Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 IV
-
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 IV
Ματαζο τον είχα στο μάνατζερ πέρσι, καλός παίκτης, ελαφρύς, είναι ένα από τα ταλέντα της Μονακό που μαλλον δεν έπιασε στο γαλλικό πρωτάθλημα
- Mitsospaoki4
- Moderator
Φωτιές βραδιάτικα!prist64 έγραψε:μετα το ματς ψαχτειτε
Gino Infantino και Eliot Matazo
μαλλον για μελλοντικη επενδυση καποιος απο τους δυο
Χίλιες φορές να μην έρθει άλλο χαφ και να έρθει ένα καλό δεξί μπακ.
Δεν υπάρχει φως στο τούνελ με Οτο, δυστυχώς.
Δεν υπάρχει φως στο τούνελ με Οτο, δυστυχώς.
-
Μια χαρά είναι ο Όττο, βλέπω μια απαξίωση προς το πρόσωπο του λες και είναι σαπακι, κάτι που σε καμία περίπτωση δεν ειναι
Παρα ειναι μετριος ομως. Και θες Μπαμπα για βασικο. Μπαμπα ο οτο δεν ειναι και δε θα γινει. Σε επιπεδο εννοω. Λογικα δεξι μπακ θα παρουμε τον χειμωνα ομως. Τωρα απο τους 2 προτιμω τον παικτη απο την μονακο καθαρα και μονο γιατι το γαλλικο πρωταθλημα εχει απιστευτη ταχυδυναμη κατι που ο ΠΑΟΚ χρειαζεται.
Σαπάκι δεν είναι σε καμία περίπτωση, αλλά στον ΠΑΟΚ είναι μετριότατος ο Οττο. Έχει κάνει μισό καλό παιχνίδι από τότε που ήρθε (ναι μισό, εκείνο με τον βάζελο).
Μια χαρά; Μαύρη τρύπα. Μόνιμη πηγή κινδύνουXlapatsas4 έγραψε:Μια χαρά είναι ο Όττο, βλέπω μια απαξίωση προς το πρόσωπο του λες και είναι σαπακι, κάτι που σε καμία περίπτωση δεν ειναι
Αυτά περιμένανε από εσένα; Από Χαλκιδική τι λέει το ρεπορτάζ;prist64 έγραψε:μετα το ματς ψαχτειτε
Gino Infantino και Eliot Matazo
μαλλον για μελλοντικη επενδυση καποιος απο τους δυο
1 μεταγραφή ήθελε η ομάδα …
Είναι κρίμα ρε γμτ τέτοια μεσοεπιθετική ποιότητα και να είμαστε κομμένοι στα 2 .
Ένα τεράστιο what if ειδικά με την απόκτηση Καμαρά
Είναι κρίμα ρε γμτ τέτοια μεσοεπιθετική ποιότητα και να είμαστε κομμένοι στα 2 .
Ένα τεράστιο what if ειδικά με την απόκτηση Καμαρά
-
Επειδή βλέπω τον Λουτσεσκου να παλεύει με θεούς και δαίμονες θα το πω.. καλώς να ορίσει ο Χατζηδιακος αλλά αν δεν του φέρεις τον Μειτε που ξεκάθαρα είναι το μοναδικό κομμάτι που λείπει φέτος είναι χτύπημα κάτω από τη μέση. Αυτό και δεν ξανά ασχολούμαι με μεταγραφές.
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
- sourmenetes
- Moderator
Θέλουμε και μειτε μίστερ!!
Πραγματικά αν τον φέρουν θα πέσει πολύ ξεπατωμα... Αλλά δεν ξέρω καν αν υπάρχει σα σεναριο πλέον.
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Πραγματικά αν τον φέρουν θα πέσει πολύ ξεπατωμα... Αλλά δεν ξέρω καν αν υπάρχει σα σεναριο πλέον.
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk