Τί εξελίξεις θα δούμε στα διοικητικά του ΠΑΟΚ?

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...

Τι θα γινει στον ΠΑΟΚ διοικητικα?

Θα ερθει μεγαλος επενδυτης?
293
19%
Θα ερθει μεγαλος επενδυτης,αλλα θα βοηθα και ο κοσμος?
460
31%
Θα συνεχισουμε ετσι με τον κοσμο του ΠΑΟΚ μονο επενδυτη και θα γινουμε εταιρεια λαικης βασης?
754
50%

Σύνολο ψήφων: 1507

Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Re: Τί εξελίξεις θα δούμε στα διοικητικά του ΠΑΟΚ?

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Ας μας φέρει τον Xavi και ας είναι και από ...βδομάδα! Τι να γίνει; Θα κάνουμε υπομονή...
niks

Δημοσίευση από niks »

ΝΑ κι΄αν ερθουν

ΝΑ κι΄αν δεν ερθουν
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Ω ΘΕΟΙ !!

Μα είναι αυτό ανακοίνωση; Είπαμε ρε μάστορα να μη θέλεις να αποκαλύψεις λεπτομέρειες, αλλά άμα είναι να λες τέτοια, μη βγάζεις καθόλου ανακοίνωση. Δηλαδή μια ντουζίνα μέρες αφότου υποτίθεται οτι βρεθήκατε και τα συμφωνήσατε, μου βγάζεις ανακοίνωση για να πεις οτι θέλεις να μπεις στον ΠΑΟΚ; Το καταλάβαμε αυτό..
Βγάζεις ανακοίνωση για να πεις οτι όταν ξεπεραστούν οι δυσκολίες θα μπεις; Μα δεν πήρατε πρέφα εκεί το παρεάκι, οτι το πρόβλημα μας είναι

α) Ποιός είσαι; Τί δουλειά κάνεις.
β)Πως αποδεικνύεται οτι έχεις την οικονομική δυνατότητα; Με λόγια;
γ)Τί είδους επένδυση θα κάνεις; 10 μύρια ή 200;
δ)Τί έχεις να πείς για τις φήμες απατεώνα που κυκλοφορούν;
ε)ΠΟΤΕ προβλέπεται να τελειώνει ο έλεγχος; ΑΜΑ τελειώσει λες θα βάλεις τα λεφτά. Δεκτόν σου λέω εγώ όλα καλά. Πότε θα είναι αυτό; Δεν ξέρουν οι ελεγκτές αμα τελειώνει η χαρτούρα σιγά σιγά; Στην τύχη ψάχνουν;

Οτι ήρθες σε επαφή με τους παράγοντες του ΠΑΟΚ το έμαθε και η κουτσή μαρία.
Και για αυτά τα λίγα λόγια βγαίναν απο χτες ειδήσεις οτι σήμερα θα βγείς μπροστά και θα απευθυνθείς στον κόσμο έστω και δι ανακοινώσεως;

υ.γ. Καλά για το ΠΑΟΚτσηδιλίκι που πωλείται στην υπογραφή, δεν θα σχολιάσω τίποτα. Αλλού αυτά.
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Kolokotronis_4 έγραψε:rainmaker αν ακουγόταν το όνομα του Λάτση για παράδειγμα (τυχαίο είναι το όνομα), νομίζεις ότι θα υπήρχε τέτοιος σκεπτικισμός?

ΑΣΦΑΛΩΣ ΚΑΙ ΑΦΕΛΕΣΤΑΤΑ ΔΕ ΘΑ ΥΠΗΡΧΕ.δλδ τί ακριβώς θα άλλαζε;δε θα είχατε κάποιοι επιφυλάξεις ως προς την οικονομική επιφάνεια του επενδυτή.λογικό.η παρουσία του ζαγοράκη όμως θα ήταν ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΗ;γιατί να τον κρατούσε ας πούμε ο λάτσης στη διοίκηση;κάλλιστα θα μπορούσε να έχωνε τα φράγκα και με τη μία να "καθάριζε" τους νύν διοικητικούς και να έφερνε δικούς του τεχνοκράτες,της εμπιστοσύνης του,όπως έπραξε κι ο ζαγόρ με το που ήρθε.τότε,δε θα υπήρχε "ωραιότατο" έδαφος για υγιή προβληματισμό;;
Άβαταρ μέλους
Ακης_ΠΑΟΚ_Champ.Leag.

Δημοσίευση από Ακης_ΠΑΟΚ_Champ.Leag. »

Βασίλης Φλωρίδης έγραψε: Σεβόμενος τη μεγάλη αγωνία των φιλάθλων του ΠΑΟΚ ....

Όποια τυχόν καθυστέρηση στην ολοκλήρωση της διαδικασίας δεν οφείλεται στην πλευρά μας.
Βασίλης Φλωρίδης έγραψε: ....Δεσμεύομαι προς τον λαό του ΠΑΟΚ ότι μετά τη θετική ολοκλήρωση των ελέγχων και την υπέρβαση των γραφειοκρατικών και μη δυσκολιών εντός 48 ωρών θα καταθέσω το απαιτούμενο ποσό για την απόκτηση του 51% των μετοχών του ΠΑΟΚ

Θέλω δε να διαβεβαιώσω ότι έχω την οικονομική δυνατότητα να στηρίξω την ομάδα και να τη φέρω εκεί που πραγματικά της αξίζει, δηλαδή στους κορυφαίους συλλόγους Ελλάδας και Ευρώπης.

Μια οικογένεια, Μια αγάπη, Μια ζωή, ΠΑΟΚ
....
Το πρώτο καρφί γιατί έπρεπε να το συμπεριλάβει στην ανακοίνωση;

Ένας οπαδός-επενδυτής θέλει κακό κλίμα στην ομάδα...;

Αφού όπως γράφεις σέβεσαι την αγωνία του οπαδού, καθότι οπαδός κι εσύ (λέμε τώρα) για τί τα γράφεις όλα αυτά και δεν λές απλά: "με το πέρας των τυπικών ελέγχων θα τα σπρώξω στον ΠΑΟΚ, γιατί αυτόν θεωρώ οικογένειά μου"...ε; ...πώς είπες...;

Μέχρι τώρα είχαμε ΠΑΠΑτσήδες...τώρα αποκτήσαμε και έναν ΠΑΠΑτσή με ταλέντο.

Άποψή μου είναι αυτή. Μετά από αυτήν την ανακοίνωση, δεν τον γουστάρω στον ΠΑΟΚ. Μέχρι τώρα ήλπιζα, τώρα πιά δεν τον θέλω.-

ΠΑΟΚ...εμείς μαζί για μια ζωή! ...κι ας μην πηδήξω ποτέ...! :pano:
Άβαταρ μέλους
Karelias

Δημοσίευση από Karelias »

Και μετά, ρωτάτε μερικοί, όλο αφέλεια,γιατί υπάρχει τόσος σκεπτικισμός.
Καλά ξυπνητούρια.

ΠΕΣ ΡΕ ΜΑΣΤΟΡΑ, ΕΙΜΑΙ Ο ΦΛΩΡΙΔΗΣ ΚΑΙ ΕΧΩ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ.
ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ NASA ΕΙΝΑΙ;
Άβαταρ μέλους
Falegkos

Δημοσίευση από Falegkos »

Ειμαι πολυ επιφυλακτικός , περισσότερο απο καθε αλλη φορα ΑΛΛΑ
Τη τρελαθήκατε ολοι με την ανακοίνωση?

και δεν ειπε αυτο, και γιατι είπε αυτο, και πως το λεει ετσι, και τη καρφιά ειναι αυτα.

Σου είπε οτι δεν φτεει αυτος που αργει ... ειναι ψέματα? οχι

Δεν χρειάζεται τιποτα να πει, πραξεις περιμενουμε και το deal αυτην την φορα θα γινει αφου αποδεδειγμένα το θελουν και οι 2 πλευρες. Τωρα αν μπουν αλλοι στην μεση και δεν το αφήσουν.... είμαστε μα@@@κες.

