Nέος προπονητής (2010-2011)

Άβαταρ μέλους
Pegasus

Re: Nέος προπονητής

Δημοσίευση από Pegasus »

Ο Αναστασιάδης δε θα ξαναέρθει. Δεν υπάρχει περίπτωση. Ποιος θα τολμήσει ρε παιδιά να πει στον Γκαρσία να κουρευτεί; Πλάκα κάνουμε τώρα;

Σοβαρά, δεν είμαστε για νέο εμφύλιο τώρα... Υπάρχουν καλές επιλογές εκεί έξω. Αγαπάω Άγγελο και την τρέλα του αλλά νομίζω ότι και ο ίδιος το ξέρει (πρέπει να το έχει πει κιόλας) πως ο ΠΑΟΚ θα πάει ψηλότερα όταν τον ξεπεράσει όσον αφορά τις προπονητικές του απαιτήσεις.
Besuch

Δημοσίευση από Besuch »

Οι τελευταιοι 3 προπονητες μας ηταν κατα σειρα Μπερετα-Δερμιτζακης-Χαβος και τωρα ακουγεται το ονομα του Δωνη (να σοβαρευοοοοομαστεε) και σας ελουσε κρυος ιδρωτας στο ονομα του Αγγελου;;

μακαρι να ερθει καποιος αλλος, καποιο μεγαλο ονομα ευρωπαικο, αλλα μεχρι να πειστω οτι κατι τετοιο ειναι εφικτο (και για τα οικονομικα δεδομενα μας) τα ονοματα του Αγγελου και του Μπαγεβιτς που αποδεδειγμενα προσεφεραν πολλα στα περασματα τους δεν μου φαινονται καθολου ασχημα.

Πειτε μου εσεις...αν αφησουμε κατι κουλα ονοματα που κυκλοφορουσαν το δεκεμβρη απο Λε Γκεν μεχρι Μαγκατ που φανταζουν ουτοπικα το πιο πιθανο ειναι αν ερθει ξενος να ειναι καποιος επιπεδου Χιμενεθ (που ειχε καλο ονομα στην ισπανια...για ελληνικα δεδομενα). Ποσο χρονο ειμαστε διατεθημενοι να δωσουμε σε εναν τετοιο προπονητη που δεν ξερουμε το ονομα του; Ελαχιστο, λεω εγω!
Οποτε απο το να ψαχνομαστε το σεπτεμβρη παλι...χιλλιες φορες ξαναζεσταμενο πατσα με μπολικο μπουκοβο.

Ολα αυτα παντα, εφοσον δεν καταστει δυνατο να ερθει καποιο πολυ καλο ξενο ονομα που να κανει και γκελ στον κοσμο ωστε να μην αρχισουν απο νωρις τα οργανα η καποιος γνωστος απο το περασμα απο Ελλαδα (Κουπερ;).
yiannisPAOKitalia

Δημοσίευση από yiannisPAOKitalia »

Αφού το paok24 και οι Κολκοτζορμπατζοκουβεντίδηδες δεν τον θέλουν, πως θα έρθει?
Johann4

Δημοσίευση από Johann4 »

και επειδη δεν τον θελει ενα site και 3 δημοσιογραφοι δεν θα ερθει?
[edit]
Άβαταρ μέλους
eleos

Δημοσίευση από eleos »

Ο Δούκας τι λέει επι του θέματος?

Τοποθέτηση ΧΘΕΣ.
Άβαταρ μέλους
Αη Ποντ

Δημοσίευση από Αη Ποντ »

Και όταν 4η Σάλπιγγιδης ηχήσει 4 φορές τότενες Άγγελος κατέβει πουρανό και αόρατο γίνει ορατό 2012 φορές και ακολουθήσει Havoc ψυχές πιστών λαού ΠΑΟΚ.
:ugeek:
Άβαταρ μέλους
paoki_

Δημοσίευση από paoki_ »

ενας ΩΡΙΜΟΣ αγγελος ειναι οτι πρεπει..αλλωστε κολλαει μ τους παιχτες αλανια που εχουμε, θα τους γκαυλωνει και θα μπαινουν να μασαν ατσαλια. βεβαια μπορει να πλακωθουν κιολας. α3ιζει πιστευω ομως μια ευκαιρια γτ θα εχει και στεγανα τα αποδητηρια απο τους αρδ.
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

ΓΑΒ ΓΑΒ απο μένα πάντως δαγκωτό.
yiannisPAOKitalia

Δημοσίευση από yiannisPAOKitalia »

+ γαβ
Άβαταρ μέλους
Pegasus

Δημοσίευση από Pegasus »

Αλίμονο αν χρειαζόμαστε συγκεκριμένο προπονητή για να έχουν στεγανά τα αποδυτήρια... Δεν ξέρω, απλά ανησυχώ ότι τυχόν ερχομός του θα κάνει τις αντιδικίες για την περίπτωση Σαλπιγγίδη να φαντάζουν συζήτηση πολιτισμένη και δείγμα ενότητας. Προπονητικά επίσης ο Αναστασιάδης δεν είναι το βήμα παραπάνω. Ακόμα και στην Κύπρο έφτιαξε ομάδα που έφερε 4-4 με την Πορτογαλία και δεν έβαλε γκολ στην άποντη Ισλανδία.
Άβαταρ μέλους
nick_shortjohn

Δημοσίευση από nick_shortjohn »

Επειδή ο Πήγασος κέντησε θα συνεχίσω πάνω στα λεγόμενά του...
Pegasus έγραψε:Ο Αναστασιάδης δε θα ξαναέρθει. Δεν υπάρχει περίπτωση. Ποιος θα τολμήσει ρε παιδιά να πει στον Γκαρσία να κουρευτεί; Πλάκα κάνουμε τώρα;
Για κάτι τέτοια καφενειακά-χωριάτικα-ξεπερασμένα-κομπλεξικά κολλήματα δεν πρέπει και δεν πρόκειται ποτέ να γυρίσει ο κατα τ' άλλα σεβαστός προπονητικά Άγγελος. Συν τα εμφυλιοπολεμικά φυτίλια του... Ο ΠΑΟΚ έχει γυρίσει σελίδα κι αν το πιστεύουμε πρέπει να σταματήσουμε (πριν πεθάνουμε) την αγγελολογία κάθε τρεις και λίγο... Αρρώστια έχει καταντήσει... Δεν μπορείς να πεις τον Χ "Τράβα Κουρέψου!", δεν μπορείς να πεις τον Ψ "ρε γιαπί, ρε πεθαμένε κουνήσου!!"... Δεν μπορείς να λες "τι τεχνικοί διευθυντές και παπάρια, εγώ θα πάρω τον Κολομποτρώτσο από τα Γιαννιτσά, εργατικό χαφ που πάει και εκκλησία τις Κυριακές"... Και το ρίσκο είναι μεγαλύτερο σε αυτόν παρά σε άλλους άκυρους με τον ΠΑΟΚ...
Σε άλλη εποχή θα ήταν ο ιδανικός... Αυτή την εποχή είναι από τους πλέον ακατάλληλους...
Pegasus έγραψε:Σοβαρά, δεν είμαστε για νέο εμφύλιο τώρα...
(οφ-τόπικ) Είναι τρελό βίτσιο μας ο εμφύλιος. Χρόνια τώρα... Στο DNA αποτυπωμένο...
Pegasus έγραψε:Υπάρχουν καλές επιλογές εκεί έξω.
Όχι! Μόνο ο Άγγελος υπάρχει. Μόνο αυτός ξέρει. Αυτόν ξέρουμε αυτον εμπιστευόμαστε. Σαν τη γιαγιά μου στο χωριό. Της είχα πάει το multi να φτιάχνει σάλτσες σε 10 λεπτά κι αυτή επέμενε στη μηχανή με τη μανιβέλα που θέλει κάνα 3ωρο... Κόλλημα! Εκατομμύρια προπονητές έχει στον κόσμο, εμείς πάντα θα κάνουμε ανακύκλωση και πράσινη ανάπτυξη μαζί! Ας ασχολήθει κάποιος στην ΠΑΕ σοβαρά με το θέμα και είναι σίγουρο ότι π.χ. σε ένα μήνα αναζήτησης, του πούστη θα προκύψουν 2-3 περιπτώσεις. Και είμαι της άποψης να πέσουν καλά λεφτά σε προπονητή παρόλο σε αμφιβόλου αξίας παίκτες (γιατί κατα 'κει πάμε, έχουμε να φάμε Αμαφούλε στη μάπα τώρα με την κρίση)
Pegasus έγραψε:ο ΠΑΟΚ θα πάει ψηλότερα όταν τον ξεπεράσει όσον αφορά τις προπονητικές του απαιτήσεις.
Μπράβο τεράστιε Πήγασε... Αυτή η φράση πρέπει να γίνει αφίσα και να κολληθεί σε κάθε γωνιά της πόλης...
Δεν είναι σοβαρό να κάνουμε μετά από τόσα χρόνια σαν άπειρες γκόμενες που θυμούνται τον πρώτο τους σε κάθε περίοδο ξηρασίας ελλείψει άλλου κ.λ.π. Δεν είναι νοοτροπία μεγάλης ομάδας... Λυπάμαι που το λέω αλλά το πιστεύω... Είναι παθογένεια! Σε εμποδίζει να προχωρήσεις αυτή η κατάσταση!

