Μεταγραφές Χειμώνα 2023-24
-
giliopoulos
Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2023-24
Λιγο αηδια εχει καταντησει αυτο με τον παπα64 εδω μεσα
Σαν βαλτος για να ανεβασει επισκεψιμοτητα και views φαινεται
Νταξει ελεος. χθες ελεγε για 2 τωρα λεει για αλλον μεθαυριο θα λεει αλλον
Τι ειναι ολοι αυτοι? Προταθηκαν? Ειναι κοντα κανεις? Γιατι προφανως σε καθε ομαδα προτεινονται καμια 50 παικτες, τι σημασια εχει?
Καταρχας εχει σταυρωσει ποτε μεταγραφη? Γιατι πολυ αμφιβαλω
Σαν βαλτος για να ανεβασει επισκεψιμοτητα και views φαινεται
Νταξει ελεος. χθες ελεγε για 2 τωρα λεει για αλλον μεθαυριο θα λεει αλλον
Τι ειναι ολοι αυτοι? Προταθηκαν? Ειναι κοντα κανεις? Γιατι προφανως σε καθε ομαδα προτεινονται καμια 50 παικτες, τι σημασια εχει?
Καταρχας εχει σταυρωσει ποτε μεταγραφη? Γιατι πολυ αμφιβαλω
-
Leonardo10
Την βρηκες την συνομωσια φιλε, αν δεν σου αρεσει γιατι δεν κανεις ριπορτ; Ναι εχει πετυχει πολλες.
αν είναι να έρθει εξτρέμ θα είναι αριστερό όχι δεξί, στα δεξιά έχουμε 2 ενδεκαδάτους (Ζίφκοβις-Ντεσπότοφ)Мир έγραψε:Δεν εχω ελπιδα οτι θα πουλησουμε παικτη στη θεση που θα ερθει μεταγραφη.
Λογικα εκτος απο δεξι μπακ που υπαρχουν ειδικες συνθηκες ποσοτικα, μονο δεξι εξτρεμ γραμμης ακουγεται.
Για το στόπερ μονο υπηρχε φημολογια για αντι-Νασμπεργκ.
Αυτη την στιγμή απώλεια καλοκαιρινη Ντελια και Κουλ ή Μιχαιλιδη θα ηταν προβλημα. Δεν παιζει να παρουμε παικτη με αντιστοιχες προοπτικές απο Βραζιλια χωρις 3-4εκ για τη μεταγραφη.
- Metagrafakias
o Ταισον δινει πληροφοριες για πρωην συμπαικτη του στη Σαχταρprist64 έγραψε:οι γνωστοι...επηρεαζουν
δινοντας πληροφοριες
Αν ισχύει του παπά, εγώ θεωρώ πως ο Μάτος δίνει πληροφορίες για Βραζιλιάνο παίκτη…
- Metagrafakias
η μηπως ο Λινο??proedros έγραψε:Αν ισχύει του παπά, εγώ θεωρώ πως ο Μάτος δίνει πληροφορίες για Βραζιλιάνο παίκτη…
e: Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙΙI
Δημοσίευσηαπό prist64 » Παρ Νοέμ 17, 2023 12:37 pm
εγω σκεφτομαι δεξι μπακ απο πρέμιερ λιγκ
τι ονειρο να ειδα?
Δημοσίευσηαπό prist64 » Παρ Νοέμ 17, 2023 12:37 pm
εγω σκεφτομαι δεξι μπακ απο πρέμιερ λιγκ
τι ονειρο να ειδα?
Σωστα αριστερό εξτρεμ, εκ παραδρομης εγραψα δεξι.AntreasG4 έγραψε:αν είναι να έρθει εξτρέμ θα είναι αριστερό όχι δεξί, στα δεξιά έχουμε 2 ενδεκαδάτους (Ζίφκοβις-Ντεσπότοφ)Мир έγραψε:Δεν εχω ελπιδα οτι θα πουλησουμε παικτη στη θεση που θα ερθει μεταγραφη.
Λογικα εκτος απο δεξι μπακ που υπαρχουν ειδικες συνθηκες ποσοτικα, μονο δεξι εξτρεμ γραμμης ακουγεται.
Για το στόπερ μονο υπηρχε φημολογια για αντι-Νασμπεργκ.
Αυτη την στιγμή απώλεια καλοκαιρινη Ντελια και Κουλ ή Μιχαιλιδη θα ηταν προβλημα. Δεν παιζει να παρουμε παικτη με αντιστοιχες προοπτικές απο Βραζιλια χωρις 3-4εκ για τη μεταγραφη.
Πιστεύω έχουμε αργήσει γενικά με τις μεταγραφές. Κάτι που δείχνει οτι μετά τον Γιόννι δεν θα πάρουμε κάτι άλλο.
Με τον Γιόννι Οττο λοιπόν αργήσαμε γιατί την Τετάρτη που μας πέρασε έληγε η τιμωρία του και οι Γούλβς θα ήταν σε πίεση να τον αφήσουν ελεύθερο (ή να επιστρέψει στην πρώτη ομάδα). Άρα εκεί σωστά περιμέναμε και φαντάζομαι οτι η προσπάθεια να μήν μαθευτεί είχε να κάνει με αυτό. Παρουσιάστηκε μιά απίστευτη ευκαιρία να φέρουμε τέτοιο παίκτη και δεν έπρεπε να χαθεί.
Για τα εξτρέμ τώρα, ψαχτήκαμε απ᾽ότι φαίνεται, αλλά όταν πάς να φέρεις κάποιον για αλλαγή δηλαδή κάποιον για τον οποίον θα υπάρχουν ενστάσεις (δεν είναι ο Οττο των εξτρέμ πχ, ή ο Τάισον αλλά κάποιος Γκέρσον ή ο Δανός κλπ). Συμπεραίνω πως αν δεν προταθεί κάτι πραγματικά καλό, δέν βλέπω να κάνουμε άλλη μεταγραφή.
Με τον Γιόννι Οττο λοιπόν αργήσαμε γιατί την Τετάρτη που μας πέρασε έληγε η τιμωρία του και οι Γούλβς θα ήταν σε πίεση να τον αφήσουν ελεύθερο (ή να επιστρέψει στην πρώτη ομάδα). Άρα εκεί σωστά περιμέναμε και φαντάζομαι οτι η προσπάθεια να μήν μαθευτεί είχε να κάνει με αυτό. Παρουσιάστηκε μιά απίστευτη ευκαιρία να φέρουμε τέτοιο παίκτη και δεν έπρεπε να χαθεί.
Για τα εξτρέμ τώρα, ψαχτήκαμε απ᾽ότι φαίνεται, αλλά όταν πάς να φέρεις κάποιον για αλλαγή δηλαδή κάποιον για τον οποίον θα υπάρχουν ενστάσεις (δεν είναι ο Οττο των εξτρέμ πχ, ή ο Τάισον αλλά κάποιος Γκέρσον ή ο Δανός κλπ). Συμπεραίνω πως αν δεν προταθεί κάτι πραγματικά καλό, δέν βλέπω να κάνουμε άλλη μεταγραφή.
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 Ι
Δημοσίευσηαπό prist64 » Δευτ Ιουν 12, 2023 6:25 pm
χαφ σκυλος,νταμαρι,γρηγορος(ηταν για τωρα λενε βαρυνε)
γαλλικο διαβατηριο επαιζε ιταλια δανεικος
ακουγεται πολυ εντονα
κι αλλο ονειρο
Δημοσίευσηαπό prist64 » Δευτ Ιουν 12, 2023 6:25 pm
χαφ σκυλος,νταμαρι,γρηγορος(ηταν για τωρα λενε βαρυνε)
γαλλικο διαβατηριο επαιζε ιταλια δανεικος
ακουγεται πολυ εντονα
κι αλλο ονειρο
Magpies ισως εχεις δικιο αλλα σκεψου οτι αν ερχοταν και αλλοι δεν θα μπαιναν στην λιστα με τπτ ή θα εβγαιναν παικτες που ειναι ηδη μεσα που οπως και να εχει ειναι περιεργο.
Ούτε inside info έχω ούτε άκρες με την ΠΑΕ αλλά αυτό που έμαθα από άτομο το οποίο μου είχε πει αντίστοιχα και για το δεξί Μπακ ότι έκλεισε,και έχει όντως κάποιες άκρες,δύο μέρες πρίν βγει το όνομα, είναι ότι μάλλον έκλεισε και ο μεσοεπιθετικός. Δεν γνωρίζω όνομα απλά επειδή όλοι έχουμε την τρέλα μας είπα να το μεταφέρω με μικρή επιφύλαξη
- soflodoras
Μην τα λες, θυμωνει ο γκιλιοπουλοςgeorge188 έγραψε:Ούτε inside info έχω ούτε άκρες με την ΠΑΕ αλλά αυτό που έμαθα από άτομο το οποίο μου είχε πει αντίστοιχα και για το δεξί Μπακ ότι έκλεισε,και έχει όντως κάποιες άκρες,δύο μέρες πρίν βγει το όνομα, είναι ότι μάλλον έκλεισε και ο μεσοεπιθετικός. Δεν γνωρίζω όνομα απλά επειδή όλοι έχουμε την τρέλα μας είπα να το μεταφέρω με μικρή επιφύλαξη