Το αν ειναι καλο η κακο να ερθει και να παρει τον ΠΑΟΚ δεν ξερω .
Και γω θα ηθελα να ειμαστε ανεξάρτητοι και μονοι αλλα αυτο ειδαμε οτι μεσα σε 3 χρονια άρχισε να καθετε το θεμα.
Ο κοσμος δεν εχει λεφτα να τα σπαταλα για τον ΠΑΟΚ πια. και οσα και να δωσει παλι θα ειμαστε στα ιδια.

Απο την στιγμη που θα μπει ΑΝ μπει (ειπα εγω πιστευω θα μπει) μετα εχει ευθηνει ο ζαγορακις αν μας βγει λαμογιο ο τυπος.
Άβαταρ μέλους
karabill

Δημοσίευση από karabill »

Ειλικρινα δεν περιμενα τετοια ανακοινωση.. εξεπλαγην θετικα!

Ο τυπος τα ειπε πολυ καλα και ξεκαθαρα.. τι να πω θα δουμε!
Ειναι πρωτη φορα που καποιος υποψηφιος επενδυτης μιλαει δημοσια σοβαρα και καθαρα δινοντας ανοιχτα υποσχεση οτι θα υλοποιησει την επενδυση!
Νομιζω οτι δε χωραει να πουμε κατι αλλο εμεις..
απλα περιμενουμε!

ΥΓ: να πω οτι ειμαι απο αυτους που δεν θα θελα στον ΠΑΟΚ μεγαλομετοχο-ιδιοκτητη καθαρα λογω ιδεολογιας αλλα αυτο ειναι προσωπικη μου αποψη και δεν εχει και τοση σημασια!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος karabill την Τρί 05 Ιούλ 2011, 20:34, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
markos4

Δημοσίευση από markos4 »

χαιρω πολυ χαιροπουλος.
τι μας λες ρε μεγαλε περιμεναμε δυο βδομαδες για να μας πεις αυτο το πραγμα?
αυτη την ανακοινωση επρεπε να την βγαλεις την ημερα που συναντηθηκατε με τον ζαγορ οχι τωρα....
μετα απο τοσες μερες αλλα επρεπε να πεις.

και αντε πες οτι τωρα σου ηρθε να βγαλεις ανακοινωση..

ΕΧΩ ΠΑΤΗΣΕΙ ΤΟ F5 ΑΠΟ ΤΙΣ 9 ΤΟ ΠΡΩΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 500000000000 ΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
ΚΑΙ ΜΟΥ ΤΗΝ ΒΓΑΖΕΙΣ ΣΤΙΣ 9 ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΑΥΤΗ ΤΗΝ Μ@Λ@ΚΙ@
:redcard: :redcard: :redcard:
Άβαταρ μέλους
trelopaoki444

Δημοσίευση από trelopaoki444 »

Ημαρτον ρε μαγκες. Θα μας τρελανετε δηλαδη. Τοσο καιρο λεγαμε ποιος ειναι, γιατι δε βγαζει ανακοινωση, τωρα εβγαλε γιατι την εβγαλε, τι ανακοινωση ειναι αυτη, δε σε θελουμε στον ΠΑΟΚ μας ρεεεεεε. Πατε καλα?
Τραβαρε καντε κανα μπανιο και ηρεμηστε.
Αυτο που με τρελαινει ομως ειναι η καχυποψια καποιων απεναντι σε ενα ανθρωπο που οπως μαθαινουμε ειναι ΠΑΟΚΤΣΗΣ μονο και μονο επειδη αποφασισε να βαλει πλατη στην πιο κρισιμη οικονομικα στιγμη μας. Λες και οποιος εχει λεφτα απαγορευεται να ειναι ΠΑΟΚΤΣΗΣ η αν ειναι δεν επιτρεπεται να το λεει... Χαλαρωστε λιγο γιατι αν παρ ελπιδα ειναι κανας τρελος θα αρχισουν οι κωλοτουμπες κ δε λεει. Σημειωνω για να μην αρχισετε να λετε οτι δεν εχω ενθουσιαστει αλλα δε θα κρινω εναν ανθρωπο απο μια ανακοινωση. ΥΠΟΜΟΝΗ ΠΑΟΚΙΑ (το ξερω τη μισειτε αυτη τη λεξη).
Οσο για τις εταιρειες κλπ αυτα ειναι ασοβαρα πραγματα. Σιγα μη βγαλει και ανακοινωση με το εκκαθαριστικο του για να ηρεμησουν μερικοι
Άβαταρ μέλους
eorptol

Τί εξελίξεις θα δούμε στα διοικητικά του ΠΑΟΚ?

Δημοσίευση από eorptol »

Πράξεις τίποτε άλλο τα πολλα λόγια είναι φτώχια και δεν χρειαζετε κριτικη εκ των προτέρων καλη η κακή .
Βάζεις το χρήμα και παίρνεις την ομάδα έτσι απλά ......περιμένουμε να ξεπεραστεί επιτέλους αυτη η κολογραφειοκρατεια
.....και με ζαγορ βρυζα πάντα μπροστά .....
Άβαταρ μέλους
cristiano4

Δημοσίευση από cristiano4 »

λες και εχουν πει πολλοι θα βάλω χρηματα εφοσον τελειωσουν οι ελεγχοι...οτι δεν μπορουσε να βάλει χρηματα στην αυξηση δεν ηταν δικο του λάθος...μια χαρα ανακοινωση εβγαλε...σιγα μην ειχε και το Ε9 του μαζι να το δουμε όλοι :lol:
Άβαταρ μέλους
diniko80

Δημοσίευση από diniko80 »

το γεγονος οτι ο σπορ103 αργησε να την παιξει την ανακοινωση τουλαχιστον μιση ωρα σημαινει οτι καποιοι στον ΠΑΟΚ και γυρω απο αυτον δεν θελουν να γινει αυτη η κινηση....αυτο το θεωρω πλεον δεδομενο

το οτι δεν ευθυνεται αυτος για την καθυστερηση ειναι ΣΩΣΤΟ γιατι η ΑΜΚ δεν πηρε παραταση και αυτο δεν ειναι δικη του ευθυνη...αν επρεπε να το συμπεριλαβει στην ανακοινωση εινα ιαλλο θεμα...για μενα ειναι λαθος...μεχρι εκει ομως

το οτι θα βαλει ΑΝ και ΟΤΑΝ ολοκληρωθουν ΘΕΤΙΚΑ οι ελεγχοι σε 48 ωρες ειναι κατι γενικολογο...αφου οι ελεγχοι μπορει να απρουν 15 μερες και η προκηρυξη νεασ ΑΜΚ να παρει 40 μερες, οποτε 40+2 ειναι η καταληκτικη ημερομηνια, κατι πολυ μακρινο δυστυχως και εφοσον βεβαια ειναι ΘΕΤΙΚΟΙ οι ελεγχοι...το οποιο επισης εινα ιθολο...γενικα θολουρα....

ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ
Άβαταρ μέλους
karabill

Δημοσίευση από karabill »

Παιδια δεν ειμαι υπερ-Φλωριδη (εχω πει πιο πανω σε ΥΓ τι θα θελα γενικα για τον ΠΑΟΚ μας) ουτε μπαμπας μου ειναι ουτε τιποτα τετοια αλλα ειστε απαραδεχτοι μερικοι...
Άβαταρ μέλους
Falegkos

Δημοσίευση από Falegkos »

markos4 έγραψε: ΕΧΩ ΠΑΤΗΣΕΙ ΤΟ F5 ΑΠΟ ΤΙΣ 9 ΤΟ ΠΡΩΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 500000000000 ΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
ΚΑΙ ΜΟΥ ΤΗΝ ΒΓΑΖΕΙΣ ΣΤΙΣ 9 ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΑΥΤΗ ΤΗΝ Μ@Λ@ΚΙ@
:redcard: :redcard: :redcard:
αδερφε στειλε το τηλέφωνο σου στην ΠΑΕ να το μεταβιβάσουν στον φλωριδη να σε ρωταει ποτε θα εισαι στο pc για να κανει τις ανακοινώσεις του.

γελαει ο κοσμος....
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”