Υ.Γ. Βέβαια θα βγει από κάτω ο χ-ψ PaOkArAs_1977 και θα γράψει "τι λε ρε φίλε ο Άγγελάρας σε φταίει που δεν πας καλά κ.λ.π. κ.λ.π."... Όχι. Αλλά η παρελθοντολογία, οι παθογένειες ετών, οι ξεπερασμένες πρακτικές και η προσωπολατρεία ακόμα σε εμποδίζουν να φτάσεις στο παρόν και πρέπει να τα αποβάλλεις για να διεκδικήσεις ένα μέλλον που σου αξίζει... Αν θεωρείς εσένα σημαντικό... (και όχι μόνο στον ΠΑΟΚ, και στη ζωη γενικότερα θα έλεγα αλλά δεν είμαστε να κάνουμε το φόρουμ "think tank" με φιλοσοφικές ανησυχίες...)
kos

Δημοσίευση από kos »

ο αγγελος εχει ακομη πραγματα να προσφερει στην ομαδα. μην τα μηδενιζουμε ολα.

μπορει για παραδειγμα να βγει και να δηλωσει δημοσια οτι δεν εχει καμια διαθεση να επιστρεψει στον παγκο του ΠΑΟΚ.

υψιστη προσφορα στον συλλογο.

ειδικα τωρα που ο επισημος ΠΑΟΚ δεν δειχνει διαθεση να ξεκοψει καμια κουβεντα και για κανενα θεμα.

ας το κανει ο ιδιος ο αγγελος.

πριν αρχισουν τα πλει οφ και ζησουμε κωμικοτραγικες καταστασεις στις κερκιδες.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Εγω δεν μπορω να καταλαβω πως για καποιους, μπορει να θεωρειται ξεπερασμενος ως προπονητης, ο κουπερ, η ο μπαγιεβιτς και να μην θεωρειται ο αναστασιαδης που περασε τα 7 τελευταια χρονια ως προπονητης, αραζωντας σε μια εθνικη χωρις την παραμικρη απαιτηση.Ως μονη λογικη εξηγηση ενος τετοιου ερχομου ειναι η παραδοχη οτι ο ΠΑΟΚ επιστρεφει σε εποχες εκτακτου αναγκης,εποχες σαρδελας και μαλιστα ντοπιας για τις οποιες ομολογουμενως φανταζει ιδανικος.
Άβαταρ μέλους
sernikos

Δημοσίευση από sernikos »

ωραια τα λετε αδερφια
και γω εχω αποψη επι του θεματος και την εχω γραψει παραπανω

αλλα τωρα που το σκεφτομαι δεν θα μας ρωτησει κιολας ο Ζαγορ ποιον πιστευει οτι ειναι καταλληλοτερος
εμεις απλα θα σκαψουμε λακκο για το νεο προπονητη αν δεν μας αρεσει

γιαυτον και για πολλους αλλους λογους δεν τολμω ξανα να κανω προβλεψη ουτε να εκδηλωσω επιθυμια για προπονητη που ειναι πολυ λεπτο θεμα

αν το κανω θα προκαλεσω τους υπολοιπους εδω μεσα, θα αντιπροτεινουν τον χ,ψ προπονητη, θα λοιδορηθουν αδικα προσωπα με αποτελεσμα να ειναι ηδη φθαρμενος πριν ακομη κατσει στον παγκο, αυτος που θα ειναι ο εκλεκτος του Ζαγορ.

Σαφως και εχουμε ολοι αποψη, σαφως και εχουμε προτιμησεις-συμπαθειες-νοσταλγειες, αλλα επειδη προκειται για την καρδια και το μυαλο της ομαδας, καλο ειναι να βουταμε 5 φορες το δαχτυλο στο μυαλο πριν ακουμπησουμε το πληκτρολογιο, υπομονη και συμπαρασταση σε οποιον ερθει γιατι οι κωλοτουμπες ειναι συνηθεια πια..

..και χαμενος ο ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ παντα
Άβαταρ μέλους
PAPA TSIBIKOS

Δημοσίευση από PAPA TSIBIKOS »

Αγαπητοί συνοπαδοί μου εδώ ο άνθρωπος μας μπέρδεψε και μας δίχασε εν μέρη με την διπλή ημερομηνία γέννησής του.
Ο άνθρωπος μπερδεύει έντεχνα την αλήθεια με το ψέμα σαν τον δίαβολο.
Είπε:<<συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ είναι ο λόγος μου>> και μετά έκανε προσφυγή και ζητούσε τα λεφτά του συμβολαίου.
Ζαγοράκη αν τον φέρεις θα γίνει η μάχη του Ματζικέρτ.... δηλαδή η αρχή του ΤΕΛΟΣ.

Υ.Γ1.Τους μεγάλους σταυρούς τους κάνουν αυτοί που έχουν κάνει μεγάλες αμαρτίες. :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok:
Υ.Γ.2Και μόνο που τον τον αβαντάρη ο αρχηυπονομευτής του ΠΑΟΚ ο Ζαγόρας (σσ όπως τον Πανελούδη) μακριά.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προπονητικό team”