κυπελο και εκει θα επικεντρωσει ο ολλανδος (θα δειτε πως θα παρουσιαστει η ομαδα στα παιχνιδια με το γαυρο) και στη πορεια βεβαια στο αυτονοητο δηλαδη τη θεση που οδηγει στο CL.
Ας μη βιαζομαστε και εγω εχω απογοητευτει μετα τα παιχνιδια με τον γαυρο και τον βαζελο και το εγραψα εδω μεσα,ειμαι σιγουρος ομως οτι στο τελος θα χαρουμε.
Νομιζω πως πολλοι εχετε μπει σε διαδικασια λαθος αναλυσης τωννοσων γραφονται.
Εγω δεν ειπα οτι ΠΡΕΠΕΙ να γινει μανουρα. Ειπα οτι τη βλεπω να ερχεται και καλο θα ειναι να ειμαστε προετοιμασμενοι παρα να πιστευουμε σε λασπες τυπου "μπεκρης ο χουμπ - τρωει λεφτα το παρεακι". Εγραψα πως αντιλαμβανομαι οτι υπαρχει θεμα στην ομαδα και καποια στιγμη τετοια θεματα θα πρεπει να συζητουνται με λογικη κι οχι να τα μπουρδελοποιουμε ολα.
@ ναβι αντιλαμβανομαι τι λες αλλα προσωπικα δεν δικαιοοογω παικτες που παιζουν απαραδεκτα σε πολλα ματς, να παιξουν ξαφνικα αριστα σε ενα ευρωπαικο παιχνιδι γιατι απλα θεωρω οτι ειναι αποδειξη οτι δεν τους νοιαζει η ομαδα. Επομενως θεωρω κριτηριο τετοια παιχνιδια για τον επαγγελματισμο τους.
Εγω δεν ειπα οτι ΠΡΕΠΕΙ να γινει μανουρα. Ειπα οτι τη βλεπω να ερχεται και καλο θα ειναι να ειμαστε προετοιμασμενοι παρα να πιστευουμε σε λασπες τυπου "μπεκρης ο χουμπ - τρωει λεφτα το παρεακι". Εγραψα πως αντιλαμβανομαι οτι υπαρχει θεμα στην ομαδα και καποια στιγμη τετοια θεματα θα πρεπει να συζητουνται με λογικη κι οχι να τα μπουρδελοποιουμε ολα.
@ ναβι αντιλαμβανομαι τι λες αλλα προσωπικα δεν δικαιοοογω παικτες που παιζουν απαραδεκτα σε πολλα ματς, να παιξουν ξαφνικα αριστα σε ενα ευρωπαικο παιχνιδι γιατι απλα θεωρω οτι ειναι αποδειξη οτι δεν τους νοιαζει η ομαδα. Επομενως θεωρω κριτηριο τετοια παιχνιδια για τον επαγγελματισμο τους.
- Sick Bastard
Καλύτερα ακραία μπακ απ τα δικά μας, εύκολα είχε χθες ο αστέρας και καλύτερο απ τον Μαντούρο σαν κεντρικό αμυντικό. Ο Κίτσιου προσπαθεί αλλά έχει ακόμα πάρα πολλά να μάθει αμυντικά και ο Σπυρόπουλος είναι (μια) ακόμα μαύρη τρύπα.barlow4 έγραψε:Navi δε διαφωνω σε κατι.τα ιδια λεω.κ για το αρθρο στην κεντρικη αυτο ειπα.η κριτικη των παικτων μας θα ειχε νοημα σε συγκριση με τους παικτες πλατανιαδων κλπ που μας κερδισαν.κ οχι ο αστερας δεν εχει ουτε εναν καλυτερο παικτη απο τους δικους μας οπως ειπε καποιος νωριτερα.
Ειλικρινά αυτό ελπίζω κι εγώ, αλλά δεν μπορώ να καταλάβω πώς αυτή η ομάδα που βλέπω τώρα τελευταία θα αποκλείσει τον gay.obanebane έγραψε: Αυτο που θελει σαν τρελος ο ιβαν για φετος ειναι το κυπελο και εκει θα επικεντρωσει ο ολλανδος (θα δειτε πως θα παρουσιαστει η ομαδα στα παιχνιδια με το γαυρο) και στη πορεια βεβαια στο αυτονοητο δηλαδη τη θεση που οδηγει στο CL.
