Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 Ι
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 Ι
Θυμαμαι σαν χτες, περσι το καλοκαιρι, να γραφει ο Asimos οτι καναμε μ@λακια π δεν δωσαμε τον Ντελια για 10 εκατομμυρια κ να διαφωνουμε
κ φετος να μιλαμε για ποσο π προσεγγιζει τα 20 εκ
Που αν μπουμε σε ομιλους μπορει να παει στα 30 εκατομμυρια
Ολα ειναι σχετικα κ εχουν το ρισκο π αναλογει
Υπαρχουν περιπτωσεις π την πατησαμε π δεν πουλησαμε, υπαρχουν κ περιπτωσεις π δικαιωθηκαμε π κρατησαμε τους παικτες
Αυτο π δεν πρεπει να μπει σε οποιοδηποτε κινδυνο ειναι η εισοδος στη League Phase του Τσαμπιονς Λιγκ
κ φετος να μιλαμε για ποσο π προσεγγιζει τα 20 εκ
Που αν μπουμε σε ομιλους μπορει να παει στα 30 εκατομμυρια
Ολα ειναι σχετικα κ εχουν το ρισκο π αναλογει
Υπαρχουν περιπτωσεις π την πατησαμε π δεν πουλησαμε, υπαρχουν κ περιπτωσεις π δικαιωθηκαμε π κρατησαμε τους παικτες
Αυτο π δεν πρεπει να μπει σε οποιοδηποτε κινδυνο ειναι η εισοδος στη League Phase του Τσαμπιονς Λιγκ
- Unpsofable78
Έτσι. Γουστάρουμε να διαβάζουμε ειρωνείες.
Για να απαντήσω κατάλληλα. Του χρόνου προσέχετε μην σπάσουμε κάνα ρεκόρ στα sold out.
Για να απαντήσω κατάλληλα. Του χρόνου προσέχετε μην σπάσουμε κάνα ρεκόρ στα sold out.
Κατά την ταπεινή μου άποψη, πωλήσεις Σαμάτα και Εκόνγκ και αγορά σέντερ φορ και δεξιού στόπερ, αντίστοιχα.
Απόκτηση χαφ (ίσως δύο;-ένας Καμαρά ή ανάλογος και ένας άλλος με προοπτική), αριστερού εξτρέμ και πιθανώς και αριστερού μπακ, back up του Ράφα.
Απαλλαγή από Φελίπε και Ράφα, Νάσμπεργκ και Κουαλιάτα. Εδώ μας θέλω, να μπορούμε να απαλλαγούμε από παίκτες με φτωχή-μηδενική προσφορά. Για Τσιγγάρα δεν ξέρω, μου έδωσαν πολλές ελπίδες οι εμφανίσεις του το περσινό καλοκαίρι μέχρι και Οκτώβριο, αλλά μετά χάθηκε. Αν δεν αντέχει τον ανταγωνισμό, ίσως ο Πάμπλο μπορεί να τον αξιοποιήσει.
Αυτά εννοείται αν δεν πουληθεί κανένας. Αν φύγει κάποιος (Ντέλιας;-δεν το θέλω καθόλου) αντικατάστασή του με ισάξιο (το πολύ δύσκολο) ή το εφικτό με παίκτη που θα ενσωματωθεί και θα έχει συνολική προσφορά. Από ότι είδα δεν υφίσταται ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για Χαρτέλ και Λιβάγια.
Σε κάθε περίπτωση δεν πρέπει να επαναληφθούν τα μεγάλα λάθη του καλοκαιριού 2019, που θέλαμε 2-3 ποιοτικές προσθήκες για να είμαστε καβάλα στο άλογο για καιρό και αντ' αυτού έφυγε ο Σέρχιο που μπορούσαμε υπό συνθήκες να κρατήσουμε και φέραμε Στοχ (δυστυχώς ζαναζεσταμένο κι άνοστο φαγητό), Εσίτι και Αουγκούστο, με τον τελευταίο να κάνει 3 χρόνια για να δείξει κάτι.
Απόκτηση χαφ (ίσως δύο;-ένας Καμαρά ή ανάλογος και ένας άλλος με προοπτική), αριστερού εξτρέμ και πιθανώς και αριστερού μπακ, back up του Ράφα.
Απαλλαγή από Φελίπε και Ράφα, Νάσμπεργκ και Κουαλιάτα. Εδώ μας θέλω, να μπορούμε να απαλλαγούμε από παίκτες με φτωχή-μηδενική προσφορά. Για Τσιγγάρα δεν ξέρω, μου έδωσαν πολλές ελπίδες οι εμφανίσεις του το περσινό καλοκαίρι μέχρι και Οκτώβριο, αλλά μετά χάθηκε. Αν δεν αντέχει τον ανταγωνισμό, ίσως ο Πάμπλο μπορεί να τον αξιοποιήσει.
Αυτά εννοείται αν δεν πουληθεί κανένας. Αν φύγει κάποιος (Ντέλιας;-δεν το θέλω καθόλου) αντικατάστασή του με ισάξιο (το πολύ δύσκολο) ή το εφικτό με παίκτη που θα ενσωματωθεί και θα έχει συνολική προσφορά. Από ότι είδα δεν υφίσταται ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για Χαρτέλ και Λιβάγια.
Σε κάθε περίπτωση δεν πρέπει να επαναληφθούν τα μεγάλα λάθη του καλοκαιριού 2019, που θέλαμε 2-3 ποιοτικές προσθήκες για να είμαστε καβάλα στο άλογο για καιρό και αντ' αυτού έφυγε ο Σέρχιο που μπορούσαμε υπό συνθήκες να κρατήσουμε και φέραμε Στοχ (δυστυχώς ζαναζεσταμένο κι άνοστο φαγητό), Εσίτι και Αουγκούστο, με τον τελευταίο να κάνει 3 χρόνια για να δείξει κάτι.
-
Παρακαλάω να ανανεώσουν και οι 3 και να μην φύγει κανένας. Δεν με νοιάζουν οι μεταγραφές, ας μην γίνει καμία γιατί με αυτά τα ονόματα που ακούω δεν είμαι αισιόδοξος. Τον μουργκ της Β Γερμανίας, τον 33χρονο μπρεθγουειτ(που παρεπιπτόντως είναι παικταράς αλλά είναι ρίσκο γιατί φοβάσαι μην αρχίσει ο κορεσμός του) τον 34χρονο κάνγκα από τον ερυθρό Αστέρα που δηλώνει ότι γεννήθηκε το 90 αλλά η μητέρα του πέθανε το 86, δηλαδή μπορεί να είναι 43. Ειδικά η τελευταία περίπτωση είναι παράσημο ερασιτεχνών για το scouting team…
Δηλαδή αποκλείεται να είναι παππάς και τους βγάλαμε και ερασιτέχνες τσακ μπαμ ?
-
- AlxNeapoli1
Μλκ εχουμε το νεο ινδαλμα των πιτσιρικαδων, την επομενη σημαια μας και αντι να τον χρυσοπληρωσουμε και να μεινει κανετε παρτυ πωλησης
Διαβάζοντας πολλά καταθλιπτικά σχόλια περί της μεταγραφικής διαχείρισης της ΠΑΕ και άλλα παρόμοια σε άλλες ενότητες, νομίζω ότι η δημιουργία χώρου για έναν τύπου οδηγό αγοράς σχετικό με τα ιατρεία ψυχιάτρων και τους χώρους ψυχανάλυσης εντός τής Θεσσαλονίκης, θα ήταν μια μέγιστη προσφορά του paokmania προς πολλά μέλη του. 

-
Είμαι κατά της πώλησης του Κωνσταντέλια , αλλά -και το λέω επειδή έχει γραφτεί εδώ μέσα- δε νομίζω ότι μπορεί να πουληθεί με 30 εκατ.
PAOK reached an agreement with Benfica to sign Meïté permanently, says A Bola, citing the Greek press.
The midfielder earns 1.5M € immediately, and Benfica can still fit in 500 thousand euros in bonuses.
ΜΠΑΜ

The midfielder earns 1.5M € immediately, and Benfica can still fit in 500 thousand euros in bonuses.
ΜΠΑΜ

Το μόνο σίγουρο εαν έρθει Ντάντας στην θέση του Τσιγγάρα.Unpsofable78 έγραψε:Έτσι. Γουστάρουμε να διαβάζουμε ειρωνείες.
paok24Parolos έγραψε:PAOK reached an agreement with Benfica to sign Meïté permanently, says A Bola, citing the Greek press.
ΜΠΑΜ
Ένα από τα ανοιχτά ζητήματα που αναμένεται να κλείσουν το προσεχές διάστημα για τον ΠΑΟΚ που διαμορφώνει το ρόστερ του τη νέα σεζόν είναι και αυτό του Μεϊτέ.
Όπως είχε αποκαλύψει το PAOK24, η νέα CEO της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ, Μαρία Γκοντσάρεβα, ταξίδεψε στην Πορτογαλία ώστε με αφορμή τη συνεδρίαση της ECA, να συζητήσει και με τους ανθρώπους της Μπενφίκα και τις τελευταίες λεπτομέρειες γύρω από την υπόθεση.
Η Α’ Bola αναφέρεται στην παραπάνω εξέλιξη με σημερινό της ρεπορτάζ και σημειώνουν ότι η συμφωνία μεταξύ ΠΑΟΚ και Μπενφίκα θα «κλειδώσει» στα 2 εκατ. εκ των οποίων το 1,5 θα καταβληθεί άμεσα και τα άλλα 500.000 με μπόνους.
Οι Πορτογάλοι θεωρούν δεδομένη την παραμονή του παίκτη στην Τούμπα και αναφέρουν ότι η Μπενφίκα θα κερδίσει 2 εκατ. ευρώ από τον παίκτη.
εαν ισχύει όντως ΜΠΑΜ
Παίδες, πραγματικά αυτό το τόπικ έχει περάσει σε ... άλλο επίπεδο! Το χαίρομαι όσο τίποτα να διαβάζω αυτά που γράφουν οι φίλοι εδώ.
Φυσικά περιμένω επιβεβαίωση Πόρκυ για Braithwaite, έστω και με μερικά χρόνια καθυστέρηση!
Φυσικά περιμένω επιβεβαίωση Πόρκυ για Braithwaite, έστω και με μερικά χρόνια καθυστέρηση!