Αναφέρομαι μόνο στον γαύρο επειδή ο χρόνος για τα μεταξύ μας παιχνίδια είναι κοντά, ενώ ο τελικός και τα πλέι οφ αργούν και θα μπορούσε να στρώσει η ομάδα.
Ο Κατσουρανης το ειχε δηλωσει οτι θα υπαρξουν πολλες αυξομειωσεις στην αποδοση της ομαδας γιατι ουσιαστικα μιλαμε για νεα ομαδα απο τον Ιανουαριο και μετα.
Εγω επιμενω οτι οι δοκιμες και η αξιολογηση ειναι ιδανικη περιοδος να γινουν στο πρωταθλημα,τωρα που τα παντα εχουν κριθει.
Εγω επιμενω οτι οι δοκιμες και η αξιολογηση ειναι ιδανικη περιοδος να γινουν στο πρωταθλημα,τωρα που τα παντα εχουν κριθει.
- navigator11
rainmaker έγραψε:Νομιζω πως πολλοι εχετε μπει σε διαδικασια λαθος αναλυσης τωννοσων γραφονται.
Αυτό το νόμισμα όμως στη μια του όψη έχει τους παίχτες αλλά στην άλλη έχει και τον προπονητή.Η όποια επιχειρηθησόμενη ερμηνεία κρύβει κίνδυνο.
Τέλος πάντων,ας πάμε καλά την Πέμπτη κι ας προβληματιστούμε.

Spiros_S έγραψε:Ειλικρινά αυτό ελπίζω κι εγώ, αλλά δεν μπορώ να καταλάβω πώς αυτή η ομάδα που βλέπω τώρα τελευταία θα αποκλείσει τον gay.obanebane έγραψε: Αυτο που θελει σαν τρελος ο ιβαν για φετος ειναι το κυπελο και εκει θα επικεντρωσει ο ολλανδος (θα δειτε πως θα παρουσιαστει η ομαδα στα παιχνιδια με το γαυρο) και στη πορεια βεβαια στο αυτονοητο δηλαδη τη θεση που οδηγει στο CL.
Αναφέρομαι μόνο στον γαύρο επειδή ο χρόνος για τα μεταξύ μας παιχνίδια είναι κοντά, ενώ ο τελικός και τα πλέι οφ αργούν και θα μπορούσε να στρώσει η ομάδα.
O πρωτος αγωνας εναντιον του γαυρου ειναι σε ενα μηνα.
Επισης πουθενα δεν εγραψα οτι θα προκριθουμε στον τελικο (μην ξεχνας οτι αυτοι παιζουν παντα με δεκατεσσερις) απλα εγραψα για την εικονα της ομαδας που κατα τη γνωμη μου θα ειναι αυτη που πρεπει.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος obanebane την Δευ 17 Φεβ 2014, 12:58, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Το μαντουρο ποιος τον εφερε και τον εχει ξεπατωσει απο την ωρα που ηρθε; Τον κιτσιου ποιος τον εχει στηριξει σε βαθμο εμμονης κανωντας τον τον πιο σταθερο παικτη σε συμμετοχες στην ομαδα; Τον πιο ακριβοπληρωμενο αριστερο μπακ ποιος τον βαφτισε κεντρικο αμυντικο επαναφερωντας τον Σπυροπουλο εντος ομαδας αλλα την ιδια στιγμη αφησε εκτος λιστας ευρωπης παιρνοντας το ρισκο ειτε να ξεφτιλιστει ο Λινο ειτε να παιξει για μολις δευτερη φορα αριστερα ο Τζαβελας;Μπορω να συνεχισω για ωρες και εκει εστιαζεται η αποροια μου.Τι στο διαολο εχει στο μυαλο του ο Στεφενς,εχει καταλαβει κανεις και δεν θελω να μου απαντησει στην θεωρια αλλα με ποδοσφαιρικα παραδειγματα.Sick Bastard έγραψε:Καλύτερα ακραία μπακ απ τα δικά μας, εύκολα είχε χθες ο αστέρας και καλύτερο απ τον Μαντούρο σαν κεντρικό αμυντικό. Ο Κίτσιου προσπαθεί αλλά έχει ακόμα πάρα πολλά να μάθει αμυντικά και ο Σπυρόπουλος είναι (μια) ακόμα μαύρη τρύπα.barlow4 έγραψε:Navi δε διαφωνω σε κατι.τα ιδια λεω.κ για το αρθρο στην κεντρικη αυτο ειπα.η κριτικη των παικτων μας θα ειχε νοημα σε συγκριση με τους παικτες πλατανιαδων κλπ που μας κερδισαν.κ οχι ο αστερας δεν εχει ουτε εναν καλυτερο παικτη απο τους δικους μας οπως ειπε καποιος νωριτερα.
οκ.δλδ δεν με έχουν ΣΦΑΞΕΙ σε 3 απο τα 4 τελευταία εκτός έδρας. οκ. φταίνε οι πχίτες, ο κόουτς κτλ που χθες ο άλλος έκανε 4 χέρια και δεν πήρε κάρτα, που ο άλλος έκανε μπροστά στον επόπτη πέναλτι και τπτ, που στο βάζελο έφαγα το ξύλο της αρκούδας και όλες τις κάρτες συνάμα τις έπαιρνα εγω κτλ κτλ.
και όχι δεν λέμε τπτ για αυτά, γιατί πλέον ΔΕΝ ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΦΑΖΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΛΕΦΤΑ. τόσο μλκες είμαστε. αυτός είναι ο νεοπλουτισμός μας. όχι το ότι ζητάνε/ζητάμε παίχτες, αλλά το ότι επειδή έχουμε φράγκα νομίζουμε ότι κερδίσαμε κάποιο παραπάνω δικαίωμα στο σάπιο σκατοκράτος.....αρκιντια δικαιώματα κερδίσαμε. μας σφάζουν όπως έκαναν προ δεκαετιών. μόνο που τώρα ο νεόπλουτος ΠΑΟΚτσής, αντί να κράξει το γαμημένο αθηνοκεντρικό κράτος κράζει τον Ιβάν, τον Χούμπ, τον Βρύζα, τον Σάλπι κτλ........Βλαχοπλουτισμός = εσωστρέφεια.
Τζοσ, οι απαντήσεις που γυρεύεις θα δωθούν εν ευθέτω χρόνο. με τον Κίτσιου κάνει ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ. αν δεν πάρεις ρίσκο για να προωθήσεις πιτσιρικά τότε δεν κάνεις τπτ. ο Μαντούρος παίρνει αγώνες γιατί θα πρέπει οσο γίνεται πιο γρήγορα να δέσει με την ομάδα. θέσεις παίζει πολλές, θέσεις έχει παίξει πολλές στην καριέρα του. είναι μώρο το να κρίνεις με λογική χειμώνα μια ομάδα με ποσοτικές μεταγραφές καλοκαιριού.
και όχι δεν λέμε τπτ για αυτά, γιατί πλέον ΔΕΝ ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΦΑΖΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΛΕΦΤΑ. τόσο μλκες είμαστε. αυτός είναι ο νεοπλουτισμός μας. όχι το ότι ζητάνε/ζητάμε παίχτες, αλλά το ότι επειδή έχουμε φράγκα νομίζουμε ότι κερδίσαμε κάποιο παραπάνω δικαίωμα στο σάπιο σκατοκράτος.....αρκιντια δικαιώματα κερδίσαμε. μας σφάζουν όπως έκαναν προ δεκαετιών. μόνο που τώρα ο νεόπλουτος ΠΑΟΚτσής, αντί να κράξει το γαμημένο αθηνοκεντρικό κράτος κράζει τον Ιβάν, τον Χούμπ, τον Βρύζα, τον Σάλπι κτλ........Βλαχοπλουτισμός = εσωστρέφεια.
Τζοσ, οι απαντήσεις που γυρεύεις θα δωθούν εν ευθέτω χρόνο. με τον Κίτσιου κάνει ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ. αν δεν πάρεις ρίσκο για να προωθήσεις πιτσιρικά τότε δεν κάνεις τπτ. ο Μαντούρος παίρνει αγώνες γιατί θα πρέπει οσο γίνεται πιο γρήγορα να δέσει με την ομάδα. θέσεις παίζει πολλές, θέσεις έχει παίξει πολλές στην καριέρα του. είναι μώρο το να κρίνεις με λογική χειμώνα μια ομάδα με ποσοτικές μεταγραφές καλοκαιριού.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος K_geo την Δευ 17 Φεβ 2014, 12:50, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ΟΚ, μάλλον δεν σε κατάλαβα. Κι εγώ πιστεύω ότι κάποια στιγμή θα βελτιωθεί και το θέαμα και η ουσία.obanebane έγραψε:
O πρωτος αγωνας εναντιον του γαυρου ειναι σε ενα μηνα.
Επισης πουθενα δεν εγραψα οτι θα προκριθουμε στον τελικο (μην ξεχνας οτι αυτοι παιζουν παντα με δεκατεσσεροις) απλα εγραψα για την εικονα της ομαδας που κατα τη γνωμη μου θα ειναι αυτη που πρεπει.
- sourmenetes
- Moderator
Στο μονο που θα συμφωνησω ειναι για τον μαντουρο.
Γιατι,
Τον σκονδρα του τον φερανε,και εμεις ειχαμε χαρει οτι πηραμε παιχταρα,αλλα το καρπουζι μαπα προς το παρονΟ κιτσιου μπορει να αφηνει εκτεθιμενη την αμυνα αλλα τουλαχιστον τρεχει σαν αθλητης και δημιουργει καλο διδυμο με λουκας.
Ο τζαβελλας,επιστρατευτηκε με τη σαχτιορ για πρωτη φορα,ελλειψει κεντρικου αμυντικου και οπως δηλωθηκε απο το στεφενς ειναι καλυτερος στο κεντρο παρα στα αριστερα.Κατα αυτον τον τροπο μπηκε και ο σπυροπουλος στα αριστερα.
Γιατι,
Τον σκονδρα του τον φερανε,και εμεις ειχαμε χαρει οτι πηραμε παιχταρα,αλλα το καρπουζι μαπα προς το παρονΟ κιτσιου μπορει να αφηνει εκτεθιμενη την αμυνα αλλα τουλαχιστον τρεχει σαν αθλητης και δημιουργει καλο διδυμο με λουκας.
Ο τζαβελλας,επιστρατευτηκε με τη σαχτιορ για πρωτη φορα,ελλειψει κεντρικου αμυντικου και οπως δηλωθηκε απο το στεφενς ειναι καλυτερος στο κεντρο παρα στα αριστερα.Κατα αυτον τον τροπο μπηκε και ο σπυροπουλος στα αριστερα.
- Μπαρκαρούτσος
Συντάσσομαι.K_geo έγραψε:οκ.δλδ δεν με έχουν ΣΦΑΞΕΙ σε 3 απο τα 4 τελευταία εκτός έδρας. οκ. φταίνε οι πχίτες, ο κόουτς κτλ που χθες ο άλλος έκανε 4 χέρια και δεν πήρε κάρτα, που ο άλλος έκανε μπροστά στον επόπτη πέναλτι και τπτ, που στο βάζελο έφαγα το ξύλο της αρκούδας και όλες τις κάρτες συνάμα τις έπαιρνα εγω κτλ κτλ.
Α! Και πιάσε και ένα φραπέ γλυκό, γιατί στον προηγούμενο ξεράθηκε ο αφρός. Και σβέλτα!Asimos έγραψε:Χούουμπ, έχεις 4 μέρες να συνεφέρεις την κατάσταση και 30 μέρες να σώσεις ότι μπορείς.
(No offense Ασιμε).
Προτιμώ για πολλούς λόγους αυτόν που έχω από αυτόν που είχα. Αλλά επιτέλους βρέθηκε και ένας που δεν έφαγε τον παπά των Καρπετοπουλαίων περί «αμυντικογενούς Σάντος» και πίτσες μπλε. Το «αμάρτημα» του Σάντος ήταν άλλο: Ήταν καλός προπονητής και το πρωτάθλημα κινδύνευε να βρεθεί «εκτός ελέγχου», ο γάβρος εκτός τσουλού (μέχρι που μια χρονιά έγινε κιόλας!) και ο αιώνιος τέταρτος στην κορυφή, γι' αυτό έφαγε τόσο πόλεμο. Και έλαβε αναγνώριση ΜΟΝΟ όταν έφυγε.vs40 έγραψε:[ο Σάντος] έχασε το πρωτάθλημα στην ισοβαθμία και παίζοντας επιθετικογενές ποδόσφαιρο με τρελό θέαμα (αυτό για όσους λένε ότι δεν μπορεί- το ίδιο έκανε και στην Μπενφίκα με Κατσουράνη και Πόρτο παλιότερα). [...] Ο Σάντος παίζει ανάλογα με το υλικό που έχει.
Προσδοκώ λοιπόν σε 5-6 χρόνια να λέμε τα ίδια και για τον «κουρασμένο» Στέβενς, τον «επιθετικογενή», που μπορεί να τον αναπολούμε κιόλας, ειδικά αν κάνει κανένα κουλό και πετάξει έξω τους αετούς. Ο πόλεμος που δέχεται πάντως είναι ακριβώς ο ίδιος, ο ίδιος που δέχτηκε και ο (με τα καλά και τα στραβά του) Λάζλο, ενώ «συμπτωματικώς» απέφυγε ο περσινός καλύτερος Έλληνας μετά τον Παράσχο. Εμένα κάτι μου λέει αυτό.
εγω απορώ ποτε θα καταλάβουμε ότι ο Μαντούρος αποκτήθηκε για να καλύψει τον Κατσουράνη. Γιατί όταν το καταλάβουμε, θα καταλάβουμε και τι πρέπει και μπορούμε να περιμένουμε απο αυτόν ΟΤΑΝ βρεί αγωνιστικό ρυθμό. δλδ πιστεύω σε ένα μήνα περίπου.
- navigator11
K_geo έγραψε:οκ.δλδ δεν με έχουν ΣΦΑΞΕΙ σε 3 απο τα 4 τελευταία εκτός έδρας. οκ. φταίνε οι πχίτες, ο κόουτς κτλ που χθες ο άλλος έκανε 4 χέρια και δεν πήρε κάρτα, που ο άλλος έκανε μπροστά στον επόπτη πέναλτι και τπτ, που στο βάζελο έφαγα το ξύλο της αρκούδας και όλες τις κάρτες συνάμα τις έπαιρνα εγω κτλ κτλ.
Τα βλέπουμε και δεν τα παραγνωρίζουν οι περισσότεροι,θεωρώ.Δεν επιτρέπεται όμως σε παιχνίδια όπως το χθεσινό και με Πλατανιά,μπροστά όντες στο σκόρ,να φεύγουμε ηττημένοι,όσο κ@ριόλικα κι αν σε παίζει ο κόρακας.
Τη λογική της παραίτησης απ'τους αγώνες πρωταθλήματος αδυνατώ να την αποδεχθώ.Αν όντως έχει υϊοθετηθεί ως επίσημη αγωνιστική στρατηγική δημιουργεί πρόβλημα πίεσης στην ομάδα εν όψει πολύ σημαντικών αγώνων,που κρίνουν ΚΑΙ διαφορετικούς σε σχέση με τα πλέϋ-όφφς στόχους,πέραν της εξόδου προκριματικα τσλ.
by stephanos "Προτιμώ για πολλούς λόγους αυτόν που έχω από αυτόν που είχα. Αλλά επιτέλους βρέθηκε και ένας που δεν έφαγε τον παπά των Καρπετοπουλαίων περί «αμυντικογενούς Σάντος» και πίτσες μπλε. Το «αμάρτημα» του Σάντος ήταν άλλο: Ήταν καλός προπονητής και το πρωτάθλημα κινδύνευε να βρεθεί «εκτός ελέγχου», ο γάβρος εκτός τσουλού (μέχρι που μια χρονιά έγινε κιόλας!) και ο αιώνιος τέταρτος στην κορυφή, γι' αυτό έφαγε τόσο πόλεμο. Και έλαβε αναγνώριση ΜΟΝΟ όταν έφυγε."